Ubytování

Kačule · recenze ubytování

Ilioperato

Santorini » Imerovigli Hotel
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiInex22.07.20
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná konvice, kávovar, dřez, příbory, talíře, sklenice a základní nádobí na přípravu salátu nebo studeného jídla.
Koupelna na řecké poměry docela prostorná s vanou, umyvadlem a WC.
Jelikož jsme byli v hotelu ve výjimečné době pandemie a skoro sami, úklid a výměna prádla probíhala na naši žádost. My jsme požadovali pouze několikrát vyměnit ručníky, úklid nebyl potřeba.
Snídaně také kvůli Covidu 19 byla každý den servírována přímo na náš balkon v čase, který jsme si určili a předem vybrali co k snídani chceme na přiloženém formuláři. K dipozici byla vejce na 3 způsoby, šunka, sýr, ovoce, džemy, med, jogurt, pečivo sladké i slané, plněné i obyčejné. Káva, čaj, džusy různé druhy. Nejsme nároční na jídlo a tyto snídaně servírované přímo na balkon s výhledem na moře byly pro nás naprosto jedinečné a neobyčejné.
Hotel je téměř na samém konci Imerovigli směrem k Oie. Auto se musí nechat na malém náměstíčku od kterého vede k hotelu cesta cca 100 metrů, která pak dále od hotelu pokračuje jako známá Caldera hiking path do Oie. Také z tohoto důvodu je to nejtišší místo, jaké jsme kdy v Řecku navštívili a kde jsem bydleli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Manthos Place

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBez CK30.09.19
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Keti

Naxos » Agia Anna » Maragas Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiViamare23.09.18
Budova Keti Kapri sama o sobě je moc krásná, bílá fasáda s modrými doplňky a detaily v kykladském stylu s příjemným sezením venku a udržovanou předzahrádkou plnou květin zaujme na první pohled. Majitelé - milí a příjemní lidé, kteří vedou svůj podnik s velkou láskou a pečlivostí. Perfektní čistota a úklid na výbornou. Velký bonus tohoto ubytování je blízká vzdálenost od pláže, kousek od
supermarketu, dvou taveren a zastávky autobusu do Chory, který jezdí každých 30 minut. My bydleli v prostorném studiu po 3 osoby v prvním patře s krytým balkonem a částečným výhledem na moře. Pokoj byl velmi pěkně zařízený, nová koupelna, kuchyňská linka, pohodlné postele a prostorný balkon. Kuchyňka byla vybavena vším potřebným pro občasné vaření a přípravu jídla. Našli jsme zde i prostředek na mytí nádobí, houbičku a utěrku na nádobí. Byla zde i varná konvice a funkční digestoř. Na balkoně kovový sušák na prádlo, vybavený kolíčky. Chyběl větší nůž nebo pilka na krájení chleba, ale ten stejně vždy vozíme s sebou. Jediné co jsme postrádali, byly lampičky na nočních stolcích pro případné čtení. Pláž Maragas - Plaka je přes prašnou silnici vzdálená jen pár metrů. Pláž sama o sobě je absolutní špička. Moře čistý křišťál, zlatý písek utažený tak, že je možné podnikat procházky na každou stranu několik kilometrů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 1
  • šipka
Napsat recenzi

Aeolos Beach

5 recenzí Kos » Lambi Hotel
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBilla travel23.10.17
Aeolos Beach Hotel jsme si vybrali hlavně kvůli jeho poloze přímo u moře a blízkosti hlavního města.
Hotel je po větší rekonstrukci před několika lety. Pokoje jsou umístěné ve dvoupatrových bungalovech s balkónem v prvním patře nebo malou teráskou v přízemí. My bydleli v prvním patře hned vedle hlavní budovy s výhledem na moře. Ocenila jsem velmi milý personál a ochotu vyhovět. Měla jsem u CK požadavek na první patro, ale po příjezdu nám dali pokoj v přízemí. Na moji žádost mi vedoucí recepce slíbila, že i přes to, že je hotel plný, udělá vše proto, aby nás druhý den přesunuli do jiného pokoje. Tak se také stalo a byli jsme velmi spokojení. Hotel je perfektně čistý jak hlavní budova, jídelna, pokoje, bazén, travnatá plocha před pobřežím se pravidelně udržuje a zalévá. Všude květiny a ozdobné prvky. pláž před hotelem byla čistá písečná s pozvolným vstupem do moře. Dále od hotelu už byla čistota pláže horší vzhledem k naplaveným nečistotám, které přinášejí vlny. Velmi jsme si užívali zdejší kuchyň, která byla opravdu vynikající, domácí, řecká. Velký výběr jídel v teplých pultech, spousta zeleniny, ovoce, skvělé dezerty. Nebylo co vytknout Poloha hotelu 5 km od hlavního města umožňuje využít časté autobusové spojení kdykoliv za den. Po pláži lze procházkou dojít až do Kosu a na druhou stranu až k Tigaki. Animace, ačkoliv jí nemusíme, byla docela příjemná a nevtíravá. Cvičení v bazénu, kdo chtěl tak plážový volejbal, bocce, petang. Klientela hotelu byla z 90% německá, pár Čechů a několik Angličanů a Holanďanů. Tento hotel mohu s klidným svědomím doporučit jak rodinám s dětmi tak párům i starším lidem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 8
  • Bejbinka
  • JanP
  • KvetaP
  • brusina
  • isobelka
  • jvy
  • lofda
  • sněhulík
Napsat recenzi

Damias

Paros » Parikia Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiFiro31.08.17
Ubytování ve studiu s kuchyňským koutem, který obsahoval skutečně 100% věcí, které člověk v kuchyni potřebuje, chyběla jen utěrka na nádobí Tiché klidné místo, s perfektní dostupností jak do centra tak na pláž. Příjemný majitel věčně v dobré náladě vždy ochotný popovídat a poradit. Úklid každý den, čistota perfektní. My měli studio v prvním patře s výhledem do zahrady. Klimatizace fungovala dobře až na trochu nekomfortní umístění výstupní jednotky na balkóně, která nám fungovala zároveň jako sušička prádla. V tomto ubytování velmi záleží na umístění studia, některá měla výhled na místní komunikaci a do ulice, zvlášť v přízemí to nebylo příjemné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Theofan

Kypr » Jižní Kypr » Ayia Napa Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFi04.10.15
Rodinný podnik provozující plážovou restauraci a ubytování v apartmánech je pár metrů od písečné pláže, asi 200 m od přístavu Ayia Napa. My byli ubytovaní v prostorném studiu ve druhém patře s výhledem na moře. Zařízení nemělo žádnou vadu. Vše fungovalo. Výměna ručníků a úklid každý druhý den, papíry na toaletě se házely do koše a ten služba vynášela každý den. Kuchyň dostatečně vybavená co se týká nádobí a příborů. Chyběly velké sklenice na vodu, byly jen sklenice na víno o obsahu 2 dcl. K dispozici dvou plotýnkový elektrický vařič s troubou, mikrovlnná trouba a varná konvice. Velký úložný prostor uvnitř studia, skříně, zásuvky.. ani jsme to z poloviny nevyužili. Lehátka se slunečníky na trávníku pod palmami u restaurace pro klienty zdarma. Pláž písečná, vstup do vody přes větší oblázky. Před ubytováním je vstup do moře možný přes improvizované molo. Jinak doporučuji boty do vody. My to zvládali v žabkách. Ač je tato pláž v AN téměř v centru, v této části nebylo tolik lidí jako směrem k hotelům Grecian Sands a Nelia, kde je přístup do vody písečný. Mělo to výhodu méně lidí a hlavně dětí, větší klid. Když taverna na pláži zavře, což je kolem 18. hodiny, je v okolí úplné ticho a klid. Z terasy je slyšet jen šumění moře a v dálce světla z přístavu. My byli naprosto spokojení. Pár kroků k moři, večer klid, kdykoliv jsme si skočili domů pro pivko nebo pro něco k snědku. Do centra je to blízko. Na náměstí ke kostelu cca 1 km. Výhoda oproti ubytování v apartmánových komplexech je blízkost moře, absolutní klid a soukromí.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Porto Assini

Peloponés » Argolida » Assini Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBez CK12.09.14
Apartmány Poroto Assini leží 2 km od letoviska Tolo a 6 km od Nafplia v Assini, kousek od archeologického naleziště.
My jsme měli apartmán v prvním patře se dvěma ložnicemi a kuchyňkou s velkou terasou, ze které byl fantastický výhled na moře. Pláž vzdálená cca 50 metrů je písečno oblázková. Při vstupu do moře je písek, pak místy úzké přerušované pásy kamene a pak opět písek. K dispozici jsou lehátka a pár slunečníků.
Apartmány jsou velice pěkně zařízené a čisté. Úklid, výměna povlečení a ručníků každý druhý den. .
Kuchyňský koutek je malinký, ale dostačující. Dvouplotýnka s keramickou deskou. Nádobí - vše potřebné i překapávač a varná konvice. Koupelna standardní se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Papír se splachuje.
Majitel Nikos je velmi vstřícný a ochotný.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tsonis Beach Houses

Peloponés » Messenie » Finikounda Bungalovy
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFi10.09.13
Tsonis Beach Houses je název pro pět samostatných domků, umístěných 40 metrů od pláže Anemomilos v letovisku Finikounda na jihozápadním výběžku Peloponésu v Messenii.
Každý domek má obývací část s kuchyňskou linkou, rozkládacím gaučem pro 2 osoby a ložnici se dvěma lůžky. Východ z obou místností je na čtvercový prostorný balkon, krytý markýzou. Výhled z každého domku je na nádhernou zelenou plochu perfektně udržované zahrady a na moře. Na písečnou 3 km dlouhou pláž Anemomilos je to jen pár kroků přes zelený trávník, který domácí udržují automatickým závlahovým systémem. Velice mile nás překvapilo a přímo nadchlo vybavení, čistota a udržovanost domku. V kuchyni byl elektrický sporák se 4 plotýnkami a troubou, dále digestoř, lednice s mrazákem, dvojdřez s veškerým vybavením (prostředek na mytí nádobí, houbičky a utěrka), nerezové nádobí cca. 5 hrnců různých velikostí, dózy se struhadly na sýr a na zeleninu, překapávač na kávu, stojanový elektrický výrobník na frapé, mixér a několik plastových dóziček na uchovávání potravin. Všechny skříňky v kuchyni byly vyloženy protiskluzovou fólií. Ostatní nádobí jako talíře a sklenice - kompletní servis.
Čistota 100% a 3. den nám znovu převlékli, uklidili a vyměnili ložní prádlo. Ručníky měkoučké, bílé, jako sníh, pro každého 2 normální a 2 osušky. Koupelna velice vkusná, vybavená vanou se sprchou a toaletou.
Internet fungoval bez problému, LCD TV se spoustou programů také.
Pláž před domky je cca 3 km dlouhá, hrubý až jemný písek. Přesto že je v sousedství kemp, pláž byla začátkem září téměř prázdná. Asi 100 m od domků je taverna s lehátky a slunečníky, za konzumaci zdarma. Do velice příjemného a sympatického letoviska ( bývalá rybářská vesnice) Finikounda lze dojít pěšky
za pár minut.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Villa Voula

Peloponés » Messinie » Koroni Bungalovy
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiPo vlastní ose02.08.12
Peloponés nás opět nezklamal a městečko Koroni na samém jihozápadě je jedno z nejhezčích na jihu Peloponésu. Krásná 4 km dlouhá pláž Zaga se zlatým pískem a mořem teplým 29 stupňů nás nadchla. Byli jsme tam téměř sami. Ubytovaní jsme byli 30 m od pláže ve větším ze 3 domků ( celkem 6 lidí), ve dvou sousedních apartmánech pro max. 3 a 5 lidí, každý se zvláštním vchodem a oddělenou prostornou terasou s výhledem na moře. Domky jsou klimatizované, vybavené kuchyňkou s lednicí s mrazáčkem, vařičem, velmi skromně zařízené jen tím nejzákladněším,co skromný člověk potřebuje. Vše fungovalo bez problému. Domácí Kostas každý den dojížděl a ptal se jesti něco nepotřebujeme, byl moc milý a ochotný. Taverna na pláži je vzdálená 700 m, do městečka taktéž po pláži cca 2 km, po silnici ještě dále. Dopravní prostředek je zde nutný.
Toto místo je pro ty, kdo preferují prázdné pláže, klid, soukromí, autentickou atmosféru řeckého provinčního městečka bez turismu a skromné ubytování přímo u moře.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Calypso

Peloponés » Lakonia » Githio Mavrovouni Apartmány/Studia
Kačule Ivana / žena / 1 433x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 30.05.21/19:03 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFi20.10.11
Studia a apartmány Calypso v Mavrovouni jsou umístěné ve dvou budovách nad sebou na zelené stráni nad mořem a nabízejí panoramatický výhled na lakonský záliv. Absolutně klidné prostředí. Většina studií má dva balkony jeden přímo na moře, druhý boční.
Studia jsou zařízena pěkným nábytkem s dostatkem úložného prostoru. V kuchyni je vše co je třeba včetně saponátu na nádobí a houbičky. Úklid studií každý den, výměna povlečení a ručníků každý druhý den. Velice čisto.Klimatizace v ceně. Parkování je před studii v zahradě. V lednici jsme měli jednorázová máslíčka, džemy, medíky a suchary. Koupelna maličká s malým sprchovým koutem dobře větratelná okénkem.Perfektně udržovaná přilehlá zahrada žádná suchá tráva nebo prašná cesta jen zeleň a květiny. Přímo pod studii po strmé cestičce se lze dostat na soukromou plážičku mezi skalisky přístupnou pouze přes Calypso. Trošku náročnější přístup. Nejbližší úsek pláže v Mavrovouni je vzdálený cca 1500m. Pěknější část pláže za vesnicí cca 4 km.
Pláž oblázková - písečná, 4km dlouhá. Supermarket a pekárna cca 500m.
Taverny ve vesnici i na pláži. Do přístavního městečka Githio s tavernami, kavárnami a obchody je 2 km.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Pondělí, 21.06.21 00–06 Fair <1 mm 24° 1 m/s
06–12 Fair 0 mm 20° 2 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 27° 4 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 26° 3 m/s
Úterý, 22.06.21 00–06 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 23° 1 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 31° 3 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 29° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !