Ubytování

IvetkaS · recenze ubytování

Melissa Travel

Irilena

Kréta » Stalida Apartmány/Studia
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 3 měsíceZobrazit profil
WiFi30.09.11/14:41
Apartmány Irilena jsme našli přes řecký ubytovací server a byli velmi spokojení. Zvenčí vypadají postarší, uvnitř jsme byli velmi překvapeni. Apartmány jsou po rekonstrukci, prostorné, čisté, kuchyňka - vařič, lednice, zákl. nádobí, ale dostačující. Každý 3 den výměna ložního prádla, ručníků, odpadkové koše denné vynášejí. Vše čisté. Balkóny s výhledem na moře nebo bazén a hory. Jedná se o rodinný podnik, paní s dcerou jsou velmi milé a ochotné. K moři 7 minut, cca 150 m. Nachází se mezi hlavní silnicí a pobřežní promenádou, klid, pohoda. V blízkosti dostatek supermarketů, pekárny, taverny, obchůdky, bary i diskotéky. Pláž krásná, dlouhá, písčitá a čistá. Někdy větší vlny, ale koupat se dá. Moře čisté. Doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 2
  • ZELMAR
  • jarmilka7
Napsat recenzi

Christina

Korfu » Dassia Apartmány/Studia
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 3 měsíceZobrazit profil
Ancora15.08.10/13:20
Studia Christina vypadají mnohem lépe na fotografiích nežli ve skutečnosti. Velmi malý kuchyňský kout, trouchnivějící kuchyň z níž lezli i broučci, byli i mravenci. Kuchyňka chabě vybavená, nemít vlastní nůž, jsme v koncích. Naví chybí cokoli k úklidu. O utěrce, houbičce či čisticím prostředku si nechte zdát. Koupelna s WC velmi malá, neútulná, špinavá, všudepřítomný vodní kámen, malinkatý pokoj s jednou polorozpadající se skříní a dvěma nočními stolky, malý stůl, zdcadlo, jedině postel byla jakžtakž slušná na matracích se dalo spát. Balkón střední velikosti - plastový stůl a dvě židle. Studia bych nikomu nedoporučila, my jsme byli velmi zklamaní. Majitel bývá jen ráno a večer na odemykání a zamykání bazénu 7:00 a 19:00 hodin, večer bazén obden vyčistí, studia se neuklízí, my přijeli do špinavého pokoje, v rohu kvapy prachu a vlasů, z osušky položené na posteli - jediné za pobyt se při vzetí do rukou prášilo. Ručníky nemění, jen jednou převlečná postel za pobyt, odpadky vynesli tak 2x a to i použitý toaletní papír - Hrůza!!! Jedině zahrada a bazén jsou pěkné, ale kvůli toho tam člověk nejede. Navíc jsou studia situovány jen pár metrů od hlavní velmi rušné silnice protínající letovisko. Na pláž se musí podél této silnice asi 600 m. 380 m které uvádí CK je pravděpodobně vzdušnou čarou k moři, kde se však nedá koupat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 40%
Další hosté 1
  • simča**
Napsat recenzi

Bright Star

Rhodos » Faliraki Apartmány/Studia
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 3 měsíceZobrazit profil
FiroTour14.09.09/13:44
Bright Star je **** a to skutečně odpovídá. Přestože nenabízí stravu má bar s terasou s výhledem na bazén, zahradu a druhou hotelovou budovu. Ubytování je prostorné, velký balkón se stolem, židlemi a sušákem na prádlo. Kuchyňka je vybavena základním vybavením a dvouplotýnkovým vařičem, ledničkou, varnou konvicí, toustovačem. Koupelna společná s WC má sprchový kout se závěsem. V kuchyni je jedno pevné lůžko a v ložnici dvě lůžka, velká skříň s nádstavcem, toal. stolky, toaletka, zrdcadlo, židlička, trezor, klimatizace. Byl postaven v roce 2006, vše je moderně zařízené. Okno v kuchyni i ložnici má posuvný díl - síťku proti hmyzu. Bazén je velký a čistý, pravidelně je čištěný. Majitelka hotelu denně uklízí, majitel hotelu se stará o hosty a bar, je velmi laskavý a zajistí i jiné služby, jako např. zapůjčení auta. Hotel hodnotíme velmi vysoko ****, jediná jeho nevýhoda spočívá v dálce od pláže cca 800 - 900m (15 minut pěšky). Komu to nevadí, vřele doporučujeme
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 2
  • pupa
  • rousi
Napsat recenzi

Stone Bridge

5 recenzí Zakynthos » Akikanas/Zakynthos » Alikanas Apartmány/Studia
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 3 měsíceZobrazit profil
Akvila Travel29.03.09/14:54
Ve studiích Stoner Bridge jsme byli ubytovaní v srpnu 2008. CK prezentuje tento hotel jako ***, ale my bychom jednu hvězdičku ubrali. Pokoje jsou velmi malé, dvě lůžka, skříň, malý stůl a dvě židle, menší toaleka a stolička, kolem toho všeho místo pouze na projití, kuchyňský kout taktéž maličký a koupelna nejen malinká, ale ani po rekonstrukci, takže dle našeho názoru příšerná. WC v těsné blízkosti sprchového koutu bez závěsu a z druhé strany sprch. koutu ihned umývadlo, nízký strop. Po sprchování koupelna plná vody, kanál moc nebral, takže se mu občas musí pomoct. Balkón veliký, na celou šíři pokoje, výhled bohuže do ulice. U hotelu ale pěkný a čistý docela velký bazén a zahrada. Na pláž cca 500 metrů, pláž je nádherná, čistá, písčitá, široká a velmi málo lidí i v hlavní sezóně. Jídlo ve Stone Bridge celkem dobré a ceny nižší než v okolních tavernách. Obsluhuje Bulharka, je milá a vstříčná. Úklid 2x za týden. Celkově jsme byli nakonec sokojeni, je to ale ubytování pro skromnější.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 64%
Další hosté 8
  • Lublon
  • Lucinka
  • Peetulinka
  • eileen
  • gogo1
  • kacatko
  • radik
  • silisili1
Napsat recenzi

Manos Palace

6 recenzí Kréta » Bali, Kréta » Bali Hotel
IvetkaS
Iveta / žena / 213xNa RN od 18.07.08 · 15 letNaposledy 11.02.24/20:00 · 3 měsíceZobrazit profil
Alexandria29.03.09/14:43
V Hotelu Manos Palace jsme byli ubytovaní v r. 2007 a byli jsme velmi spokojeni. Pokoje jsou prostorné, zařízené nábytkem z masivního dřeva, kuchyňky jsou vybavené základním nádobím (doporučuji si vzít otvíráky na konzervy, pivo a nůž v případě, že si chcete vařit), koupelna s WC moderní a čisté, taktéž prostorné, balkóny dostatečně veliké, klimatizace a trezor na pokoji v ceně ubytování. Bazén u hotelu menší, ale vzhledem k tomu, že na pláž je vážně jen 100 m, 5 minut chůze, dostačujicí. Úklid fungoval perfektně, personál téměř žádný, ale nebylo jej potřeba. Jídlo v sousední restauraci Gorgona vynikající, milá obsluha, jde o rodinný podnik a přesně tak se tam cítíte. Pláž u hotelu nádherná, nejkrásnější v letovisku, jsou tam celkem tři, takže pobyt v Manos Palace a letovisku Bali vřele doporučujeme. Je to klidnější místo vhodně především pro ty, co nevyhledávají rušný noční život. Vřele doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 6
  • Atos
  • JardaS
  • Jasasek
  • Miky
  • msblack
  • tony2
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 23:0021°0 mm1 m/s
Zítra 00:0020°0 mm2 m/s
Zítra 06:0023°0 mm3 m/s
Zítra 12:0030°0 mm5 m/s
Zítra 18:0024°0 mm2 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !