Ubytování

IrenaT · recenze ubytování

Melissa Travel

Milos Village

Milos » Triovassalos Apartmány/Studia
IrenaT
Irena / žena / 1 370xNa RN od 05.09.13 · 10 letNaposledy 12.05.24 17:49 · 2 měsíceZobrazit profil
Kos » Kardamena » dnes se vrací
WiFiBez cestovky28.05.22 13:01
Sem můžete letět klidně jen s příručním zavazadlem. K dispozici je velké balení sprchového gelu, tekuté mýdlo, pračka s pracím gelem, sklokeramická deska s rychlým ohřevem, lednička se samostatnou mrazničkou, nádobí dostatek, ostrý nůž, příbory, skleničky na víno, na nealko, hrníčky normální i malé na kávu, otvírák na víno, osušky a ručníky k dispozici, houbička na nádobí, utěrka, dostatek toaletního papíru, pytlíky do košů na odpadky, venkovní sušák na zdi, útulný dvorek s posezením, sítě proti hmyzu v oknech. Dobře zásobený velký supermarket asi 280m od studia, výborná taverna asi asi 500 m s velkými porcemi, výborným jídlem a za slušné ceny. Preferujeme pohyb pěšky, tak jsme si oblíbili malou pláž Mandrakia - tu písčitou asi 20minut z kopce od studia. Byli jsme na ní většinou sami. .Z letiště a pak zpět na letiště nás vezl Pavel Růžička, kterému studio i apartmán patří - zrekonstruoval si je vlastníma rukama. Moc se nám na Milosu líbilo: květnová příroda, klid, skvělé ubytování, perfektní servis milí lidé v okolí.Plánujeme se sem příští rok opět v květnu vrátit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Konstancie
Napsat recenzi

Marilena

Kréta » Heraklion » Ammoudara Hotel
IrenaT
Irena / žena / 1 370xNa RN od 05.09.13 · 10 letNaposledy 12.05.24 17:49 · 2 měsíceZobrazit profil
Kos » Kardamena » dnes se vrací
WiFiFischer05.07.18 16:54
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, jídelnou, pokoji v patře a několika budov okolo. Dcera se zetěm a vnoučkem dostala pokoj v budově u bazénu ve zvýšeném přízemí. Psala jsem před cestou do hotelu, že bychom měli rádi pokoje blíž sobě. Odpověděli mi, že si to značí, ale nakonec jsme měli pokoje v různých budovách. Já se synem jsme měli pokoj v 1. patře v zadní budově za recepcí, naštěstí do našeho pokoje nedoléhal zápach (ráno a večer) ze septiku nebo co to tam bylo. Úklid probíhal denně, jednou za pobyt (7 dní) výměna ložního prádla, ručníky a osušky podle potřeby. Pro mne a syna byl výběr jídla dostačující (preferujeme řeckou zeleninu tepelně upravovanou i čerstvou, fetu, jogurt s medem, musaku). Jídlo bylo doplňováno. Jogurt byl horší kvality (asi levnější varianta). Víno v rámci all inclusive nebylo moc dobré. Pečivo bylo dobré a různé druhy, ráno bylo ještě teplé (snídaně byla od 7:30). Pláž přes silnici uličkou přímo před hotelem patří hotelu, který je hned u pláže. Chodili jsme na Gold Beach (uličkou vedle Agapi Beach Resort), kde jsou u pláže taverny a lehátka se slunečníkem jsou za konzumaci (minimálně za 2,50 euro za osobu). Pláž je písčitá, dlouhá je dost na podvečerní nebo ranní procházku. V Ammoudaře není nic k vidění, je tam jen několik taveren, velké hotely, pár obchůdků. Super je taverna To kritiko spiti, skvělé jídlo, přátelská obsluha, večer tam bylo vždy plno.
Hotel vybírala dcera s ohledem na malého vnuka (blízkost letiště, písčitá pláž, all inclusive). Se synem jsme se shodli, že to nebyla ta správná dovolená v Řecku pro nás a i termín byl vybírán s ohledem na zeťovu celopodnikovou dovolenou - preferujeme klid, méně lidí, nezaplněnou pláž slunečníky a lehátky, možnost procházek v okolní přírodě, ideálně v první polovině června. Ještě že se dalo dostat do Knossu bez výletu přes delegátku. Koupili jsme si celodenní lístek za 5 euro na autobus a jeli jsme hned prvním Knossos expresem v 8:30. Lístek jen na Knossos stojí 15 euro, kombinace s Archeologickým muzeem v Heraklionu vyjde na 20 euro. Knossos jsme si prošli bez návalu turistů, poseděli jsme na lavičkách ve stínu a nasávali tu úžasnou atmosféru.
Amoudara od 23.06.18 do 30.06.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 3
  • Nata
  • Palirča
  • ToDo
Napsat recenzi

Esperia

5 recenzí Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
IrenaT
Irena / žena / 1 370xNa RN od 05.09.13 · 10 letNaposledy 12.05.24 17:49 · 2 měsíceZobrazit profil
Kos » Kardamena » dnes se vrací
WiFiVTT23.06.15 08:32
Vybavení pokoje bylo dobré, kvalitní postele (nevrzavé) i matrace (když se druhý vedle vás otočí, nezhoupne se s vámi a nevzbudí vás to). Součástí pokoje je i fén, ale ten jsme nevyužívali, takže nevím, jestli fungoval. Sprchový kout dostatečně velký na pohodlné osprchování, zvýšený okraj sprchového koutu, takže jsme neměli vodu po celé koupelně. V Esperii jsou odpadní trubky normální, takže toaletní papír se může házet do záchodu. Úklid pokoje denně (vytření, vynesení koše), 3x za pobyt měnili prostěradla a ručníky a osušky. Personál vstřícný, ochotný a usměvavý. Snídaně bohaté na výběr (menší croissanty, mini párečky, vejce natvrdo, nakrájená zelenina - paprika, rajče, okurek, mini máslíčka, mini margarínky, mini marmeládky, mini nutela, hustý řecký jogurt, med a další dva druhy marmelády ve větších nádobách, cornfleky, dva druhy džusu, pečivo vždy čerstvé, velké sušenky, třená buchta nakrájená na plátky, káva, mléko, horká voda a čajové pytlíky). Večeře byly dostačující (vždy bylo nějaké maso - kuře, mleté maso, pečené maso, ryba, smažené kalamáry, těstoviny, omáčka na těstoviny, hranolky, pečivo, 3 druhy zeleninového salátu - zelný s mrkví, řecký, hlávkový a ledový salát, střídala se rýže, musaka, plněné vinné listy, dušená zelenina v rajské omáčce, pastitzio, nakrájená pizza na čtverečky. Jako zákusek bylo buď ovoce, meloun nebo čerstvě upečená buchta. Džbánek vody k večeři byl zdarma. Bar u bazénu otevíral po 11 hodině dopoledne, koktejly za 6 euro, nealko za 2 eura, frapé za 2,50 euro, rozlévané víno půllitrový džbánek dobrého suchého červeného za 2,50 euro. V baru u bazénu byla možnost dát si řecký salát, rozpečené bagety se slaninou, klobásou a zeleninou, jakou jste si přáli. Souvlaki a další maso se dalo objednat až od 13 hod. Bazén byl čistý, velikost ideální i na plavání. Hotel je kousíček od pláže, jen přejdete silnici, je tam přechod Pláž je písčitá, dostatečně velká, část je se slunečníky a lehátky, část bez slunečníků a lehátek. Jsou tam sprchy a převlékárny. Vstup do moře je pozvolný, voda je čistá. Na pláži je půjčovna šlapadel.
Tolo a výlet po památkách Argolidy v červnu 2015
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 5
  • Honza,sr
  • Ivana1
  • Stand
  • radka bord
  • rybča
Napsat recenzi

Ritsa's

3 recenze Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
IrenaT
Irena / žena / 1 370xNa RN od 05.09.13 · 10 letNaposledy 12.05.24 17:49 · 2 měsíceZobrazit profil
Kos » Kardamena » dnes se vrací
WiFiVTT21.06.14 20:58
Pokoj čistý, při příjezdu do hotelu dostanete na recepci kartu na vstup do pokoje a na fungování světel, zásuvek a klimatizace, ovladač na televizi (je tam program ČT24), přípravek proti komárům do zásuvky, klíč od trezoru, na požádání ovladač na klimatizaci. Wifi funguje u baru a u recepce, heslo vám nadiktují. Strava chuťově výborná, na talíř si nakládáte sami podle vlastní chuti množství, jaké chcete, můžete si přidat. V hotelu jsou ubytováni jen Češi, panuje zde domácí přátelská atmosféra, personál se snaží vyhovět všem a dělá vše pro to, aby se hosté cítili dobře a do hotelu se vraceli. Na pláž je to kousek uličkou mezi hotelem a hotelem Esperia. Pláž je se slunečníky a lehátky a také je tam úsek, kde si můžete dát vlastní slunečník. Hotel Ritsa nabízí k zapůjčení slunečníky, poplatek za ně nechce, slunečník vracíte před odjezdem.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 11
  • Engi
  • Honza,sr
  • MaciH
  • Nikita45
  • PavelHonc
  • Verunkaa
  • azeret
  • bedru
  • habeska
  • manoulka
  • olga62
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 12:0035°0 mm3 m/s
Dnes 13:0034°0 mm4 m/s
Dnes 18:0033°0 mm5 m/s
Zítra 00:0026°0 mm3 m/s
Zítra 06:0029°0 mm3 m/s
Zítra 12:0036°0 mm5 m/s
Zítra 18:0032°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!