Ubytování

Batty · recenze ubytování

Melissa Travel

Tsega

2 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiMelissa Tour12.10.23/23:26
Ubytovanie Tsega sme si vybrali ako vyhru v CK Melissa Tour za najlepsiu fotogaleriu v roku 2022. Apartmany Tsega sa nachadzaju v dedinke Agia Pelagia. Ku apartmanu vedie velmi strma cesticka, takze pri navrate do ubytka sme sa vzdy riadne zadychali. V apartmane bola nefunkcna TV, nefunkca klima a varit sa moc nedalo - bol tam len jeden maly hrniec a mala panvica. V kuchyni sme si nemohli nechat ziadne jedlo, pretoze hned ho napadli male mravce, takze vsetko sme museli mat v malej hladnicke, kde sa mravce nedostali. V apartmane bol cely pobyt zapach s kanalu - asi treti den majitelka nieco naliala do zumpy, takze namiesto hovna sme mali chemicky smrad (cpavok) - no otras.Nastastie sme boli cely den prec a do apartmanu sme sa chodili len vyspat.
Vyhlad s apartmanu bol pekny.
Melissa toto ubytko na rok 2024 uz nema v ponuke. Neodporucam.
Agia Pelagia od 15.09.23 do 26.09.23Kythira - skrytý klenot GréckaSviatok Panagia Myrtidiotissa
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 8
  • JIRULEE
  • Luky24
  • brrouk
  • heleto
  • lili
  • nmarketka
  • vostrucha
  • Čagin
Napsat recenzi

Aggelos Studios

Kalymnos » Panormos Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK12.10.23/22:58
Aggelos Studios - som nasiel cez Booking za vyhodnu cenu: apartman pre 4-roch za 58€ jul 2023. Apartman ma jednu spalnu, druhu izbu s kuchynkou, kupelnu a kazda izba mala vlastny balkon s posedenim. V obidvoch izba bola klima, co bolo super. Wifi fungovala dobre. V objekte sa nachadza aj pekny bazen. Pri ubytko je sukromne parkovisko. Apartman sa nachadzal v dedinke Panormos, kde nic nieje, takze budete potrebovat auto na cely pobyt. Majitelka Noma je velmi mila a pri prichode nas cakala v pristave a zadarmo odviezla do apartmanu.
Panormos od 24.07.23 do 30.07.23Dodekanské poklady - Kalymnos & PatmosKalymnos 2023Kalymnos - Chrysoula Stefanaki - naživo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Villa Zacharo

Patmos » Skala Hotel
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK02.10.22/21:00
Villa Zacharo sa nachadza v hlavnom stredisku ostrova Patmos - Skala. Napisal som majitelovi Jacobovi a dohodol som sa na ubytovani v krasnom studiu, vedla hlavneho hotela. Villa Zacharo je hlavne hotel, studia ma len dve. Jacobovi som poslal zalohu asi mesiac pred terminom pobytu. Jacob nas cakal v pristave a odviezol nas do hotela, bolo len kusok od pristavu. Studio sa nachadza kusok od centra Skaly, hned vedla je supermarket a velke parkovisko. Obcas sa dalo parkovat aj priamo pri studiu. Zo studia je vyhlad aj hore na Choru a Jaskynu Apokalypsy. Studio je kompletne vybavene - dobre vybavena kuchyna , tv, wifi, fen, sietky na oknach, postele kvalitne. Jedina nevyhoda studia je hlucnost, kedze sa nachadza vedla hlavnej cesty do Chory a z druhej strany zase kikirika kohut uz od skoreho rana, takze sme museli spat pri zatvorenych oknach. Studio odporucam.
Skala od 21.07.22 do 31.07.22Egejský JeruzalemOstrov Apokalypsy
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Astypalaia Palace

Astypalea » Chora Hotel
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK05.07.22/11:41
Astypalaia Palace Hotel som si vybral kvoli vyrivke a vyhladu na Choru. Mali sme jeden samostatny domcek.Je to hotel, takze kuchynka v izbe nie je, len mala ladnicka a kavovar. Wifi fungovalo super. Vyrivka je tiez dobra vec, hlavne ked je horsie pocasie. Ranajky boli velmi chutne (kolaciky, parky, vajicka, sunka,syr, jogurt, dzem,med, kava, dzus, spanakopita,tyropita,cerealie...) Je to drahe ubytovanie, treba ist najlepsie v maji a tym padom je cena nizsia.
Chora od 17.05.22 do 20.05.22Majova Astypalea 2022
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Flisvos Rooms

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK12.10.21/13:24
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelom Giorgosom som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, Nemusel som posielat ziadnu zalohu a zaplatil som az na mieste. Tento apartman ma 1 spalnu ,1 obyvacku s plne vybavenou kuchynu a kupelnu s WC. V apartmane bolo dobre inter. spojenie. Apartman sa nachadza priamo v centre hlavneho mesta. Najlepsie na apartmane bol uzasny vyhlad na more a mesto. Jedina nevyhoda apartmanu bol hluk prichadzajuci s okolia - museli sme spat pri zatvorenych oknach a tym padom sme zistili, ze nam chyba klima .... (vedeli sme, ze nebudeme mat klimu, ale mysleli sme si, ze to bude v pohode).
Sviatok Sv. Pelagie z TinosuPelikan Marcos z TinosuNavrat na Tinos 2021
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Anne apartment

Tinos » Chora Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK01.10.20/17:07
Tento krasny apartman v hlavnom meste Tinosu - Chora, som si vyhliadol cez Airbnb a s majitelkou Anne, som sa dohodol na prenajme, ale mimo Airbnb, kedze nie som ochotny platit vysoke poplatky pre Airbnb (za nic) a tiez som nechcel v tejto neistej dobe Covidu posielat peniaze dopredu a potom cakat co sa stane a ci sa vobec dostanem na Tinos. Nakoniec vsetko dopadlo super a velmi pekne sme si Tinos uzili. Tento apartman ma 2 spalne (kazda spalna ma svoj balkon), 1 obyvacku (tiez ma svoj balkon) a plne vybavenu kuchynu a dve kupelne. V kazdej izbe bola klima, co bolo super. Tiez je v apartmane kvalitne inter. spojenie. Do centra mesta je to asi 8 minut. Zaradujem toto ubytko medzi najlepsie, ake som v Grecku navstivil.
Do tretice všetko dobré DIMITRIS RENT A CARDo tretice všetko dobré
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evgenia house

Peloponés » Messinia » Akritochori Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiAirbnb13.10.19/12:03
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Akritochori - Finikounda od 24.06.19 do 08.07.19Fascinujúca MessíniaRigatos Car RentalsKrásna Messinia
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Astrofegia Rooms

Sifnos » Kamares Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez ck06.10.18/11:23
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Kamares od 22.09.18 do 25.09.18Na každý deň jeden - ostrov kostolovPrekrásny ostrov Sifnos
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Thea Serifos

Serifos » Livadia Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez ck06.10.18/11:09
Thea Serifos je klasické kykládske ubytovanie. Izby majú klímu, TV, ladničku, fén, kávovar, nemá klasickú kuchyňu. Z izby je výhľad na more. Majitelia nám každý deň dopĺňali ladničku máslom, džemom a džusom, kávou. Budova sa nachádza asi 5 minút od centra Livadi, k pláži je to asi 10 minút. Jediná nevýhoda je, že kúsok od budovy, skoro každú noc vyštekoval pes, od polnoci aj 2-3 hodinky v kuse, takže sme sa na to v noci budili.
Livadi od 19.09.18 do 22.09.18Krásny a drsný SerifosPoseidon Rent a CarKrásny a drsný Serifos
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Atlantic Studios / Anatoli Studios

Astypalea » Chora Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 129xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 06.06.24/14:14 · před týdnemZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 30 dní
WiFiBez CK08.10.17/18:52
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Chora od 20.05.22 do 26.05.22Chora od 12.09.17 do 19.09.17Splnený sen - úžasná AstypaleaKyrannos Rent a Car MotoAiolos PizzaAstypalea 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Athény Teplota Srážky Vítr
Dnes 17:0028°0 mm6 m/s
Dnes 18:0027°0 mm5 m/s
Zítra 00:0023°0 mm2 m/s
Zítra 06:0027°0 mm2 m/s
Zítra 12:0032°0 mm5 m/s
Zítra 18:0026°0 mm4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
Na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům!