Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 8 | 19
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů z ostrova Kefalonia

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 127
 

Marina Bay 2 (hotel)

 
29.12.19 22:42
Kefalonia » Mounda Beach » Skala
CK: Firo tour
Krásný, klidný hotel na dlouhé, písčité, liduprázdné, přírodní pláži, ideální pro relax a odpočinek. Pokoje jsou velmi pěkné, celkem vkusně zařízené, velice prostorné, nábytek neopotřebovaný, TV, lednice, kuchyňský kout s nádobím, rychlovarnou konvicí a vařičem, klimatizace za poplatek. Všechny pokoje mají výhled na moře a prostorný balkon či terasu, v oknech i dveřích na balkon/terasu jsou instalovány sítě proti hmyzu. Jediným mínusem byly velmi tvrdé, nepohodlné postele. Signál WI-FI v pokojích dále od hlavní budovy není, jen v jídelně, na recepci, v okolí bazénu a na terase hotelu, možná pokoje umístěné v hlavní budově jsou na tom se signálem lépe. Hotel je situován na pláži, kde přímo pod hotelem sice je několik málo slunečníků, ale jinak je pláž zcela prosta plážového servisu a každý si zde může najít své soukromé, osamocené místečko. Na východě, směrem ke Skale, pláž končí ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Zacharula 5 (app./studio)

 
13.08.19 19:03
Kefalonia » Kefalonie » Lassi
CK: Ck Melissa
 
Ubytování Zacharula je v rušném letovisku Lassi. Bydlely jsme v růžovém domku v termínu 4. 7. - 15. 7. 2019. Pro tři osoby je studio velmi prostorné, kuchyňka dostačující (ale nevařily jsme si), koupelna odpovídá řeckému standartu. Měly jsme menší vanu, ne sprchový kout. Terasa našeho studia byla obrovská a měla bezvadnou polohu, protože ráno při snídani i navečer při návratu z výletů tam nesvítilo slunce a byl tam příjemný stín. Bazén jsme využily hned po příletu a byl čistý, určitě je to velmi příjemný bonus Zacharuly. Pláže v okolí jsme jako již tradičně vlastně skoro nevyužily, ale přišlo mi, že nejsou úplně blízko. Pro nás není priorita mít moře u nosu, takže to nehodnotím jako mínus. Co se týká marketů a taveren, je jich v blízkosti poměrně dost, můžete vybírat.

Tím ale bohužel veškeré klady tohoto ubytování končí. Naproti, zřejmě od letošní sezony, přibyl další ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
5
0
 

Zacharula 5 (app./studio)

 
19.07.19 09:45
Kefalonia » Lassi
CK: Melissa travel
 
Apartmán v kamenném domku je prostorný, čistý, pěkný. Kuchyně vybavená pro 4 osoby, pouze chyběly menší skleničky, které jsme dokoupili a zanechali pro další návštěvníky. Výměna ručníků probíhala každý 3. den, vynášení košů denně, ložní prádlo 3x za pobyt. Paní Zacharula byla příjemná, ale snížený počet hvězdiček personálu jsem dala za ranní hluk na stavbě domu majitelky v bezprostřední blízkosti apartmánu, nedalo se snídat na terase (prach a nepříjemný hluk). Přístavba rostla rychle, tak by to snad neměl být problém pro celou sezónu. Odpoledne po návratu z výletu byl už klid. Snížený počet hvězdiček za polohu jsem dala kvůli hluku z baru a taveren v okolí (řešili jsme zavřenými okny, klimatizací a špunty do uší).
Bazén byl čistý, udržovaný a se sprchou.
Lassi má výbornou polohu jako výchozí bod pro cestování po krásném ostrově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
5
0
 

Funtazie klub Cephalonia Palace (hotel)

 
11.07.19 21:13
Kefalonia » Lixouri » Xi
CK: Fischer
 
 
V tomto hotelu jsem s rodinou strávila začátkem července 2019 příjemných 7 dní. Hotel se nachází v krásně udržované zahradě asi 100 metrů od pláže Xi s červeným pískem. Okolí velmi klidné. V areálu velký bazén a brouzdaliště pro děti, dětské hřiště, hřiště na volejbal, stolní tenis, šachy. Byli jsme ubytováni v přízemí, pokoj byl menší, ale v podstatě jsme tam pouze přespávali, takže to nevadilo. Měli jsme all inclusive, strava výborná, velký výběr, každý si vybere. I já, s bezlepkovou dietou, jsem neměla problém. Co nám vadilo: matrace v manželské posteli, ty by potřebovaly vyměnit, cítili jsme každou pružinu. Palanda pro děti byla ok, takže jsem někdy spávala tam a jedno dítě na manželské posteli :-) Syn nám taky několikrát uklouzl na terase kvůli vodě, která kapala malou rourkou z pokoje nad námi. Byla to voda z klimatizace, moc dobře tohle řešeno není. Bohužel je to tak u všech pokojů. Komárů velmi málo, takže paráda. CK Fischer nelze nic vytknout - perfektní organizace transferu z letiště na hotel a zpět. Jeli jsme i trajektem, vše navazovalo, nikde jsme nečekali. Celkový dojem dávám **** a to kvůli té posteli a kapající vodě na terase. Jinak Kefalonie je překrásný ostrov, určitě to chce půjčit si auto a zajet na pláže Myrtos a Petani, vesnička Assos je překrásná!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Cephalonia Palace 6 (hotel)

 
22.06.19 14:48
Kefalonia » Xi » Xi,Lixouri
CK: Firo tour
 
 
Hotel čistý pekný v udržiavanej záhrade. Personál milý, strava dobrá s dostačujúcim výberom. Pri bazéne vždy voľné lehátka. Animácie OK. Hotel je v úplne kľudnej časti, nečakajte žiadny nočný život. V okolí len zopár iných hotelov, pár taverien a jeden supermarket. Na pláž ozaj blízko. More čisté, teplé s pozvoľným vstupom. Na pláži červený piesok, dostatok lehátok. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi. Ostrov nás očaril. Odporúčame.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Porto Skala 16 (hotel)

 
22.02.19 15:46
Kefalonia » Juhovýchodné pobrežie » Skala
CK: Viamare
 
Hotel je postavený terasovite na miernom kopci , pestrofarebné domčeky dávajú dojem malej vesničky. Ubytovanie sme mali v 2-post.pokoji ktorý disponuje balkonom s bočným výhľadom na more.Upratovanie bolo pravidelné, krásné akokeby nové biele uteráky, osušky a post.prádlo menili až dosť často. Mali sme polopenziu a s takýmto výberom sme sa v Grécku stretli po 1x. Úplne dostačujúci. Ako bonus bol každé ráno čerstvý citrusový džus pripravovaný pred nami. Pani hlavná kuchárka vystavovala svoje kuchárské knihy a bola údajne v Grécku známa. Personál bol v jej réžii a bol milý a ochotný.
Hotel disponoval aj bazénom s denným barom a malým mikrobusom, ktorý pendloval viackrát za deň do letoviska Skaly.
S CK sme sa zúčastnili na výlete - okruh ostrovom a spoznali tak aspoň časť zaujímavých miest na tom krásnom ostrove.
Čo sa týka pláži, tak hneď od hotela asi v 50-100 m vzdialenosti sa nachádza pár menších oblázkových ale krásných plážičiek ku ktorým je prístup pre starších ľudí obtiažnejší.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Athina Beach 3 (hotel)

 
09.11.18 15:01
Kefalonia » SAMI » Sami
CK: FISCHER
 
 
Ddovolená byla báječná. ( bohužel krátká )
Ostrov je krásný, zelený, úžasné pláže a řada z nich téměř bez lidí. Pochopitelně musí člověk hledat a něčím jezdit. Moře bylo teplé a voda čistá.
Hotel Athina Beach je určitě dobrá volba a majitel Makias je ke všem hostům absolutně přátelský, odhaduji že si nás 70% pamatoval křestním jménem a ráno všechny obešel a pozdravil u snídaně. Nikde jsem toto v Řecku nezažil.
Uklid na hotelu denně a perfektní, čisté ručníky obden a když byly špinavé tak vyměnili hned druhý den ! Večer fungoval bar s velkou nabídkou nápojů cca do půlnoci.
Snídaně klasické s dobrou nabídkou, feta, rajčata, jogurt, cornflakes, ovoce, bábovka, pečivo, máslo džemy, med, káva čaj, džus. Pro nenažrance to není a řada lidí tohle bude chápat jako chudé. (ale co jedí doma, že? )
Hotel je stranou městského ruchu, ale je za rohem pekař a cca 300m obchod, dvě taverny. Do centra procházka po chodníčku podle pláží asi 1,5km. Tam je nabídka veliká všeho.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Water Side 2 (app./studio)

 
28.08.18 17:55
Kefalonia » Lourdas » Lourdas beach
CK: Melissa Travel
 
Studio Water Side je umístěno v klidném prostředí. Měli jsme pokoj č. 7 v patře s výhledem na moře a na západ slunce. Tyhle pohledy jsme si užívali každý večer. Studio je klasicky zařízené jako všude jinde v Řecku. Trochu nám vadili oddělené postele, ale byly pohodlné. Klimatizace byla vhodně umístěná a opravdu účelně nastavená. Balkón byl prostorný pro dva až dost. Židle zde byly látkové pohodlné. Úklid dvakrát za pobyt společně s výměnou ložního prádla. Byli jsme ubytovaní 11 nocí. Kousek od studia cca 300 metrů je market, kde jsme koupili vše potřebné. Na pláž jsme chodili vlevo téměř na konec, kde jsme mohli být bez plavek. Skútrem jsme procestovali téměř celý ostrov a opravdu to stojí za to. Kefalonie je také jedna velká botanická zahrada plná různých vůní!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 

Kalypso 3 (hotel)

 
24.08.18 16:51
Kefalonia » Jihovýchod Kefalonie » Poros
CK: Fisher
Menší klidný hotel přímo u malé pláže (neorganizovaná pláž). Organizovaná pláž cca 100m (slunečníky+lehátka 6EUR/den). Moře nádherně čisté, pláže oblázkové (doporučuji boty do vody). Pokoje rekonstruované, čisté, denně uklízené. Sprchový kout uzavíratelný a prostorný, pokoje s terasou (výhled na moře = uchvatené východy slunce). Klimatizace v ceně. Výměna ručníků 2krát za týden, nicméně, není problém si říci, personál je ochotný a majitel je velmi milý a vstřícný. Trezor za poplatek.
Letovisko je menší, centrum cca 10minut od hotelu, dostatek obchůdků s jídlem i dárky, benzínka, mnoho taveren a kaváren. My jsme měli polopenzi. Snídaně v hotelu typicky řecká = chudá a jednotvárná, ale nám stačila. Večeře v taverně Dionýsos - naprosto dokonalé, výběrem z jídelního lístku, navíc vždy předkrm, salát a nějaké překvapení (majitel byl senzační).
Jediné na co upozorňuji, teď v sprnu tam bylo opravdu hodně vos a sršňů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Summer Sun 6 (app./studio)

 
20.08.18 12:03
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 06.08.18 - 16.08.18
Musím jen potvrdit předešlé recenze. Prostorné, čísté (každý 3. den úklid a výměna ručníků), kuchyňka vybavená dostatečně, prostorná terasa s výhledem na moře (situovaná na V) - takže ráno slunečná a večer příjemná na klidné posezení ve stínu. Milý pan majitel, který je velice komunikativní, snaží se vyhovět. Parkování je možné přímo v oploceném areálu ubytování. Přímo u pláže funguje jak plážový bar, tak již zmiňovaný AB food market, který nabízí velké množství potravin, ovoce, zeleninu, pití,... za velice přijatelné ceny - až nás to velice mile překvapilo. V baru u pláže výborné Frappé za 1.5e. Jen je potřeba počítat s opravdu větším výstupem směrem k hotelu. Nicméně díky tomu vás večer na terase za pohledu na osvětlené městečko ruší pouze cikády a zvonce občas procházejících stád ovcí a koz. Nedaleké mětečko Skala nabízí nepřeberné množství taveren a barů, obchůdků a půjčoven. Kde nelze zaplatit kartou je umístěn bankomat (alespoň nám to tak připadalo :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Karavados Beach 2 (hotel)

 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Milos studios (app./studio)

 
29.08.17 18:23
Kefalonia » Lourdata » Lourdas beach
CK: Firo
 
Už jsem napsala 2x obsáhlý text a pokaždé mi zmizel!!!
Zkouším do třetice.
Prostorná studia se standard.vybavením, velký balkon s bočním výhledem na moře i v přízemí, trezor a klimatizace v ceně, u klima musím říct bohužel, protože je v hrozném stavu, takže hlučná je slabé slovo. A protože je zdarma, "tetky od vedle" měly jako jediné ten žentour zapnutý nepřetržitě, i když bylo večer kolem 21 st., zřejmě byly původem ze Sibiře.Úklid a výměna prádla Po a Čt. U studií je dobře udržovaný bazén od kterého je výhled na celou Lourdas beach. Ta je lemována místní komunikací s tavernami, jedním marketem a je tu i bankomat. My jsme dali přednost divoké pláži Lithero, která je za malým přístavem. Druhý market je cca 100 m od studií na komunikaci vedoucí nahoru do vesnice Lourdata( do vesnice jsme šli pěšky jen jednou, to není ani "krpál", spíš to připomíná stoupání po žebříku. )
Doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout rušným hotelovým komplexům a ruským turistům (za 14 dnů ani jeden !). Pravda, klidu pro někoho až příliš, proto mají toto letovisko v oblibě hlavně angličtí senioři. Za nás spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Cephalonia Palace 6 (hotel)

 
12.08.17 08:57
Kefalonia » Xi,Lixouri
CK: Firo
 
Příjemný hotel pro klidnou rodinnou dovolenou. Blízko pláže Xi s červeným pískem,pozvolný vstup do moře,vhodné pro malé děti. Vodní sporty,lyže,parasailing,slapadla atd.Stravování pestré,hodně ovoce,zeleniny,řecká kuchyně ,chutnalo nám. Klientela převážně polská. V okolí je jeden minimarket, dvě taverny. Doporučuji půjčit si auto.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Zacharula 5 (app./studio)

 
26.07.17 21:39
Kefalonia » Argostoli » Lassi
CK: Melissa Travel
 
 
Studio pro dva dospělé a dítě je dostačující. Terasa veliká, zastíněná, orientovaná směrem k moři. Kuchyňka dostatečně vybavená, možná by byla dobrá varná konvice. Hrnců dost na případné vaření. Lednice vyhovující. Koupelna prostorná, každý druhý den výměna ručníků, povlečení, denně vynášeny koše z koupelny a kuchyňky. Byli jsme velmi spokojeni s velkým bazénem, který byl k použití prakticky nepřetržitě, byl pravidelně ráno čištěn a prováděn úklid v jeho okolí na chodníčcích. Ve druhé polovině června byla lehátka a slunečníky pouze na 300 m vzdálené pláži pod hotelem Mediterranee (za 8 Euro) a na pláži Makris Gialos (za 6 Euro). Ještě pro místní nebyla sezóna. Písčité pláže byly udržované, čisté, moře krásné. V Lassi je dostatek supermarketů, obchůdku a taveren s chutnými jídly. Výhodou je autobusové spojení s hlavním městem Argostoli - cca 2,5 km, takže i pěkná procházka spojená s krmením želv. Lassi je dobrý výchozí bod pro výlety po ostrově. Bydleli jsme ve žlutém domečku, takže tam nebyl slyšet hluk z taveren kolem hlavní silnice. S výběrem našeho ubytování i se zajištěním zájezdu CK Melissa jsme byli velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
5
0
 

Apolafsi 4 (app./studio)

 
23.04.17 18:48
Kefalonia » Logos » Lixouri
CK: CK Viamare
 
I dnes, stále vzpomínáme jaké různé rybí speciality nám připravoval k večeři,
samotný šéf a majitel v jedné osobě.
Mimo jiné mluvil a rozuměl špatně česky,
ale jídelní listek byl ČJ bez chyb.
Ostatní pravdivé informace už tady byli
zveřejněny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací