Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 31
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů z ostrova Limnos

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 28
 

Porto Plazza (hotel)

 
17.02.19 17:27
Limnos » Agios Ioannis » Myrina
CK: Viamare
 
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
20.09.18 12:36
Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Firo tour
 
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Lemnos Village 5 (hotel)

 
13.07.17 08:36
Limnos » Plati
CK: Firo-tour a.s.
dovolená v termínu: 02.09.16 - 13.09.16
Naprostá spokojenost s ubytováním, krásný výhled na zátoku, kvalita a pestrost stravy, anglická klientela. Pláž písečná začátkem září téměř prázdná. Ostrov krásný, určitě se někdy vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Nirvana 3 (app./studio)

 
29.09.16 14:48
Limnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa Travel
 
Příjemné ubytování na klidném místě kousek od pláže. Možnost dokoupení stravy v blízkém hotelu Plati Beach. Kuchyňka ve studiu dostačující, chyběla jen nějaká mísa na salát. Nešikovně je umístěna digestoř - několikrát jsme se pořádně praštili rohem digestoře do hlavy a odvezli si strupy na památku :-)) Úklid byl až zbytečně častý (výměna ručníků a povlečení), koš u wc vynášen každý den. Klimatizace byla zdarma. Nakoupit potraviny šlo v Plati, větší výběr byl v Myrině vzdálené cca 2,5 km (zelinářství, Masoutis, AB market). Půjčení auta je poměrně drahé a v hlavní sezoně může být problematické - doporučuji zamluvit si auto v první den dovolené. Lepší je půjčit si terénní auto či skútr - s obyčejným autem bychom většinu štěrkových/kamenitých cest neriskli. Pěšky se dá dojít na pláže Stivi a Thanos, v opačném směru (za Myrinu) na pláž Evgatis. Rozlehlé a téměř prázdné pláže jsou především na severu a západě ostrova.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Nirvana 3 (app./studio)

 
23.08.16 18:03
Limnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa Travel
 
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Alkiones 2 (app./studio)

 
05.08.15 21:55
Limnos » Plati
CK: Alex
 
 
Ubytování v Alkiones bylo úžasné. Měli jsme mezonetový apartmán. Foto v katalogu naprosto souhlasilo s realitou. Velmi prostorné, dvě toalety, velká terasa. Okolí velmi klidné, ale nám moc vyhovovalo. Pláž od našeho apartmánu asi 100 m - nejdále položený. Pláž pěkná, čistá, rušnější hlavně o víkendu. Do Řecka jezdíme bez stravy, abychom užili taveren. Recenze přidám. Úklid každý den a perfektní. Milá paní pokojská. Velmi doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Alkiones 2 (app./studio)

 
09.02.15 12:48
Limnos » Platy » Plati
CK: Alex
 
Vilky jsou v klidné zahradě,naše( označená A) byla nejblíže k moři.Pokoje jsou prostorné,slušně vybavené,mají velkou terasu směrem k moři a menší balkonek do zahrady.V zahradě je venkovní gril a sprcha na cestě od moře k opláchnutí písku.Klimatizace byla bez příplatku,v koupelně uzavíratelný sprchový kout.O úklid se starala jedna místní milá a ochotná paní,majitelé pravděpodobně jsou přítomni jen u výměny turnusů.
K dispozici na terase velký skládací sušák,kolíčky,úklidové potřeby,v kuchyňce není varná konvice.Skříně s dostatečným úložným prostorem-pro dva bohatě stačí.
Na pláž cca 30metrů,je písčitá a pozvolný vstup.Vlevo od ubytování na pláži je plážový bar a slunečníky,kde za útratu můžete být celý den,obsluha je milá a vaří tam každý den dobrá jídla-výběr cca ze 3typů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 

Nirvana 3 (app./studio)

 
12.09.14 16:40
Limnos » Plati
CK: Melissa Travel
 
Příjemné ubytování, manžel pragmaticky vše vyfotil, nemusím dodávat komentář, varná konvice a ubrus není součástí vybavení. Ručníky měněny podle potřeby, povlečení po příjezdu ještě 2x. Připravený hadřík, houbička na mytí nádobí a jar. Dokonce byl v apartmánu i zubatý nůž na pečivo. Hodnocený apartmán č. 3 vlevo ve 2. patře, klimatizace v ceně, krámek se základními potravinami 100 m od ubytování
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Hozel Plati Beach (hotel)

 
11.09.14 18:52
Limnos » Plati
CK: FIRO
 
Hotel Plati Beach je soukromý hotel a leží přímo u pláže kam se jde kolem jídelny a plážového baru.Hotel má dvě patra a podkroví.V přízemí jsou převážně ubytovány rodiny s dětmi,jsou zde také větší pokoje než v patře nebo dokonce v podkroví.Polopenze je bufetová.Jídlo,zejména večeře jsou výborné,vaří se řecká jídla.Snídaně se opakují ale je velký výběr.Bar poskytuje pití ale ceny se nesmí přepočítávat ....Pláž je hned naproti plážového baru,je písčitá,pozvolná,voda je křišťálová bez chaluh,ježků,medúz apod.Pokoje jsou čisté - denně nové ručníky.Klimatizace a televize.Funkční lednička s mrazničkou.Okolá hotelu je pusté,v blízkosti jeden obchod.Nejlépe je půjčit si břibližovadlo a vychutnat si celý ostrov.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Aristi (app./studio)

 
17.06.14 17:10
Limnos » Plati
CK: Melissa Travel
 
V Aristi jsme bydleli ve 2. patře, č.3. Studio je prostorné, 2 široké postele jako dvoulůžko, rozkládací gauč. Kuchyňský kout standartní, vybavení pro 4 osoby- hrnečky, sklenice velké i malé, talíře , příbory, 1 pánev, velký a malý hrnec.
Studio je rohové, má dva balkony s nádherným výhledem na moře i letovisko.
Denně úklid, 3x za pobyt velký s výměnou prádla.
Wi-fi zdarma, nejsilnější signál v 1.patře u recepce, je tam posezení.
Moc se nám líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Victoria 5 (app./studio)

 
07.10.13 16:34
Limnos » Plati
CK: Firo
 
 
Na Limnosu jsme strávili dovolenou 12-23.9.2013. Celou dobu jsme měli krásné počasí, kromě dvou dnů, kdy bylo mírně pod mrakem, ale to jen po část dne. Jezdím do Řecka každé září a zde bylo zatím nejtepleji. Voda byla ještě krásně teplá. Pokoj byl na řecký standard pěkný, jen je nedostatečně vybavený - pro 3 osoby je jen 1 malá skříň a cca 5 ramínek. Nejvíce nám vadilo, že v pokoji není žádná komoda se zrcadlem, na kterou si můžete položit věci. V mezonetu byla pouze malá komodka s nedostatečným osvětlením. Terase a okolí jsou krásné. Celý ostrov je absolutně nezasažený turismem, na pláži jsme byli pouze my a pár českých turistů. Rusy, Němce atd. zde nepotkáte, pouze Angličany. V okolí je jen jeden malinký obchod, se základním zbožím. V Plati jsou pouze dvě restaurace, z toho jedna končí sezónu již 15.9. a v druhé měli velmi omezený výběr. Na ostrově je totiž velice málo turistů a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Stone House 5 (app./studio)

 
03.10.13 15:15
Limnos » Plati
CK: Firo
 
Limnos jsme navštívili již po druhé, tentokrát jsme zvolili Stone House, který byl o něco dražší než Villa Victoria, ale zase je téměř na pláži a apartmán je vzdušnější a má lepší verandu. Kuchyňka je maličká, ale uvařit se dá, jen je potřeba vzít si z domova věci jako: nůž, otvírák (konzerv i nápojů), struhadlo. Záleží jak moc budete nebo nebudete vařit. Nově v Plati nedaleko apartmánů otevřeli malý obchod, kde najdete to nejzákladnější zboží. Pokud by nestačil, tak na kopci v Plati jsou lépe vybavené obchody dva a v Myrině ( 2,5 km) supermarket Masoutis.
Pláž v Plati je písčitá, vybavená slunečníky a lehátky (zdarma), vodní sporty kousek dál u hotelu Lemnos Vilage.
Paní majitelka fajn, dohlížela na to, aby každý den bylo vytřeno a vynesené odpadky, jinak 3x výměny ručníků a ložního prádla.
Bazén byl k dispozici od 12,00 do 18,00, u bazénu restaurace. Wifi zdarma
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 

Plati Beach 2 (hotel)

 
20.09.12 11:55
Limnos » Plati
CK: Alex
 
 
Hotel Platy Beach neměl chybu, výborné a bohaté snídaně a večeře formou bufetu, přes udržovanou zahradu se projde přímo na pláž, která se uklízela denně, lehátka a slunečníky jsou zdarma na pláži, bazén je možno využít u vedlejší vily Victoria,úklid pokojů byl každý den, personál ochotný a milý akorát nám dojem kazili čeští klienti hotelu! Minimarkety jsou až na kopci v Platy, kam dojdete příjemnou procházkou cca 1km a do hl.města Myriny pěšky cca 2km. Jinak jsme si půjčili skútr a objeli celý ostrov.Hotel i letovisko vhodné pro klidně strávenou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Yellow house (app./studio)

 
16.06.12 14:10
Limnos » Plati
CK: Alex
 
Fantastické, až neskutečné bydlení. Domeček, celkem se 4 studii, stojí jako jediný přímo na pláži, do moře je max. 10 m. Paní majitelka o vše náležitě pečuje, vybavení je nad očekávaní účelné, většinou nové. Dvojlůžko se společnou matrací, přistýlku by nebylo již kam dát. TVP. Klimatizace mimo sezónu za příplatek. Wifi k dispozici asi 30 m daleko, u bazénu. Na pláži slunečníky i lehátka zdarma (stejně jako na celém ostrově). Kousek od domu plážový bar. U pláže 2 výborné taverny, ale žádný obchod. Do vesničky Platy (s obchodem) je to cca 1 km, místy dost do kopce. Jinak učiněný ráj!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 

Lemnos Village 5 (hotel)

 
22.08.11 15:24
Limnos » Plati
CK: Firo tour
 
Pobyt v srpnu 2011. Pokoje podle hodnocení hotelu 5* (podle mě odpovídají tak 4* v katalogu CK)-terasy/balkóny pokojů turistů z ČR u cest, které se klikatí celým areálem (náš byl zastíněn stromem, takže to šlo, i když výhled "do nikam", ale u některých pokojů by mi vadil nedostatek soukromí možná kompenzovaný výhledem na moře). Jinak úklid vč. výměny ručníků každý den (uklížečka lehce roztržitá-jednou nám dala jen jeden pár ručníků, jednou nám nenechala žádné, ale to je maličkost-po nahlášení na recepci všechno bez problémů). Hotel stojí na klidném místě hned u pláže s barem (lehátka i slunečníky zdarma nejen pro hotelové hosty jako na celém ostrově-stačí si dát něco k pití, takže nečekejte klid). Hotelová část pláže by zasloužila úklid. V moři u dna řasy, vstup do moře přes ostré kamínky, ale po chvilce písečné dno. Nám vyhovovalo okolí pro svůj klid, kdo má rád zábavu a večerní procházky, bude zklamaný. Nejbližší bary jsou v Myrině (3 km), kam jezdí 3x denně zdarma hotelový minibus. Polopenze výborná formou bufetu, ale personál u večeře občas zapomínal obsluhovat a odpovídat na pozdrav. Jinak ostrov zatím opravdu nedotčený masovým turismem - pro nás také plus.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací