Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 5 | 7
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů z ostrova Skopelos

Melissa Travel
Hotelů a apartmánů: 36
 
Blue Green Bay (hotel)
 
11.07.19 11:36
Skopelos » Panormos
CK: Rainbow
 
Tento doslova komorní hotýlek se choulí skrytý pod hlavní cestou v severní části zátoky Panormos.Jako jeden z mála hotelů na Skopelosu nabízí light All Inclusive.Popravdě tento typ v Řecku na menších ostrovech se nedá srovnávat s tím co jinde ve světě,ale my byli maximálně spokojeni protože se vařila jenom řecká výborná jídla.Kupodivu víno bylo flaškové,řecké a to zase já z Moravy jsem velmi ocenil ...Úklid denně,všude čisto,maximální ochota personálu.Na pokojích je zdarma trezor a lednice.Jako jeden z mála hotelů v Řecku (vyjímkou jsou samozřejmě turistické ostrovy jako Kréta,Rodos,Kos apod.) má vše v okruhu několika desítek metrů.Bázén je před apartmánem,pláž je několik desítek metrů a restaurace s barem rovněž tak.Kdo si chce užít řeckého klidu tak vřele doporučujeme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
16.08.17 17:38
Skopelos » Sporady » Stafilos
CK: Melissa Travel
 
 
Byli jsme ubytováni v samostatném domečku vzdáleném cca 50 metrů od hlavního penzionu Irida. Naprosto dostačující pro dvě osoby. Vybavení kuchyňky skromné, ale po našem upozornění velice sympatický pan majitel kuchyňku doplnil o cedník, krájecí prkénko a vařečku. Teráska byla fajn měli jsme soukromý, ale šlo sedět až večer, protože se přemnožily vosy, které ulehaly až po osmé večer. Chodili nás navštěvovat pejsci sousedů. Byli přítulný a vděčný za trochu vody do misky! Po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr. Je všude daleko. Supermarket 2,6 km, pekárna 800 metrů a do hlavního města Skopelos jsou to 4 km. Pláž Stafilos byla 500 metrů a Velánio 1 km. My jsme chodily na Nuda pláž, což byla druhá část Velánia oddělující skálou a tam to bylo ještě asi o 100 metrů dál. Byli jsme v srpnu 2017 a pláž byla poloprázdná! Celkový dojem z dovolené byl krásný! Jen si to člověk nesmí nechat zkazit různými drobnostmi! (např.vosy, v noci štěkající pes).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
28.07.17 16:27
Skopelos » Glifoneri
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
07.04.17 13:29
Skopelos » Panormos
 
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 01.07.16
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. :-) Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Elios holidays (hotel)
 
29.07.16 21:47
Skopelos » Elios
CK: Aeolus
 
Do tohoto hotelu bych jela pouze za částku 13 tis. Kč za osobu na 12 dní. Čeští turisté jsou ubytování v přízemí, bez balkonu, pokoj je tmavý málo zařízený. Strava velice bídná. Pouze snídaně byly výborné. Jídlo bez chuti a stále stejné. Úklid nic moc, čistota nádobí nic moc. Ostrov je ale velmi krásný, pláže čisté, voda křišťálová, zásobování v obchodech výborné. Málo turistů, málo památek, ale ta příroda je úžasná. Koupání je vynikající. Nabídka služeb v tavernách výborná. Možnost zapůjčení auta velice omezená, benzinek je na ostrově dostatek. Malá městečka, velice kouzelná. vhodné pro rodiny s dětmi a zájemce o klidnou dovolenou. Nečekejte žádné diskotéky a vodní sporty. Na Skopelos bych se klidně vrátila, ale nikdy ne do tohoto hotelu. A to jsme už procestovali hodně řeckých ostrovů. Nejsme vůbec nároční, ale tohle bylo fakt nejhorší. Ale jinak areál je velmi příjemný a krásný. Jen pro české turisty jsou určeny ty nejhorší pokoje.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
23.06.16 06:37
Skopelos » Glifoneri » Skopelos město
CK: Melissa Travel
 
 
dovolená v termínu: 10.06.16 - 21.06.16
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě :-)
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu :-), ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
16.07.15 00:57
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 30.06.15 - 10.07.15
Ubytování je pro nenáročné-už jsem zažila od Melissy daleko lepší, apartmány v patře jsou moc hezké, studia dole, které Melissa má, jsou dost odfušovaná, poměrně malá, vlhká a tmavá, úklid v pořádku denně, výměna prádla a ručníků 3x za pobyt. Je tam kávovar, toustovač, fén, klimatizace, sítě do oken (vezměte si repelenty), TV 4 řecké programy, vybavení kuchyňky základní, wifi fungovalo tak nějak střídavě. Menu pro ubytované 10 euro (salát, jídlo, víno), lehátka zdarma, boty do vody jsou potřeba-větší oblázky (bohužel jsem je zapomněla a koupala se v žabkách), voda křišťálově čistá, k vidění jsou ryby při šnorchlování i jen pouhým okem. Obchod je v Panormosu 1, na Milii je to pěšky 30 min (necelé 3 km přes kopec).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
17.11.14 10:20
Skopelos » Panormos
CK: Alex
Pěkná studia. Žádný velký přepych (ten my ani nehledáme:-) ), ale se vším, co je potřeba. Jen pozor na postel-vypadávala prkna pod matrací! :-) Výhodná poloha, tj. blízko všeho a přitom v klidném prostředí. Nádherné prostředí s květinami. Možnost grilování. Milá domácí s bílým kocourkem. Bazén naproti v h. Afroditi, ale ten jsme nevyužívali. Místní pláž je velká a pěkná s plným servisem. Lehátka za konzumaci-stačilo frappé, ale ani to nikdo nevyžadoval. Po silnici směrem k Milii další plážička. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anastasia 4 (hotel)
 
14.09.14 16:05
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 22.08.14 - 02.09.14
Penzion měl být pro letošní sezonu rekonstruován, ale bohužel nebyl, pokud se za rekonstrukcí nedá počítat nově natřený stávající nábytek a okenice. Penzion má buď studia s kuchyňkou nebo pokoje se snídaní nebo s polopenzí. My jsme měli pokoj se snídaní. Pokoje jsou dost malé, je tam jenom jeden noční stolek a nějaká odkládací lavice. Funkční lednička a klimatizace v ceně, dále je tam starší televizor, který jsme ale nepouštěli. Na balkoně je sušák na prádlo. Postele mají společnou matraci (trampolínu). V pokoji byly jen dvě zásuvky, z nichž v jedné je zapojená jediná lampička a druhá byla nefunkční, takže nabíjet mobil nebo baterky do foťáku bylo možné jenom v koupelně, ve které viselo světlo jenom na drátech. V koupelně byla toaletní skříňka, sprcha bez závěsu. Ve skříni byly jenom 4 ramínka, ale druhý den delegát přinesl spoustu nových pro všechny pokoje a studia. Výměna ložního prádla, ručníků a osušek proběhla dvakrát za pobyt, vynášení košů asi každé dva - tři dny. Z většiny studií a pokojů je krásný výhled na moře. Silnice je opravdu hodně frekventovaná i v noci, takže kdo má problém s usínáním, tak se moc nevyspí. Snídaně byly kontinentální v taverně Nikos - čaj nebo káva, pomerančový džus, 3 plátky chleba, 2 máslíčka, 2 džemy, 2 plátky "šunkosalámu" a dva plátky sýra. Ke konci pobytu to stáhli na 1 plátek "šunky" a 1 plátek sýra.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsoukalaria (app./studio)
 
30.08.14 16:35
Skopelos » Skopelos město
 
 
Tsoukalaria studios sa nachadzaju nad hlavnym mestom Skopelos. Maju krasny panoramaticky vyhlad na mesto a more a uplny klud, tichucko, takze spinkalo sa uplne super. Majitel Chrystos Vas pocka v pristave, aby Vam ukazal cestu do studia, inac by sme to asi sami nenasli. Toto studio odporucam hlavne cestovatelom, ktori cestuju na ostrov vlastnym autom, tak ako my, kedze pesi do centra to je bud strmym kopcom okolo Kastra (taka 1/2 hodinova prechadzka cesta spat je uplny zabijak), alebo autom okolo celeho mesta. Parkovat sa da priamo pri studiu, je tu miesto pre viac aut.
Izby su dost velke, sice starsie ale maju vsetko co potrebujete - klimu, tv, kuchynku, wc zo sprchov. Vyhodou su sietky aj na balkonovych dverach.
Upratovanie prebieha denne, ale vzdy pockaju kym odidete, takze ziadne vyrusovanie. Majitelov Chrystosa a Eleni sme vydavali iba obcas, ked Vas stretnu ponuknu Vam kavicku :)
Studio malo ten najkrajsi vyhlad, aky som v Grecku zatial mal. Krasne sa dalo pozorovat vychod slnka, vychod mesiaca, alebo ruch v pristave. Pri rezervovani si ale treba vyhlad pytat, pretoze su tam studia aj s vyhladom do kopca, alebo do muru.
Kebyze v buducnosti idem na Skopelos, tak kludne znovu sem.
Email: tsoukalaria@gmail.com
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
09.07.14 09:06
Skopelos » Panormos
CK: Ck Alex
 
 
Pěkný, velký apartmán, 2 pokoje, z 1 vchod na terasu s výhledem na moře, 2. okno ke skále (nepoužívali jsme). Dále pak prostorná místnost s kuchyňským koutem, nádobí dostatek, ( + varná konvice, překapávač, topinkovač, trouba ). Koupelna se sprchovým koutem a wc celkem prostorná na řecké poměry (zažili jsme menší). Klimatizace a wifi v ceně. Milá, pozorná paní domácí, úklid 3x za pobyt. Za nás maximální spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
07.09.13 00:01
Skopelos » Panormos
CK: Alex
 
 
Ubytování s krásnou řeckou atmosferou,pohodlné,čisté,velmi dobře vybavené pokoje.Klidná lokalita,velmi hodná,vstřícná a pečlivá paní majitelka.úklid každý den,výměna ručníků obden,povlečeno 3x za 11denní pobyt.V místě 2 supermarkety a několik taveren.Pláž pěkná,oblázková a moře křišťálově čisté.Vřele doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
15.06.13 11:14
Skopelos » Panormos
CK: Alex
 
 
Krásně zařízené apartmány mají dvě samostatné prostorné ložnice, vybavený kuchyňský kout s troubou, el. vařičem, kávovarem, rychlovarnou konvicí a topinkovačem. Na řecké poměry prostorná koupelna. Překrásná zahrada plná květin a stromů. Možnost využít gril v zahradě, kde je příjemné a pohodové posezení. Majitelka velmi příjemná, úklid probíhal cca obden. Můžeme jen doporučit!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
05.06.12 16:11
Skopelos » Stafilos
CK: Melissa Travel
 
 
Byli jsme s manželkou na radu majitele CK ubytováni v samostatně stojícím domečku v zadní části zahrady. Jednalo se o miniaturní ubytování, kde měl člověk opravdu problém si navzájem vyhnout. Domeček byl s klimatizací a satelitem v ceně zájezdu. Kuchyňské vybavení se skládalo s vařiče s jednou plotynkou a jedním hrncem. Pro klienty bez stravy nic moc. Jinak domeček čistý. Vedle bydleli majitelé, kteří se starali o úklid a zahradu. Moc fajn lidé. Hlavně pan majitel, který se pořád usmíval a nabízel citróny ze své zahrádky. Asi největší problém, kterého jsme si povšimli byla pergola s vegetací, kde večer proháněly nějaké zvířátka, něco mezi velkou myší a potkanem. To je ale hold příroda a s tím musíme počítat. Jinak fajn dovolená s krásným hlavním městem a krásnými plážemi. Ubytování bych spíše doporučoval v hlavní budově u cesty.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Afroditi 3 (hotel)
 
19.09.11 00:17
Skopelos » Panormos
CK: Alex
 
 
Naprostá spokojenost s ubytováním. Personál velmi ochotný a zábavný. Snídaně super. Z hotýlku je kousek na pláž přes silničku -v září nebyla nijak frekventovaná. U pláže jsou taverny, ale vůbec tam neřve hudba, báječný poklid. Najdete tam i skvělé posezení s jazzovou hudbou a rychlým občerstvením. Dobrý vstup do vody a fantasticky čistá voda. Za nic bych nedala mínus byli jsme velmi spokojení - trezor, lednička, klimatizace - nic se nepřiplácelo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market - to nejlepší z Řecka - vína, olivy, delikatesy
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací