Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 18
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2821
 
 
Tsamis Zante (hotel)
 
29.06.18 13:47
Zakynthos » Tsilivi » Kipseli
CK: Fischer
 
 
Hotel leží v osamocené poloze, přímo u moře a nabízí nádherné výhledy. Skládá se z hlavní budovy, kde si můžete připlatit za pokoj s výhledem na moře (měli jsme, vřele doporučuji) a vedlejších budov bez výhledů. Jedná se o malý komplex, celkem cca 70 pokojů, panuje tu příjemná atmosféra, celkově ale odpovídá spíše 3* (uvádí se jako 4*). Hotel už má nejlepší léta za sebou (rekonstrukce v roce 2008) a je to na něm znát. Pokoje celkem pěkné, dostatek úložného prostoru, pohodlné postele, koupelna ale hodně zastaralá. Také venkovní prostory žádají více údržby - hlavně lehátka a polstry na nich mají již doslouženo. Pobyt je zde all inclusive, ale protože se zde všichni znají, nemáte ani žádné náramky. Stravování dobré, hodně regionálních jídel, žádné fronty, průběžné doplňování jídla. Jen nepočítejte s takovým výběrem jako ve velkých komplexech. Nabídka pití dobrá, 10 druhů koktejlů, jen víno nám nechutnalo. Na stravování nám ale vadil způsob stolování, umělohmotná prostírání byla opravdu hrozná. Hotel je vystavěn terasovitě, kdy na dvou terasách jsou bazény s lehátky, ze 4 terasy vcházíte po schůdcích do moře. Jsou zde kameny, boty do vody nutností, nevhodné pro děti. Je zde ale dlouho mělko. Nádherné výhledy, milý personál, pěkné pokoje, dobré jídlo zastíní drobné nedostatky a na dovolené se nám moc líbilo. Doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros (app./studio)
 
29.06.18 08:32
Ithaka » Vathy
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém :-) a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel :-( Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Coriva (hotel)
 
29.06.18 07:23
Kréta » Jihovýchod » Kousounari
CK: Melissa Travel
 
 
Hotel Coriva v Koutsounari je uveden 3,5*, je umístěn u hlavní silnice na Ierapetru a opačným směrem na Makrisgialos. Má několik pokojů v hlavní budově, kde je recepce, posezení, wifi, TV, prostorná jídelna, kde se podávají snídaně a večeře formou skvělého bufetu, jídelna má i terasu.
Většina ubytování je v bungalovech, které vedou ve dvou řadách po mírném svahu cca 150m ke krásné místní pláží Long Beach. Bungalovy mají různou polohu, mají předzahrádky, malá náměstíčka, terásky, ve většině jsou v zeleni, výzdoba a výsadba je překrásná. Ty, co jsou v řadě na východní straně, jsou více zastíněné již vzrostlými stromy a keři, před nimi jsou bungalovy se slunnými terasami, západní jsou některé zastíněné, některé méně, a více otevřené slunci. Uprostřed je shluk bungalovů na malém plató, kde je pár patrových s balkónky, dále pokračují krásné bungalovy s terasami dolů k moři, kde je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Faros C 4 (app./studio)
 
27.06.18 12:36
Paxos » Gaios
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 15.06.18 - 26.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
 
22.06.18 18:18
Rhodos » Faliraki
CK: Solvex
 
 
Hotel v kľudnej uličke. Hotelová izba v bloku B krásna, veľká, čistá, nový nábytok. Kúpeľňa - grécka klasika. Malilinká sprchovacia vanička so závesom, ktorý je krátky - teda voda v celej kúpeľničke. Strava - vždy sa dalo vybrať, ale naozaj veľmi jednoduchá. More vzdialené cca 7-10 minút. Cena za 2 lehátka a slnečník 10 eur. Pláž vybavená sprchami, toaletami, tavernamy. Bazén primeraný veľkosťou, v júni dostatok lehátok. Najväčšou chybou hotela je spoplatnenie klímy - jeden deň 7 euri !!!! čo je fakt nehorázna cena. Wifi za poplatok, resp. za konzumáciu v hotelovom bare. Ale takmer vo všetkých tavernách free wifi. Koho omrzí tráviť každý deň na pláži vo Faliraki, môže sa hodinovou prechádzkou dostať na pláž Ladiko a Anthony Quinn. Miestnou autobusovou dopravou je možnosť dostať sa aj na okolité pláže v iných letoviskách. Do hlavného mesta je spojenie busom každých cca 20 minút.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Afandou Blu (hotel)
 
21.06.18 20:29
Rhodos » Afandou
 
 
 
Hotel blízko pláže, cca 5 min pěšky. Moře krásné, čisté, průzračné, pláž dlouhá, písečno-oblázková, možnost pronajmout si slunečník a lehátka. Na hotelu minimarket, kde lze zakoupit sušenky, vodu, vybavení do vody apod. V okolí další malé minimarkety a několik taveren. Do letoviska Afandou asi půl hodina cesty pěšky nebo vláčkem za 3 eura. Pěšky lze dojit i do Kolymbie, je to cca 3 km.
Jídlo výborné, výběr ze 2-3 hlavních jídel, saláty, zelenina, meloun, zákusek. Jídlo se vždy doplňovalo a za celých 10 dní se neopakovalo.
Velmi ochotný a milý personál, slečna na recepci je Češka. Úklid pokojů probíhal denně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Atalli vilage (hotel)
 
11.06.18 14:45
Kréta » Severovychod » Bali
CK: Alexandria
 
 
Krasny a romanticky jen mnoho rusu ,mozna bych volila jiny apartman ,kvuli vyspani,jinak parada i tak.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aldemar Amilia Mare (hotel)
 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vasilis (vila)
 
29.05.18 13:20
Chalkidiki » Nea Vrasna
CK: Apollon
 
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Makryammos (bungalov)
 
10.05.18 20:09
Thassos » Limenas
CK: Brenna
 
 
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa 8 (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací