Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 14
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2823
 
 
Ionia Maris 2 (hotel)
 
19.07.05 00:00
Samos » Samos
CK: Fischer
 
 
Velmi pěkné místo, pěkný hotel, do města cca 5 minut chůze, před hotelem krásná pláž a perfektní taverna.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Janno Beach 6 (app./studio)
 
15.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Blue style
 
 
POHODAAAAAA
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
 
14.07.05 00:00
Kréta » Plakias
CK: Alex
 
 
Velice hezký, útulný hotel a příjemnými a čistými pokoji. Na pokoji klimatizace, lednice. Úklid každý den. Personál velice příjemný a vstřícný. Hotel je s bazénem. Pro děti je brouzdaliště, skluzavka, houpačky. Pláž s jemným a hrubým pískem. V letovisku několik dobře zásobených obchodů...seženete úplně všechno :o). Plakias je úžasné, klidné a pohodové místo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Theo 3 (vila)
 
14.07.05 00:00
Thassos » Skala Sotiros
CK: Bulgariatour
 
Ideální pro klidnou dovolenou. Mimo silnici, 10 m od moře. Krásná zahrada. Kousek do obchodů, taveren, na pláže, autobus.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Pavlina (hotel)
 
14.07.05 00:00
Peloponés » Niforeika
CK: Alex
 
 
Moc příjemný hotel s velkou zahradou, čistým bazénem a nádherným výhledem na moře. Na pláž je přístup po schdech nebo cestě. Pěkná nepřelidněná písčitooblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a křišťálově čistou vodou. Výborné stravování formou bufetu. Milý personál. Hotel se nachází na naprosto klidném místě, za nákupy je to cca. 3 km po pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Caldera Bay (hotel)
 
14.07.05 00:00
Kréta » Platanias
CK: IASON
 
 
Moc pěkný hotel, dobře umístěný hned u pláže, ale dál od cesty, takže klid. Pláž moc pěkná, písčitokamenitá, moře čísté. Hotel má 2 bazény. Pokoje účelně zařízené s terasou a vybavenou kuch.linkou. Úklid denně kromě neděle. Jídlo velmi dobré, jen večeře byla servírovaná a ne bufet jak uváděla CK.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Angelos 2 (app./studio)
 
13.07.05 00:00
Korfu » Moraitika
CK: MTM tour
 
 
Jednoduše vybavené apartmány 60m metrů od moře mimo centrum Moraitiky. Nádherný bazén. V sousedství bar Golden Beach.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Astron 2 (hotel)
 
11.07.05 00:00
Karpathos » Pigadia
CK: Firo
 
 
Moc příjemný hotel a apartmány, čistý, naprosto klidný, asi 5 minut pěšky od pláže a cca. 10 do centra města.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Chronis 2 (app./studio)
 
11.07.05 00:00
Kos » Kefalos
CK: Travel 2002
 
 
Celkem kvalitní studia,pláž 50m písek s oblázkovým vstupem do moře,moře nádherné- chladnější voda. Mezi studii a mořem dost rušná komunikace,prochází celým letoviskem. Pláže poloprázdné. Moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Heraklion » Amoudara
 
 
 
V pokoji je lednička,prostorná koupelna,klima za příplatek.Snídaně slušné,večeře saláty bufet,jídlo servírované,nic moc,občas nejedlé.Moučníky zcela nejedlé divný rosol,nebo krupičná kaše tuhá,studená,žádné ovoce,nebo zmrzlina.Personál vcelku Ok-je to rodinný podnik.Moznost nakupu minimalni,jen 1 maly obchod u plaze-asi 300 m daleko pres tu příšernou silnici.Znovu bych tam nejela.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Amoudara
CK: Čedok
 
 
Hotel se nachází mimo rušné letovisko,na úpatí hor v kopci.Hotel je kaskádovitý,pokoje s terasami,krásný výhled, udržovaná zeleň.menší bazén na terase se slunečníky, dopoledne a přes poledne úplně volný-hosté chodí k moři. Pláž přes rušnou silnici,která se velmi špatně přechází,pláž městská, velmi úzká,při přílivu téměř žádná.Pláž je písčitá,jsou zde sprchy,občerstvení.Moře mělké,čisté. Malinká oblázková pláž blíže k hotelu je nepoužitelná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
08.07.05 00:00
Korfu » Agios Georgios - sever
CK: Aqvila travel
 
 
Superklidné místo, nádherný výhled na moře a zelené kopce je zaplacen vzdáleností cca 800 m od moře do mírného kopce.Nádherná písečná pláž někdy s vlnami je ideální i pro děti.V městečku z 90% starší angličani
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
2
0
 
Gorgona 3 (hotel)
 
07.07.05 00:00
Kréta » Heraklion » Bali
CK: Alexandria
 
 
Vřele doporučuji hotel Gorgona. Vynikající personál. Bazén, moře asi 100m. Do centra Bali je to procházkou 10 minut.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Dome Beach (hotel)
 
06.07.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: VTT
 
 
Krásný hotel na krásném místě - nejhezčí pláži v AN. Za 15 minut dojdete do rušného centra. 1 km od autobusové zastávky. Pokoje prostorné a pravidelně uklízené. Strava bohatá ale chyběly zmrzliny. Dorty jste si nandavali sami lžicí (pak to taky tak vypadalo).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Galaxy 6 (hotel)
 
05.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Firo
 
 
Hotel je v rušném Laganas,ale tady je naprostý klid.Pokoje jsou poměrně malé,ale dá se to přežít.Oproti roku 2004 má hotel dvojnásobnou ubyt.kapacitu, jidelna je také větší,ale při večeři tu bylo dost plno.Jídlo dobré,ale už není co bývalo.Výhodou je poloha hned u pláže, která je ideální pro děti a hotel je pro ně dobře vybaven - 2x dětský koutek, bazének.Dětsky klub bohužel není pro Čechy, narozdíl od animátorů,kteří se starají o zabavu všech.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací