Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 25
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Města

Hotelů a apartmánů: 15
 
LUX (hotel)
 
29.06.17 21:34
Athény » Piraeus
 
 
Individualnou turistikou sme Hotel LUX navstivili na blind. Cestou domov z ostrova Paros, sme jednu noc a den stravili v Athenach. Hotel na prespatie bohato dostacuje. Je blizko odchodovych bran trajektov na Kyklady, Taktiez blizko plaze v Piraeus a zastavky autobusu linky X96 smerujuceho z letiska a na letisko. Slusny hotel....Spokojnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Acropolis Select (hotel)
 
21.11.16 21:41
Athény » Plaka » Athény
CK: Venere.com
 
Tuto recenzi píšu přímo z hotelu..
Hotel pod Akropolí zhruba 150 m od stanice metra Sygrou - Fix.
Okolí tj Akropole,Syntagma,Monastiraki se dá v pohodě zvládnout pěšky.....v okolí hotelu mnoho nákupních i stravovacích možností.

Pokoje čisté,elektronické zamykání,středně velké s klimatizací,TV,minibarem,trezorem a setem na přípravu kávy a čaje.
Dostatečně velká koupelna s vanou a fénem,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma a šlape velmi dobře.

Snídaně na řecké poměry nadstandartní - bufet,studený a teplý velký výběr nechybí ovoce a zelenina!

Hotel oficiálně trojhvězda ale jelikož můžu v Athénách porovnávat tak bych ho řadil o třídu výše !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 2 (hotel)
 
20.11.16 21:33
Athény » Metaxourgio » Athény
CK: Venere.com
 
Hotel několik metrů od stanice metra Metaxourgio.....v okolí nic moc není v těsné blízkosti pár stánků s nápoji a pekárna.

Pokoje středně velké s klimatizací,TV,trezorem a ledničkou....čistota taková průměrná ..
Wifi zdarma ale celkem slabý signál - 4. patro,večer časté výpadky.
Koupelna alá Řecko - malá se sprchovým koutem k dispozici fén a toaletní potřeby.

Snídaně bufetem,kontinentální doplněné o sladkou buchtu, šunku,sýr,vařené vejce a jeden druh ovoce a zeleniny.

Personál možná dobrý,ale nesmí dojít k problému....v metru ukradena peněženka a s ní klíč od hotelového trezoru....na recepci nahlášeno v šest večer a náhradní klíč po x-urgencích u různých pracovníků hotelu,byl k dispozici až druhý den v pravé poledne tj to trvalo 18 hodin ..
Tím pádem nám ujela z Pirea již zaplacená loď.

Tento hotell jsme rezervovali pouze vzhledem k dobrému spojení k Olympijskému centru....oficiálně trojhvězda v evropském měřítku tak lepší dvojka !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollonou (app./studio)
 
18.05.16 17:22
Athény » Vouliagméni
CK: Bez ck
Luxusni apartmán měl luxusni výhled a pár kroků do moře. Jinak to byl standartni panelákový byt (pokoj č.23), zařizení komplet Ikea. Kuchyň mini, dvě koupelny a 2 záchody. Optimálni pro 2 nebo 2 plus 2 děti. Pro nás už nepoužitelný, hluk z ulice. Moc jsem nenaspala. Nejhorši to bylo o víkendu. Vouliagméni má relativně teplé moře i na začatku sezóny, bonus teplé jezero s braktickou vodou, výborné taverny. Kousek Atény centrum, Sounio, Vraurona, Rhamous, Thorikos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dorian Inn (hotel)
 
19.01.16 20:09
Athény » Athény
 
dovolená v termínu: 03.11.15 - 07.11.15
Hotel Dorian Inn je 700 m od námestia Monastiraki v Athénach, takže v pešej dostupnosti väčšiny pamiatok a 200 m od námestia Omonia, kde je stanica metra.
Hotel je 12 poschodový a vybrali sme si ho kvôli bazénu na jeho streche.
Izby sú pekné, útulné, od 8 poschodia sú drahšie. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, v kúpeľni vaňa.
Raňajky boli naozaj exkluzívne a veľmi bohaté: tradične čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie + palacinky, rôzne jogurty a všelijaké prísady do jogurtov - sušené ovocie, semiačka, vajíčka na rôzne spôsoby, párky, viac druhov pečiva, praclíkov, atď...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cecil (hotel)
 
19.01.16 19:24
Athény » Athény
 
dovolená v termínu: 03.11.15 - 07.11.15
Hotel Cecil je len 300 m od námestia Monastiraki na hlavnej ulici Athinas Street, takže všetky pamiatky máte v dokonalej blízkosti.
Ubytovaní sme boli na streche hotela síce v malej izbičke, no s parádnym výhľadom zo strechy priamo na akropolu. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, upratovanie každý deň.
Hotel má prekrásny starodávny výťah a vytvára to také zvláštne zaujímavé čaro.
Raňajky sme mali v cene: čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie - kiwi, jablko, banán.
Absolútna spokojnosť a hotel určite odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anemoni (hotel)
 
27.12.15 13:27
Athény » Pireus
 
 
Hotel využitý jako transferní přístav/letiště - tomu odpovídá dobrá poloha cca 800m od přístavu a 400m od stanice busů ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ odkud jezdí přímá linka X96 na letiště.
Pokoj čistý s klimatizací,ledničkou(dvě vody zdarma) a TV,průměrná koupelna se sprchovým koutem,toaletní potřeby k dispozici.
Snídaně vzhledem k brzkému odjezdu nevyužita.
V okolí hotelu mnoho stravovacích a nákupních možností.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Minoa (hotel)
 
06.12.15 13:38
Athény » Metaxourgeio
 
 
Hotel na náměstí Metaxourgeio vzdálený od stejnojmené stanice metra cca 50m.
Pokoje dostačující velikosti,čisté s ledničkou,trezorem,televizí a klimatizací....koupelna malá s ještě menším sprchovým koutem - toaletní potřeby k dispozici!
Snídaně formou bufetu - kontinentální doplněná o šunku,sýr,sladkou bábovku a jeden druh ovoce je podávaná v malinkaté mísnosti,kde je asi osm stolů blízko u sebe - chtěl bych to tam vidět v plné sezóně ))
K poznávaní Athén bych volil něco v centru v Place(viz moje první návštěva Athén - Hotel Philippos),tentokrát jsem potřeboval něco blíž k Olympijskému centru.
Hotel lze ale doporučit i vzhledem k poměru cena/výkon a jeho poloze u metra!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vouliagméni suites (hotel)
 
13.05.15 13:00
Athény » Attika » Vouliagméni
 
 
Městský hotel, panelák. Ideální poloha pro výlety do Atén. Kuchyně výborná, služby perfektni. Neni hotelová pláž, pláž malá v zálivu bezplatná, dlouhá písečná pláž organizovaná 400 m od hotelu. Vstup 4 eura. 50 m od hotelu jezero smíšená slaná termálni voda cca 25 stupňú. Dokonalé pro plavání. Rychlý internet i na pokoji. Krásný výhled na moře. Jediné mínus problém s parkovánim. Patři do sitě Grecotel. Do Atén jezdi autobus 122 k metru Eliniko, hned od hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Adrian (hotel)
 
28.12.13 09:21
Athény » Plaka » Athény
CK: Bez CK
 
 
Pro naši předvánoční návštěvu Athén jsme si vybrali 3* hotel Adrian v ulici Adrianou ve čtvrti Plaka pod Akropolí. V průvodcích byl hodnocen jako vyšší střední kategorie a nás zaujala hlavně jeho poloha v klidné čtvrti, velikost, pokoje s výhledem na Akropoli a hlavně dobrá dostupnost hlavních pamětihodností Athén.
Hotel leží prakticky na Římské agoře a jeho název i úžasná poloha jsou úzce spjaty s lokalitou - ulice Adrianou vede od Hadrianovy brány přes Hadrianovu knihovnu na Římské agoře až na konec Athénské agory za Theseion. Ulice je plná turistických obchůdků a lákadel, vede přes náměstíčko Agoras až k Monastiráki.
Hotel je třípatrový, na střeše má terasu, kde se v létě snídá při pohledu na Akropoli. My se kochali výhledem na tuto památku z 3.patra z pokoje č.306. Ostatní pokoje vedou buď na ulici, náměstí Agoras nebo postranní dvůr.
Hotel má malou recepci s ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athina Airport (hotel)
 
18.08.13 18:26
Thessaloniki » Peraia Thermi
 
Hotel Athina Airport, tiez nazyvany Athina Palace hotel sme vyuzili pri nasej spiatocnej ceste z krasneho ostrova Rhodos, nakolko zabezpecuje bezplatny transfer z/na medzinarodne letisko "Macedonia", od ktoreho je situoavany asi 1,5 km (5 minut autom, resp. minivanom). Lezi nedaleko hlavneho tahu na Chalkidiki. Hotel bol ciastocne rekonstruovany, zodpoveda priblizne kategorii 3 hviezdickoveho hotela. V cene ubytovania su zahrnute ranajky (kava, caj, voda, dzus, sladke a slane pecivo, jogurt, kornfleksy, nutela, dzem, jeden druh syra a masového výrobku, maslo, teplý bufet: vajicka na rozne sposoby). Restauracia ponuka zakladne menu zhodne s ponukou na izbe: niekolko druhov salatov, hamburgery a cestoviny a niekolko druhov napojov s donaskou na izbu. Ceny su rovnake, ale dost vysoke; napr. Napolitana spagety 6 eur, Tonic uz v pohari 3 eura...
Vstupne priestory ako aj ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 2 (hotel)
 
10.05.12 21:47
Athény » Athény
 
 
Hotel Apollo *** je ve čtvrti Metaxourgio, kde sice nic moc ke koukání není, ale má skvělou polohu v těsné blízkosti stanice metra, což je velká výhoda. Pokoje jsou středně velké s balkonem, velmi čisté, výměna ručníků a doplňování toaletních potřeb každý den, doporučuji nechat se ubytovat v 6. poschodí, z balkonu tak uvidíte přímo na Akropoli - a neuslyšíte tolik hluk ze silnice, která je vcelku frekventovaná. Na pokoji TV, telefon, sejf. Hotel má fungující bar v přízemí a další na střeše rovněž s výhledem na Akropoli a část města. Wifi funguje i na pokojích, za mého pobytu bez výpadků. Hotel nabízí v ceně ubytování snídani formou švéd.stolů, řecká klasika : jogurt, med, kompot, cereálie, pečivo, máslo, marmeláda, sýr, salám, vejce, buchty, džus, káva, čaj, mléko - vše doplňováno a dostatek, nadlábnete se na celý den :-)
recepce k dispozici 24h, za mě se vystřídaly 4 osoby, všichni milí a ochotní. Rezervace přes net bez problémů, finanční záloha předem není vyžadovaná, ale číslo vaší kreditky jako záloha ano.
Cena květen 5 nocí se snídaní 160 euro za jednolůžkový pokoj
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Acropolis House (hotel)
 
22.07.11 19:42
Athény » Athény
 
 
Hotel v historickém centru Athén, v oblasti Plaky, asi 5 minut pěšky od zastávky busu X95 (směr letiště), i od metra a také velmi blízko k nejdůležitějším památkám (akropole, parlament apod). Interiér hotelu je stylový, velmi příjemný. Dostali jsme pokoj v přízemí č. 111, který měl tu velkou nevýhodu, že se nachází přímo u kuchyňky, kde ráno personál chystá pro hosty snídaně. Pokoje v jiné části hotelu musely být perfektní. V hotelu chybí výtah. Na pokoji lednice, tv a fungující klimatizace. Měli jsme rezervován pokoj se sdílenou koupelnou, ale dostali jsme pokoj s vlastním sociálním zařízením. Pro krátkodobý pobyt v Athénách za účelem prohlídky památek dobrá volba za slušnou cenu (na athénské poměry v centru). Objednáno přes booking.com
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Philippos (hotel)
 
05.03.09 17:49
Athény » Plaka
 
 
 
Super ***hotel v centru(Plaka) v tiché uličce v sousedství Acropole,stanice metra v dosahu. Pokoje s balkónem,klimatizací/topením,ledničkou,TV a trezorem.Úklid denně a pečlivě. Snídaně na řecké poměry OK - nechybí párečky,vajíčko,ovoce a něco sladkého.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eva (hotel)
 
13.06.08 00:25
Athény » Atika » Athény
 
 
Překvapivě dobré a levné bydlení v Aténách, ke kterému jsme přisli spíše náhodou, protože vytipovaný hostel měl plno. Velký pokoj i příslušenství, nějakých 20 m2 terasa (4. patro), nový nábytek, AC, TV, lednička, klid. Výtah. 2 bloky od metra. Ucházející okolí. Super cena 40 EUR/pokoj/noc.
(Znovu 6/2009, cena stejná, pokoj o patro níž o chlup menší, ale pořád "luxus", na balkon asi půl roku nikdo nezavítal).
Pokoj
Poloha
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos