Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 15
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Dodekanésy

Hotelů a apartmánů: 665
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kabanari Bay 5 (hotel)
 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zafira 2 (bungalov)
 
26.09.17 14:12
Kos » Kefalos
CK: Viamare
 
 
Neměla jsem zvláštní požadavky, jen hezké ubytování a pláž a obchod v dosahu. Ubytování a na tom jsme se se sousedy shodli, neodpovídá předchozím kladným recenzím. Obyčejný pokoj s problémy s tekouci vodou, úklid jednou za pobyt pouze vynesení košů. Za nejhorší považuji terasu, na kterou svítí celý den až do západu slunce, nedá se zde posedět a bez klimatizace (pouze za příplatek) si nedovedu pobyt v sezoně představit. Řecká klasika, za 20 let se nic nezměnilo k lepšímu. Pláž hrubý písek a šutry, vybírají 5 euro za lehátka, koš na odpadky nikde, baba vybere eura, ale odpadky překročí, typický řecký bordel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ellia (hotel)
 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lakki Beach 2 (app./studio)
 
09.08.17 11:46
Karpathos » Amoopi
CK: Melissa Travel
 
Nedokážu slovy vyjádřit, jak moc se nám líbilo. Nemáme co vytknout. Domácí v Lakki Beach nejhodnější domácí, které jsme kdy viděli. Každý den si na každého hosta našli chvilku, aby se zeptali, co bude dělat, případně jaký měl den. Snídaně naprosto dokonalé. Když jsme nesnědli ranní moučník (každý den jiný), protože se to prostě nedalo, přinesli sáček, ať si ho vezmeme na odpoledne. Když jsme řekli, že jedeme na pláž na Agios Nikolaos a dost foukalo, přinesli našemu synovi destičku, aby se cítil bezpečněji. Loučili jsme se s nimi těžce, jako velcí přátelé a já jim s pláčem slíbila, že se za rok vrátíme. Máte-li rádi klid, malé plážičky, nečekáte promenády aj., je Amoopi dobrá volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pyli Bay 10 (hotel)
 
28.07.17 20:19
Kos » Marmari
CK: VTT
 
 
Hotel se skládá ze čtyř budov, kdy dvě jsou nově postavené a dvě starší. Cesta mezi nimi vede pěknou zahradou s oleandry, tenisovým kurtem. Na trávě se pasou zvířata, vloni kráva, letos kozel, kozy. Na některých obrázcích byl vidět i osel. Jeden velký bazén s dětským je u nové části s recepcí a druhý velký bazén s dětským je u starší části, kde se nachází i jídelna a bar, kde se konají i řecké večery a jiné akce. U nové části je taktéž bar. Bydleli jsme v nové budově hned nad recepcí, kdy pokoj byl prostorný s klimatizací v ceně individuálně ovládanou. Balkon byl zajištěn dveřmi se sítí proti hmyzu i pevnými prosklenými dveřmi. K dispozici byl fén a televize asi se čtyřmi programy. Nábytek byl nový, koupelna prostorná s okénkem zajištěným sítí proti hmyzu, je zde vana. Úklid byl prováděn každý den, kromě neděle (to byly vyneseny pouze koše). K úklidu jsme neměli nikdy připomínky. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stella Maris 4 (hotel)
 
20.07.17 18:09
Kos » Marmari
CK: Blue Style
 
Dovolená v hotelu Stella Maris I nás velmi zklamala. Bylo to nejhorší ubytování, co jsme kdy zažil. Často se zaměňuje se Stella Maris II, které je úplně luxusní, s bazénem a výhledem na moře. Pobyt jsme si ale nenechali zkazit, vynahradilo nám to nádherné moře.V okolí 4 markety, největší je nejdál od hotelu, ale nejlevnější a dobře zásobený. Je tam několik taveren, dá se jet autobusem do hlavního města. Pokoje 214,217 a 221 byly při převzetí špatně uklizené, zatuchlé a cítit plísní. Nedostatek úložného prostotu ve všech pokojích, chladnička umístěna na nočním stolku v prvním pokoji, ve druhém na židličce a ve třetím pokoji ve skříni. TV a telefon chybí, klimatizace funguje bez poplatku, což je v letních měsících nezbytné. Sprchový kout je malý, špatně odtéká, ale bývá to všude stejné.V pokoji č.221 je terasa, která je v podstatě chodba pro všechny ostatní ubytované.Druhé okno má do ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
1
 
Elena (app./studio)
 
18.07.17 22:13
Leros » Alinda
CK: Bez ck
 
dovolená v termínu: 17.06.17 - 20.06.17
Hotel Elena sa nachádza v mestečku Alinda, asi 200 metrov od pláže. Je to síce staršie ubytovanie, ale majitelia sa ho snažia neustále renovovať, takže vyzerá dobre. Apartmán bol trochu menší, hlavne kuchynka, kde sa dalo ledva hýbať.
Apartmán má kvalitné matrace, takže spánok bol OK. Nechýba dobrá klímatizácia a denné upratovanie. Jedinou nevýhodou je poloha hotela, ktorý je hneď vedľa rušnej hlavnej cesty.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Antonia Studios (app./studio)
 
18.07.17 22:04
Patmos » Skala
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 12.06.17 - 17.06.17
Antonia Studios sa nachádzajú na okraji mestečka Skala, ale blízko do centra mestečka. Je to veľmi kvalitné štúdio.
Bolo kompletne vybavené, veľmi čísté a veľmi piestranné. Sú to novšie apartmány, v celom dome je ich iba 6.
Výhľad z apartmánu bol rovno na Skalu a Chóru s kláštorom Sv. Jána. Samozrejmosťou bol odvoz z a do prístavu, zdarma.
Upratovanie prebiehalo denne. Keď by som znovu išiel na Patmos, tak určite si vyberiem znovu Antonia Studios.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Albatros 6 (hotel)
 
09.07.17 22:49
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ubytování na skvělém místě - u klidné pláže Potali, 15 minut chůze od Lefkosu. Tři z celkových pěti studií mají výhled na moře, zbylá dvě studia mají výhled převážně na hory. Všichni mohou používat společnou terasu s výhledem na moře. V domečku vedle studií je apartmán taktéž s výhledem na moře. Pokoje jsou jednoduše, ale dostatečně vybaveny, chyběl jen prostředek na mytí nádobí a houbička. Úklid probíhá denně. Šumění moře je slyšet až do pokoje, krásně se při něm usíná i probouzí :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ilyssion 3 (hotel)
 
05.07.17 22:30
Rhodos » Pefki » Pefki - Lardos
CK: Vtt
 
Dovča v termínu 10. - 21. 7. 2016.
Měly jsme nádherný výhled na moře, který vyvážil drobné nedostatky (kapající klimatizace...). Areál hotelu je moc hezký, zeleninové záhony jsou příjemným zpestřením a poloha u moře úžasná, jen do městečka je to dál a po dost rušné silnici, tedy spíše pro ty, co mají rádi klid. V hotelu i malý obchod se základními potravinami, suvenýry... Jídlo - docela dobré, ale u večeře šílené fronty, chtělo by to vyřešit přístup, rozdělit saláty/zeleninu a teplá jídla. Pláž u hotelu - jen pár lehátek a přístup po žebříku, ale kousíček u vedlejšího hotelu je pěkná pláž s dobrým vstupem do moře, k placenému setu voda zdarma. Příjemný pobyt bohužel narušovali velmi hluční Rusové (zažily jsme jejich invazi, když měli zakázané Turecko).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina (app./studio)
 
22.06.17 14:03
Kalymnos » Massouri
CK: CK Aeolus
 
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aegean View (app./studio)
 
19.06.17 14:24
Karpathos » Lefkos
 
 
 
Prostorná studia přímo u pláže Frankolimnionas, stačí přejít velmi málo frekventovanou místní komunikaci. Slunečníky a lehátka za 6 EUR/set. Pláž je dlouhá, s dostatkem místa pro ležení bez slunečníku.
Klimatizace a trezor za poplatek, kuchyňský kout vybavený lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro tři osoby (hrnky, sklenice na vodu, na víno, talíře, příbory). Nechybí velký nůž - pilka, otevírák, vývrtka, obracečka, pánev, velký kastrol. Na řecké poměry opravdu velká koupelna. Úklid denně, výměna ručníků 4 x za pobyt, povlečení 3 x.
V dosahu bezpočet taveren s milou obsluhou a velmi chutnými řeckými specialitami, včetně ryb.
Letovisko je velmi klidné, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market