Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 9 | 31
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Dodekanésy

Hotelů a apartmánů: 674
 
Villa Andrews (hotel)
 
14.07.18 12:05
Kos » Tigaki
CK: Fischer
 
 
Nejhorší dovolená co jsem zažila. Špína, bordel, šváby, arogance, nevstřícnost. Tato dovolená byla s all inclusive, to jsem, ale netušila co v tomto hotelu znamená. Špína v jídelně, jídlo, které se nesní k snídani dostanete k obědu a tak dále. Jídlo nebylo dobré občas zkažené. Zapomeňte na ryby, dary moře, moučníky, ovoce. K pití jen špinavý post mix. Šváby všude i na pokojích. Hygiena a čistota žádná. Celý týden jsme měli studenou vodu. Tak nevstřícný a arogantní personál jsem taky ještě nikdy nikde nepotkala. Celou dovolenou jsem něco řešila, nedostatky, špínu, aroganci personálu, teplou vodu, nefunkční záchod. Z této dovolené jsem přijela neskutečně unavená a otrávená. Nikdy jsem nepsala žádnou recenzi teď mám potřebu jich napsat hodně, aby si lidi dali pozor kam jedou. Já jsem na tuto dovolenou letěla za 13 tisíc, ale byli tam lidé kteří letěli za 18 tisíc, ptám se jak může dobrá cestovka tam poslat svoje lidi, jak si to může vůbec dovolit??? Hláška paní delegátky "co bychom za ty peníze chtěli" mi přišla značně neprofesionální a když nic jiného tak jen čistou, ochotu, chutné jídlo, myslím, že toho zase není tolik.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cathrin 4 (hotel)
 
02.07.18 22:39
Rhodos » Ladiko
CK: Fischer
 
Hotel se nachází cca 5 minut od zátoky Ladiko a 8 minut od Anthony Quinn zátoky, další pláže Traganau 25 minut ( začátek pláže v Afandou hned u jeskyní) a 30-40 minut od pláží ve Faliraki.
Na obě nejbližší jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, tam i zpět ( 9.10 , 13.00 a 17.00). Skvělé potápění a rybiček je tam fakt dost.
Ubytování: pokoj standardně vybaven- koupelna s vanou, pokoj s velkým balkonem vybaven ledničkou a klimatizací zdarma. Uklizen každý den, denně čisté ručníky a plážové ručníky na recepci. Postele převlečeny kdykoliv člověk nechal kartičku na posteli.
Strava: snídaně klasické- vejce, volská oka, míchaná vejce, palačinky, zelenina, ovoce čerstvé, sušené i kompotované, jogurt, med, 3 druhy sladké buchty, 4 druhy salámů i sýrů,loukoumades, chalva, jedině co bylo nechutné byl džus z koncentrátu
Večeře: vždy 5 druhů masitých jídel a 5 druhů ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
 
22.06.18 18:18
Rhodos » Faliraki
CK: Solvex
 
 
Hotel v kľudnej uličke. Hotelová izba v bloku B krásna, veľká, čistá, nový nábytok. Kúpeľňa - grécka klasika. Malilinká sprchovacia vanička so závesom, ktorý je krátky - teda voda v celej kúpeľničke. Strava - vždy sa dalo vybrať, ale naozaj veľmi jednoduchá. More vzdialené cca 7-10 minút. Cena za 2 lehátka a slnečník 10 eur. Pláž vybavená sprchami, toaletami, tavernamy. Bazén primeraný veľkosťou, v júni dostatok lehátok. Najväčšou chybou hotela je spoplatnenie klímy - jeden deň 7 euri !!!! čo je fakt nehorázna cena. Wifi za poplatok, resp. za konzumáciu v hotelovom bare. Ale takmer vo všetkých tavernách free wifi. Koho omrzí tráviť každý deň na pláži vo Faliraki, môže sa hodinovou prechádzkou dostať na pláž Ladiko a Anthony Quinn. Miestnou autobusovou dopravou je možnosť dostať sa aj na okolité pláže v iných letoviskách. Do hlavného mesta je spojenie busom každých cca 20 minút.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Afandou Blu (hotel)
 
21.06.18 20:29
Rhodos » Afandou
 
 
 
Hotel blízko pláže, cca 5 min pěšky. Moře krásné, čisté, průzračné, pláž dlouhá, písečno-oblázková, možnost pronajmout si slunečník a lehátka. Na hotelu minimarket, kde lze zakoupit sušenky, vodu, vybavení do vody apod. V okolí další malé minimarkety a několik taveren. Do letoviska Afandou asi půl hodina cesty pěšky nebo vláčkem za 3 eura. Pěšky lze dojit i do Kolymbie, je to cca 3 km.
Jídlo výborné, výběr ze 2-3 hlavních jídel, saláty, zelenina, meloun, zákusek. Jídlo se vždy doplňovalo a za celých 10 dní se neopakovalo.
Velmi ochotný a milý personál, slečna na recepci je Češka. Úklid pokojů probíhal denně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aldemar Amilia Mare (hotel)
 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Alfa 8 (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marianthi (app./studio)
 
20.11.17 17:03
Rhodos » Stegna
CK: Aeolus
 
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 05.09.17
Byli jsme ubytování ve studiu č.6 v přízemí vzadu. Neměli jsme sice výhled na moře, ale nevadilo nám to. Měli jsme tam klid a pohodu, což nám vyhovovalo.
Manžel byl na invalidním vozíku a v pohodě si ze studia vyjel na terásku sám. Jediná "vada na kráse" bylo , že v koupelně nebyly zabudovány madla u WC a sprch.koutu. Ale zvládli jsme to. Ubytování se nám líbilo, během pobytu bylo uklizeno a čisto. Personál byl příjemný a delegátka se maximálně starala. Do obchodu blízko, na pláž rovněž. Půjčovna aut i taverny rovněž v blízkosti. Byli jsme spokojení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aeolos Beach 5 (hotel)
 
23.10.17 12:44
Kos » Lambi
CK: Billa travel
 
Aeolos Beach Hotel jsme si vybrali hlavně kvůli jeho poloze přímo u moře a blízkosti hlavního města.
Hotel je po větší rekonstrukci před několika lety. Pokoje jsou umístěné ve dvoupatrových bungalovech s balkónem v prvním patře nebo malou teráskou v přízemí. My bydleli v prvním patře hned vedle hlavní budovy s výhledem na moře. Ocenila jsem velmi milý personál a ochotu vyhovět. Měla jsem u CK požadavek na první patro, ale po příjezdu nám dali pokoj v přízemí. Na moji žádost mi vedoucí recepce slíbila, že i přes to, že je hotel plný, udělá vše proto, aby nás druhý den přesunuli do jiného pokoje. Tak se také stalo a byli jsme velmi spokojení. Hotel je perfektně čistý jak hlavní budova, jídelna, pokoje, bazén, travnatá plocha před pobřežím se pravidelně udržuje a zalévá. Všude květiny a ozdobné prvky. pláž před hotelem byla čistá písečná s pozvolným vstupem do moře. Dále od hotelu ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kabanari Bay 5 (hotel)
 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zafira 2 (bungalov)
 
26.09.17 14:12
Kos » Kefalos
CK: Viamare
 
 
Neměla jsem zvláštní požadavky, jen hezké ubytování a pláž a obchod v dosahu. Ubytování a na tom jsme se se sousedy shodli, neodpovídá předchozím kladným recenzím. Obyčejný pokoj s problémy s tekouci vodou, úklid jednou za pobyt pouze vynesení košů. Za nejhorší považuji terasu, na kterou svítí celý den až do západu slunce, nedá se zde posedět a bez klimatizace (pouze za příplatek) si nedovedu pobyt v sezoně představit. Řecká klasika, za 20 let se nic nezměnilo k lepšímu. Pláž hrubý písek a šutry, vybírají 5 euro za lehátka, koš na odpadky nikde, baba vybere eura, ale odpadky překročí, typický řecký bordel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ellia (hotel)
 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací