Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 41
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Dodekanésy

Hotelů a apartmánů: 652
 
Tina (app./studio)
 
22.06.17 14:03
Kalymnos » Massouri
CK: CK Aeolus
 
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aegean View (app./studio)
 
19.06.17 14:24
Karpathos » Lefkos
 
 
 
Prostorná studia přímo u pláže Frankolimnionas, stačí přejít velmi málo frekventovanou místní komunikaci. Slunečníky a lehátka za 6 EUR/set. Pláž je dlouhá, s dostatkem místa pro ležení bez slunečníku.
Klimatizace a trezor za poplatek, kuchyňský kout vybavený lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro tři osoby (hrnky, sklenice na vodu, na víno, talíře, příbory). Nechybí velký nůž - pilka, otevírák, vývrtka, obracečka, pánev, velký kastrol. Na řecké poměry opravdu velká koupelna. Úklid denně, výměna ručníků 4 x za pobyt, povlečení 3 x.
V dosahu bezpočet taveren s milou obsluhou a velmi chutnými řeckými specialitami, včetně ryb.
Letovisko je velmi klidné, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stella Maris 3 (hotel)
 
14.06.17 19:44
Kos » Marmari
CK: Pantour
 
Měli jsme pokoj č.153 ve žluté budově, 2.patro s krásným výhledem na bazén a moře. Kdo má polopenzi, má pokoj bez kuchyňky, naštěstí je aspoň minilednička. Pokoj čistý, dvě sražené postele u sebe, noční stolky, lampičky, rádio, televize, pohovka, dostatek úložného prostoru. Úklid každý den, výměna ložního prádla 1x týdně. Koupelna dost velká s vanou krytou závěsem, ovšem bez špuntu, fén - u nás nefunkční. Občas byl problém se splachováním. Klima funkční, sítě v balkonových dveřích. Balkon úzký dlouhý , dvě křesílka a stoleček. Večer se moc sedět nedá, komáři hodujou. Wifi v celém areálu, dokonce i na pláži. Bazén super, čistý, asi 20 lehátek, kolem se občas pohybujou želvičky. Pláž hezká, dlouhá, lehátka všude za poplatek cca 7E, ale volných úseků je dost. V okolí je pár taveren a obchůdků, jinak nic moc.
Hezká procházka po pláží ke slanému jezeru, viděli jsme i plameňáky, v okolí je několik koňských rančů. Strava chutná, snídaně každý den stejné, večeře bufetové, polévka, výběr z několika teplých jídel, salátů i příloh. Ovoce, zmrzlina. Absence řeckých desertů, pouze sušenky, ale i tak nám moc chutnalo. Ranní odlety dostaly snídaňový balíček včetně vody a džusíku.
Celkově nás nic nezklamalo, Kos má spoustu krásných míst a moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Joanna (app./studio)
 
18.03.17 23:03
Patmos » Grikos
CK: Attika reisen
 
 
Sympatické ubytování ve vesničce Grikos, do Skaly cca 3 km. Klidná lokalita, několik taveren, bohužel chybí obchod. Majitel byl ochotný obstarat menší nákupy. Pokoje prostorné, klimatizace v ceně. Pláž pozvolná, docela dost rybiček, které nás rády okusovaly, zřejmě jsme jim chutnali.
Patmos na mě působil hodně mysticky, bohužel návštěvu jeskyně sv. Jana jsme nestihli, budeme muset napravit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Saraya resort (hotel)
 
13.01.17 21:33
Leros » Alinda
CK: Attika reisen
 
 
Hotel se nachází v letovisku Alinda na ostrově Leros.
Vybavená prostorná studia s kuchyňkou, ve které je vše potřebné.
Snídaně dle našeho názoru velmi dobré, dá se různě kombinovat. V nabídce jsou rovněž místní produkty (hlavně sýr a džemy), které je možné také zakoupit v hotelovém obchůdku.
Hotel má bazén, bohužel jsme nevyzkoušeli. U bazénu je rovněž bar s příjemným posezením.
Pláž je úzká, je kousek od hotelu.
Personál ochotný, po návratu domů jsme dostali poděkování za návštěvu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grecian Fantasia (hotel)
 
14.12.16 21:53
Rhodos » Faliraki
CK: Alex
 
POLOHA
Vzdálenost od pláže asi 1 km, tedy 1/4 hodiny s přecházením rušné hlavní ulice. Vzdálenost od "dálnice" 100 metrů, ale nebylo to na ruchu poznat. Výhled z pokoje byl do neupraveného oraniska lemovaného křovím. Velká vzdálenost od centra a pláže byla ale vyvážena klidem na spaní, noční ruch turistického střediska k nám nedoléhal

VYBAVENOST HOTELU A POKOJE
V hotelu je bazén, ten jsme nevyužili (proč se namáčet v chloru, když je všude dostatek mořské vody. V podstatě za všechno "navíc" se tady platí. Za varnou konvici 2 éčka na den, za telku, za klimu, za trezor (25 éček + 5 éček záloha na klíč, zálohu nám samozřejmě nevrátili - asi bakšiš pro recepci...), za wifi 25 éček na 10 dnů (to ale není na Rhodosu žádná vyjímka, všichni bez rozdílu na celém ostrově wifi zpoplatňují, naopak různé taverny na plážích poskytují wifi free aby ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Castelia bay 2 (hotel)
 
12.12.16 09:34
Karpathos » Amoopi
CK: Alex
Nejlepší hotýlek, v kterém jsme kdy bydleli. Úžasný výhled na moře, pláž přímo před hotelem, výborné jídlo. Trošku jsem se bála výběrem z menu - spíš upřednostňujeme bufet - ale hned první večer se potvrdilo, že jsem se neměla čeho vůbec bát. Výběr byl ze 3-5 jídel, vždy salát a předkrm a dezert. Jídlo bylo úžasné. Opravdu nejlepší ze všech hotelů kde jsme byli. Konečně jsme jedli samá řecká jídla. Musaka, tzaziki, řecký salát, gysos. skoro denně ryby, taramosalata, dolmades, feta, plněná rajčata, papriky, stifado, souvlaki, pasticio, krevety, chobotnice, fishmix souvlaki.... No na co si vzpomenete a my si debužírovali :-) Jen jsme si koupili v hlavním městě v pekárně zásobu baklavy a bylo vystaráno :-) Poloha má 4*, protože je hotýlek opravdu daleko od všeho, od obchodu, od centra, od další pláže. Ale ten klid vám vše vynahradí. Měli jsme půjčené skoro na celý pobyt auto, takže nás ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Hercules (hotel)
 
26.10.16 13:29
Rhodos » Východní pobřeží » Faliraki
CK: Pantour
 
dovolená v termínu: 23.09.16 - 04.10.16
Menší hotel (cca 40 pokojů) s mezinárodní klientelou v klidné lokalitě v dostatečné vzdálenosti od jinak rušného centra a od obřích hotelů na opačném konci letoviska. Měli jsme pokoj ve 2. patře, sice menší, ale pěkný, byla v něm navíc i lednička. Výhled směrem na Faliraki a moře. Na balkoně nejsou sušáky na prádlo, lze sušit pouze na zábradlí. Úklid probíhal denně, 3x za pobyt výměna povlečení, ručníků ještě častěji. Personál tvořili pouze 3 zaměstnanci, kromě recepčního 2 paní, všichni velice ochotní a milí. Pobyt jsme měli po delší době i se snídaní, které byly na Řecko a 2* hotel skutečně bohaté a rozmanité. Byla ale možnost si zakoupit i večeře v taverně u bazénu s 10% slevou, což se nám za jednotné jídlo za 11 euro zdálo docela dost. K nejbližší pláži Kathara to bylo kousek procházkou, tam však byly v moři i kameny, proto jsme chodili o kousek dál za přístav, tam už byl jen písek. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Moscha 3 (app./studio)
 
08.10.16 20:25
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
 
Ubytování má označení hotel, ale prodává se jako studia. V průběhu pobytu jsme zjistili, že jsme měli štěstí na pokoj, protože jsme dostali pěkný veliký, ale byli tam i menší. Na pokoji bylo vybavení pro ty co chtějí vařit. Nám stačili talířky skleničky, hrnečky a lžičky. Stravovali jsme se v tavernách. Personál byl velmi pohodový a vstřícný. Co nás překvapilo, že jsme neměli kde sušit ručníky a prádlo, takže jsme to nahlásili a pan majitel to ochotně vyřešil. Převlékalo se během 10 dnů 3x, denně vynášeli oba koše a bylo uklizeno, pool bar byl od rána do noci k dispozici. Bazén čistý, jen pro nás chladná voda. Ale komu to nevadí byl by spokojený. Nápad, který se mi opravdu líbil a kvitovali jsme ho byl, že pan majitel nechal vymalovat zdi, abychom při snídani nekoukali jen do holých zdí. Také se kromě kočiček, které umí úžasně žebrat můžete potěšit s želvičkami. Jsou tam 2 dospělé asi ve velikosti 60cm a jejich 11dětí. Z toho 8 puberťáků a 3 malinký miminka. Moschu můžeme doporučit, neshledali jsme žádné závažné nedostatky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Iolkos 2 (hotel)
 
17.09.16 15:52
Karpathos » Pigadia
CK: Fischer
 
Hotel stojí na kopci, ale cesta do centra a na pláž trvá do deseti minut běžné chůze. Pokoje čisté, každý den úklid. Wi-fi pouze u recepce a na terase. K snídani káva, čaj, pomerančový džus z koncentrátu, vejce natvrdo, dva druhy marmelády, tvrdý sýr, salám, jogurt si můžete dát s medem nebo čokoládovými cereáliemi. U bazénu svítí slunce pouze ráno a odpoledne pouze v jedné části kde jsou lehátka, voda je ve stínu, ale to jsem neřešila, přijela jsem k moři a ne k bazénu. V hotelu se může platit pouze v hotovosti. Celkově hodnotím hotel jako příjemný, odpovídající ceně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Galini 2 (app./studio)
 
30.08.16 08:25
Karpathos » Lefkos
CK: Viamare
 
 
S ubytováním jsme byli moc spokojeni. Klasický malý pokojík s kuchyňským koutem, kde bylo dostačující vybavení, s balkónem, ze kterého byl překrásný výhled na moře a koupelna se sprchovým koutem bez závěsu (což jsem uvítala, protože není nic horšího než olezlý igelitový hadr). Poloha ubytování nám naprosto vyhovovala, neboť to bylo mimo centrum Lefkosu a byl zde naprostý klid. Pár metrů od ubytování je kohoutek s pitnou vodou a méně navštěvovaná pláž Potali. Úklid pokojů probíhal každý den a paní opravdu nic neošidila. Za nás opravdu spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tsampika (hotel)
 
24.08.16 12:11
Rhodos » Faliraki
CK: FIscher
 
 
Hotel 2 hvězdy, ale naprosto dostačující pro nenáročnou klientelu. Jelikož na hotelu trávíme čas minimálně, zcela nám vyhovoval. Hotel má hlavní část a hned vedle jsou nově postavené dvě budovy, proto hodnotím pobyt v budově novější - pokoj dostatečné velikosti, balkon velký. My jsme dostali rodinný pokoj, který prý má být větší, no to ale asi tak o půl metru - v těchto pokojích má být navíc kuchyňský kout - to ale znamenalo dřez, lednička, jedna malá skříňka, ta nebyla dvakrát moc vybavená, např. hrnky a skleničky jsme si museli odnést od snídaně a kdo by chtěl nějak více vařit, tak po této stránce je vybavení nedostačující. Většina hostů ale měla AI, takže to zde asi moc neřeší. My jsme měli polopenzi, jídlo výborné, každý den změna, všeho dostatek, pokud něco došlo, během minuty to personál doplnil. Strava řecká, v neděli grilování. Každý si mohl nabrat množství, jaké chtěl. Úklid ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Amphitrite (app./studio)
 
06.08.16 18:10
Kalymnos » Myrties » Melitsachas
CK: Attika reisen
 
 
Tato studia se nacházejí v dosti prudkém kopci nad pláží, mají ale pěkný výhled jak na moře, tak i na ostrov Telendos.
Pokoje velmi prostorné s vybaveným kuchyňským koutem a 2 balkóny. Byli jsme 2, takže pokud by hrozila ponorková nemoc, mohli jsme si každý trucovat na svém :D.
Je vidět, že majitelkou studií je žena, její cit pro krásu a barevný soulad byl znát na každém kroku.
Nejbližší obchody a restaurace jsou asi 5 - 10 minut chůze.
Pláž má trochu prudší vstup do vody, takže pozor děti a neplavci.
Snídaně jsou kontinentální (bageta, máslo, džem, jogurt a káva) a sama majitelka je přináší přímo do studií. Bylo rovněž přijemné, že jsme při příjezdu dostali od majitelky láhev pitné vody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cavo d'Oro (app./studio)
 
06.08.16 17:38
Kos » Marmari
CK: Attika reisen
 
 
Jde spíše o apartmány a studia s hotelovými službami.
Příjemný hotel, nacházející se v letovisku Marmari. My jsme bydleli ve studiu, slušně vybavené, jen džezva v poněkud rozviklaném stavu. Hotel nemá bazén, ale pláž, která je kousíček, je vhodná i pro malé děti.
Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdáleny cca 5 minut chůze.
Pokoje dobře vybavené, jejich součástí jsou i třeba pantofle nebo moskytiéra, Komáři nás však stejně dost otravovali.
Hotel nabízí pobyty jak bez stravy, tak i snídaně nebo polopenze.
Snídaně se opakují, jen si lze vybrat mezi omeletou, smaženými vajíčky a vajíčky natvrdo, jinak tradiční (chléb, šunka, sýr, marmeláda, káva, džus), člověku to stačilo. Večeře se podávají v taverně a můžete zajít i pokud večeři nemáte v ceně. Jídla výborná, za nás velká spokojenost.
Wi-Fi v hotelu bylo, ale myslím, že to bylo nejnespolehlivější Wi-Fi na naší cestě.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Evi 8 (hotel)
 
04.08.16 18:15
Rhodos » Faliraki
CK: Pantour
 
 
Bydleli jsem v nejvzdálenější budově od recepce cca 350 metrů v pokoji číslo 1, tudíž v přízemí s velkou terasou s výhledem na bazén. Ubytování jsme měli s přistýlkou pro našeho 3,5 letého synka, kterou jsme nevyužívali ke spaní, ale spíše k odkládání věcí místo skříně. Ta tam byla jen jedna a jen pro věšáky,chyběl tam prádelník. V kuchyni byla lednice a malá kuchyňská linka, ale bez vybavení. V koupelně malý sprchový kout, WC a umyvadlo se zrcadlovou skříňkou. Vybavení koupelny by určitě chtělo obměnu, ale pro nenáročné jistě vystačí. Postele s matracemi, které nenesly známky opotřebení byly velice dostačující a hlavně vše bylo čisté. V celém pokoji jsme nenašli žádnou pavučinu ani prach, natož plíseň, jak někteří pisatelé uvádějí. Každý den byl v dopoledních hodinách prováděn úklid koupelny, všude vytřené podlahy a urovnání přikrývek do tvarů mašlí, lodí apod..
K moři jsme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos