Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 28
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Iónské ostrovy

Hotelů a apartmánů: 843
 
Romantica hlavní budova (app./studio)
 
02.07.18 08:43
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
 
 
Byli jsme ubytovaní v apartmánu v přízemí, směrem na ulici. Apartmány jsou krásně velké, ale nejsou určeny pro čtyři dospělé osoby. Lůžka v kuchyni jsou gauč a úzké rozkládací křeslo. Na požádání nám bylo okamžitě vyměněno za rozkládací postel, takže spokojenost. Klimatizace zdarma. Wifi je k dispozici, u bazénu je signál silný, ale v apartmánu je velmi slabý . Kromě neděle probíhá úklid a výměna ručníků denně, výměna povlečení 1x týdně, k dispozici jsou malá balení šampónků a sprchového gelu, které byly průběžně doplňovány. Vybavení kuchyňky je dostačující - nádobí a příbory pro čtyři osoby, velká lžíce a obracečka, velký nůž na chleba, 4 skleničky, malé a větší hrnečky na kávu, džezva, lis na citrony, hrnce, pánev. Varná konvice, toastovač, struhadlo, fén. Není žádná větší miska. V červnu velké množství komárů, jeden protikomárovač byl k dispozici, ale nestačil, používali jsme nakonec tři. Snídaně formou bufetu jsou naprosto úžasné, velký výběr sladkého i slaného, nejsou každý den stejné. Na pláž je to procházkou 5 minut, pláž písečná, v okolí taverny, obchody.
Celkový dojem : Krásné ubytování, vstřícný personál, blízkost moře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsamis Zante (hotel)
 
29.06.18 13:47
Zakynthos » Tsilivi » Kipseli
CK: Fischer
 
 
Hotel leží v osamocené poloze, přímo u moře a nabízí nádherné výhledy. Skládá se z hlavní budovy, kde si můžete připlatit za pokoj s výhledem na moře (měli jsme, vřele doporučuji) a vedlejších budov bez výhledů. Jedná se o malý komplex, celkem cca 70 pokojů, panuje tu příjemná atmosféra, celkově ale odpovídá spíše 3* (uvádí se jako 4*). Hotel už má nejlepší léta za sebou (rekonstrukce v roce 2008) a je to na něm znát. Pokoje celkem pěkné, dostatek úložného prostoru, pohodlné postele, koupelna ale hodně zastaralá. Také venkovní prostory žádají více údržby - hlavně lehátka a polstry na nich mají již doslouženo. Pobyt je zde all inclusive, ale protože se zde všichni znají, nemáte ani žádné náramky. Stravování dobré, hodně regionálních jídel, žádné fronty, průběžné doplňování jídla. Jen nepočítejte s takovým výběrem jako ve velkých komplexech. Nabídka pití dobrá, 10 druhů koktejlů, jen víno nám nechutnalo. Na stravování nám ale vadil způsob stolování, umělohmotná prostírání byla opravdu hrozná. Hotel je vystavěn terasovitě, kdy na dvou terasách jsou bazény s lehátky, ze 4 terasy vcházíte po schůdcích do moře. Jsou zde kameny, boty do vody nutností, nevhodné pro děti. Je zde ale dlouho mělko. Nádherné výhledy, milý personál, pěkné pokoje, dobré jídlo zastíní drobné nedostatky a na dovolené se nám moc líbilo. Doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros (app./studio)
 
29.06.18 08:32
Ithaka » Vathy
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém :-) a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel :-( Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Faros C 4 (app./studio)
 
27.06.18 12:36
Paxos » Gaios
CK: Melissa travel
 
dovolená v termínu: 15.06.18 - 26.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Claire (app./studio)
 
06.10.17 13:52
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Datour
 
 
dovolená v termínu: 23.09.17 - 03.10.17
Studia Claire se nacházejí asi 70 m od oblázkovo - písčité pláže. Pokoje jsou prostorné a účelně vybavené. Každé studio má vlastní balkón směrovaný k moři. Z prvního patra byl na moře poměrně hezký výhled.

V kuchyňském koutě byla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický vařič, lednice, hrnce, talíře, malé talířky, příbory, prkénko na krájení, hrníčky, skleničky, atd.

V koupelně byl sprchový kout. Na posteli ručník a osuška. Ve skříni dvě deky. Na balkóně kbelík, mop, lopatka a smeták. Klimatizace za poplatek nebyla v našem termínu třeba. Večer a v noci bylo už chladno, tak jsme rády využily i teplé deky.

Po příjezdu bylo nutné si uklidit - vytřít podlahu a vyčistit umyvadlo. Úklid a vynášení odpadků provádějí klienti sami. Bylo také třeba nakoupit toaletní papír a sáčky do odpadkových košů (nebo používat sáčky od nákupů). Přípravek ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Georgina Inn 2 (pension)
 
02.10.17 16:00
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Pelagia (app./studio)
 
30.09.17 17:24
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Travel2002
 
 
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lti Louis Grand 2 (hotel)
 
23.09.17 18:51
Korfu » Glyfada » Pelekas
CK: Exim Tours
 
 
Hotel leží v krásném prostředí, na nádherné písečné pláži, obklopen skalami a zelení. Je zde jedná starší recenze, za ty roky se nic nezměnilo. Pouze plážové osušky jsou bez zálohy, pouze se platí 10 euro při ztrátě. V letošním roce se dle recenzí na jiných stránkách i dle naší osobní zkušenosti rozmohl nešvar přebudování, tak jste při příjezdu ubytování v pokoji nižší kategorie, než máte objednáno. My jsme svůj pokoj dostali až 3. noc, což nebylo příjemné. Pokud máte zaplacen výhled na moře, trvejte na pokoji v přední budově, pokud bude ubytování v zadní, chtějte 6. nebo 7. patro. Z nižších pater vidíte jen střechy a proužek moře. Jinak vše bylo bezva.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lambroula 2 (app./studio)
 
22.09.17 19:03
Korfu » SV » Kassiopi
CK: Marted
 
 
Lambroula je vila o dvou podlažích. V době našeho pobytu (přelom srpen/září) zde byly obsazeny jen 1 apartmán a studio které jsme obývali my. Oba v patře. V přízemí bylo prázné. Dům je umístěn v poměrně prudkém svahu. Po nočním příletu,kdy jsme se ve tmě táhli se dvěma kufry, se zdál být ten kopec nekonečný. Ale to vše bylo vyváženo překrásným výhledem na dvě malebné zátoky a celou vesnici Kassiopi s bary,tavernami, troskami benátského hradu i na přístav.
Studio má oddělenou prostornou kuchyni. Vybavení dostačující na skromné vaření (my nevařili). Velká lednice,dvouplotýnkový vařič, mini trouba, varná konvice. Scházely jen příborové nože,jar a houbička.Koupelna docela prostorná,ale staré umyvadlo,obtékající záchod a sprchový kout bez závěsu. My jsme z řecka zvyklí, tak nás to nerozladilo.
Ložnice velká,prostorná s vestavěnou dvojskříní s nádstavcem kde se daly uložit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kozanos 9 (app./studio)
 
10.09.17 23:23
Zakynthos » Amoudi
CK: Firo tour
 
 
Amoudi je velmi klidné menší letovisko. Studia Kozanos, do písmene L (modrý dům už k tomu nepatří), tvoří dvě budovy, jedna je otočena směr bazén/moře, ta druhá do ulice. U bazénu lehátka zdarma. Z pěkné terasy je úchvatný výhled na moře.Musí se šlapat trošku více schodů, ale ten pohled je opravdu nádherný. Místní pláž je písčitá, mělký přístup do vody, idelání pro děti. V okolí jsou taverny, jiné hezké pláže a pár obchodů, kde najdete úplně vše. Na Zakynthosu se musí kupovat balená voda. Pokoj - studio s manželskou postelí, a dvoupatrovou postelí. Postele v příšerném stavu - samé péro. Trochu pomohly deky. Hezká prostorná terasa. Šňůra na prádlo s kolíčky. Klimatizace v ceně (funguje pouze tehdy, pokud máte klíč v zásuvce a správně zavřené a zamčené balkonové dveře na doraz). TV. Koupelna zcela nová, moderní. I s mýdlem a toaleťákem. Ručníky a osušky k dispozici. Kuchyňský kout - lednička, malá trouba s dvoukolovým vařičem dohromady, 3 hrnky, pár skleniček, příbory, talíře, miska střední na salát, střední hrnec, velká pánev, otvírač na konzervy, šufánek, naběračka s dírkami, mísa-síto na těstoviny. Chybí varná konvice, vařečka, nůž na krájení. Bodl by i škrabka, stěrka. S sebou i jar, houbičku a hlavně taky komárovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bozikis Palace (hotel)
 
10.09.17 14:25
Zakynthos » Agios Sostis
CK: Aeolus
 
Velice příjemný čistý hotel na klidném místě na mírném kopci, personál ochotný. Pokoje standardní řecké, ale vše funkční.Ručníky mění každý třetí den a úklid je prováděn denně. V hotelu se podávají velice chutné snídaně - dva druhy pečiva (bílé a celozrnné), dva druhy salámu, plátkový sýr, tvrdé vejce, volská oka, opečená slanina a ohřáté minipárečky. Dále nakrájená rajčata a okurky, tři druhy marmelád, a tři druhy jogurtů, vločky a dva druhy lupínků. K pití je k dispozici automat s třemi druhy džusů (jablkový, grepový a pomerančový), z teplých nápojů si lze vybrat čaj, espresso a kapučíno. Také jsou k dispozici dva druhy kupovaných bábovek, sušenky a každý den byl k dispozici jeden druh čerstvého desertu vetšinou z listového těsta. Wi-fi pouze v okolí recepce. Při polopenzi se večeře podávají v hotelu Zante Sun, který je vzdálený asi 5 minut chůze a jídlo je opravdu vynikající a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Saint George Garden (hotel)
 
06.09.17 17:47
Korfu » Agios Georgios -sever » Agios Georgios - sever
 
 
 
Nebyl to hotel spíše studia typu 2 a ne 4. Na to, že byl letos otevřeny tak slabota
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací