Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 29
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Iónské ostrovy

Hotelů a apartmánů: 819
 
Apolafsi 4 (app./studio)
 
23.04.17 18:48
Kefalonia » Logos » Lixouri
CK: CK Viamare
 
I dnes, stále vzpomínáme jaké různé rybí speciality nám připravoval k večeři,
samotný šéf a majitel v jedné osobě.
Mimo jiné mluvil a rozuměl špatně česky,
ale jídelní listek byl ČJ bez chyb.
Ostatní pravdivé informace už tady byli
zveřejněny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Strofades (hotel)
 
04.02.17 14:46
Zakynthos » Tsilivi
CK: CK Alexandria
 
Hotel přímo na pláži v klidné části Tsilivi.Strava dobrá,úklid denně.Personál v pohodě.Bazén denně čištěný.Klientela převážně Poláci,Češi a Slováci.Poláci trochu víc hluční,hlavně v nočních hodinách,ale žádná velká hrůza.V rámci All inclusive na baru káva,nealko,koktejly,pivo .....atd.Nám se v hotelu líbilo,doporučila bych a ráda se tam vrátím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
White House (app./studio)
 
15.01.17 13:03
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 08.08.16 - 18.08.16
Ubytování White House je domek skládající se ze 7 dvoulůžkových studií. Studia jsou v jedné řadě vedle sebe, oddělená od sebe jsou jen nízkou zídkou. Výhodou je poloha skoro na konci Agios Georgios a přímo u krásné písečné pláže. My jsme měli dvě studia č. 4 a 5 propojená vnitřními dveřmi, ve studiu č. 4 je klimatizace (za poplatek 5 Eur za noc) ve studiu č. 5 klimatizace není. Nám to tak vyhovovalo, alespoň na děti netáhlo a obě studia se v pohodě vychladila. Studia jsou velmi skromně zařízená, 2 oddělené postele nebo 1 dost úzká manželská postel, jeden noční stolek a 1 skříň. Kuchyňka velmi malá s malou lednicí, s dvouplotýnkovým plynovým vařičem (na plynu jsme v Řecku zatím nikdy nevařili), takže zápalky či zapalovač s sebou! V kuchyňce teče jen studená voda! Nádobí dostačující, nic nám nechybělo, ale je fakt, že jsme si ho poskládali ze dvou studií. Pochopitelně ostrý nůž musíte mít ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Admiral 10 (hotel)
 
15.01.17 08:50
Zakynthos » Tsilivi » Tsilivi - Planos
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Hotelový komplex se skládá z více budov, má 2 bazény, poměrně velkou jídelnu. Vzhledem k tomu, že jsme byli 4 dospělí a 2 děti, měli jsme 2 pokoje (dvoulůžkové studio a rodinný apartmán s oddělenou částí pro děti). Napsala jsem e-mail přímo do hotelu a požádala jsem ubytování v zadní části komplexu, pokoje ve 2 poschodí a bylo nám vyhověno. V zadní části komplexu byl menší bazén a hlavně větší klid. Měli jsme i částečný výhled na moře, pěkný prostorný balkon, v pokoji pohodlné postele, kuchyňská linka s vařičem, varnou konvicí a lednicí, koupelnu jsme měli s vanou (v rodinném pokoji byla sprcha). Na pokoji byl k dispozici fén. Úklid probíhal denně, výměna ručníků denně kromě neděle, 3x za pobyt výměna ložního povlečení. Strava nám moc chutnala, složení stravy bylo dostačující a tak jsme byli opravdu spokojeni. Na pláž jsme to měli cca 70 m (vzhledem k ubytování v zadní části blíže k moři). Jako klienti CK Brenna jsme měli klimatizaci na pokoji zdarma a měli jsme zdarma i neomezený vstup do blízkého aquaparku (cca 200m od hotelu), což jsme využívali ve dnech, kdy bylo větrno a byly velké vlny. Pro nás naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Koukis 8 (app./studio)
 
18.11.16 17:35
Zakynthos » Vassilikos
CK: Firotour
Typický řecký apartmán, malá kuchyňka, malá koupelna se sprcháčem a jeho závěsem, co se na vás lepí, jelikož se na to těšil celý rok :-) Terasa přímo naproti bazénu, kde jste každé ráno mohli sledovat východ slunce, vpoledne jste zde nemohli být a odpoledne už zde byl stín k pohodovému luštění křížovek ...

+ bazén, pláž s pozvolným vstupem
- hudba u baru, hudba na vedlejší pláži, hudba z kotvících lodí
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Niki 3 (app./studio)
 
06.10.16 09:05
Zakynthos » Laganas
CK: Aeolus
 
Ubytovanie mimo rušného Laganasu, čo považujem za výhodu. Z nášho štúdia super výhľad na more. Ubytovanie je vlastne hneď na pláži, takže ďalšie plus. Čo sa týka vybavenia štúdia, bol to taký štandard podľa mňa. Nie sme nároční. Raňajky sme si robili sami, vybavenie kuchynky nám stačilo. Inak sme sa stravovali vonku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Angela Beach 2 (hotel)
 
29.09.16 14:22
Korfu » Astrakeri » Roda
CK: Neckermann
 
Příjemný hotel na VELMI klidném místě, do městečka Roda (a zpět) jezdil každou hodinu hotelový autobus zdarma. Plážičky před hotelem malé a ne úplně hezké (jílovité, voda většinou nebyla průzračná, ale trochu zakalená), každodenní nános mořské trávy personál hotelu odklízel každé ráno. Lehátka a slunečníky zdarma - jak na pláži tak v zahradě navazující na pláž. Jídlo výborné, v pohodě se najedl i vegetarián. Personál velmi přátelský a usměvavý.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Katerina Palace (hotel)
 
27.09.16 18:38
Zakynthos » Argassi
CK: 1-2-Fly
 
No... kde zacat...
Hotel ma svoje najlepsie roky za sebou a to uz dlhsie. Vidno to jednak na jeho zariadeni a jednak aj na tom, ako co (ne)funguje. Napr. vytah je vyslovene nebezpecna vec, a to nielen v hlavnej budove, ale aj vo vedlajsom pavilone. Bazeny tiez neposobia prilis lakavym dojmom.
Ranajky: no, sice sa tvaria, ze su bohate, ale pri blizsom pohlade clovek zisti, ze za celu dobu pobytu (12 dni) boli paradajky 2x a to je vsetko. byt v Grecku a vratit sa s deficitom zeleniny je dost divne. Na pitie klasicka zbrnda. Jeden druh sunky, jeden syr, zato vajcia asi na 4 sposoby. Smazene sampinony, neviem z akeho dovodu macane v octe. Klasicke anglicke fazule. Chlieb jeden jediny druh. Toasty si ludia nosili vlastne. My sme si nosili paradajky.
Zasadny nedostatok hotela su tenke steny. a myslim doslova tenke. Takze nedaleke podniky, ktore mali nocny program dlho do noci vas sprevadzali po cely cas.
Klima za poplatok, tusim 5 eur za noc (nevyuzili sme)
Chladnicka, ktora mala byt udajne v cene, nas nakoniec stala 3,-/den a jej rozmery boli asi ako u autochladnicky, aj to este mensej. Doslova drzost pytat si za to este peniaze.
Wi-fi mala byt zadarmo v priestoroch recepcie, ale bola taka slaba, ze sa dala malokedy vyuzivat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gardenia (app./studio)
 
24.09.16 22:29
Lefkada » Nidri
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.09.16 - 22.09.16
Dvoupokojový apartmán leží 50 m od pláže v blízkosti centra. Apartmán má malou ložnici s poměrně úzkou postelí (cca 140 cm) a v druhé místnosti je kuchyňská linka, stůl s židlemi a postelí, rovněž úzkou. Oba pokoje mají balkon. Přestože pokoje nejsou směrovány do ulice, doléhá sem v noci hluk. Denně byly vyneseny odpadkové koše, vytřeno a povlečeno. Majitelé byli milí a ochotní.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Nidri Zone (app./studio)
 
24.09.16 20:20
Lefkada » Nidri
CK: CK Fischer
 
Byli jsme ubytování na 15 dní. Apartmán velmi hezký, velký, nový, čistý. Velká hlavní místnost s gaučem a velice dobře vybavenou kuchyňkou. Malá ložnice s malou postelí (šířka pouze 130cm). Velká koupelna s velkým sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, velmi hezká. Rovněž velký balkon, 2TV, sítě v oknech proti hmyzu. Avšak apartmán byl umístěn v prvním patře domu, kde přímo pod naším balkonem byl bar a tudíž hluk do ranních hodin. Nachází se přímo na hlavní ulici v Nidri, kde je sice od 19 do 2 hodin pěší zóna a zákaz vjezdu aut, ale nedodržuje se to a hluk je při otevřeném okně opravdu velký. Nutno dodat, že kdo si přikoupí klimatizaci (avšak v záři nebyla nutná) a okna zavře, tak okna velmi dobře zabrání hluku. Navíc vedle kostel...Wi-fi zdarma, ale mizerná. Úklid probíhal dostatečně, ale asi 4x za pobyt se nám stalo, že nevynesli koše na záchodě.
S ubytováním spokojenost, ale horší to bylo s polohou a okolím hotelu. Na pláž kousek, ale pláž uzoučká, skoro jsme na ní nestrávili žádný čas.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Golden Nests (hotel)
 
19.09.16 09:20
Korfu » Agios Gordios
CK: Bez cestovky
Hotel som objednávala v predstihu (6 mesiacov), nakoľko som už vedela v ktorom letovisku chcem bývať na ostrove Korfu, za skvelú cenu. Bývali sme v hoteli 14 nocí.
Hotel je malý rodinný hotelík, s 18 izbami, každá jedna izba má výhľad na more. Izby čisté, udržiavané. Každý deň, okrem nedele upratovanie (ale ten, kto chodi do Grecka, to vie). Na požiadanie výmena uterákov a posteľného prádla aj každý deň. Po príchode do hotela nás prekvapil 20€ deposit na izbu, avšak plne chápem jednanie. Táto suma pred odchodom, po kontrole izby nám bola vrátená.
Hotel nemá vlastný bazén, ale je hosťom dovolené používať bazén vedľajšieho hotela ALOHA za konzumné v bare.
K moru od hotela je cca 10 min. chôdze.
Hotel poskytuje aj raňajky v sume 6€/osoba. Táto suma je viac-menej prehnaná, nakoľko sa jedná o servírované raňajky, ktoré denne sa opakujú. Ich hodnota je pri dobrej vôli cca 3€ na osobu.
S personálom hotela som spokojná,boli ústretoví, milí. Hotel môžem iba odporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Golden Sands (hotel)
 
13.09.16 23:01
Korfu » Argirades » Agios Georgios - sever
CK: Firo-tour
V hotelu Golden Sands jsme strávili 14 dní a naší dovolenou nám bohužel ničím nezpříjemnil.
Pokoj byl celkem vybydlený,rozvrzané postele a celkem dost proležené matrace. Nestandartně malá koupelna s nedostatečným osvětlením.Výměna stářím unavených ručníků většinou s různě velkými dírkami probíhala každý den..
Ůklid byl velmi špatný !!!
Jídlo. Nic moc.Všeho dostatek ,ale nic na čem bych si pochutnal.Jen musaka chutnala jak má.Vrcholem byly grilované obědy (za 14 dní třikrát), které se pokaždé skládaly z klobásy,spálených kuřecích kusů a hlavně kostí téměř bez masa. Nemít zaplacené all inclusive v hotelu bych se nestravoval a radši si zaplatil za kvalitnější jídlo i pití u konkurence.
My jsme chodili na pláž taverny Malibu.2 lehátka +slunečník 6 €/den + 2 frappe zdarma.Čistá pláž,křištálové moře.U lehátek je v moři pás kamenů,ale kus dál se dá najít i písečný vstup.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Summer Sun 5 (app./studio)
 
07.09.16 11:05
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Nemohu než potvrdit zde dříve uvedené recenze. Byli jsme velmi spokojeni, 5 hvězd nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat. Pro informaci doplňuji, že v blízkosti studií začala výstavba obchodního centra a letos již byl otevřen jeden z řady zdejších AB Food Marketů (něco jako u nás Billa). Fakt velmi dobré ubytování a ideální umístění,za což se pak ale "platí" tím zmiňovaným výšlapem do kopce.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Apollo 10 (hotel)
 
30.08.16 09:12
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tours
 
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Summertime 2 (hotel)
 
16.08.16 09:54
Korfu » Sidari
CK: Blue style
 
Hotel má dobrou polohu,pláže jsou sice dál ,než uvádí CK,ale dá se . Co se týká personálu,je dobré,že se domluvíte česky a slovensky. Ovšem propagované All exclusive,je hodně ubohé,je lepší jet bez stravy.Jídlo se stále opakuje,není žádný výběr. Nejsme nároční,ale kuře na dva způsoby na 12 dní ,je opravdu moc. Občerstvení u bazénu také nic světoborného,odpolední snack ...toust.chléb,plát.sýr,a jakýsi salám.
Oklolí a pláže jsou skvělé, lehátka od 5-8 E za set . Dovolená je sice taková ,jakou si ji uděláte ,ale strava k tomu patří též.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos