Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 7 | 22
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Kyklady

Hotelů a apartmánů: 120
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
13.11.17 08:55
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my :-) Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo :-)
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Parathyro sto Aigaio 2 2 (app./studio)
 
23.10.17 22:06
Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou
CK: Vlastní osa
dovolená v termínu: 17.09.17 - 29.09.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora 2 (pension)
 
06.09.17 21:29
Naxos » Agia Anna
CK: MELISSA
 
 
Penzion Flora můžeme jen doporučit. Výborná poloha,všude kousek a jinak klid. Kolem dokola je několik penzionů, ale v době naší dovolené téměř neobydlené. Jen Flora byla plná. Paní domácí se stará vzorně, úklid OK. Kuchyňka slabě vybavená, ale nevařili jsme tak pro nás dva hrníčky na kávu stačily.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Damias (app./studio)
 
31.08.17 11:10
Paros » Parikia
CK: Firo
 
Ubytování ve studiu s kuchyňským koutem, který obsahoval skutečně 100% věcí, které člověk v kuchyni potřebuje, chyběla jen utěrka na nádobí :-) Tiché klidné místo, s perfektní dostupností jak do centra tak na pláž. Příjemný majitel věčně v dobré náladě vždy ochotný popovídat a poradit. Úklid každý den, čistota perfektní. My měli studio v prvním patře s výhledem do zahrady. Klimatizace fungovala dobře až na trochu nekomfortní umístění výstupní jednotky na balkóně, která nám fungovala zároveň jako sušička prádla. V tomto ubytování velmi záleží na umístění studia, některá měla výhled na místní komunikaci a do ulice, zvlášť v přízemí to nebylo příjemné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping Plaka, a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen přespávali, neumím ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flora 2 (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
24.07.17 09:34
Santorini » Kamari
CK: Firotour
 
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santorini Houses dům Hara (app./studio)
 
07.07.17 20:40
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Po reklamaci původního pokoje, nám byl přidělen pokoj č.5 v domě Hara (viz.moje předešlá recenze).
Dům byl obklopen krásnou velkou bouganvillii. Pokoj byl velmi prostorný tj. kuchyňka s posezením v jedné místnosti, ložnice s balkónem v druhé. Kuchyň byla vybavena pár kousky nádobí, každý pes jiná ves a starším vařičem ale my si na pokoji chystali pouze snídaně, tak nám to nevadilo. Jediné co jsme postrádali byl nůž, byl zde pouze mazací. Jinak klasika džezva, talíře, hrnky, skleničky, hrnec...pro dva, vybavení bylo po skromnu, ale dalo se.... Ocenili jsme že byl v kuchyňce stolek a židle, protože ráno na balkón opravdu pražilo slunce. Utěrky, jar, houbičku jsme nenašli, ale měli své. Obytná místnost byla opravdu veliká, nábytek starší, ale vše funkční, byla zde skříň s trezorem, dvě postele s noč.stolky (matrace tvrdší), toaletka se zrcadlem, taburetky, odkládací lavice, věšák, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santorini Houses dům Ria (app./studio)
 
07.07.17 19:55
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Název studií pod sebou ukrývá 3 různé domky s názvem Hara, Ria a Popi a má společnou recepci s hotelem Alitana,kde je možno využívat bazén. Po našem příjezdu jsme byli ubytování v pokoji č.8 domu Ria. Jak jsme později zjistili, v tomto domě byl ubytován personál a jediný volný pokoj zezadu budovy byl přidělen nám, ostatní hosté, kteří přijeli s námi byli ubytováni v domě Popi. Bydlet s personálem by nám samozřejmě nevadilo, kdyby bylo vše ostatní v pořádku, ale....K pokoji se přicházelo přes dřevěnou desku, která zakrývala jakousi díru (dle nás odpad), takže hrozil úraz a výhled byl vskutku famózní. Když jsme otevřeli dveře pokoje, málem nás seklo....Takový smrad jsem v životě nezažila, pokoj smrděl zatuchlinou jako kdyby nebyl Xlet používán. Místnost byla malinká (nebylo kde odložit boty natož kufr...), kolem postelí se sotva dalo projít. Nábytek starý, oprýskaný (ale tak to by šlo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
05.07.17 08:46
Santorini » Kamari
 
Jedná se o rodinný hotel,
na mne působící se silným řeckým
způsobem žití a stylem úpravy interieru .Pro nás středoevropany 90% jakoby zkrášlujících věci sem nepatří. Ale jsme v ŘECKU. A styl je veden podle velmi decentí dámy, majitelky hotýlku.
Koupelna - WC, dlaždě čisté ,sprch.kout.také. Voda teplá byla i po 19,30hod., kdy jsme se vraceli z pláže.
Prádlo výměna 3x za pobyt.
Klimožka funkčí celý pobyt. Bez poplatku.
Bezpečnostní zařiz. proti zlodějům stále
zapnuto. Wi-Fi funkční na pokoji i na terase.To za pokoj č.21
Snídaně obyč klasika jak už tady bylo psáno. Schází ovoce. Nahrazeno kompotovaným ananasem, broskvemi.
Chodili jsme na snídani 8,40 - 9h. a pokud něco došlo a nebylo doplnëno? Řekl jsem si o to a v dostatečné mé spokojenosti
byl talíř plný.
Bylo i vyhověno v poslední den odjezdu
obývat pokoj až do ùplného odchodu na bus a letiště.
Jen nás trochu zarazil nový trik ceny za
používání slunečníku.
Ležte si pod nim zadarmo jak dlouho chcete, ale pozor....... uděláte konzumaci
v taverně
Tak to je boom letošní sezóny
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marcos Beach 2 (hotel)
 
04.07.17 17:54
Ios » Mylopotas
CK: Melissa
Příjemný hotel s 35 pokoji. Klientela v hotelu je vesměs západoevropská. Pro Čechy zatím k dispozici 6 pokojů. Blízko do centra (2km) a od místní pláže Mylopotas zkratkou vyschlým korytem (v noci bez světla nedoporučuji) jen asi 250 m. V hotelu i jeho okolí je klid. Poblíž je i pekárna a pár minimarketů.
Hotel je vystavěný v kykládském stylu. Ze všech pokojů je výhled na moře, jen jej trochu kazí natažené dráty el. vedení. Do krytých teras sluníčko moc nezasahuje, takže se tam dá sedět i přes den. Pokud vám ovšem neukazuje teploměr 39 st. ve stínu. :-) K dispozici je menší bazén (9-21 hod.) s lehátky, pool barem (do 24 hod.) se slušnými cenami a dobrým stáčeným vínem. Bazén ovšem nemá dětské brouzdaliště. K dispozici je wifi na pokojích s kolísavou sílou signálu. Na recepci jsou i dva malé počítače s možností vložení SD karet z foťáku. Personál hotelu je velmi příjemný a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos