Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 29
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Kyklady

Hotelů a apartmánů: 103
 
Ampelos resort 3 (app./studio)
 
05.01.17 17:15
Folegandros » Kyklady » Chora
CK: Bez CK
Pro krátký pobyt na Folegandru jsme zvolili toto ubytování, naladěni předchozími pochvalnými recenzemi. V přístavu na nás čekal příjemný majitel Ampelosu Theo, takže jsme nemuseli řešit dopravu do 4 km vzdálené Chory.
Celý resort působí velice malebně a výhledy odtud na Choru a kostelík Agia Panagia jsou nezapomenutelné. Toto místo má prostě atmosféru.
ALE … od posledních pochvalných recenzí uběhl již nějaký rok a toto ubytování zřejmě získalo na oblibě, takže i na začátku června bylo plně obsazeno. A jelikož je celý komplex na malém prostoru, můžete se, při ranní kávě nebo večerní sklence vína, držet za ruku se sousedem. Lehátka u bazénu byla vzdálena asi 3 m od našich dveří, takže, pokud jsme nechtěli VŠE, co jsme uvnitř dělali, sdílet s ostatními, museli jsme si zavřít dveře i okna a v tu chvíli jsme se ocitli v tmavé kobce, kde jsme museli svítit. Tato ztráta ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Aggelos (app./studio)
 
03.01.17 19:53
Milos » Kyklady » Adamas
CK: Bez CK
Adamas je výborným výchozím bodem pro výlety po ostrově, je zde spousta taveren, obchodů, půjčoven, ale místní pláž je "o ničem".
Ubytování Aggelos se nachází na kraji Adamas, asi 2 km od letiště. Klidné, udržované místo plné zeleně a květin, milí vstřícní majitelé. Úklid prováděn denně, výměna ložního prádla 1x/3 dny. Pokoje jsou velmi vkusně zařízeny novým nábytkem. Prostorná koupelna s vyzděným sprchovým koutem. Malá teráska s výhledem na moře (i když přes několik pozemků). Toto ubytování se nám velmi líbilo a rádi se do něj vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Agia Anna 2 (hotel)
 
19.10.16 15:46
Naxos » Agia Anna
CK: Firo tour
 
Velmi příjemné ubytování s naprosto ideální polohou, kdy se v bezprostřední blízkosti nachází pláž, obchod, gyrosárna, vynikající taverna, půjčovna vozidel, zastávka autobusu i bankomat. Ubytování představuje celkem prostorné apartmány a studia s vybavenou kuchyňkou - lednice, vařič, varná konvice, dokonce i kávovar, nějaké to nádobí (nevařili jsme, takže z větších věcí jsme nic nepostrádali), co chybělo byly, tak jako ve většině řeckých apartmánů, pořádné větší hrnky (lépe vzít s sebou) a u nás i lžičky (dokoupili jsme si v přilehlém obchodě). Klimatizace fungovala, TV taktéž, ale tu jsme nevyužili. Pozitivně nás překvapil pěkný, nový, čistý a hlavně uzavíratelný sprchový kout, celkově bylo ubytování čisté, úklid pečlivý, častá výměna povlečení a ručníků. Postel-dvojlůžko mělo sice pohodlnou matraci, ale bylo velmi úzké - takové jeden a půl lůžko:-) s jednou společnou přikrývkou, takže ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunny Beach (app./studio)
 
31.08.16 15:15
Naxos » Agios Georgios
CK: Firotour
 
 
Studia Sunny Beach jsou v klidné části, v podstatě na okraji hlavního města. Tam lze dojít za cca 15 minut po pláži (prkenné desky, občas zaváté pískem) nebo po silnici. Na rozlehlou písčitou pláž to trvá asi 8 minut, k nejbližšímu státnímu supermarketu taktéž asi 8 minut. Studia jsou poměrně nová, pěkně zařízená - na pokoji je zdarma klimatizace, fén, v kuchyňce základní nádobí, toastovač, rychlovarná konvice, kávovar. Výhled je buď na přístupovou cestu (slepá) a bazén, nebo směrem do hor. V tom směru roste před budovou rákos - v některé době zde mohou být komáři (v srpnu nebyli). Úklid je každodenní, výměna ručníků taktéž, výměna ložního prádla asi 3x za pobyt. Wifi chodí, občas padá. Výborné ubytování, protože poskytuje jak klid, tak snadnou dostupnost města, poblíž krásné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kamari Star 3 (vila)
 
28.08.16 11:12
Santorini » Kamari
CK: CK Firo tour
 
 
Moc pěkné ubytování ,kousek od pláže.Úklid každý den,pokoje čisté s balkonem:) Snídaně sice stejné každý den ale myslím že bylo dost na výběr takže to bohatě stačilo:)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kamari Star 3 (vila)
 
12.08.16 08:20
Santorini » Kamari
CK: Firo Tour
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Aloni (hotel)
 
27.07.16 17:23
Paros » Piso Livadi
CK: Bez CK
 
Velmi pěkný hotel s bazénem v typicky kykladském stylu. Byli jsme 2+2 větší děti. Hotel nabízí bufetové snídaně. Výběr menší, ale byli jsme spokojeni. Velkou devizou byla opravdu luxusní veliká terasa s krásným výhledem na okolí a moře. Krásný bazén. Vše čisté, úklid denně, výměna povlečení a ručníků asi třikrát za pobyt. piso Livadi je příjemné menší letovisko s malebným přístavem, je zde opravdu klid. Byli jsme velmi spokojeni, doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunday (app./studio)
 
22.07.16 12:37
Naxos » Agia Anna
CK: Bez CK
 
Ubytování jsme našli přes Booking.com a vybrali si podle velmi kladných recenzí. S ubytováním jsme byli spokojeni. Měli jsme 2 velké ložnice, tj. manželskou postel a 2 samostatné lůžka. Vybavení: kuchyňka s vařičem, rychlovarná konev, nádobí, lednička, malá koupelna s WC, klimatizace. 1 balkon s posezením a výhledem na Choru a jedna velká terasa s posezením a výhledem na moře. Nábytek starší, ale všude čisto a postele pohodlné. Apartmány mají ideální polohu - asi 100 m od moře, přesto v klidné ulici, zastávka autobusu asi 80 m od domu, přímo před obchodem s potravinami. Majitelka velmi příjemná, ochotná. Okolí: klasické řecké, mírný "binec" :-) Jediné, co nám vadilo, byli komáři, kterých tam bylo opravdu hodně. I přes elektrický odpuzovač komárů jsme byli dost pokousaní, za to ovšem majitelé nemohou, proto dávám nejvyšší počet bodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Roses Beach (hotel)
 
18.07.16 14:30
Paros » Parikia
CK: Firo tour
Velmi příjemný hotel, milý personál. Denně úklid, během 9 dnů 2x výměna povlečení a ručníků. Hotel má přízemí plus dvě patra - celkem asi 15 pokojů. V přízemí je východ z pokoje přímo ven, pokoje nemají nijak oddělené terasy, což je možná dobré pro malé děti. Pokoje v patrech mají balkony s výhledem na zátoku. U hotelu je menší bazén s barem a úžasnou pohovkou, pro snídaně je posezení taky venku. Snídaně je ráno cca od 8 připravena v kuchyňce. K dispozici je káva, čaj, vynikající čerstvá pomerančová šťáva, jogurt, med, marmelády, cereálie, máslo, pečivo, vajíčka a ovoce. Pokoje jsou malé, ale dostačující. Minikoupelničky tradičně bez sprchových závěsů. Balkony podle typu pokoje. Na pláž je to cca 5 minut. K nejbližším tavernám necelých 10 minut. Dále je to k obchodům. Do přístavu (autobus.zastávka) 20-25 minut. Hotel je na okraji města, večer je kolem klid. Je k dispozici Wi-Fi, klimatizace, není TV,trezor a fén.
Příjemné místo pro dovolenou
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Helios (app./studio)
 
12.07.16 10:45
Milos » Adamas
CK: Bez ck
 
 
dovolená v termínu: 23.06.16 - 28.06.16
Studia Helios sa nachadzaju v mestecku Adamas, prijemnou prechadzkou kusok od centra, asi 50 metrov.
Byvali sme v studiu pre 4-roch na prvom poschodi. Zariadenie apartmanu je krasne, je vyzdobene malbami, obrazmi a peknymi doplnkami, boli sme ocareny.
Studio malo jednu izbu, kde boli jedna manzelska postel s velmi kvalitnymi matracami a druha postel bola rozkladacia urcena pre dve deti.
V izbe je mala kuchynka, kvalitna klimatizacia a TV. Samozrejme nechyba kupelna s WC.
Vyhlad s apartmanu je na pristav, takze mozete pozorovat lodky.
Upratovanie prebieha kazdy den, studia su velmi ciste.
Majitelia studii su velmi prijemny a pohostinny ludia. Boli sme prijemne prekvapeny, ked pri prvom prichode do studia na nas cakala v ladnicke vychladena Coca-Cola,
mineralka a potom kazdy den sme mali k dispozicii chlebiky, maslo, dzem, med,
kava, caj alebo dzus, a uplne zadarmo - no proste super. S takym dobrym pristupom sme sa zatial v Grecku nestretli.
V pripade navratu na Milos, by sme si urcite znovu vybrali studia Helios, bola to krasna dovolenka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ostria Village (bungalov)
 
12.07.16 10:32
Ios » Mylopotas
CK: Bez ck
 
 
dovolená v termínu: 16.06.16 - 23.06.16
Apartmany Ostria village sa nachadzaju v mestecku Mylopotas. Vzdialenost od plaze a mestecka je asi 900 metrov, prijemnou prechadzkou, asi 10 minut.
Nachadzaju sa v tichom prostredi, mimo akehokolvek hluku (party).
Kazdy apartman je samostatny domcek v kykladskom style. Zariadenie apartmanu je velmi vkusne, na vysokej urovni.
Byvali sme v apartmane pre 4-roch, z dvomi izbami.
Jedna izba bola spalna s manzelskou postelou a druha izba bola z dvomi postelami,
a kuchynkou, samozrejme nechyba kupelna s vanou a WC. Kazda izba ma kvalitnu klimatizaciu, v jednej izbe je televizia.
Postel v spalni pre dvoch bola trochu mala, ale kvalitna.
Upratovanie vykonavali kazdy den, takze apartmany su velmi ciste.
V Ostria je aj prekrasny velky bazen s posedenim, lehatkami a barom.
Majitelia apartmanov su velmi mily a pohostiny.
Samozrejmostou je aj odvoz z pristavu a spat.
Ubytovanie rozhodne odporucam - bolo to najlepsie co sme doteraz v Grecku mali.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Villa Clio 2 (app./studio)
 
12.07.16 10:23
Santorini » Perissa
CK: Bez CK
 
 
dovolená v termínu: 15.06.16 - 16.06.16
Vo Ville Clio sme boli ubytovaní len na jeden deň v štúdiu pre štyroch. Štúdio malo jednu manželskú postel (nie moc kvalitne matrace) a dve ďalšie postele. Bola tam aj mala kuchynka,
kúpelňa s WC, TV a klíma. Výhľad z balkóna bol do záhrada a na Perissu. Villa Clio má aj pekný bazén s lehátkami a barom. Clio sa nachádza v tichom prostredí asi 250 metrov od pláže. Na jednu noc to bolo v pohode ubytovanie.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus (app./studio)
 
28.04.16 07:37
Ios » Manganari
 
 
 
Ubytování v menších pokojích s koupelnou, terasa, výhled do přírody a na majitelovu zahrádku, pár metrů od nádherné písečném pláže Manganari a taverny majitele. Skvělá domácí strava, snídaně v ceně. Levné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gorgona 2 (app./studio)
 
18.01.16 21:14
Ios » Mylopotas
CK: Marted
Villa Gorgona má nádhernou polohu na kraji písečné pláže Mylopotas. Majitelé jsou moc příjemní, úklid je prováděn a ručníky a osušky vyměňovány (až zbytečně) každý den. Naše studio č.4 bylo v horním patře s verandou otočenou k pláži má dvě propojené části - ložnici a kuchyňku s gaučem a stolkem.
Gorgona je vzdálena od Chory 3km, před Gorgonou je autobusová zastávka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athos (app./studio)
 
15.11.15 20:04
Tinos » Chora
CK: Bez ck
 
Studia Athos sa nachadzaju asi 150 metrov od centra Chory na Tinose. Viacere izby maju vyhlad na more (pekny zapad slnka), treba si ho vyziadat. Studio ma kompletne vybavenie, nic nam nechybalo. Postele kvalitne, dalo sa dobre vyspat.
Majitel Ioannis Vas vyzdvihne, alebo odvzeze ku trajektu, co ani nieje vlastne treba, kedze pristav je vzdialeny asi 50 metrov.
Ioannisova zena Zozefina nam kazdy den doniesla kolaciky a bola velmi mila, aj ked rozprava iba po grecky, takze sme sa moc nedorozumeli.
Cena studia pre 2-och, bola v septembri 32 €, co je na studio v Chore, velmi dobra cena. Urcite odporucam.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos