Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 38
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Egejské ostrovy

Hotelů a apartmánů: 371
 
Gregory House (app./studio)
 
10.06.17 22:17
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
Dávám plný počet u všeho z jednoho prostého důvodu-bylo to prostě super. Ubytování je mimo centrum Kokkari, tudíž se musí počítat s tím, že do centra se musí dojít a proto nehodnotím polohu jako nevýhodnou, protože jsme to věděli a chtěli to tak. Na kraj promenády v Kokkari trvá cesta běžnou chůzí cca 10-15 minut. Po večeři se člověk aspoň projde. :-) V celém tom domečku jsou tři pokoje, ale my tam v prvním týdnu v červnu byli sami. Pokoj je dostatečně prostorný, v porovnání s ostatními spíš nadstandard. Je tam malá kuchyňka vybavená ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a překapávačem. Je tam také základní nádobí, ale my jsme si nevařili, takže jsme využili jen hrnky na kafe a lžičky. V pokoji je v celku pohodlná postel, velká šatní skříň, dva noční stolky, a toaletní stolek. Malý kuchyňský stolek a židle. Koupelna je plně dostačující. Vše čisté a uklizené. Každý den ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Sunrise (app./studio)
 
18.03.17 23:30
Samos » Limnionas
CK: Attika reisen
 
 
Klidné letovisko, jde vlastně o mezonety umístěné nad pláží v hodně prudkém kopci, takže auta měla co dělat, aby se kopec vyjel. Raději jsme nechávali auto dole u pláže. Pobyt byl bez stravy. Mezonety vybavené dost skromně, poměrně málo místa na uložení zavazadel. Venku je kohoutek s pitnou vodou, což se hodí. Klíče nám předávala dcera majitele, strašně spěchala a skoro nic jsme se nedozvěděli. Majitel (patří mu autopůjčovna) to myslím trochu fláká, mohli by se myslím o studia starat trochu více, mají nádhernou polohu.
Mezonet má jedno lůžko dole, další 2 pak jsou nahoře po vystoupání točitého schodiště. Zaplatili jsme si i klimatizaci, ale moc v našem tehdejším vedru nefungovala.
V Limnionas je několik taveren a 1 příjemný bar, ve kterém se večer pořádaly různé akce (živá hudba apod.). Bohužel avizovaný obchod byl v našem termínu (červen 2016) zavřený, takže jsme potraviny a pití sháněli při výletech.
Samos ale za pobyt rozhodně stojí, je tam co obdivovat. A samoské víno také chutná.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aspres (app./studio)
 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
29.09.16 14:48
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa
 
Příjemné ubytování na klidném místě kousek od pláže. Možnost dokoupení stravy v blízkém hotelu Plati Beach. Kuchyňka ve studiu dostačující, chyběla jen nějaká mísa na salát. Nešikovně je umístěna digestoř - několikrát jsme se pořádně praštili rohem digestoře do hlavy a odvezli si strupy na památku :-)) Úklid byl až zbytečně častý (výměna ručníků a povlečení), koš u wc vynášen každý den. Klimatizace byla zdarma. Nakoupit potraviny šlo v Plati, větší výběr byl v Myrině vzdálené cca 2,5 km (zelinářství, Masoutis, AB market). Půjčení auta je poměrně drahé a v hlavní sezoně může být problematické - doporučuji zamluvit si auto v první den dovolené. Lepší je půjčit si terénní auto či skútr - s obyčejným autem bychom většinu štěrkových/kamenitých cest neriskli. Pěšky se dá dojít na pláže Stivi a Thanos, v opačném směru (za Myrinu) na pláž Evgatis. Rozlehlé a téměř prázdné pláže jsou především na severu a západě ostrova.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Samaina Inn 4 (hotel)
 
11.09.16 13:06
Samos » Karlovassi
CK: Čedok
Naše nejkrásnější dovolená. Klidnější místo, do centra tak 15 minut pěšky. Potami Beach a vodopády cca 25 minut chůze od hotelu. Téměř vedle hotelu vinařství, kde je možné degustovat místní vína. Ostrůvek je malý, zelený, krásný - doporučuji půjčit auto nebo skútr a projet si ho na vlastní pěst - je tam nepřeberné množství nepřelidněných nádherných pláží.

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, čistý. Každý den úklid, výměna ručníků, ustláno - skládali nám i pyžama a nové ručníky do různých tvarů :) Po příjezdu jsme na pokoji měli ovoce a láhev místního vína - velké + v pokoji v prvním patře jsme chytali wifi :)

Strava
Super super super - obrovský výběr (ovoce, saláty, masa, přílohy, každý den nějaká specialita). Tématické večeře, milý personál.

Služby hotelu
Naprosto příjemná a rodinná atmosféra. Tenisové kurty a posilovna v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Susie 2 (app./studio)
 
10.09.16 18:07
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
 
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
23.08.16 18:03
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa travel
 
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Limenaria Beach 2 (hotel)
 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aloe 2 (hotel)
 
16.04.16 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Kovotour plus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne :D Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aperanto Galazio (app./studio)
 
07.02.16 21:22
Ikaria » Ag. Kirikos » Therma
 
Levné ubytování v lázeňském centru ostrova Ikaria. Vhodné pro každého, kdo ocení levné ubytování, milé a ochotné vystupování mladé paní domácí - Elpida nám pomáhala maily i telefonicky. Koupelnička klasicky společná s hajzlíkem, kuchyňka společná pro celé patro, ale vzhledem k tomu, že tento typ ubytování využívají stejné typy cestovatelů - žádný problém.
V noci je v Thermě naprostý klid, kdo si chce trochu povyrazit, dorazí zkratkou do vedlejšího hlavního města ostrova, Ag. Kirikos, za necelou půlhodinku.
Co je ale na tomto ubytování fantastické, je možnost soukromých koupelí v horkých minerálních pramenech vyvěrajících nad apartmánem, ty jsou k dispozici pouze obyvatelům apartmánu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Marina (app./studio)
 
05.10.15 23:24
Samos » Severní pobřeží » Kokkari
CK: Melissa
 
 
Apartmány Marina jsou situovány ve svahu nad krásnou oblázkovou pláží Tsamadou, pěšinkou se na ni dostanete za 3 minuty. U pláže jsou 2 taverny. Vzdálenost od Kokkari je 20 minut částečně chodníkem, částečně po krajnici silnice. Apartmány jsou vkusně a moderně zařízené, nádobí dostačující - dvouplotýnkový vařič, elektrická trouba, varná konvice, toustovač, ocenila jsem velké hrnky na kávu nebo čaj, všechny otevíráky, fén, pokud by něco chybělo, určitě by bylo během dne doplněno. Úložný prostor víc nez dostatečný. Úklid denně kromě neděle, výměna prádla jednou za 3 dny. Pokud máte zájem, majitelka vám zajistí každé ráno v 7 hodin čerstvé pečivo - bagety, chleba, sladké nebo slané koláčky, velký výběr. Apartmán jsme měli v přízemí s venkovní terasou, soukromí bylo absolutně dodrženo, protože majitelka dbala na to, aby všichni návštěvníci používali k příchodu nebo odchodu z apartmánu vnitřní schodiště.
Byli jsme naprosto spokojení, prožili jsme klidnou dovolenou.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Evelin (hotel)
 
22.09.15 21:22
Samos » Pythagorion
 
 
Skvělý hotel pro toho, kdo potřebuje strávit na Samosu noc či dvě po příletu - nebo naopak před odletem, hotel se totiž nachází 20 minut pomalé chůze s kufrem na kolečkách od letiště. Asi 5 minut od hotelu je supermarket, 10 minut odtud je pláž a za 1/2 hodiny chůze jste v centru Pythagoria. Součástí areálu hotelu je bazén s barem, kde si můžete kromě drinků dát i něco (i grilovaného) na zub, a to jak snídani, tak samozřejmě večerní občerstvení. Velice příjemné bylo zjištění, že součástí hotelu je i autopůjčovna, kde mají pro klienty ubytované v hotelu speciální ceny - celkem znatelné slevy i na jeden den. Personál je schopen vás ubytovat do 23 hodin v noci, slečna na recepci byla maximálně vstřícná i při telefonickém předčasném zajištění ubytování, personál celkově velice příjemný. Trochu sice v klimatizaci kvílí neustálý vítr, ale dá se to v pohodě vydržet. Postele pohodlné, spali jsme jak zabití. Platili jsme v klidu až druhý den, žádná záloha, vše bylo o vzájemné důvěře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Christina 2 (hotel)
 
12.09.15 06:03
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
K předešlému hodnocení tohoto ubytování jen dodávám, že hotelový pokoj pensionu Christina má opravdu skvělou polohu na oblázkové pláži v Kokkari, v její závěrečné části, je zde klid a pohodička. Bohužel, pro ubytované nejsou lehátka, na pěkné terase se slunit nesmí, což nás nemile překvapilo-slouží jen snídaním a večerním posezením, čehože jsme bohatě využívali. Obývali jsme pokoj č.3 ve zvýšeném přízemí. Pokoje jsou malé, koupelna miniaturní, balkon na vystrčení taburetku s kuřákem. Skříň neměla police, horní část uzamčená, tudíž i kufry musely pobývat s námi v pokoji. U postelí byl pouze jeden noční stolek, druhý se nevešel kvůli otevírání skříně! Moskytiéra se opravdu hodila, přes všechny přípravky proti komárům - ve dnech bezvětří - by nám dávali, co proto! Paní majitelka velmi milá, pečlivá, úklid skvělý, výměna prádla snad denní!? Snídaně mírně rozšířené kontinentální - pečivo s tvrdým sýrem, šunkou, mortadelou doplněné vždy 2 druhy ovoce velmi příjemné-střídaly se jablka, broskve, meloun, hrozny, pomeranče ... Džemy, medy, máslo ...Nevíme proč, ale velmi nedobrý čaj, jinak káva a džus.
V Christině by se nám velmi líbilo, kdyby bylo o něco více prostoru-nevešli jsme se.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Calvinos (app./studio)
 
08.09.15 22:59
Samos » Votsalakia » Votsalakia - Kampos
 
 
Poklidné ubytování v postranní uličce střediska Votsalakia - Kampos. Apartmány v patře částečný výhled na moře, náš apartmán v přízemí výhled do celkem udržované stinné zahrady. Díky odstupňování jednotlivých apartmánů dobré soukromí, nekoukáte nikomu sousednímu do kuchyně nebo na terasu.
Vybavení kuchyňky standartní, na řecký poměry docela dost kuchyňského vybavení, takže jsme si (na rozdíl od jiných ubytování) nemuseli říkat o doplnění. V našem případě oddělené postele, které jsme srazily k sobě. Úklid průměrný, ke konci pobytu spíše nedostatečný. Koupelna se sprchovým koutem bez závěsu. Některé vybavení jako elektrická zásuvka vařiče a splachování na záchodě by si zasloužili renovaci.
Celkově poklidné, cenově výhodné ubytovaní v pěkném prostředí, narozdíl od některých miniapartmánů, které jsme viděli okolo hlavní silnice. V blízkosti pěkná oblázková pláž, kterou jsme ale využili minimálně, v okolí a na Z ostrova jsou mnohem pěknější. V dosahu množství minimarketů a taveren.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Mando (app./studio)
 
21.08.15 21:12
Samos » Votsalakia
CK: Alex
 
Velmi čisté a pěkné apartmány měli jsme pokoj č.7 -mezonet /pokoj doporučuji požadovat je pro CK Alex,vše má funkční a je otočený do dvora kde nepere slunce a není slyšet ruch z ulice/s klimatizací,minikuchynkou dobře vybavenou,lednice zcela odmražená a umytá,nádobí čisté neoprýskané,TV,vana + wc +umyvadlo,stůl velký jídelní+4 židle,prostorná skřín,prostor v pokoji,prostor na kufry,schody nahoru do mezonetu,klimatizace nahoře v mezonetu,úžasná postel s moskytierou-ale pozor-je úzká-jen pro štíhlé postavy,fén,wifi na pokoji,1 velká postel dole a jeden rozkládací gauč dole,terasa se šnůrou na sušení a venkovní posezení,paní majitelka moc hodná dávala nám zeleninu z vlastní úrody,úklid odpadků denně, obchody s potravinami v těsné blízkosti asi čtyři ,taveren spousta,lékař ob dva domy,úklid pravidelný každý den,výměna ručníků a osušek každý den jednou za dva dny ložní výměna,toal.papír ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos