Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 13
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Egejské ostrovy

Hotelů a apartmánů: 376
 
Molos 2 (hotel)
 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Electra Apartments and Studios (app./studio)
 
18.07.17 21:45
Samos » Pythagorion
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 06.06.17 - 12.06.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunwaves (app./studio)
 
18.07.17 12:24
Samos » Kerveli
CK: L´Tur
 
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lemnos Village 5 (hotel)
 
13.07.17 08:36
Lemnos » Plati
CK: Firo-tour a.s.
dovolená v termínu: 02.09.16 - 13.09.16
Naprostá spokojenost s ubytováním, krásný výhled na zátoku, kvalita a pestrost stravy, anglická klientela. Pláž písečná začátkem září téměř prázdná. Ostrov krásný, určitě se někdy vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Mykali Bay 2 (hotel)
 
08.07.17 23:34
Samos » Pythagorion
CK: Blue Style
 
Menší rodinný hotel sestává z několika domečků, v každém z nich je cca 6 až 8 pokojů s malými balkony (žádné soukromí). Pokoje v přízemí jsou vybaveny velkou terasou. Všechny pokoje mají výhled na moře. Personál velmi příjemný, pokoje udržovány ve velké čistotě, probíhá denní úklid. Každý třetí den bylo měněno ložní prádlo. Snídaně opakující se, se stejnou nabídkou, ale dostačující. Večeře vždy jeden druh masa, více druhů příloh, různé druhy salátů a zeleniny, dezert, meloun, broskve, jablka. I větší jedlíci byli uspokojeni. Pití k večeři je potřeba si hradit sám. Ceny nabízených nápojů přehnaně drahé. Bazén u hotelu čistý, pěkný. K moři je to opravdu daleko, cca jeden kilometr. Nejbližší pláž je dole pod luxusním hotelem Proteas Blue Resort, pěšky po kamenité cestičce cca 10 minut z kopce. Místní bus - zastávka na znamení na hlavní cestě, doprava funguje. Poblíž půjčovna aut, skútrů a kol. Využili jsme půjčení kola, bohužel hrůza sama, ale nakonec vše dopadlo ok. Celkově se nám líbilo, Samos je krásně zelený, příroda úžasná. My našli plážičku, která byla jen naše.....a takových je tu nespočet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Gregory House (app./studio)
 
10.06.17 22:17
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
Dávám plný počet u všeho z jednoho prostého důvodu-bylo to prostě super. Ubytování je mimo centrum Kokkari, tudíž se musí počítat s tím, že do centra se musí dojít a proto nehodnotím polohu jako nevýhodnou, protože jsme to věděli a chtěli to tak. Na kraj promenády v Kokkari trvá cesta běžnou chůzí cca 10-15 minut. Po večeři se člověk aspoň projde. :-) V celém tom domečku jsou tři pokoje, ale my tam v prvním týdnu v červnu byli sami. Pokoj je dostatečně prostorný, v porovnání s ostatními spíš nadstandard. Je tam malá kuchyňka vybavená ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a překapávačem. Je tam také základní nádobí, ale my jsme si nevařili, takže jsme využili jen hrnky na kafe a lžičky. V pokoji je v celku pohodlná postel, velká šatní skříň, dva noční stolky, a toaletní stolek. Malý kuchyňský stolek a židle. Koupelna je plně dostačující. Vše čisté a uklizené. Každý den ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Sunrise (app./studio)
 
18.03.17 23:30
Samos » Limnionas
CK: Attika reisen
 
 
Klidné letovisko, jde vlastně o mezonety umístěné nad pláží v hodně prudkém kopci, takže auta měla co dělat, aby se kopec vyjel. Raději jsme nechávali auto dole u pláže. Pobyt byl bez stravy. Mezonety vybavené dost skromně, poměrně málo místa na uložení zavazadel. Venku je kohoutek s pitnou vodou, což se hodí. Klíče nám předávala dcera majitele, strašně spěchala a skoro nic jsme se nedozvěděli. Majitel (patří mu autopůjčovna) to myslím trochu fláká, mohli by se myslím o studia starat trochu více, mají nádhernou polohu.
Mezonet má jedno lůžko dole, další 2 pak jsou nahoře po vystoupání točitého schodiště. Zaplatili jsme si i klimatizaci, ale moc v našem tehdejším vedru nefungovala.
V Limnionas je několik taveren a 1 příjemný bar, ve kterém se večer pořádaly různé akce (živá hudba apod.). Bohužel avizovaný obchod byl v našem termínu (červen 2016) zavřený, takže jsme potraviny a pití sháněli při výletech.
Samos ale za pobyt rozhodně stojí, je tam co obdivovat. A samoské víno také chutná.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aspres (app./studio)
 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
29.09.16 14:48
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa
 
Příjemné ubytování na klidném místě kousek od pláže. Možnost dokoupení stravy v blízkém hotelu Plati Beach. Kuchyňka ve studiu dostačující, chyběla jen nějaká mísa na salát. Nešikovně je umístěna digestoř - několikrát jsme se pořádně praštili rohem digestoře do hlavy a odvezli si strupy na památku :-)) Úklid byl až zbytečně častý (výměna ručníků a povlečení), koš u wc vynášen každý den. Klimatizace byla zdarma. Nakoupit potraviny šlo v Plati, větší výběr byl v Myrině vzdálené cca 2,5 km (zelinářství, Masoutis, AB market). Půjčení auta je poměrně drahé a v hlavní sezoně může být problematické - doporučuji zamluvit si auto v první den dovolené. Lepší je půjčit si terénní auto či skútr - s obyčejným autem bychom většinu štěrkových/kamenitých cest neriskli. Pěšky se dá dojít na pláže Stivi a Thanos, v opačném směru (za Myrinu) na pláž Evgatis. Rozlehlé a téměř prázdné pláže jsou především na severu a západě ostrova.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Samaina Inn 4 (hotel)
 
11.09.16 13:06
Samos » Karlovassi
CK: Čedok
Naše nejkrásnější dovolená. Klidnější místo, do centra tak 15 minut pěšky. Potami Beach a vodopády cca 25 minut chůze od hotelu. Téměř vedle hotelu vinařství, kde je možné degustovat místní vína. Ostrůvek je malý, zelený, krásný - doporučuji půjčit auto nebo skútr a projet si ho na vlastní pěst - je tam nepřeberné množství nepřelidněných nádherných pláží.

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, čistý. Každý den úklid, výměna ručníků, ustláno - skládali nám i pyžama a nové ručníky do různých tvarů :) Po příjezdu jsme na pokoji měli ovoce a láhev místního vína - velké + v pokoji v prvním patře jsme chytali wifi :)

Strava
Super super super - obrovský výběr (ovoce, saláty, masa, přílohy, každý den nějaká specialita). Tématické večeře, milý personál.

Služby hotelu
Naprosto příjemná a rodinná atmosféra. Tenisové kurty a posilovna v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Susie 2 (app./studio)
 
10.09.16 18:07
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
 
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
23.08.16 18:03
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa travel
 
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Limenaria Beach 2 (hotel)
 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aloe 2 (hotel)
 
16.04.16 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Kovotour plus
 
dovolená v termínu: 16.07.15 - 27.07.15
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne :D Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aperanto Galazio (app./studio)
 
07.02.16 21:22
Ikaria » Ag. Kirikos » Therma
 
Levné ubytování v lázeňském centru ostrova Ikaria. Vhodné pro každého, kdo ocení levné ubytování, milé a ochotné vystupování mladé paní domácí - Elpida nám pomáhala maily i telefonicky. Koupelnička klasicky společná s hajzlíkem, kuchyňka společná pro celé patro, ale vzhledem k tomu, že tento typ ubytování využívají stejné typy cestovatelů - žádný problém.
V noci je v Thermě naprostý klid, kdo si chce trochu povyrazit, dorazí zkratkou do vedlejšího hlavního města ostrova, Ag. Kirikos, za necelou půlhodinku.
Co je ale na tomto ubytování fantastické, je možnost soukromých koupelí v horkých minerálních pramenech vyvěrajících nad apartmánem, ty jsou k dispozici pouze obyvatelům apartmánu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market