Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 41
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Sporady

Hotelů a apartmánů: 48
 
Blo 2 (app./studio)
 
07.04.17 13:29
Skopelos » Panormos
 
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 01.07.16
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. :-) Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Elios holidays (hotel)
 
29.07.16 21:47
Skopelos » Elios
CK: Aeolus
 
Do tohoto hotelu bych jela pouze za částku 13 tis. Kč za osobu na 12 dní. Čeští turisté jsou ubytování v přízemí, bez balkonu, pokoj je tmavý málo zařízený. Strava velice bídná. Pouze snídaně byly výborné. Jídlo bez chuti a stále stejné. Úklid nic moc, čistota nádobí nic moc. Ostrov je ale velmi krásný, pláže čisté, voda křišťálová, zásobování v obchodech výborné. Málo turistů, málo památek, ale ta příroda je úžasná. Koupání je vynikající. Nabídka služeb v tavernách výborná. Možnost zapůjčení auta velice omezená, benzinek je na ostrově dostatek. Malá městečka, velice kouzelná. vhodné pro rodiny s dětmi a zájemce o klidnou dovolenou. Nečekejte žádné diskotéky a vodní sporty. Na Skopelos bych se klidně vrátila, ale nikdy ne do tohoto hotelu. A to jsme už procestovali hodně řeckých ostrovů. Nejsme vůbec nároční, ale tohle bylo fakt nejhorší. Ale jinak areál je velmi příjemný a krásný. Jen pro české turisty jsou určeny ty nejhorší pokoje.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kavouris 4 (app./studio)
 
23.06.16 06:37
Skopelos » Glifoneri » Skopelos město
CK: Melissa travel
 
 
dovolená v termínu: 10.06.16 - 21.06.16
Vybavení pokoje dostačující, vybavení kuchyňky rychlovarnou konvicí, vařičem, lednicí, základním nádobím - využívali jsme jen rychlovarnou konvici, protože jsme se stravovali v tavernách ve městě :-)
Denní úklid, každý třetí den výměna ručníků a povlečení.
Chování personálu vynikající.
Pláž cca 5 minut - sice z krpálu :-), ale dalo se.
Bazén denně čištěný.
Pro nenáročnou klientelu výborná volba, určitě doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
16.07.15 00:57
Skopelos » Panormos
CK: Melissa Travel
 
dovolená v termínu: 30.06.15 - 10.07.15
Ubytování je pro nenáročné-už jsem zažila od Melissy daleko lepší, apartmány v patře jsou moc hezké, studia dole, které Melissa má, jsou dost odfušovaná, poměrně malá, vlhká a tmavá, úklid v pořádku denně, výměna prádla a ručníků 3x za pobyt. Je tam kávovar, toustovač, fén, klimatizace, sítě do oken (vezměte si repelenty), TV 4 řecké programy, vybavení kuchyňky základní, wifi fungovalo tak nějak střídavě. Menu pro ubytované 10 euro (salát, jídlo, víno), lehátka zdarma, boty do vody jsou potřeba-větší oblázky (bohužel jsem je zapomněla a koupala se v žabkách), voda křišťálově čistá, k vidění jsou ryby při šnorchlování i jen pouhým okem. Obchod je v Panormosu 1, na Milii je to pěšky 30 min (necelé 3 km přes kopec).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
17.11.14 10:20
Skopelos » Panormos
CK: Alex
Pěkná studia. Žádný velký přepych (ten my ani nehledáme:-) ), ale se vším, co je potřeba. Jen pozor na postel-vypadávala prkna pod matrací! :-) Výhodná poloha, tj. blízko všeho a přitom v klidném prostředí. Nádherné prostředí s květinami. Možnost grilování. Milá domácí s bílým kocourkem. Bazén naproti v h. Afroditi, ale ten jsme nevyužívali. Místní pláž je velká a pěkná s plným servisem. Lehátka za konzumaci-stačilo frappé, ale ani to nikdo nevyžadoval. Po silnici směrem k Milii další plážička. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anastasia 4 (hotel)
 
14.09.14 16:05
Skopelos » Panormos
CK: Melissa
 
dovolená v termínu: 22.08.14 - 02.09.14
Penzion měl být pro letošní sezonu rekonstruován, ale bohužel nebyl, pokud se za rekonstrukcí nedá počítat nově natřený stávající nábytek a okenice. Penzion má buď studia s kuchyňkou nebo pokoje se snídaní nebo s polopenzí. My jsme měli pokoj se snídaní. Pokoje jsou dost malé, je tam jenom jeden noční stolek a nějaká odkládací lavice. Funkční lednička a klimatizace v ceně, dále je tam starší televizor, který jsme ale nepouštěli. Na balkoně je sušák na prádlo. Postele mají společnou matraci (trampolínu). V pokoji byly jen dvě zásuvky, z nichž v jedné je zapojená jediná lampička a druhá byla nefunkční, takže nabíjet mobil nebo baterky do foťáku bylo možné jenom v koupelně, ve které viselo světlo jenom na drátech. V koupelně byla toaletní skříňka, sprcha bez závěsu. Ve skříni byly jenom 4 ramínka, ale druhý den delegát přinesl spoustu nových pro všechny pokoje a studia. Výměna ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsoukalaria (app./studio)
 
30.08.14 16:35
Skopelos » Skopelos město
 
 
Tsoukalaria studios sa nachadzaju nad hlavnym mestom Skopelos. Maju krasny panoramaticky vyhlad na mesto a more a uplny klud, tichucko, takze spinkalo sa uplne super. Majitel Chrystos Vas pocka v pristave, aby Vam ukazal cestu do studia, inac by sme to asi sami nenasli. Toto studio odporucam hlavne cestovatelom, ktori cestuju na ostrov vlastnym autom, tak ako my, kedze pesi do centra to je bud strmym kopcom okolo Kastra (taka 1/2 hodinova prechadzka cesta spat je uplny zabijak), alebo autom okolo celeho mesta. Parkovat sa da priamo pri studiu, je tu miesto pre viac aut.
Izby su dost velke, sice starsie ale maju vsetko co potrebujete - klimu, tv, kuchynku, wc zo sprchov. Vyhodou su sietky aj na balkonovych dverach.
Upratovanie prebieha denne, ale vzdy pockaju kym odidete, takze ziadne vyrusovanie. Majitelov Chrystosa a Eleni sme vydavali iba obcas, ked Vas stretnu ponuknu Vam kavicku :)
Studio malo ten najkrajsi vyhlad, aky som v Grecku zatial mal. Krasne sa dalo pozorovat vychod slnka, vychod mesiaca, alebo ruch v pristave. Pri rezervovani si ale treba vyhlad pytat, pretoze su tam studia aj s vyhladom do kopca, alebo do muru.
Kebyze v buducnosti idem na Skopelos, tak kludne znovu sem.
Email: tsoukalaria@gmail.com
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
09.07.14 09:06
Skopelos » Panormos
CK: Ck Alex
 
 
Pěkný, velký apartmán, 2 pokoje, z 1 vchod na terasu s výhledem na moře, 2. okno ke skále (nepoužívali jsme). Dále pak prostorná místnost s kuchyňským koutem, nádobí dostatek, ( + varná konvice, překapávač, topinkovač, trouba ). Koupelna se sprchovým koutem a wc celkem prostorná na řecké poměry (zažili jsme menší). Klimatizace a wifi v ceně. Milá, pozorná paní domácí, úklid 3x za pobyt. Za nás maximální spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nikos 2 (pension)
 
01.10.13 17:50
Alonissos » Rusum Gialos » Patitiri
CK: Melissa Travel
Standartní studia, která mě mile překvapila svou skvělou polohou a slušným výhledem z balkónu na pláž a záliv. Co se týče vybavení, je spíše chudší. Ze základního vybavení (talíře, příbory) je vše po třech + malá pánev, dva hrnce. Co nám úplně chybělo byl kuchyňský nůž, otvírák na víno a třebas rychlovarná konvice. Nůž jsme vyřešili se sousedy, kteří měli dva a ochotně nám jeden dali. Otvírák jsme si vezli vlastní:-).
Úklid probíhal každý den kromě neděle. Bylo to potřeba, jelikož u sprchového koutu chyběl závěs. Tím pádem šlo značné množství vody mimo ke kanálku, který byl neptrně výš než hladina:).
Musí vyzdvyhnout skvělou polohu..na pláži jste během dou až třech minut. V marketu i zelenině minut cca 5.
Podtrženo sečteno, kvalitní ubytování, spokojenost.
PS: V noci na spaní náherně šumí moře:).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
07.09.13 00:01
Skopelos » Panormos
CK: Alex
 
 
Ubytování s krásnou řeckou atmosferou,pohodlné,čisté,velmi dobře vybavené pokoje.Klidná lokalita,velmi hodná,vstřícná a pečlivá paní majitelka.úklid každý den,výměna ručníků obden,povlečeno 3x za 11denní pobyt.V místě 2 supermarkety a několik taveren.Pláž pěkná,oblázková a moře křišťálově čisté.Vřele doporučuji!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella (app./studio)
 
06.08.13 11:41
Alonissos » Rousoum Gialos
CK: Alex
 
 
Velmi pěkná studia, nová. Balkon s výhledem na moře, od pláže cca 170 schodů. Vybavena dostatečně - nádobí nerez, příbory (snad jen větší nůž chyběl), mycí potřeby, odkapávač na nádobí utěrka - častá výměna....Denně perfektní úklid. Častá výměna ručníků a 3x povlečení. Koupelna pěkná, sprchový kout bez závěsu, ale vůbec to nevadilo. Majitelé bydlí dole (asi - byli téměř neviditelní). Na pronájem jen tři studia, prostřední patro zatím neobydleno, asi bude sloužit jako byt majitelů. Klimatizace, TV, wifi, lednice, dvouplotýnkový vařič, dostatek úložných prostorů, ramínka, šňůra na prádlo a kolíčky. Na balkoně stolek a židle. Bylo to asi jedno z nejlepších ubytování jaké jsme v Řecku (10x) měli.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nikos 2 (pension)
 
31.07.13 09:59
Alonissos » Rousum Gialos » Patitiri
CK: Melissa Travel
Penzion je hezky umístěn nad pláží, nádherný výhled na moře, paní majitelka výborně uklízí, bývá 2x denně k dispozici, pěkné vybavení, prostorné balkony, klimatizace, velká kuchyňská linka, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kastri 4 (app./studio)
 
15.06.13 11:14
Skopelos » Panormos
CK: Alex
 
 
Krásně zařízené apartmány mají dvě samostatné prostorné ložnice, vybavený kuchyňský kout s troubou, el. vařičem, kávovarem, rychlovarnou konvicí a topinkovačem. Na řecké poměry prostorná koupelna. Překrásná zahrada plná květin a stromů. Možnost využít gril v zahradě, kde je příjemné a pohodové posezení. Majitelka velmi příjemná, úklid probíhal cca obden. Můžeme jen doporučit!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lake (app./studio)
 
20.07.12 21:22
Skiathos » Koukounaries
CK: Alex
 
Ač má Lake v názvu "HOTEL", jedná se o klasická studia. Pokoje čisté, velikost postačující, balkónek pro 2, sušák na prádlo. Postele oddělené, přistýlka sloužila jako odkládací prostor.Úložné prostory tak tak akorát. Televize, lednice chladila skvěle, klimka. Kuchyňka přeskromná, manipulační prostor žádný, v místě mezi linkou a zdí nad odp. košem by se vložením dřevěné (či jiné) desky dal vytvořit kousek místa navíc. Varnou konvici nám museli vyměnit, byla doslova životu nebezpečná.Vybavení nádobím minimální, chybějí i tak podstatné věci, jako prkénko, naběračka, cedník, vařečka...
Studia jsou těsně vedle silnice, v květnu byl klid, ale v plné sezóně to musí být docela mazec. Autobusy co 10 minut linkové, zásobování, popeláři, a hlavně motorky a auta k mládeži nejoblíbenějším komerčním plážím.
Pohled z balkónu je na zmiňovanou silnici, ten příjemnější na ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irida 4 (app./studio)
 
05.06.12 16:11
Skopelos » Stafilos
CK: Melissatravel
 
 
Byli jsme s manželkou na radu majitele CK ubytováni v samostatně stojícím domečku v zadní části zahrady. Jednalo se o miniaturní ubytování, kde měl člověk opravdu problém si navzájem vyhnout. Domeček byl s klimatizací a satelitem v ceně zájezdu. Kuchyňské vybavení se skládalo s vařiče s jednou plotynkou a jedním hrncem. Pro klienty bez stravy nic moc. Jinak domeček čistý. Vedle bydleli majitelé, kteří se starali o úklid a zahradu. Moc fajn lidé. Hlavně pan majitel, který se pořád usmíval a nabízel citróny ze své zahrádky. Asi největší problém, kterého jsme si povšimli byla pergola s vegetací, kde večer proháněly nějaké zvířátka, něco mezi velkou myší a potkanem. To je ale hold příroda a s tím musíme počítat. Jinak fajn dovolená s krásným hlavním městem a krásnými plážemi. Ubytování bych spíše doporučoval v hlavní budově u cesty.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos