Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 22
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Kréta a ostatní

Hotelů a apartmánů: 512
 
Latsi Holiday Flat (app./studio)
 
27.07.18 15:24
Kypr » Polis » Latsi
 
 
Na Cyprus sme cestovali individualne /4-clenna rodina/ bez CK. Cez Booking sme zvolili ubytko Latsi Holiday Flat a urobili sme dobre. Pretoze ubytovanie je blizko slusnej organizovanej plaze Latsi, a na dosah je Baths of Aphrodite. Dvojizbovy apartman s kuchynkou a balkonom sa nachadza v ubytovacom komplexe Charapolis s bazenom. V blizkosti su fajn taverny a tiez dobre zasobeny supermarket. Vybavenie apartmanu je plnohodnotne a ciste. Na uvitanie nas cakalo v apartmane vino a ovocie. Latsi je dostatocne dobry vychodiskovy bod na cestovanie po regione Polis a Paphos region-e. SPOKOJNOST...CYPRUS JE UZASNY, KOMARE ZIADNE!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kavros Beach 3 (hotel)
 
21.07.18 08:29
Kréta » Rethymno » Kavros
CK: Exim tours
 
Hotel u pláže. Čistý, Neurazí nenadchne. Záleží hodně kam vás ubytují. Pokoje u hlavní komunikace nad recepcí jsou pro spaní nepoužitelné, je tam strašný hluk a dávají je přednostně Čechům. Největší slabinou je zde stravování. Něco mezi závodkou a školní jídelnou.Malý výběr, jídla stejné uniformní chuti. Spousta lidí si ztěžovala na střevní problémy. Jediný důvod proč sem jet je blízkost hezké čisté pláže s pískem a mělkým mořem. Pokud ale nechcete zhubnout, nebo chodit i při all inclusive na jídlo do okolních taveren, tak asi vybírejte jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Knossos (hotel)
 
13.07.18 07:10
Kréta » Okolí Heraklionu » Karteros
 
 
 
Poslední den naší dovolené na JV Krétě jsme strávili přesunem z JV na sever do blízkosti letiště v Heraklionu, neboť jsme nechtěli autobusem s CK a ani brzy ráno brzy vstávat k odbavení na letišti, navíc jsme vraceli zapůjčené auto! Zajistili jsme si tedy ubytování na 1 noc v bezprostřední blízkosti letiště, v obci Karteros, která navazuje již na východní část Heraklionu, cestou z jihu navštívili mínojské naleziště Gournia, krásné Agios Nikolaos, Málii, projeli divokou Stalidu a ostatní severní letoviska až na místo - do příjemného klidného letoviska Karteros.
Ubytování Knossos bylo skvělé - navíc nás přivítala osobně celá rodina majitelky Márie. Mohli jsme si vybrat ze dvou pěkných pokojů-vybrali jsme si větší, neb o dovolené v hotelu Coriva jsme se tísnili ve velice malém pokoji!
Pěkný prostorný pokoj měl balkon do L s výhledem na městečko i na louku směřující k moři, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marilena (hotel)
 
05.07.18 16:54
Kréta » Heraklion » Ammoudara
CK: Fischer
 
dovolená v termínu: 23.06.18 - 30.06.18
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Coriva (hotel)
 
29.06.18 07:23
Kréta » Jihovýchod » Kousounari
CK: Melissa Travel
 
 
Hotel Coriva v Koutsounari je uveden 3,5*, je umístěn u hlavní silnice na Ierapetru a opačným směrem na Makrisgialos. Má několik pokojů v hlavní budově, kde je recepce, posezení, wifi, TV, prostorná jídelna, kde se podávají snídaně a večeře formou skvělého bufetu, jídelna má i terasu.
Většina ubytování je v bungalovech, které vedou ve dvou řadách po mírném svahu cca 150m ke krásné místní pláží Long Beach. Bungalovy mají různou polohu, mají předzahrádky, malá náměstíčka, terásky, ve většině jsou v zeleni, výzdoba a výsadba je překrásná. Ty, co jsou v řadě na východní straně, jsou více zastíněné již vzrostlými stromy a keři, před nimi jsou bungalovy se slunnými terasami, západní jsou některé zastíněné, některé méně, a více otevřené slunci. Uprostřed je shluk bungalovů na malém plató, kde je pár patrových s balkónky, dále pokračují krásné bungalovy s terasami dolů k moři, kde je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Atalli vilage (hotel)
 
11.06.18 14:45
Kréta » Severovychod » Bali
CK: Alexandria
 
 
Krasny a romanticky jen mnoho rusu ,mozna bych volila jiny apartman ,kvuli vyspani,jinak parada i tak.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evabelle Napa (app./studio)
 
29.09.17 10:44
Kypr » Ayia Napa
CK: 1,2 Fly ( TUI )
 
 
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
03.09.17 22:11
Kréta » Východní Kréta » Agios Nikolaos
CK: CK KARTAGO
 
Veľká spokojnosť, ubytovanie komfortné, výhľady od bazénu a aj z reštaurácie excelentné. Strava pestrá, zatiaľ asi najlepšia akú sme v gréckom hotely mali. Hotelu možno vytknúť akurát chýbajúcu sprchu pri bazéne. Pod hotelom malá pláž Votsalo aj s tavernou, je to chránená zátoka, čo je veľkou výhodou, takmer žiadne vlny. Cca 10 minút ďalšia pláž Almyros, široká piasočnatá s pozvoľným vstupom so vody. Cca 15 minút do centra Agios Nikolaos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria apartments (app./studio)
 
13.08.17 21:07
Kréta » Chania » Kalyves
CK: Ne
Příjemná dovolená v malém městečku Kalyves, 25 km od letiště Chania - taxi 40 eur. Hezké ubytování v "řeckém" stylu. Panuje zde rodinná atmosféra. Krásná travnatá zahrada, ze které vede 7 schůdků přímo na krásnou písečnou pláž-málo lidí. Majitelka Maria Katsanikaki je velmi hodná a příjemná paní. Úklid téměř denně. Hned naproti apartmánů je supermarket řetězce Ynka. Příznivé ceny. Již máme rezervováno na příští rok. Moc doporučuji. Letecky z Katowic s Ryanair.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bella Napa 2 (hotel)
 
17.07.17 09:40
Kypr » Ayia Napa
CK: NevDama - Fischer
 
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací