Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 27
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Kréta a ostatní

Hotelů a apartmánů: 492
 
Michalis 3 (app./studio)
 
15.01.17 12:48
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa :-). S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd :-)
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Fereniki 3 (hotel)
 
03.01.17 23:15
Kréta » Chania » Georgioupolis
CK: Solvex
 
 
V hoteli Fereniky sme boli v termíne 14.-21.6.2016. Zájazd bol za vynikajúcu LM cenu, takže sme moc recenzie neriešili. Boli sme skupina 8 ľudí. Prvý dojem z recepcie - hrúza. Po dlhnom čakaní 6-tich ubytovali v prvom hoteli pri pláži - na prvý pohľad asi najstarší z hotelov čo patrí FERENIKY. Znovu nie najlepší dojem. Dvoch ubytovali v najvzdialenejšom hoteli, ktorý bol novší, ružeová spálňa + veľká obývacia časť s kuchynkou + veľká kúpeľňa (vaňa bez závesu....) + balkón. Keďže sme chceli bývať bližšie k sebe, poprosili sme o výmenu, ktorú sme aj na druhý deň dostali. Napriek tomu, že ten hotel pri pláži naozaj už mal lepšie časy za sebou, boli sme spokojní. Vyhovovala nám poloha hneď pri pláži ohľadom na dve dvojročné deti. More bolo studenšie - keďže sa v tých miestach vlieva do mora viacero studených potokov a aj ľadová rieka. Chodili sme aj na pláž ku stredisku Kavros. Stravovanie AI bolo celkom v poriadku, až na malú kapacitu jedálne. Už sme zažili aj lepšie AI služby, ale vzhľadom na super LM cenu sme nič neriešili. Upratovanie - ušlo. Nepotrpím si na časté vymieňanie posteľnej bielizne, uteráky boli menené vždy. Klientela ruská a polská. Všade ruské názvy, rusky hovoriace "dohadzovačky" na výlety v okolí. Celkovo sme zhodnotili dovolenku ako dobrú, ale za plnú cenu by som volila iný hotel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flisvos (hotel)
 
21.11.16 21:05
Ostatní ostrovy » Agistri » Agistri - Megalochori
CK: Venere.com
 
Hotel cca 100 m od úzké pláže (pláž nehodnotím jelikož jsem tam byl koncem listopadu),od přístavu Myli zhruba 300 m (přímé spojení s Aeginou a Pireusem).
Minimarket a pekárna asi 200 m.

Pokoje čisté,střední velikosti s balkónem (měli jsme výhled na moře),klimatizací,TV a velkou chladničkou.
Koupelna klasická se sprchovým koutem a fénem - toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo slušně.
Na pokoji koncem listopadu velká zima nejsou nijak vytápěné!
Hotel nabízí snídani toho jsme nevyužili.

Personál tvořil pán s cigárem v ůstech.....bylo znát že je po sezóně,při odjezdu pusto prázdno,takže jsme peníze nechali ležet na pokoji ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lithi (app./studio)
 
03.11.16 17:32
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Maximální spokojenost s tímto ubytováním - studio číslo 4. Je takové trochu zastrčené, ale tím pádem máte absolutní soukromí. Jinak klasické řecké studio, klasická koupelna bez závěsu, zástěny, ale sprchový kout byl malinko utopený proti podlaze, tak nebylo tak mokro jako jinde. Úklid probíhal k naší spokojenosti, každý den vynášený odpadkový koš z koupelny. Ideální poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Evilion 5 (app./studio)
 
25.10.16 12:59
Kréta » Chania » Kato Stalos
CK: Firo
 
 
Pěkné čisté pokoje, my byli v mezonetu, dole 2 lůžka, koupelna a kuchyňský kout, dostatečně vybavený i na docela složitější vaření. Nahoře byly dvě ložnice s koupelnou. K moři bylo kousíček a všude okolo dostatek možností k dobrému posezení. Bazén jsme využili hodně, protože v moři byly dost velké vlny, takže tam to bylo spíš na opláchnutí a vybláznění na okraji. Shrnu to tak, že jsme zažili moc hezkou dovolenou :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kronos 3 (app./studio)
 
17.10.16 14:49
Kréta » Severní Kréta » Bali
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 20.07.16 - 30.07.16
Jednopatrový dům téměř v centru letoviska má ideální polohu v zátoce na skále přímo nad mořem a nabízí nádherný výhled na celou zátoku a protilehlé hory ze všech 14 pokojů. Stejně tak od bazénu před domem. Pro "skřivany" prý i východy slunce přímo z postele. Letos byl otevřen po změně majitele po rekonstrukci a bylo to znát. Sice nevelký pokoj, jak je většinou v Řecku zvykem, ale když je vše nové, hned to na člověka lépe působí. Kuchyňka vybavena jen tím nejzákladnějším, z čehož my stejně využijeme jen minimum. Klimatizace byla v ceně. Jediné mínus bylo, že jsme přijeli už kolem 9. hodiny ráno a ubytováni jsme byli až po 14. hodině, protože úklid měla na starosti pouze jedna paní. Jinak probíhal úklid po celý pobyt denně a bez problémů. Taktéž výměna prádla.
K nejbližší pláži to byl kousek, buď po schodech nebo po cestě. Nám vyhovovala pro písek a pozvolný vstup, ale je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 6 (app./studio)
 
01.10.16 16:36
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Travel 2002
 
Studia a apartmány Artemis jsou umístěna v kopce na konci Makrigialos, v části Analipsi. Kolem nich vede silnice, která ale ve většině studií vůbec neruší (aspoň ne v těch spodních) Studia jsou prostorná a jednoduše zařízená. Na postelích jsou nové matrace. Bohužel u dvoulůžkových studií je matrace společná (my jí říkáme trampolína) a na té se moc dobře nevyspíme. Uvnitř studia je i jídelní stůl se židlemi, lednička, a stará televize. Vybavení kuchyňského koutu je základní. Pro dvě osoby jsou tam dva větší hrnky na čaj, dva kávové hrníčky s podšálky, dva hluboké, dva velké a dva menší talíře. Příbory a kávové lžičky jsou také po dvou. Na chléb je tam velký vroubkový nůž. Menší nůž chybí, ale ten si vždycky vozíme s sebou. Dále nechybí varná konvice a malá džezva. Je tam i velký hrnec a asi nějaká větší pánev, ale vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak jsem další vybavení ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
5
0
 
Louis Princess Beach (hotel)
 
30.09.16 22:21
Kypr » Larnaka
CK: Čedok
 
Hotel Princess Beach je na vysoké úrovni a odpovídá 4*.Služby All inclusive s max.spokojeností.Pokoje čisté,pravidelný úklid.Pláž i přes umělou betonovou promenádu velmi udžovaná,zpočátku oblázky,dále písek.Mělko až do několika set metrů,pak se dá plavat.Výběr jídel velký včetně alko i nealko nápojů.Vlídný a vstřícný personál.Celkový dojem je výborný a doporučujeme rodinám s malými dětmi nebo pro seniory.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Grecotel Meli palace (hotel)
 
22.09.16 12:12
Kréta » Malia - Sissi » Agia Varvara
CK: Exim tours
 
Úžasný hotel. Pro ty, kteří vyhledávají klid, pohodu a skvělý servis nemůže být lepší hotel. Leží o samotě, 2 km od obce Sissi, 5 km od Malie. Leží osamocen, přímo u pláže (bez přecházení komunikace). Hotel je zajímavou netradiční stavbou, je postaven ve stylu paláce Knossos. Všechny pokoje mají krásný výhled - na moře, hory nebo do zahrady. Pokoje mají základní ale dostačující vybavení, úklid každodenní, vzorný. All incusive - jídlo dobré, výběr dostatečný, celodenní nabídka. Nápoje až do 01 hodiny v noci a to úplně všechno, včetně drahých zahraničních značek, všech druhů káv, koktejlů. Zde se neplatí vůbec nic. Skvělé večerní animační programy, animátoři působili jako profesionální tanečníci a herci, kromě jejich vystoupení tam byly 4 profi - balet, operní pěvci, taneční skupina,akvabely. Možnost sportovního vyžití po celý den. Hotel je umístěný v nádherné zahradě na kterou navazuje písečná pláž, vstup do vody je ale kamenitý. Na pláži jsou 3 řady lehátek se slunečníky, vy ale máte možnost kdykoliv během dne si vzít své lehátko z hromady a umístit ho kdekoliv v zahradě. Žádné ranní vstávání a rezervování si lehátek není potřeba!!! U moře i u bazénu jsou plavčíci. U moře si můžete zapůjčit šlapadlo, kajak ..., vše zdarm. V celém hotelu pracovitý, laskavý a kamarádský personál.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Akrogiali Beach (hotel)
 
17.09.16 21:33
Kréta » Heraklion » Malia
CK: Bez CK
Apartmanovy hotel "Akrogiali beach" je lokalizovany priamo na nadhernej piesocnej plazi v tichej a okrajovej casti letoviska Malia. Majitelkou je velmi prijemna a zhovorciva pani Lola, ktora ochotne poradi a pomoze. Hotel patri k svetovo ocenenym hotelovym komplexom, tiez za nadhernu plaz a ciste more a navstevuje ho prevazne holandska, nemecka, norska a svedska klientela. Tvori ho komplex troch nadhernych budov, ktorych izby sa postupne rekonstruuju do talianskeho bielo-cierneho designu. Apartmany poskytuju vyhlad do zahrady, alebo su s priamym vyhladom na more alebo aj k bazenu. Hotel poskytuje dve sukromne parkoviska.
My sme byvali v "starsej budove a apartmane" :-), ktore sa budu rekonstruovat na buduci rok, resp. za dva roky. Mali sme moznost volby prave medzi novozrekonstruovanym dvojizbovym apartmanom s vyhladom do zahrady s jednym balkonom alebo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kanakis (app./studio)
 
17.09.16 19:32
Kréta » Rethymno » Petres
CK: Bez CK
 
Apartmanovy dom Kanakis sa nachadza v malej "dedinke" Petres nedaleko Rethymna. Nazov dostala tato osada podla obrovskych ciernych kamenov, ktore lemuju celu cast pobrezia smerom k Rethymnu. Osadu tvoria vlastne len dva apartmanove domy a dve taverny.
Apartmanovy dom Kanakis, v ktorom sme stravili krasne styri dni, sa nachadza hned pri hlavnom tahu Rethymno - Chania, asi 15 minut autom od Rethymna, vyzaduje sa preto mat auto. Ruch z hlavnej cesty, pokial mate ubytovanie oorientovane na more, vobec nepocut.
Apartmany lokalizovane na nadhernom mieste, s uzasnym vyhladom na more a cely zaliv, vlastni velmi mila grecka rodina Kanakisovych (mama, nevesta a zatko tu aj pracuju a o klientov sa vzorne staraju). Dom ma vlastne parkovisko a nedavno bol rekonstruovany aj s prislusenstvom. Ma vlastnu recepciu (ozdobenu fotografiami celej rodiny), na ktorej si mozete zakupit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Xidas Garden (hotel)
 
03.09.16 09:26
Kréta » Rethymno » Bali
CK: FIRO Tour
 
 
Hotel pro středně náročnou klientelu, hodně Rusů a Němců. Umístěn na klidném místě letoviska Bali, všechny pokoje mají výhled do úžasné zahrady, plné zeleně ( mimo jiné jsou zde i obrovské banánovníky). Personál opravdu kmitá, vše funguje. Hotel čistý, úklid nravidelný. Bazén moc pěkný, udržovaný. Allinclusive spíše jednodušší ale velmi chutné, vybere si každý. Jídla opravdu řecká, na to se těšíme vždycky nejvíce. Vzdálenost k moři je cca 200 m, ale jsou to pláže plné slunečníků a ty my nevyhledáváme. V dostupném okolí se bohužel nenacházejí žádné zátočiny se soukromím, jak informují cestovky. Nejlepší pláž Evita vzdálená cca 1,5 km, cestou z kopce do kopce. Ta je také organizovaná, ale bokem všech rušných barů. Možnost vycházek do okolí velmi momezená. Celkově dobrý dojem i z ubytování, personálu a také okolní přírody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Troulis apartment (app./studio)
 
26.08.16 22:33
Kréta » Heraklion » Amoudara
CK: Ne
Přijemné ubytování na pláži v tiché části Amoudary-večer klídek. Hlavní ulice cca 200m. Apartmány čisté, vybavené - klima, sejf, kuchyňka, soc., balkon, wifi. Úklid co 2 dny výměna ručníků, co 3 dny výměna povlečení. Spokojenost. Byli jsme na 3 týdny - cena 35 eur /noc/apart. 4 lidi. V ceně i lehátka a slunečníky na pláži.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Matala bay (hotel)
 
16.08.16 12:47
Kréta » Jižní Kréta » Matala
CK: Blue style
 
Pokoj - čistý voňavý,
Poloha - pro mě ;) v tom vedru daleko od pláže, cca 5 minut chůze,
Okolí - zajímavá hornatá příroda, malebná městečka, líbila se nám návštěva vesničky Agia Galini a okolních pláží,
Strava - vynikající, denně zelenina, ovoce, výběr menší než ve velkých hotelích, ale vybral si jak masožravec tak vegetarián,
Personál - přátelský, ochotný
Celkový dojem - maličko bych ubrala body za moře s vlnami, které já nemusím ale ostatní byli nadšeni. S malým dítětem aby si hrálo na kraji moře asi spíše ne, ačkoliv i to tam bylo k vidění. A protože jsem ve vedru líná na krok, tak bych ubrala i bodíky za to, že není hotel přímo u pláže. Jinak opravdu velká spokojenost. Musím s radostí napsat, že obavy, které jsem měla z místa a cestovky, když jsem přečetla negativní recenze na trip, se naštěstí nenaplnili. Hotel je nově opraven, nenašla jsem jedinou chybku a hvězdičky by zasloužil přidat. S cestovkou a delegátkou jsem byli taky spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Zafiri (app./studio)
 
24.07.16 16:15
Kréta » Paleochora
CK: CK Viamare
 
Zafiri je prijemny pension se zahradkou, se sezenim pod stromy, kde jde chytit wifi.Uklid byl na jednicku.Denne vynesene kose,2x osusky,1 x povlceni,doplnovan toal.papir a asi i zameteno.Majitel i pokojske byli velmi prijemni.Na pláz je to asi 4 minuty a do stredu mesta asi 7 minut,proste vsude kousek a pritom absolutni nocni klid.V patre byla nutna klimatizace(5.-Euro).Pokoj byl zarizen jako vsude v Recku kde je ubytovani bez jidla.Ale pozor, byla tam i mycka nadobi,takze kdo si vari.....Jinak v Paleochore neni nutno varit protoze je tam spousta uzasnych taveren,z nichž Taggelakia ma ceskou spolumajitelku Radku.Byli jsme v Zafiri moc spokojeni ,diky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos