Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 25
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Kréta a ostatní

Hotelů a apartmánů: 499
 
Maria apartments (app./studio)
 
13.08.17 21:07
Kréta » Chania » Kalyves
CK: Ne
Příjemná dovolená v malém městečku Kalyves, 25 km od letiště Chania - taxi 40 eur. Hezké ubytování v "řeckém" stylu. Panuje zde rodinná atmosféra. Krásná travnatá zahrada, ze které vede 7 schůdků přímo na krásnou písečnou pláž-málo lidí. Majitelka Maria Katsanikaki je velmi hodná a příjemná paní. Úklid téměř denně. Hned naproti apartmánů je supermarket řetězce Ynka. Příznivé ceny. Již máme rezervováno na příští rok. Moc doporučuji. Letecky z Katowic s Ryanair.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bella Napa 2 (hotel)
 
17.07.17 09:40
Kypr » Ayia Napa
CK: NevDama - Fischer
 
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
14.07.17 22:21
Kréta » Malia
CK: Exim tours
 
Moc hezký hotelový komplex, skládající se z několika bloků, v krásné udržované zahradě. Měli jsme pokoj pro 2 dospělé a 2 děti, je to jeden větší pokoj, kde je pro děti patrová postel. Na pokoji klimatizace zdarma, telefon, TV, lednička, trezor, balkon a koupelna s vanou a fénem. Trochu nešikovná mi přišla skříň, kde nebyly žádné police, jen tyč na pověšení oblečení, přitom asi jen 10 ramínek, což pro tolik lidí není rozhodně dostačující. Oblečení dětí jsem měla poskládané na židlích a stolku. Pokoj jsme měli v zadní části u bazénu a baru, kde se podávají denní svačiny a ovoce. Bylo odtud jen kousek po chodníčku blízko jak na pláž, tak do restaurace. Chodníky jsou do mírného kopečku a na obou stranách bez jakýchkoliv schodů, proto se dá bez problému jezdit i s kočárem, rodin s kočárkem zde bylo dost. V areálu jsou 3 bazény, vepředu u pláže moc hezký velký bazén se slanou vodou a vířivkou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
 
02.07.17 17:25
Kréta » Rethymno » Platanias
CK: CK Fischer
Hotel je umístěn na rozhraní letovisk Platanias a Adelianos,od pláže jen pár kroků.
Ubytování odpovídá popisu cestovní kanceláře,úklid denně kromě neděle.Jídlo bylo dobré a stále se doplňovalo.Během dne zmrzlina,svačinka,pivo,nealko .......Za mě spokojenost....jen mi docela vadil zápach z kanalizace vždy v ranních a večerních hodinách....naštěstí nám to nešlo do pokoje,ale bylo to teda cítit dost.Jinak vše OK
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irene Village 4 (app./studio)
 
25.06.17 23:15
Kréta » Hersonissos
CK: Pantour
 
 
Ubytování,úklid,personál slušný ale stravování hrozné: jídlo se dováží pozdě, je studené a co dva dny se jídelníček opakuje.Maso bývá nechutné, nedopečené a nedovařené,polévky žádné. Al incl. výběr pouze ze dvou jídel je jak zlý sen, ovoce vůbec žádné ,když jsme včas přišli mohli jsme mít maximálně meloun.Na snídani světlá nebo tmavá bageta z předešlého dne a o sladkém pečivu jsme mohli pouze snít,Jídelna jen venkovní, z části zakrytá slunečníky a při dešti jíst pod deštníkem(vlastním).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
17.06.17 11:21
Kréta » Prefektura Iraklio » Malia
CK: EXIM TOURS
Hotel je umístěný přímo na pláži, ovšem nikde v popisu cestovek nenajdete, že je do kopce a pro rodinu s kočárkem nebo méně pohyblivé osoby není až tak vhodný. Pláž je malá, špinavá, plná chaluh, které někdo uklidí jen velmi zřídka, plážový servis zdarma. Nicméně kousek dál od hotelu je pláž krásná, jen si za lehátka a slunečník musíte zaplatit. Bazénů několik, voda čistá, lehátka u bazénů zdarma. Přes den cvičení ve vodě, nějaké organizované hry. Pokoje čisté, úklid vzorný. Přiletěli jsme v noci, v ledničce byla připravená večeře. Každý den lahev vody. Jídlo dobré, rozmanité, chutné, servis dokonalý. Přes den je možné si dát něco malého u baru. K dispozici je káva a voda - samoobslužná. U baru drinky a koktejly - alkohol domácí produkce. Hotel je v celkem rušném letovisku, ale je na okraji, takže hluk tam nedoléhá. Večer nějaké animace, spíše pro děti. V okolí hotelu různé obchůdky, bary, taverny, půjčovny aut. Wifi připojení funkční jen u recepce. Dovolenou hodnotím jako lepší průměr, jediné mínus - a to velké - je pláž u hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Elpida Village (hotel)
 
12.06.17 08:54
Kréta » Východ » Istro
CK: Čedok
 
dovolená v termínu: 28.05.17 - 04.06.17
Hotelový areál Elpida Village se nachází v obci Istro, na hlavním silničním tahu na východ, 12 kilometrů za Agios Nikolaos.
Celý areál stoupá od hlavní silnice do kopce, kde hned dole je jedno parkoviště pro auta a během stoupání postupně potkáváte jednotlivé budovy s pokoji, následně recepci, nad kterou je hlavní hotelová restaurace a přímo na recepci se nachází bar. V místech za recepcí je potom bazén, bar u bazénu, na terase pod tím je kafenio. Pod kafeniem je další parkoviště a další pokoje. Budovy s pokoji jsou i nad bazénem.
Z teras hotelu a z některých pokojů se nabízí dechberoucí výhledy na záliv Mirabello, hory a vedlejší vesnici Kalo Chorio.
Elpidu jsme navštívili koncem května a byli jsme zde jako jedni z prvních hostů, k čemuž se vázal jednak příjemný klid (v sezóně, kdy je areál zaplněn hosty tu může být dost rušno) a jednak příjemný zážitek, kdy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Michalis 3 (app./studio)
 
15.01.17 12:48
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa :-). S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd :-)
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Fereniki 3 (hotel)
 
03.01.17 23:15
Kréta » Chania » Georgioupolis
CK: Solvex
 
 
V hoteli Fereniky sme boli v termíne 14.-21.6.2016. Zájazd bol za vynikajúcu LM cenu, takže sme moc recenzie neriešili. Boli sme skupina 8 ľudí. Prvý dojem z recepcie - hrúza. Po dlhnom čakaní 6-tich ubytovali v prvom hoteli pri pláži - na prvý pohľad asi najstarší z hotelov čo patrí FERENIKY. Znovu nie najlepší dojem. Dvoch ubytovali v najvzdialenejšom hoteli, ktorý bol novší, ružeová spálňa + veľká obývacia časť s kuchynkou + veľká kúpeľňa (vaňa bez závesu....) + balkón. Keďže sme chceli bývať bližšie k sebe, poprosili sme o výmenu, ktorú sme aj na druhý deň dostali. Napriek tomu, že ten hotel pri pláži naozaj už mal lepšie časy za sebou, boli sme spokojní. Vyhovovala nám poloha hneď pri pláži ohľadom na dve dvojročné deti. More bolo studenšie - keďže sa v tých miestach vlieva do mora viacero studených potokov a aj ľadová rieka. Chodili sme aj na pláž ku stredisku Kavros. Stravovanie AI bolo celkom v poriadku, až na malú kapacitu jedálne. Už sme zažili aj lepšie AI služby, ale vzhľadom na super LM cenu sme nič neriešili. Upratovanie - ušlo. Nepotrpím si na časté vymieňanie posteľnej bielizne, uteráky boli menené vždy. Klientela ruská a polská. Všade ruské názvy, rusky hovoriace "dohadzovačky" na výlety v okolí. Celkovo sme zhodnotili dovolenku ako dobrú, ale za plnú cenu by som volila iný hotel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flisvos (hotel)
 
21.11.16 21:05
Ostatní ostrovy » Agistri » Agistri - Megalochori
CK: Venere.com
 
Hotel cca 100 m od úzké pláže (pláž nehodnotím jelikož jsem tam byl koncem listopadu),od přístavu Myli zhruba 300 m (přímé spojení s Aeginou a Pireusem).
Minimarket a pekárna asi 200 m.

Pokoje čisté,střední velikosti s balkónem (měli jsme výhled na moře),klimatizací,TV a velkou chladničkou.
Koupelna klasická se sprchovým koutem a fénem - toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo slušně.
Na pokoji koncem listopadu velká zima nejsou nijak vytápěné!
Hotel nabízí snídani toho jsme nevyužili.

Personál tvořil pán s cigárem v ůstech.....bylo znát že je po sezóně,při odjezdu pusto prázdno,takže jsme peníze nechali ležet na pokoji ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lithi (app./studio)
 
03.11.16 17:32
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Maximální spokojenost s tímto ubytováním - studio číslo 4. Je takové trochu zastrčené, ale tím pádem máte absolutní soukromí. Jinak klasické řecké studio, klasická koupelna bez závěsu, zástěny, ale sprchový kout byl malinko utopený proti podlaze, tak nebylo tak mokro jako jinde. Úklid probíhal k naší spokojenosti, každý den vynášený odpadkový koš z koupelny. Ideální poloha.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Evilion 5 (app./studio)
 
25.10.16 12:59
Kréta » Chania » Kato Stalos
CK: Firo
 
 
Pěkné čisté pokoje, my byli v mezonetu, dole 2 lůžka, koupelna a kuchyňský kout, dostatečně vybavený i na docela složitější vaření. Nahoře byly dvě ložnice s koupelnou. K moři bylo kousíček a všude okolo dostatek možností k dobrému posezení. Bazén jsme využili hodně, protože v moři byly dost velké vlny, takže tam to bylo spíš na opláchnutí a vybláznění na okraji. Shrnu to tak, že jsme zažili moc hezkou dovolenou :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kronos 3 (app./studio)
 
17.10.16 14:49
Kréta » Severní Kréta » Bali
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 20.07.16 - 30.07.16
Jednopatrový dům téměř v centru letoviska má ideální polohu v zátoce na skále přímo nad mořem a nabízí nádherný výhled na celou zátoku a protilehlé hory ze všech 14 pokojů. Stejně tak od bazénu před domem. Pro "skřivany" prý i východy slunce přímo z postele. Letos byl otevřen po změně majitele po rekonstrukci a bylo to znát. Sice nevelký pokoj, jak je většinou v Řecku zvykem, ale když je vše nové, hned to na člověka lépe působí. Kuchyňka vybavena jen tím nejzákladnějším, z čehož my stejně využijeme jen minimum. Klimatizace byla v ceně. Jediné mínus bylo, že jsme přijeli už kolem 9. hodiny ráno a ubytováni jsme byli až po 14. hodině, protože úklid měla na starosti pouze jedna paní. Jinak probíhal úklid po celý pobyt denně a bez problémů. Taktéž výměna prádla.
K nejbližší pláži to byl kousek, buď po schodech nebo po cestě. Nám vyhovovala pro písek a pozvolný vstup, ale je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Artemis 6 (app./studio)
 
01.10.16 16:36
Kréta » Jihovýchodní Kréta » Makrigialos
CK: Travel 2002
 
Studia a apartmány Artemis jsou umístěna v kopce na konci Makrigialos, v části Analipsi. Kolem nich vede silnice, která ale ve většině studií vůbec neruší (aspoň ne v těch spodních) Studia jsou prostorná a jednoduše zařízená. Na postelích jsou nové matrace. Bohužel u dvoulůžkových studií je matrace společná (my jí říkáme trampolína) a na té se moc dobře nevyspíme. Uvnitř studia je i jídelní stůl se židlemi, lednička, a stará televize. Vybavení kuchyňského koutu je základní. Pro dvě osoby jsou tam dva větší hrnky na čaj, dva kávové hrníčky s podšálky, dva hluboké, dva velké a dva menší talíře. Příbory a kávové lžičky jsou také po dvou. Na chléb je tam velký vroubkový nůž. Menší nůž chybí, ale ten si vždycky vozíme s sebou. Dále nechybí varná konvice a malá džezva. Je tam i velký hrnec a asi nějaká větší pánev, ale vzhledem k tomu, že na dovolené nevaříme, tak jsem další vybavení ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
5
0
 
Louis Princess Beach (hotel)
 
30.09.16 22:21
Kypr » Larnaka
CK: Čedok
 
Hotel Princess Beach je na vysoké úrovni a odpovídá 4*.Služby All inclusive s max.spokojeností.Pokoje čisté,pravidelný úklid.Pláž i přes umělou betonovou promenádu velmi udžovaná,zpočátku oblázky,dále písek.Mělko až do několika set metrů,pak se dá plavat.Výběr jídel velký včetně alko i nealko nápojů.Vlídný a vstřícný personál.Celkový dojem je výborný a doporučujeme rodinám s malými dětmi nebo pro seniory.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos