Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 15
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Skupina recenzí hotelů Kréta a ostatní

Hotelů a apartmánů: 506
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evabelle Napa (app./studio)
 
29.09.17 10:44
Kypr » Ayia Napa
CK: 1,2 Fly ( TUI )
 
 
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
03.09.17 22:11
Kréta » Východní Kréta » Agios Nikolaos
CK: CK KARTAGO
 
Veľká spokojnosť, ubytovanie komfortné, výhľady od bazénu a aj z reštaurácie excelentné. Strava pestrá, zatiaľ asi najlepšia akú sme v gréckom hotely mali. Hotelu možno vytknúť akurát chýbajúcu sprchu pri bazéne. Pod hotelom malá pláž Votsalo aj s tavernou, je to chránená zátoka, čo je veľkou výhodou, takmer žiadne vlny. Cca 10 minút ďalšia pláž Almyros, široká piasočnatá s pozvoľným vstupom so vody. Cca 15 minút do centra Agios Nikolaos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria apartments (app./studio)
 
13.08.17 21:07
Kréta » Chania » Kalyves
CK: Ne
Příjemná dovolená v malém městečku Kalyves, 25 km od letiště Chania - taxi 40 eur. Hezké ubytování v "řeckém" stylu. Panuje zde rodinná atmosféra. Krásná travnatá zahrada, ze které vede 7 schůdků přímo na krásnou písečnou pláž-málo lidí. Majitelka Maria Katsanikaki je velmi hodná a příjemná paní. Úklid téměř denně. Hned naproti apartmánů je supermarket řetězce Ynka. Příznivé ceny. Již máme rezervováno na příští rok. Moc doporučuji. Letecky z Katowic s Ryanair.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bella Napa 2 (hotel)
 
17.07.17 09:40
Kypr » Ayia Napa
CK: NevDama - Fischer
 
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
14.07.17 22:21
Kréta » Malia
CK: Exim tours
 
Moc hezký hotelový komplex, skládající se z několika bloků, v krásné udržované zahradě. Měli jsme pokoj pro 2 dospělé a 2 děti, je to jeden větší pokoj, kde je pro děti patrová postel. Na pokoji klimatizace zdarma, telefon, TV, lednička, trezor, balkon a koupelna s vanou a fénem. Trochu nešikovná mi přišla skříň, kde nebyly žádné police, jen tyč na pověšení oblečení, přitom asi jen 10 ramínek, což pro tolik lidí není rozhodně dostačující. Oblečení dětí jsem měla poskládané na židlích a stolku. Pokoj jsme měli v zadní části u bazénu a baru, kde se podávají denní svačiny a ovoce. Bylo odtud jen kousek po chodníčku blízko jak na pláž, tak do restaurace. Chodníky jsou do mírného kopečku a na obou stranách bez jakýchkoliv schodů, proto se dá bez problému jezdit i s kočárem, rodin s kočárkem zde bylo dost. V areálu jsou 3 bazény, vepředu u pláže moc hezký velký bazén se slanou vodou a vířivkou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
 
02.07.17 17:25
Kréta » Rethymno » Platanias
CK: CK Fischer
Hotel je umístěn na rozhraní letovisk Platanias a Adelianos,od pláže jen pár kroků.
Ubytování odpovídá popisu cestovní kanceláře,úklid denně kromě neděle.Jídlo bylo dobré a stále se doplňovalo.Během dne zmrzlina,svačinka,pivo,nealko .......Za mě spokojenost....jen mi docela vadil zápach z kanalizace vždy v ranních a večerních hodinách....naštěstí nám to nešlo do pokoje,ale bylo to teda cítit dost.Jinak vše OK
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Irene Village 4 (app./studio)
 
25.06.17 23:15
Kréta » Hersonissos
CK: Pantour
 
 
Ubytování,úklid,personál slušný ale stravování hrozné: jídlo se dováží pozdě, je studené a co dva dny se jídelníček opakuje.Maso bývá nechutné, nedopečené a nedovařené,polévky žádné. Al incl. výběr pouze ze dvou jídel je jak zlý sen, ovoce vůbec žádné ,když jsme včas přišli mohli jsme mít maximálně meloun.Na snídani světlá nebo tmavá bageta z předešlého dne a o sladkém pečivu jsme mohli pouze snít,Jídelna jen venkovní, z části zakrytá slunečníky a při dešti jíst pod deštníkem(vlastním).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
17.06.17 11:21
Kréta » Prefektura Iraklio » Malia
CK: EXIM TOURS
Hotel je umístěný přímo na pláži, ovšem nikde v popisu cestovek nenajdete, že je do kopce a pro rodinu s kočárkem nebo méně pohyblivé osoby není až tak vhodný. Pláž je malá, špinavá, plná chaluh, které někdo uklidí jen velmi zřídka, plážový servis zdarma. Nicméně kousek dál od hotelu je pláž krásná, jen si za lehátka a slunečník musíte zaplatit. Bazénů několik, voda čistá, lehátka u bazénů zdarma. Přes den cvičení ve vodě, nějaké organizované hry. Pokoje čisté, úklid vzorný. Přiletěli jsme v noci, v ledničce byla připravená večeře. Každý den lahev vody. Jídlo dobré, rozmanité, chutné, servis dokonalý. Přes den je možné si dát něco malého u baru. K dispozici je káva a voda - samoobslužná. U baru drinky a koktejly - alkohol domácí produkce. Hotel je v celkem rušném letovisku, ale je na okraji, takže hluk tam nedoléhá. Večer nějaké animace, spíše pro děti. V okolí hotelu různé obchůdky, bary, taverny, půjčovny aut. Wifi připojení funkční jen u recepce. Dovolenou hodnotím jako lepší průměr, jediné mínus - a to velké - je pláž u hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Elpida Village (hotel)
 
12.06.17 08:54
Kréta » Východ » Istro
CK: Čedok
 
dovolená v termínu: 28.05.17 - 04.06.17
Hotelový areál Elpida Village se nachází v obci Istro, na hlavním silničním tahu na východ, 12 kilometrů za Agios Nikolaos.
Celý areál stoupá od hlavní silnice do kopce, kde hned dole je jedno parkoviště pro auta a během stoupání postupně potkáváte jednotlivé budovy s pokoji, následně recepci, nad kterou je hlavní hotelová restaurace a přímo na recepci se nachází bar. V místech za recepcí je potom bazén, bar u bazénu, na terase pod tím je kafenio. Pod kafeniem je další parkoviště a další pokoje. Budovy s pokoji jsou i nad bazénem.
Z teras hotelu a z některých pokojů se nabízí dechberoucí výhledy na záliv Mirabello, hory a vedlejší vesnici Kalo Chorio.
Elpidu jsme navštívili koncem května a byli jsme zde jako jedni z prvních hostů, k čemuž se vázal jednak příjemný klid (v sezóně, kdy je areál zaplněn hosty tu může být dost rušno) a jednak příjemný zážitek, kdy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Michalis 3 (app./studio)
 
15.01.17 12:48
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa :-). S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd :-)
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací