Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 28
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Skupina recenzí hotelů Pevnina

Hotelů a apartmánů: 197
 
Echmea (app./studio)
 
22.06.17 21:00
Peloponés » Západní Mani » Stoupa
CK: Melissa Travel
 
 
Studio Echmea ve Stoupě jsme vybrali z důvodu jeho blízké vzdálennosti od pláže. Leží cca 50 m od zdejší krásné písečné pláže, promenády s tavernami, bary, kafeniony, 2 markety a dalšími obchůdky-centra života v příjemném manijském městečku. Měli jsme pokoj č.1 v přízemí. Byl prostorný, světlý, slušně vybavený, zvláště manželská postel byla na řecké poměry velmi kvalitní. Kuchyňka vybavena pro 4 osoby běžným nádobím, varná konvice, kávovar, toustovač, lis na citrusy, ostrý nůž-jen pilka. Vyhovující osvětlení i lampičky, dostatek zástrček, dveře i záchodové okénko opatřené sítí. Skvělý úklid-obden výměna ručníků, utěrek i povlečení. Koše vynášeny rovněž obden. Balkon normální prostorný, stoleček a tři židle, stolek a židle i uvnitř pokoje.
Jediné, co se nám vadilo, byla rušná úzká ulička, která vedla kolem studií a kde byl značný provoz často až do noci. O víkendu tu parkovala ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aleca (app./studio)
 
23.04.17 19:32
Řecká pevnina » Parga
CK: CK Viamare
 
 
NEMĚLO TO CHYBU
UBYTOVÁNÍ DOPORUČUJI
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sarantis (hotel)
 
21.09.16 19:11
Chalkidiki » Kasandra » Chanioti
CK: Blue Style
 
Hotel Sarantis, Chanioti jsem navštívili koncem srpna až začátkem září. Cestovní kancelář nás hned po příjezdu ubytovala do pokoje bez kuchyňského koutu, přestože jsem ve smlouvě měli ubytování ve studiu se snídaní. Až po 4 dnech jsem se dočkali a přestěhovali se ze standarního pokoje do studia. V hotelu jsou jak standartní hotelové pokoje se snídaní, nebo studia bez snídaně (tak to majitelé mají předem rozdělené). Ubytování je pěkně, novější zařízení, pěkná i když menší koupelna, balkon. Na pokoji přelepená silikonem uvnitř lednička, aby méně mrazila. Hotel je umístěn vedle hlavní silnice, takže několik studií je hlučných, ale většina je na dvoreček s bazénem a tam je větší klid. Majitelé hotelu jsou velmi nepříjemní,neochotní, stále mají nad vším nutný dohled, z toho důvodu jsem se v hotelu zdržovali co nejméně. Bazén s lehátky zdarma je menší ( je zde zakázano vlastní pití), Wifi je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Asteria (app./studio)
 
06.09.16 16:27
Chalkidiki » Sithonia » Sarti
CK: Aeolus
Jednoduše, ale účelně zařízená studia se základně vybavenou kuchyňkou a klasickou řeckou malou koupelnou (plně odpovídá 2* kategorii). Během pobytu (10 dní) proběhla jedna výměna ložního prádla a ručníků. Teplá voda bez problémů po celý den. Studio číslo 8 dokonce s balkónem (V) a terasou(Z), takže se dalo krásně větrat a klimatizace nebyla potřeba. WIFI zdarma, klimatizace za poplatek.
Parkování při troše štěstí přímo pod objektem, nebo v přilehlých uličkách. Velké prašné parkoviště za objektem.
Centrum městečka Sarti 100m a pláž 200m takže co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Pláže organizované střídající se s volnými. U organizovaných slunečník a lehátka za konzumaci nápoje se sprchami, WC v přilehlých objektech.
Možností stravování bylo v okolí ubytování nepočítaně, obchůdky se vším možným zbožím. V místě jedna půjčovna vozidel, ale díky tomu i vyšší ceny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Garden House 3 (app./studio)
 
05.09.16 21:22
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Zatiaľ najhořsie ubytovanie aké sme videli. Domáca nás zaviedla do poslednej izby na konci domu na prízemí. Na prvý pohľad sme zostali zhrozené. Na fotkách izba vyzerala svetlá a priestranná, ale naozaj bola dosť stiesnená a bez svetla. Balkón bol otočený do vyprahnutých kríkov a stromov, ktoré na izbu vrhali tieň. V izbe svietilo len malé svetlo. Nevideli sme si pod nohy. Na balkóne bol hrdzavý sušiak na prádlo, kde by sa nedali veci ani vešať. Na záchode sa nedali zavrieť posuvné dvere, vždy sa pootvorili na 15cm. Záchod keď sme spláchli, tak začal pretekať a bola na zemi kaluž vody. Chladnička v apartmáne pre 4 osoby mala rozmer 1m x 50cm. Trúba na pecěnie bola špinavá, celá zamastená. Samozrejme Garden robia aj iné CK tie mali izby na poschodí s ratanovým sedením a niektoré mali výhľad na bazén. Keď sme šli za domácou, že nie sme spokojné, tak nám povedala, že to je najluxusnejšie ubytovanie v Parge !!!!! Boli sme na Parge 8krát, tak nás neoklame. Wifi nefungovala. Nakoniec sme sa presťahovali do štúdií Dimas a strávili opäť krásnu dovolenku na Parge. Garden NEODPORÚČAME!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dimas 4 (app./studio)
 
05.09.16 21:01
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Tento rok sme boli ubytované v štúdiach Dimas cez ck Aeolus a boli sme veľmi spokojné. Krásne, nové ubytovanie s pekným nábytkom. Vnútri stôl a stoličky a ďalší stôl so stoličkamk a terase. Priestranná izba a pekná kúpeľna. Zlati domáci, majú dve malé deti. Každý druhý deň domáca upratovala a vyhadzovala smeti, dopĺňala mydlo a toaleťák. Domáci nám pomohol na poschodie s kuframi. Wi-fi išla na 100%. Od pláže Valtos takou rezkou prechádzkou 10 minút. Potraviny vzdialené 2 minúty. Odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flisvos 3 (hotel)
 
30.07.16 11:53
Peloponés » Argolida » Tolo
CK: VTT
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Musses Villas (app./studio)
 
27.06.16 10:28
Peloponés » Messenie » Finikounda
 
dovolená v termínu: 16.06.16 - 26.06.16
Vilky sú umiestnené v krásnej záhrade nad Finikoundou s nádherným výhľadom, benefitom je súkromie . Je to one bedroom apartmán pre 4 ľudí. Veľký priestor rozdelený na spálňu a kuchyňu s obýv časťou , kúpeľňou s vaňou, s dvomi alebo jednou terasou. Vybavenie nadštandart ( kuk booking.com ) . Okrem flat TV, dvoch AC, elektrických kuch.prístrojov, dostupnej práčky aj napríklad slnečník k použitiu na pláž a kopu iných detailov a tiež pozornosti z produkcie z rodinnej farmičky . Dolu v dedine dobre zásobený supemarket a dostatok drobných obchodíkov a taverien. Keďže sú vilky v prírode vedľa rodinnej farmičky, treba počítať so zvukmi cikád, vtákov, mačiek, kohútov, kôz....proste zvukmi prírody a to hneď so svitaním.
Príjemná ,komunikatívna , nápomocná majiteľka Efi . Vyjadrila sa, že radšej bude mať nízke ceny a hostí ako zatvorené vilky. Cena bola za takýto komfort neuveriteľne zaujímavá. Jednali sme priamo s Efi.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleonas (app./studio)
 
20.06.16 06:51
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Velmi příjemné ubytování - apartmány a studia rozmístěny v několika budovách v olivovém sadu na stráni nad krásnou pláží Mega Ammos-cca 300 m - a silničkou vedoucí po pobřeží z Pargy do Sivoty. Hlavní deviza - klid, výhled a krásné prostředí. Kolem stromy - olivy, citroníky a další, spousta kvetoucích keřů a malé zahrádky u jednotlivých apartmánů. Prostorný pokoj i balkon. Vybavení běžné v Řecku, poněkud menší postel pro 2, v našem apartmánu ještě přistýlka. Koupelna menší, sprcha bez závěsu. Úklid pouze 2x za 11 dní, k dispozici úklidové prostředky, výměna prádla 1x - vše na požádání-majitel byl úslužný, ale koše jsme si vynášeli k našemu překvapení sami.
K další pláži Zavia cca 500 m, do Sivoty 1.5 km, kolem jezdí vláček ze Sivoty na pláž Drafi - před ap. má zastávku. Wifi, klima v ceně. Jediná nevýhoda - není obchod - nejbližší market v Sivotě. Na pláži Ammos 3 skvělé taverny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria (vila)
 
25.09.15 13:32
Epirus » Parga
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 03.09.15 - 14.09.15
Ubytování poblíž centra, ale v klidné lokalitě, takže markety, pekárny, trh, taverny,...vše blízko. Studio na řecké poměry skutečně velké, prostorné, včetně koupelny, v provozu první sezonu, takže úplně nové vybavení, kuchyňský kout vybaven standardně, chyběl ostrý nůž na chleba (vozíme si), destička na krájení, konvice na vodu a hlavně odpadkový koš! Ve skříni pouze 3 ramínka. CK nabízí pouze 2 studia, a to v přízemí, ale v tomto případě to bylo spíše plus, je tu malá předzahrádka a ani z 1. patra by nebyl žádný výhled pro okolní hustou zástavbu.
Úklid pouze 2x týdně a 1x za 12denní pobyt výměna povlečení a ručníků, takže pouze 3x vynesení koše s toal. papírem, jinak jsme si odpadky museli odnášet sami.
My chodili na pláž Valtos, dlouhá, písečná, průzračně čistá a teplá voda, i v první půli září plná turistů, ale pořád méně než na městské pláži nebo Piso Krioneri, kam chodili naši sousedé. Možná byla Valtos o něco dál a muselo se přes kopec.
Parga je krásné městečko s hradem na kopci, odkud je nádherný výhled na celou Pargu, plné obchůdků, žijící dlouho do noci, se spoustou taveren, které i v září byly večer všechny úplně plné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sakis 4 (app./studio)
 
22.09.15 12:02
Epirus » Parga » Valtos
CK: Aeolus
 
Pokoj studia byl maličký, základní vybavení, s krásným balkónem a výhledem do uzavřené zahrady, která je pečlivě udržovaná. V okolí aparmánu neudržovaná buš. Studio je vzdálené cca 700m od pláže, v okolí pár turistických obchůdků s bohužel malou nabídkou základních potravin, ani jedna pekárna a žádné maso, proto doporučuji spíše hotel se stravováním, nebo apartmány přímo v centru Pargy, kde byly i supermarkety s masem a pekárny. Ubytování a starší vybavení plně odpovídá 2 hvězičkám. Pláž Valtos je úžasná, čistá, skvěle vybavená, lepší než centru Pargy. Parga je krásné, starobylé a kosmopolitní letovisko, vzdálené 2km od studia a musí se pěšky přes kopec až k hradu, nebo lodním taxíkem za 2 eura, který jede přímo z Valtosu. Má nádhernou atmosféru, spoustu krásných obchůdků se suvenýry a místními produkty, spoustu taveren a rybích restaurací, 2 středověké hrady, ze kterých je nádherný výhled na moře.Z Pargy je možné navštívit okolní Jónské ostrovy, které pro nás byly nezapomenutelným zážitkem. Doporučuji také výlet lodním taxíkem na pláž Sarakiniko (8 eur), je úchvatná.Pargu rozhodně doporučuji!!!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aleka (app./studio)
 
05.09.15 17:08
Epirus » Parga
CK: Viamare
 
 
Byli jsme ubytováni v Alece, studio č. 305. Moc pěkné ubytování, studia jsou nová, hezky vybavená. Doporučuji si přikoupit klimatizaci, protože pod studii vede rušná hlavní silnice a pokud nemáte klimatizaci a v noci máte otevřené dveře na balkon, pak se v tom ruchu nedá spát. Od druhého dne jsme měli klimatizaci a žádný ruch z venku už jsme neslyšeli. Úklid probíhal každý den kromě neděle. Studia jsou nad Pargou s krásným výhledem, hlavně ze studií v druhém patře je překrásný výhled na Pargu, ten jsem si moc užívali. Někomu nemusí vyhovovat vzdálenost studií do centra Pargy a od pláží, ale to nám vůbec nevadilo. Seběhli jsme do centra od studií kolem hřbitova a byli jsme v centru za pár minut. Studia mohu jen doporučit. Pokud tedy někdo nemá problémy s pohybem a dělala by mu potíže vzdálenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Jiorgos (app./studio)
 
17.08.15 13:44
Řecká pevnina » Thessalia » Agiokampos
CK: Marted
 
Ubytování v tomto studiovém komplexu Jiorgos nám bylo přes agenturu doporučeno samotnou CK s odůvodněním, že se jedná o prostornější pokoje pro čtyřčlennou rodinu oproti sousedním studiím umístěným v komplexu Petra (osobně navštíveno).
Bohužel na místě jsme zjistili pravý opak. Studio je velikostně koncipováno maximálně pro 2 osoby, nedostatečné úložné prostory, skříň široká max 60 cm s jednou poličkou a jedním šuplíkem + tyč a ramínka, prostor pro odložení zavazadel žádný a vrcholem všeho byly pouze dvě postele - velikost jedné postele bych bral jako přistýlku pro dvě malé děti,nikoli však jako postel pro dvě dospělé osoby! Problém byl, že se nedaly ani přisunout k sobě, jako tomu udělali po příjezdu ve zbylých dvou pokojích, kde byli ubytováni po 3 lidech a i oni si stěžovali na velikost.
Další kapitolou byl celkový servis personálu. Výměna ručníku a lůžkovin během 14 ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eden Beach Plaka (hotel)
 
13.08.15 15:29
Peloponés » Argolida » Drepano
CK: Aeolus
 
Tento hotel žádná hitparáda rozhodně není.Snad příště někde jinde bude zase líp.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Esperia 5 (hotel)
 
22.07.15 19:43
Peloponés » Tolo
CK: VTT
 
Pokoje jsou dobře vybavené - trezor, klimatizace, lednička, wifi v ceně. Pokud by pro někoho bylo důležité mít zpravodajské informace, tak v TV program ČT 24 (já to tedy zjistila až poslední den, televizi na dovče vypouštím :-) ). Jako jediné negativum bych viděla zapáchající odpad v koupelně, ale tak jsme prostě zavřely dveře a neřešily to. Matrace na postelích jsou opravdu dost tvrdé, což mi ale výrazněji nevadilo. Jídlo bylo velice chutné, snídaně každý den úplně stejné, o jejich složení už zde informace jsou, u večeří stejná zelenina, teplá jídla se obměňovala, sice nebyl velký výběr, vždy jen jeden druh masa, ale vše bylo velice dobře ochucené a chutnalo nám + maso se střídalo (kuře-bylo to poprvé, co mi na dovče chutnalo, vepřové, skopové, hovězí, srnčí, bažant, králík, ryba, mleté), pak dvě přílohy (hranolky, rýže, brambory, kaše, těstoviny a k nim rajčatová omáčka), pak něco ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos