Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 20
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 1447
 
 
Castellano village (app./studio)
 
Včera 20:31
Astypalea » Analipsi
 
Moc hezký apartmánový hotel vystavěný ve stylu kykládské vesničky nacházející se na klidném místě s výhledem na zátoku Maltezana, kde je i pláž s tavernami. Do Chóry 15 minut autem. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, kuchyňským koutem. V areálu je bazén s barem. Bohaté snídaně - vajíčka, párky, slanina, řecký jogurt, domácí marmelády a med, čerstvé ovoce a zelenina, domaví koláče a palačinky, nealko nápoje, káva. V řecku jsme se s lepšíma snídaněma nestekali. Majitelé jsou moc milí, zařídí pronájem auta, lodní výlety a zdarma zajistí transfer z a na letiště nebo do přístavu k trajektu. Vhodné místo pro všechny, kdo hledá klid a nepotřebuje promenády s cetkama a podobně. Pobyt jsme si zde moc užili, naprostý klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Andrews (hotel)
 
14.07.18 12:05
Kos » Tigaki
CK: Fischer
 
 
Nejhorší dovolená co jsem zažila. Špína, bordel, šváby, arogance, nevstřícnost. Tato dovolená byla s all inclusive, to jsem, ale netušila co v tomto hotelu znamená. Špína v jídelně, jídlo, které se nesní k snídani dostanete k obědu a tak dále. Jídlo nebylo dobré občas zkažené. Zapomeňte na ryby, dary moře, moučníky, ovoce. K pití jen špinavý post mix. Šváby všude i na pokojích. Hygiena a čistota žádná. Celý týden jsme měli studenou vodu. Tak nevstřícný a arogantní personál jsem taky ještě nikdy nikde nepotkala. Celou dovolenou jsem něco řešila, nedostatky, špínu, aroganci personálu, teplou vodu, nefunkční záchod. Z této dovolené jsem přijela neskutečně unavená a otrávená. Nikdy jsem nepsala žádnou recenzi teď mám potřebu jich napsat hodně, aby si lidi dali pozor kam jedou. Já jsem na tuto dovolenou letěla za 13 tisíc, ale byli tam lidé kteří letěli za 18 tisíc, ptám se jak může dobrá cestovka tam poslat svoje lidi, jak si to může vůbec dovolit??? Hláška paní delegátky "co bychom za ty peníze chtěli" mi přišla značně neprofesionální a když nic jiného tak jen čistou, ochotu, chutné jídlo, myslím, že toho zase není tolik.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Knossos (hotel)
 
13.07.18 07:10
Kréta » Okolí Heraklionu » Karteros
 
 
 
Poslední den naší dovolené na JV Krétě jsme strávili přesunem z JV na sever do blízkosti letiště v Heraklionu, neboť jsme nechtěli autobusem s CK a ani brzy ráno brzy vstávat k odbavení na letišti, navíc jsme vraceli zapůjčené auto! Zajistili jsme si tedy ubytování na 1 noc v bezprostřední blízkosti letiště, v obci Karteros, která navazuje již na východní část Heraklionu, cestou z jihu navštívili mínojské naleziště Gournia, krásné Agios Nikolaos, Málii, projeli divokou Stalidu a ostatní severní letoviska až na místo - do příjemného klidného letoviska Karteros.
Ubytování Knossos bylo skvělé - navíc nás přivítala osobně celá rodina majitelky Márie. Mohli jsme si vybrat ze dvou pěkných pokojů-vybrali jsme si větší, neb o dovolené v hotelu Coriva jsme se tísnili ve velice malém pokoji!
Pěkný prostorný pokoj měl balkon do L s výhledem na městečko i na louku směřující k moři, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Belvedere (hotel)
 
08.07.18 07:59
Skiathos » Achladias
CK: FIRO Tour
 
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marilena (hotel)
 
05.07.18 16:54
Kréta » Heraklion » Ammoudara
CK: Fischer
 
dovolená v termínu: 23.06.18 - 30.06.18
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Olive tree (app./studio)
 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Coriva (hotel)
 
29.06.18 07:23
Kréta » Jihovýchod » Kousounari
CK: Melissa Travel
 
 
Hotel Coriva v Koutsounari je uveden 3,5*, je umístěn u hlavní silnice na Ierapetru a opačným směrem na Makrisgialos. Má několik pokojů v hlavní budově, kde je recepce, posezení, wifi, TV, prostorná jídelna, kde se podávají snídaně a večeře formou skvělého bufetu, jídelna má i terasu.
Většina ubytování je v bungalovech, které vedou ve dvou řadách po mírném svahu cca 150m ke krásné místní pláží Long Beach. Bungalovy mají různou polohu, mají předzahrádky, malá náměstíčka, terásky, ve většině jsou v zeleni, výzdoba a výsadba je překrásná. Ty, co jsou v řadě na východní straně, jsou více zastíněné již vzrostlými stromy a keři, před nimi jsou bungalovy se slunnými terasami, západní jsou některé zastíněné, některé méně, a více otevřené slunci. Uprostřed je shluk bungalovů na malém plató, kde je pár patrových s balkónky, dále pokračují krásné bungalovy s terasami dolů k moři, kde je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Faros C 4 (app./studio)
 
27.06.18 12:36
Paxos » Gaios
CK: Melissa travel
 
dovolená v termínu: 15.06.18 - 26.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Atalli vilage (hotel)
 
11.06.18 14:45
Kréta » Severovychod » Bali
CK: Alexandria
 
 
Krasny a romanticky jen mnoho rusu ,mozna bych volila jiny apartman ,kvuli vyspani,jinak parada i tak.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aldemar Amilia Mare (hotel)
 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Makryammos (bungalov)
 
10.05.18 20:09
Thassos » Limenas
CK: Brenna
 
 
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací