Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 5 | 48
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelů s fotografii

Hotelů a apartmánů: 1378
 
 
Echmea (app./studio)
 
22.06.17 21:00
Peloponés » Západní Mani » Stoupa
CK: Melissa Travel
 
 
Studio Echmea ve Stoupě jsme vybrali z důvodu jeho blízké vzdálennosti od pláže. Leží cca 50 m od zdejší krásné písečné pláže, promenády s tavernami, bary, kafeniony, 2 markety a dalšími obchůdky-centra života v příjemném manijském městečku. Měli jsme pokoj č.1 v přízemí. Byl prostorný, světlý, slušně vybavený, zvláště manželská postel byla na řecké poměry velmi kvalitní. Kuchyňka vybavena pro 4 osoby běžným nádobím, varná konvice, kávovar, toustovač, lis na citrusy, ostrý nůž-jen pilka. Vyhovující osvětlení i lampičky, dostatek zástrček, dveře i záchodové okénko opatřené sítí. Skvělý úklid-obden výměna ručníků, utěrek i povlečení. Koše vynášeny rovněž obden. Balkon normální prostorný, stoleček a tři židle, stolek a židle i uvnitř pokoje.
Jediné, co se nám vadilo, byla rušná úzká ulička, která vedla kolem studií a kde byl značný provoz často až do noci. O víkendu tu parkovala ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aegean View (app./studio)
 
19.06.17 14:24
Karpathos » Lefkos
 
 
 
Prostorná studia přímo u pláže Frankolimnionas, stačí přejít velmi málo frekventovanou místní komunikaci. Slunečníky a lehátka za 6 EUR/set. Pláž je dlouhá, s dostatkem místa pro ležení bez slunečníku.
Klimatizace a trezor za poplatek, kuchyňský kout vybavený lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro tři osoby (hrnky, sklenice na vodu, na víno, talíře, příbory). Nechybí velký nůž - pilka, otevírák, vývrtka, obracečka, pánev, velký kastrol. Na řecké poměry opravdu velká koupelna. Úklid denně, výměna ručníků 4 x za pobyt, povlečení 3 x.
V dosahu bezpočet taveren s milou obsluhou a velmi chutnými řeckými specialitami, včetně ryb.
Letovisko je velmi klidné, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kato Yialos (hotel)
 
17.06.17 16:22
Paros » Paros - Parikia » Parikia
 
Na Paros sme cestovali zaciatkom juna 2017 individualne. na blind... Cestou z pristavu v Parikii, sa nam pri plazi pozdaval hotelik Kato Yialos, tak sme zavitali. Pre nenarocneho cestovatela ako stvorene. Prijemna domaca pani sa s nami po prehliadke izieb, hned dohodla na cene a spokojnost na oboch stranach. Kazdy den upratane a cisto. Stravovali sme sa individualne. Tiche prostredie, aj ked taverny, plaz aj pozicovna auto-moto su blizko. Celkovo velka spokojnost s ubytovanim...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Dessole Malia Beach (hotel)
 
17.06.17 11:21
Kréta » Prefektura Iraklio » Malia
CK: EXIM TOURS
Hotel je umístěný přímo na pláži, ovšem nikde v popisu cestovek nenajdete, že je do kopce a pro rodinu s kočárkem nebo méně pohyblivé osoby není až tak vhodný. Pláž je malá, špinavá, plná chaluh, které někdo uklidí jen velmi zřídka, plážový servis zdarma. Nicméně kousek dál od hotelu je pláž krásná, jen si za lehátka a slunečník musíte zaplatit. Bazénů několik, voda čistá, lehátka u bazénů zdarma. Přes den cvičení ve vodě, nějaké organizované hry. Pokoje čisté, úklid vzorný. Přiletěli jsme v noci, v ledničce byla připravená večeře. Každý den lahev vody. Jídlo dobré, rozmanité, chutné, servis dokonalý. Přes den je možné si dát něco malého u baru. K dispozici je káva a voda - samoobslužná. U baru drinky a koktejly - alkohol domácí produkce. Hotel je v celkem rušném letovisku, ale je na okraji, takže hluk tam nedoléhá. Večer nějaké animace, spíše pro děti. V okolí hotelu různé obchůdky, bary, taverny, půjčovny aut. Wifi připojení funkční jen u recepce. Dovolenou hodnotím jako lepší průměr, jediné mínus - a to velké - je pláž u hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stella Maris 3 (hotel)
 
14.06.17 19:44
Kos » Marmari
CK: Pantour
 
Měli jsme pokoj č.153 ve žluté budově, 2.patro s krásným výhledem na bazén a moře. Kdo má polopenzi, má pokoj bez kuchyňky, naštěstí je aspoň minilednička. Pokoj čistý, dvě sražené postele u sebe, noční stolky, lampičky, rádio, televize, pohovka, dostatek úložného prostoru. Úklid každý den, výměna ložního prádla 1x týdně. Koupelna dost velká s vanou krytou závěsem, ovšem bez špuntu, fén - u nás nefunkční. Občas byl problém se splachováním. Klima funkční, sítě v balkonových dveřích. Balkon úzký dlouhý , dvě křesílka a stoleček. Večer se moc sedět nedá, komáři hodujou. Wifi v celém areálu, dokonce i na pláži. Bazén super, čistý, asi 20 lehátek, kolem se občas pohybujou želvičky. Pláž hezká, dlouhá, lehátka všude za poplatek cca 7E, ale volných úseků je dost. V okolí je pár taveren a obchůdků, jinak nic moc.
Hezká procházka po pláží ke slanému jezeru, viděli jsme i plameňáky, v okolí je několik koňských rančů. Strava chutná, snídaně každý den stejné, večeře bufetové, polévka, výběr z několika teplých jídel, salátů i příloh. Ovoce, zmrzlina. Absence řeckých desertů, pouze sušenky, ale i tak nám moc chutnalo. Ranní odlety dostaly snídaňový balíček včetně vody a džusíku.
Celkově nás nic nezklamalo, Kos má spoustu krásných míst a moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida Village (hotel)
 
12.06.17 08:54
Kréta » Východ » Istro
CK: Čedok
 
dovolená v termínu: 28.05.17 - 04.06.17
Hotelový areál Elpida Village se nachází v obci Istro, na hlavním silničním tahu na východ, 12 kilometrů za Agios Nikolaos.
Celý areál stoupá od hlavní silnice do kopce, kde hned dole je jedno parkoviště pro auta a během stoupání postupně potkáváte jednotlivé budovy s pokoji, následně recepci, nad kterou je hlavní hotelová restaurace a přímo na recepci se nachází bar. V místech za recepcí je potom bazén, bar u bazénu, na terase pod tím je kafenio. Pod kafeniem je další parkoviště a další pokoje. Budovy s pokoji jsou i nad bazénem.
Z teras hotelu a z některých pokojů se nabízí dechberoucí výhledy na záliv Mirabello, hory a vedlejší vesnici Kalo Chorio.
Elpidu jsme navštívili koncem května a byli jsme zde jako jedni z prvních hostů, k čemuž se vázal jednak příjemný klid (v sezóně, kdy je areál zaplněn hosty tu může být dost rušno) a jednak příjemný zážitek, kdy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Gregory House (app./studio)
 
10.06.17 22:17
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
Dávám plný počet u všeho z jednoho prostého důvodu-bylo to prostě super. Ubytování je mimo centrum Kokkari, tudíž se musí počítat s tím, že do centra se musí dojít a proto nehodnotím polohu jako nevýhodnou, protože jsme to věděli a chtěli to tak. Na kraj promenády v Kokkari trvá cesta běžnou chůzí cca 10-15 minut. Po večeři se člověk aspoň projde. :-) V celém tom domečku jsou tři pokoje, ale my tam v prvním týdnu v červnu byli sami. Pokoj je dostatečně prostorný, v porovnání s ostatními spíš nadstandard. Je tam malá kuchyňka vybavená ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a překapávačem. Je tam také základní nádobí, ale my jsme si nevařili, takže jsme využili jen hrnky na kafe a lžičky. V pokoji je v celku pohodlná postel, velká šatní skříň, dva noční stolky, a toaletní stolek. Malý kuchyňský stolek a židle. Koupelna je plně dostačující. Vše čisté a uklizené. Každý den ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aspres (app./studio)
 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Strofades (hotel)
 
04.02.17 14:46
Zakynthos » Tsilivi
CK: CK Alexandria
 
Hotel přímo na pláži v klidné části Tsilivi.Strava dobrá,úklid denně.Personál v pohodě.Bazén denně čištěný.Klientela převážně Poláci,Češi a Slováci.Poláci trochu víc hluční,hlavně v nočních hodinách,ale žádná velká hrůza.V rámci All inclusive na baru káva,nealko,koktejly,pivo .....atd.Nám se v hotelu líbilo,doporučila bych a ráda se tam vrátím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
White House (app./studio)
 
15.01.17 13:03
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 08.08.16 - 18.08.16
Ubytování White House je domek skládající se ze 7 dvoulůžkových studií. Studia jsou v jedné řadě vedle sebe, oddělená od sebe jsou jen nízkou zídkou. Výhodou je poloha skoro na konci Agios Georgios a přímo u krásné písečné pláže. My jsme měli dvě studia č. 4 a 5 propojená vnitřními dveřmi, ve studiu č. 4 je klimatizace (za poplatek 5 Eur za noc) ve studiu č. 5 klimatizace není. Nám to tak vyhovovalo, alespoň na děti netáhlo a obě studia se v pohodě vychladila. Studia jsou velmi skromně zařízená, 2 oddělené postele nebo 1 dost úzká manželská postel, jeden noční stolek a 1 skříň. Kuchyňka velmi malá s malou lednicí, s dvouplotýnkovým plynovým vařičem (na plynu jsme v Řecku zatím nikdy nevařili), takže zápalky či zapalovač s sebou! V kuchyňce teče jen studená voda! Nádobí dostačující, nic nám nechybělo, ale je fakt, že jsme si ho poskládali ze dvou studií. Pochopitelně ostrý nůž musíte mít ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Michalis 3 (app./studio)
 
15.01.17 12:48
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa :-). S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd :-)
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Admiral 10 (hotel)
 
15.01.17 08:50
Zakynthos » Tsilivi » Tsilivi - Planos
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Hotelový komplex se skládá z více budov, má 2 bazény, poměrně velkou jídelnu. Vzhledem k tomu, že jsme byli 4 dospělí a 2 děti, měli jsme 2 pokoje (dvoulůžkové studio a rodinný apartmán s oddělenou částí pro děti). Napsala jsem e-mail přímo do hotelu a požádala jsem ubytování v zadní části komplexu, pokoje ve 2 poschodí a bylo nám vyhověno. V zadní části komplexu byl menší bazén a hlavně větší klid. Měli jsme i částečný výhled na moře, pěkný prostorný balkon, v pokoji pohodlné postele, kuchyňská linka s vařičem, varnou konvicí a lednicí, koupelnu jsme měli s vanou (v rodinném pokoji byla sprcha). Na pokoji byl k dispozici fén. Úklid probíhal denně, výměna ručníků denně kromě neděle, 3x za pobyt výměna ložního povlečení. Strava nám moc chutnala, složení stravy bylo dostačující a tak jsme byli opravdu spokojeni. Na pláž jsme to měli cca 70 m (vzhledem k ubytování v zadní části blíže k moři). Jako klienti CK Brenna jsme měli klimatizaci na pokoji zdarma a měli jsme zdarma i neomezený vstup do blízkého aquaparku (cca 200m od hotelu), což jsme využívali ve dnech, kdy bylo větrno a byly velké vlny. Pro nás naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ampelos resort 3 (app./studio)
 
05.01.17 17:15
Folegandros » Kyklady » Chora
CK: Bez CK
Pro krátký pobyt na Folegandru jsme zvolili toto ubytování, naladěni předchozími pochvalnými recenzemi. V přístavu na nás čekal příjemný majitel Ampelosu Theo, takže jsme nemuseli řešit dopravu do 4 km vzdálené Chory.
Celý resort působí velice malebně a výhledy odtud na Choru a kostelík Agia Panagia jsou nezapomenutelné. Toto místo má prostě atmosféru.
ALE … od posledních pochvalných recenzí uběhl již nějaký rok a toto ubytování zřejmě získalo na oblibě, takže i na začátku června bylo plně obsazeno. A jelikož je celý komplex na malém prostoru, můžete se, při ranní kávě nebo večerní sklence vína, držet za ruku se sousedem. Lehátka u bazénu byla vzdálena asi 3 m od našich dveří, takže, pokud jsme nechtěli VŠE, co jsme uvnitř dělali, sdílet s ostatními, museli jsme si zavřít dveře i okna a v tu chvíli jsme se ocitli v tmavé kobce, kde jsme museli svítit. Tato ztráta ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Fereniki 3 (hotel)
 
03.01.17 23:15
Kréta » Chania » Georgioupolis
CK: Solvex
 
 
V hoteli Fereniky sme boli v termíne 14.-21.6.2016. Zájazd bol za vynikajúcu LM cenu, takže sme moc recenzie neriešili. Boli sme skupina 8 ľudí. Prvý dojem z recepcie - hrúza. Po dlhnom čakaní 6-tich ubytovali v prvom hoteli pri pláži - na prvý pohľad asi najstarší z hotelov čo patrí FERENIKY. Znovu nie najlepší dojem. Dvoch ubytovali v najvzdialenejšom hoteli, ktorý bol novší, ružeová spálňa + veľká obývacia časť s kuchynkou + veľká kúpeľňa (vaňa bez závesu....) + balkón. Keďže sme chceli bývať bližšie k sebe, poprosili sme o výmenu, ktorú sme aj na druhý deň dostali. Napriek tomu, že ten hotel pri pláži naozaj už mal lepšie časy za sebou, boli sme spokojní. Vyhovovala nám poloha hneď pri pláži ohľadom na dve dvojročné deti. More bolo studenšie - keďže sa v tých miestach vlieva do mora viacero studených potokov a aj ľadová rieka. Chodili sme aj na pláž ku stredisku Kavros. Stravovanie AI bolo celkom v poriadku, až na malú kapacitu jedálne. Už sme zažili aj lepšie AI služby, ale vzhľadom na super LM cenu sme nič neriešili. Upratovanie - ušlo. Nepotrpím si na časté vymieňanie posteľnej bielizne, uteráky boli menené vždy. Klientela ruská a polská. Všade ruské názvy, rusky hovoriace "dohadzovačky" na výlety v okolí. Celkovo sme zhodnotili dovolenku ako dobrú, ale za plnú cenu by som volila iný hotel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aggelos (app./studio)
 
03.01.17 19:53
Milos » Kyklady » Adamas
CK: Bez CK
Adamas je výborným výchozím bodem pro výlety po ostrově, je zde spousta taveren, obchodů, půjčoven, ale místní pláž je "o ničem".
Ubytování Aggelos se nachází na kraji Adamas, asi 2 km od letiště. Klidné, udržované místo plné zeleně a květin, milí vstřícní majitelé. Úklid prováděn denně, výměna ložního prádla 1x/3 dny. Pokoje jsou velmi vkusně zařízeny novým nábytkem. Prostorná koupelna s vyzděným sprchovým koutem. Malá teráska s výhledem na moře (i když přes několik pozemků). Toto ubytování se nám velmi líbilo a rádi se do něj vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos