Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 0 | 10
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelu Relax

Hotelů a apartmánů: 12
 
Relax (hotel)
 
26.07.18 02:57
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo tour
 
"Náš" pokoj pro tři osoby 223 byl v hlavní budově v 1. patře směrem k bazénu nejblíž k Tsambice, orientovaný na JV. Výhled byl prostě nádherný - na moře s kapličkou a vpravo Tsambika. Navíc opravdu velmi klidný, hluk z jiných hotelů byl minimální i ve večerních hodinách (přímo v hotelu jsou pouze nedělní řecké večery, poměrně hodně nenápadné). V podstatě jde o bezbariérový přístup (do 1. patra je výtah, což je fajn třeba se zavazadly). Příjemná je i lednička na pokoji. Možná by mohly být lépe řešeny úložné prostory. Doporučuji vzít s sebou nějakou rozdvojku (dvě volné zásuvky jsou dost málo), případně nějakou šňůru na prádlo a kolíčky. V hotelu se opravdu hodně dbá na čistotu pokojů vč. balkonů a vůbec všude. V neděli mají uklízečky volno.
Personál se chová velmi vstřícně, prostě rádi vyhoví, pokud je to možné. Velmi kladně hodnotím i check out ve 12 hodin a možnost ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
25.10.12 17:37
Rhodos » Kolymbia
CK: FIRO-tour
 
Byli jsme v hotelu Relax moc spokojeni. Čisté pokoje, výhled na moře, kousek do centra letoviska a zároveň v dosahu 3 pláží, dobrá výchozí pozice na výlety autem i busem (zastávka u hotelu). Milý personál. Jídlo bylo velmi dobré, ale víno v rámci ALL nepitelné .o) možná to bylo nějaké speciální pro nás Pražáky .o) pivo a Metaxa vynikající, koktejly také výborné. Jen frappé a presso bylo za 1EUR. Bazén v říjnu studený, i tak ale obležený prázdnými lehátky s osuškami .o( Skvelý poměr kvalita a cena. Rozhodně se sem ještě vrátíme .o)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
19.07.12 14:20
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo
 
 
Hotel Relax sa nachádza na kludnom mieste,blízko malého zálivu s piesočnou plážou a malým prístavom cca. 100 m. Slušný bazén nebol nikdy preplnený dostatok lehátok pri bazéne, možnosť opalovať sa aj na lehátkach v záhrade pod stromami takže nemusíte byť schovaný pod slnečníkom.Strava chutná, alko i nealko. nápoje v pohode. Výmena ručníkov každý den. Raz za 2 týždne sa koná grécky večer. Hotel je určený pre rodiny s deťmi , takže s tým treba počítať. Celkovo s hotelom spokojnosť ,nemal by som problém sa sem vrátiť.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
11.06.12 19:51
Rhodos » Kolymbia
CK: Firotour
 
 
Hotel se nachází v letovisku Kolymbia cca 35 - 40 minut jízdy busem od letiště. Jednopatrová budova s výtahem, tlačítka označená braillským písmem pro nevidomé (zřejmě to začíná být v Evropě již celkem běžný stav).
Pokoje prostorné, 3 dospěláci jsme se tam pohodlně vešli. Ocenili jsme dost prostorný balkón.Komáři trochu zlobili, ale dalo se to vydržet.Úklid denně, výměna ručníků dle potřeby.
Stravování probíhá all inclusive, snídaně a obědy v restauraci u bazénu, večeře v restauraci v hlavní budově. Velký výběr všeho, k snídani jak studená, tak teplá kuchyně, k obědu a večeři maso, ryby a výborné zákusky.
U baru se taky dalo vybrat, hlavně že měli naše oblíbené ouzo :D:D.
Co se týká zábavy, tak v půlce května (kdy jsme tam byli) probíhal jeden večer s živou hudbou (evergreeny anglo-americké provenience), ale nám to nijak nevadilo, aspoň u baru neduní hlasitá hudba, při které není slyšet vlastního slova.
Bazén hluboký cca 145 cm, takže spíš pro neplavce nebo nějakou tu relaxaci.
Zastávka busu před hotelem, k obchůdkům zhruba 300 m. Je to spíš klidnější letovisko, ale Rhodos se nám líbil.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
06.06.12 08:44
Rhodos » Kolymbia
 
 
Hotel je v těsné blízkosti pláže Afandou, a pak další pláže pod Tsambikou, autobusová zastávka je před hotelem, stejně tak jako velké parkoviště, a na počátku několikakilometrové Eukalyptové aleje, kde se soustřeďují taverny, obchůdky a půjčovny aut. Hotel je jednopatrový, s výtahem, pokoje buď s balkonem, nebo s velkou terasou. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, fenem, ledničkou, SAT TV, telefonem, v koupelně je sprcha oddělena posuvnou stěnou. Úklid prováděn denně, výměna ručníků a osušek dle přání hosta. Původně jsme měli mít PP, ale CK nám uhradila AI. Snídaně a obědy se podávaly v jídelně u bazenu, večeře v jídelně v hlavní budově. Jídla bylo neskutečně mnoho, vždy několik druhů mas - hovězí, vepřové, kuřecí, každý den ryba jinak upravená, z příloh - hranolky, brambory, bramborová kaše, rýže, špagety, z ovoce kiwi, pomeranče, jablka, banány, velmi dobré moučníky. K snídani opečená slanina, vejce - na tvrdo, omelety, volská oka, různé míchanice, fazole, párky, párky v omáčce, teplá opepřená rajčata, teplé croaisanty máslové nebo čokoládové, či šneky s rozinkami, tři druhy jogurtů, marmelády, nutela, med, datle, sušené švestky a další sušené ovoce, müsli...K snídani rovněž zelenina i ovoce. Nápoje alko i nealko celý den až do 23.15
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
08.11.11 12:33
Rhodos » Kolymbia
CK: Riro
 
Jídlo stále to samé, neochotný personál. All in byl stylem že ani pivo či víno si nemůžete na baru načepovat sami, neochotná barmanka dávala trošku do plastového kelímku. Přejde chuť s takovým přístupem. Jídlo stále to samé jen s malými obměnami, ze kterého v průběhu pobitu se téměř všem udělalo špatně s horečkou. Asi ho měli moc dlouho v lednici... A my s jednoročním dítětem blinkajícím a brečícím celou noc v horečce, navíc když to postihlo i manželku a mne, opravdu zážitek k nezaplacení. Doporučuji pro adrenalinové cestovatele hledající nevšední zážitek...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
25.09.10 07:34
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo tour
 
 
První zklamání bylo, že fotka v katalogu firo touru která je u hotelu Relax, není hotel relax, ale jiný hotel, který je přímo u pláže. zaměstnanec CK Firo tour mi nicméně řekl, že to je ten hotel relax, který je na fotce. pláž byla docela z ruky, s dětmi tak čtvrt hodiny nejméně. jídlo v hotelu bylo výborné, ale opakující se a jídla typu buřtguláš mě spíše pobavila. pití bylo hrozné, maximálně ředěné limonády, vydávající se za džusy, totéž ředěný alkohol. vadilo nám kouření u všech jídel, proto si myslím, že toto není hotel vhodný pro rodiny s dětmi. dětský bazének měl ostré hrany, velmi nebezpečné a houpačka na zahradě byla taktéž velmi nebezpečná, rozhodně neodpovídající normám EU. personál až na jednu řekyni u baru milý, v recepci toho vyřídili více, než delegátka Firo tour Monika M., které šlo pouze o její zisk. když jsme se chtěli na něco zeptat, řekla: Co vy chcete? a když ... Číst více
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
05.08.10 14:51
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo Tour
 
 
Pokoje byly hezky zařízené, ale důležité bylo, že byly čisté. Každý den se uklízelo a dle potřeby každého probíhala výměna ručníků. Pokoj je vybaven televizí s českým kanálem (ČT24), klimatizací, lednicí, fénem...... Strava byla opravdu výborná ! Skvěle připravené různé druhy masa, chutné přílohy, různé druhy zeleniny a zeleninových salátů. Každý den bylo ovoce (meloun, hroznové víno, pomeranče........). K večeři byly vynikající zákusky. Snídaně podávané u bazénu byly jak teplé (fazole, různě připravená vejce, párečky...), tak studené (marmelády, šunka, sýr, jogurty, nutela, med...). Každý měl možnost výběru. Výborné také bylo místí čerstvé pečivo. Po dobu celého dne byla možnost alko i nealko nápojů a drinků. Personál byl milý, ochotný, vstřícný. Vždy usměvaví lidé. Na vše dohlížel sám pan majitel. Funguje zde dětský klub Firáček, a tak se děti mohou zabavit. Animátorka byla vždy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
11.06.08 19:44
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo tour
 
 
Rodinny hotel, pekny, cisty, udrziavany. Vymena pradla, uterakov a upratovanie denne. Klima za poplatok. Hotel ma cisty mensi bazen, pri ktorom su ranajky a obedy. Okolo je pekna zahrada, v ktorej pobehuju pavy. Mini ihrisko pre deti. Ma velmi dobru polohu, pretoze do centra je blizsko a vybrat si mozte z troch plazi. Vsetky su priblizne rovnako daleko. Najkrajsia je ale za kopcom Tsampika, rovnakeho mena, ta je uzasna, more cistucke ako "studanka". Da sa tam dostat autobusom, taxikom albo autom. Strava dobra, obsluha slovenske studentky hotelovej skoly na praxi, takze komunikacia bezproblemova. Celkovy dojem z dovolenky velmi dobry. Oplati sa navstivit hlavne mesto, kupele Kalithea, zatoku Antonyho Quina, Lindos, Stegnu. A uzasny je vyhlad z hory Tsampika. Jedine co mi vadilo, bol sposom polievania travnika. Natiahnuta poziarnicka hadica, voda asi recyklovana z cisticky, takze fajn smradek, a potom dve hodiny potopa na travniku a kompet hmyzie osadenstvo travnika na nasom balkone.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
09.12.07 09:42
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo
 
 
Hotel má ideální polohu v blízkosti 3 pláží cca 10 minut od centra letoviska, zastávka bus před hotelem. Pokoje jsou po rekonstrukci, s chladničou, TV klimatizace za poplatek 7 Euro/den. S úklidem jsme byli maximálně spokojeni, personál byl příjemný, jen majitelka hotelu by mohla být příjemnější. Strava chutná vždy všeho dostatečné množství. Nápoje přes den u baru, pivo a víno nic moc. 1x týdně řecký nebo jiný večer a 1x týdně řecké popř. italská kuchyně. Byli jsme spokojeni , kvalita odpovídala ceně. Příští rok jedeme na to samé místo, Rhodos za to rozhodně stojí. Delegátka Firo schopná a ochotná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
05.08.06 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo-tour
 
 
Pěkný hotel, zrekonstruovaný, pokoje čisté a útulné.Klima za příplatek.Strava je formou bufetu, ale je servírovaná, sami si nabíráte pouze salát.Personál velmi ochotný a přátelský.K pláží cca 5 minut chůze.Pláž je krásná, moře průzračné.Zpočátku písečná, dále kamenitá.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Relax (hotel)
 
03.08.06 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: FIRO-tour
 
 
Hotel prošel letošní zimu rekonstrukcí.Je vybaven novým nábytkem,v koupelně je uzavíratelný sprch.kout a fén.V každém pokoji je nově umístěna lednice a TV,což ještě ani v katalogu CK neuvádějí,takže příjemné překvapení. Každý den vzorný úklid pokojů,osušky měnili snad každý den. Hotel se nachází v blízkosti tří pláží,ale nám se nejvíce líbila ta,která je nejblíže k hoře Tsambika.Je to pláž písčito-oblázková,s průzračnou vodou,vhodná i pro malé děti.Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací