Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 8 | 20
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelu Elpida

Hotelů a apartmánů: 10
 
Elpida (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
27.07.15 23:17
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
U studií oceňuji polohu těsně u pláže a mimo centrum. Ubytováni jsme byli v budově dál od pláže, pokoj v přízemí s "výhledem" do svahu nebyl ideální, ale přijatelný ano. Pro tři dospělé byl dostatečně velký. Ocenila jsem varnou konvici, ostatní vybavení kuchyně bylo skromné, nicméně nám na snídaně stačilo. Úklid byl dostatečný, ale když nás uklízečky zastihly v pokoji, odešly a ten den se už nevrátily.
Personál v hlavní budově byl ochotný, posezení v malém baru u bazénu bylo příjemné. Bazén čistý, lehátka a slunečníky zdarma. Wifi u bazénu i na pláži byla bez problémů, v pokoji nedostupná.
Pláž je písčitá, s lehátky, slunečníky a sprchami. Ve vodě jsou místy velké kameny, mně osobně nijak nevadily. Začátkem června byla pláž takřka prázdná a tichá. Mnohem hezčí je koupání u nudistické pláže kam dojdete procházkou během pár minut. U skal mezi oběma plážemi si každý mohl najít místo s naprostým soukromím.
Malé obchody jsou v blízkosti, do taverny jsme chodili k nedalekému přístavu.
V našem termínu bylo okolí studií tiché a klidné. Při nočním odletu byla za poplatek možnost opuštění pokoje v 18h a poté uložení zavazadel na recepci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
06.07.13 23:17
Rhodos » Faliraki
CK: Melissa
Pokoje krásné ,nové,čisté,klasicky řecké.Úklid dokonalý.Bazén úžasný.Pláž před Elpidou nic moc,ale kousek dál (3 minuty)písek-vhodné pro děti..3 hvězdičky za okolí je proto,že jsme nečekali tolik hotelů v centru(naše chyba).V okolí Elpidy naštěstí nebyli.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
15.08.12 07:52
Rhodos » Faliraki
CK: Mile
Doplnění předchozích recenzí těchto studií :
1. Poloha na samém konci Faliraki je opravdu výborná. Kdo má rád písek, slunečníky čtyřmi řadami a hudbu z restaurací, dojde za pár minut na hlavní pláž. Kdo má radši klid, písečně-oblázková nuda pláž je ještě blíž. Kdo nechce chodit vůbec, zůstane před studii, na břehu a místy na kraji ve vodě je píseček, takže dobrý i pro děti, ale na proplavání do moře je třeba najít cestu přes kameny. A pro koho i tohle je daleko, pěkný bazén to jistí. V našem termínu u něj byla lehátka dost obsazená (i když z poloviny prázdná).
2. Nepodceňujte studia v přízemí. Na lastminute jsme si nemohli vybírat a bydleli jsme dole v budově napravo při pohledu od pláže. Moře jsme z okna sice neviděli, zato jsme měli ráno na balkóně stín nejdéle ze všech a dokonce se obešli bez klimatizace, ti výše postavení místnost rozžhavenou sluncem jinak neuvětrali.
3. Do města (přesněji řečeno do "města") se musí 15-20 minut pěšky. Kdo netrvá na nočním ruchu a chce si jen nakoupit, "supermarket" je hned za rohem a další dva po sto metrech. Dokonce i autopůjčovny jsou blíž než v centru (a za zřetelně nižší ceny než přes cestovku, jak už to bývá).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
15.10.11 16:30
Rhodos » Faliraki
CK: Akvila Travel
Letos jsme se rozhodli pro studia Elpida ve Faliraki. Studia jsem měla již dlouho v hledáčku a nejen zdejší recenze prostudované. V podstatě bych toto ubytování s klidnou duší mohla doporučit všem, kteří hledají klid a přesto si rádi zajdou procházkou do rušnějšího centra, neočekávají luxus a extra služby. Ovšem doporučuji si pečlivě vybrat se kterou cestovkou pojedete. Elpida jsou v podstatě dvě budovy. Jedna blíž k moři, druhá kousek dál. V tom by problém nebyl, ale být ubytovaná v přízemí, pak bude mé hodnocení o dost horší. Přízemní studia jsou v obou budovách jakoby pod úrovní země, ovšem v budově blíže k moři to nebylo tak strašné, všichni měli výhled na moře a terén pod balkony byl zarovnán. V budově dál od moře jsou přízemní studia jako kobky s výhledem do svahu. Upřímně jsem litovala všechny, kteří tam bydleli.Navíc je to na úplném konci letoviska, večer je tam tma a vůbec bych ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
22.09.10 08:47
Rhodos » Faliraki
CK: Mile
Studia Elpida s CK Mile jsou dle mého názoru nejlépe situovaná.Byly jsme v přízemí,ale i tak jsme měli výhled na moře.Pokoje čisté a úklid dostačující.Personál jak na baru tak pan správce ochotní a cokoliv jsme potřebovali nám ochotně splnili.Sušáky na balkoně jsou dost velké na prádlo. Do města kousíček,jinak super klid,pláž nám vyhovovala před hotelem máme rádi romantiku a vyčnívající kamany z vody to splňovaly.Pokud ale já vím tak wifi na baru v Elpidě není,je tam internet za poplatek,my chodili na wifi do městečka Faliraki. Celkově nám nic nechybělo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
19.09.10 10:35
Rhodos » Faliraki
CK: Hechter
Studia Elpida sa nachadzaju v oblasti Kathara Bay, v zalive za starym pristavom. Pozostavaju z troch budov, z ktorych ta hlavna trojposchodova, priamo oproti bazenu, poskytuje ubytovanie aj pre klientov CK Hechter. Hechter ma pravdepodobne zabookovane na celu sezonu niekolko studii v sekcii B, zadna budova.
Studia su priestranne a ciste, rano v prijemnom tieni, cez den sa tam opiera slnko (ale zavisi to aj na polohe balkona a okolitej vegetacii). Postelna bielizen a osusky menene 4x za pobyt. Upratovanie dostacujuce. Vybavenie kuchynky ciste a postacuje na zakladne varenie (hrnceky, pohare, sada tanierov, dve panvice, obracacka, varesky, otvarak, pribor, ostry noz, varna kanvica) - foto kuchynskeho kutu ako v inych recenziach Elpidy.
V kupelni oddelenej od sprchoveho kutu a toalety zavesom, tak ako skoro vsade, problem z odtokom prebytocnej vody. Problemom je balkon, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
27.08.10 20:26
Rhodos » Faliraki
CK: MILE
Maximální spokojenost s ubytováním i službami. Každý 3. den úklid a výměna ložního prádla a ručníků. Hojně využívaný bazén s poolbarem, který má otevřeno 24 hod. denně a je zároveň spojený s malou recepcí, takže tekutiny můžete doplnit prakticky okamžitě po příjezdu na Elpidu. Studia leží v klidné části Faliraki až pod kopcem na konci letoviska. Pláž zde je kamenitá, stačí, ale zajít za přístav a jste na krásné, písčité pláži. Sprchy na pláži byly všude. Vybavení kuchyňky nám stačilo. Sprchový kout a WC bez plísně a čisté. Pokoj prostorný i se 3 lůžky. Na baru je možnost využívat internet. 0,50 Euro/8min., 1,-Euro/15min. a 2,-Eura/ 30min., 3 supermarkety v dosahu asi 30 - 300m.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
28.09.08 02:23
Rhodos » Faliraki
CK: Mile
Naprostá spokojenost.Rádi se stravujeme různě na cestách.Servis 3x za pobyt-vždy čisto.Pláž pěkná,voda čistá,bazén udržovaný.V klidné části letoviska-žádný hluk ani od cesty ani od opilců.Žádné "smetisko",jak jsem se někde dočetla.Vyhovující pro ty,kteří chtějí poznat ostrov-vhodná i poloha-hl.m.je vhodné navštívit několikrát(auto jsme měli 8 dnů).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Elpida (app./studio)
 
16.11.07 20:23
Rhodos » Faliraki
CK: Likidis
Studia 15min.od centra,s malým balkonem -odpoledne ve stínu.Na pláž 30 m,hned vedle bazén s lehátky zdarma,snack bar,personá ochotný,jen tam nesmí být moc Angličanů.Ti jsou celkem otravní a u bazénu velmi hluční.Povlečení mění 2x za pobyt,ručníky častěji.Pláž písčitá,s oblázky je blízko,stačí projít okolo bazénu.Asi 5min je nuda pláž.V blízkosti tři markety.půjčovna aut.Dle mého mínění,kdo nehledá luxus,bude spokojen.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market