Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 30
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelu Admiral

Hotelů a apartmánů: 10
 
Admiral (hotel)
 
15.01.17 08:50
Zakynthos » Tsilivi » Tsilivi - Planos
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Hotelový komplex se skládá z více budov, má 2 bazény, poměrně velkou jídelnu. Vzhledem k tomu, že jsme byli 4 dospělí a 2 děti, měli jsme 2 pokoje (dvoulůžkové studio a rodinný apartmán s oddělenou částí pro děti). Napsala jsem e-mail přímo do hotelu a požádala jsem ubytování v zadní části komplexu, pokoje ve 2 poschodí a bylo nám vyhověno. V zadní části komplexu byl menší bazén a hlavně větší klid. Měli jsme i částečný výhled na moře, pěkný prostorný balkon, v pokoji pohodlné postele, kuchyňská linka s vařičem, varnou konvicí a lednicí, koupelnu jsme měli s vanou (v rodinném pokoji byla sprcha). Na pokoji byl k dispozici fén. Úklid probíhal denně, výměna ručníků denně kromě neděle, 3x za pobyt výměna ložního povlečení. Strava nám moc chutnala, složení stravy bylo dostačující a tak jsme byli opravdu spokojeni. Na pláž jsme to měli cca 70 m (vzhledem k ubytování v zadní části blíže k moři). Jako klienti CK Brenna jsme měli klimatizaci na pokoji zdarma a měli jsme zdarma i neomezený vstup do blízkého aquaparku (cca 200m od hotelu), což jsme využívali ve dnech, kdy bylo větrno a byly velké vlny. Pro nás naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
19.09.12 21:21
Zakynthos » Tsilivi
CK: Firotour
Pěkný hotel s maximální spokojeností. Apt. čisté, každý den se uklízelo. Každý má kuchyňku s vařičem, talířema i hrncema a rychl. konvicí. Hotel pořádá denně animační programy s českou animátorkou. Do 23:00 hod. hodně rušno, ale pak klid, možnost ubytování i v klidné části hotelu.
Jídlo hodně dobré a velký výběr, jen každý den stejné. Klientelu tvoří hlavně čeští turisti, což bylo také super. Hotel je hodně vhodný pro děti i pro mrňata. Pláž je také pěkná, jen při vstupu jsou kameny. Na písčitou pláž se musí jít docela kus.
Hotel se nám moc líbíl, vše klapalo, žádný problém a věříme, že se do něj určitě ještě vrátíme :o)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
18.09.12 15:18
Zakynthos » Tsilivi
CK: Aeolus
Hotel Admiral je poměrně rušný a velký hotel,ale čistý. Poloha hotelu je skoro na konci Tsilivi směrem na Planos a Tragaki, v blízkosti pláže, která ale mě osobně moc nezaujala. Úzká až moc, tak na jedno lehátko mezi dřevěným chodníčkem a mořem. Do městečka je to kousek,ale Tsilivi je pro mě opravdu komerční město, k srdci mi rozhodně nepřirostlo.
Pokoj v hotelu (měli jsme 4lůžkový) celkem prostorný,ale byly tam i větší (např.v budově C u zadního bazénu). Na pokoji kuchyňka, koupelna s vanou, fén. Balkon prostorný. Úklid každý den, čisté osušky dávali snad také každodenně. Na konci pobytu jsme jich tam měli snad 12 :-). V areálu hotelu jsou dva bazény, naše děti využívali spíše ten dál od baru - nebývalo tam tolik lidí a ani není moc hluboký.
Strava byla chutná, vše se průběžně doplňovalo - byli jsme spokojeni, vždy se dalo vybrat. Snídaně teplé i studené, obědy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
25.07.10 19:24
Zakynthos » Tsilivi
CK: Pradok
Personál milý, vždy vyšel vstříc. Úklid každý den, obden čisté ručníky, každý třetí den čisté povlečení. Jídlo chutné, neustále doplňováno. Nejbližší pláž kamenný vstup do vody. 300 m od hotelu písečná pláž.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
03.10.08 12:49
Zakynthos » Tsilivi
CK: Brenna
Nejhorší dovolená mého života. Hotel je obsazený potetovanými, řvoucími angličany, navíc leží ve startovacím a přistávacím leteckém koridoru blízkého letiště. Naprostou katastrofou jsou ale pláže které jsou denně pokryty silnou vrstvou chaluh. Tyto jsou sice shrabávány nakladačemi k poslednímu lehátku, tam hnijí a zapáchají. Už jenom skutečnost, že na každé hotelové pláži stojí čelní nakladač mluví samo za sebe. Samozřejmě i moře jo plné plovoucích chaluh.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
22.09.08 10:16
Zakynthos » Tsilivi
 
Izby v hoteli sú skromné ale zato útulné a postačujúce. Na balkóne patriacom k izbe sa nachádza stol a stolicky čo uplne postačuje. Izby majú vlastné sociálne zariadenie a malú kuchynku. Upratovanie bolo každý deň / vysýpanie košov, vymieňanie uterákov a vždy po 3 dňoch výmena postelnej bielizne /. Poloha blízko mora, pláže trošku neudržiavané ale dajú sa nájsť aj pekné piesočnaté s pozvolným vstupom do mora. Dobré pre malé deti. Cca 10 minút chôdze. Strava na úrovni aj keď málo obmeňovaná ale dá sa vybrať. Nieje to pre veľmi náročných klientov. A čo sa týka personálu super. Dohovoríte sa s nimi anglicky a sú veľmi ochotní. Aspoň my sme s nimi nemali žiadny problém. Bazény pri hotely sú tiež udržiavané a vhodné aj pre malé deti. / My sme mali tiež malé dieťa/. Môj názor cena=kvalita.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
22.07.08 21:28
Zakynthos » Tsilivi
CK: Brenna
Pokoje: Pekné, čisté, koše vynášali každý deň, osušky, uteráky, povlečení menili každý tretí deň. Akurát sa na druhom poschodí vyskytovali mravce, ale to sa nedá nijako ovplyvniť. Poloha: Neďaleko od pláže, tak 5 minút chôdze. Strava výborná, dostatok čerstvej zeleniny, melón každý deň. Možno by to chcelo aj iné ovocie okrem melóna... Personál: Bez problémov, ochotný. V porovnaní s ostatnými plážami na ostrove je táto úzka a voda je špinavá od morských tráv (také čierne listy).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
15.08.07 14:29
Zakynthos » Tsilivi
CK: Pradok
Zde jsou moje zkušenosti z pobytu v hotelu Admiral ze srpna 2007. Ubytování - super na to, že jsme měli 1 na přistýlce, tak měl normální postel na rozdíl od jiných hotelů nebo apartmánů, kde jsme dostali jen např. lehátko. I malý syn (4 roky) měl svou vlastní postel. Personál - celkem schopný. První den nesplachoval záchod - stačilo se zmínit na recepci a poslali údržbáře. Jídlo - jedním slovem perfektní. Měli jsme polopenzi - snídaně a večeře výběr z několika chodů. Nesmíte nic odnášet, ale můžete sníst co se do vás "vejde". Angličané - chování naprosto v pododě - možná lepší než někteří češi...asi jsme měli štěstí na dobrý turnus. Vzdálenost k moři - cca 150 m a navíc z hotelu můžete chodit zkratkou, takže jsme byli za 3 min. na pláži. Pláže - jsou celkem úzké pouze 2 řady lehátek na zapůjčení (2 lehátka + slunečník 6 EUR) a někdy jen 1 řada, když foukal vítr a vlny se dostaly na úroveň lehátek v první řadě. Moře je krásně čisté a vstup pozvolný - ideál pro malé děti.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
25.07.07 18:01
Zakynthos » Tsilivi
CK: Brenna
Velmi dobrý hotel pro tzv. rodinnou dovolenou. Ubytování skvělé, vše fungovalo bez připomínek. Každodenní úklid s výměnou ručníků, osušek případně i povlečení. Personál pečlivý a ochotný. Strava formou švédských stolů byla skvělá. Různorodá s dostatkem zeleniny, ovoce. Součástí byly samozřejmě i místní pokrmy. Bylo možné nakombinovat si jídlo podle chuti každý den jinak. Sortiment byl neustále doplňován, nikdy nic nechybělo. Platilo pro snídaně i večeře. Trošku zklamáním byly místní pláže. Sice písčité, ale hodně úzké a často neuklizené. Ale zase nebyly přelidněné, protože většina klientely trávila dny u hotelových bazénů. Jinak 2 bazény hotelu Admiral perfektní zejména pro děti. Doporučuji připlatit si (v hotelové recepci) používání klimatizace (cca 6 Euro/den), protože i v noci bývá v pokojích opravdu velké teplo. Nezapomeňte nevštívit i jiné části ostrova. Stojí to fakt za to! Nejlépe půjčeným autem nebo motorkou. Stačí na 3 dny. Pozor: Asfalt zde místy pekelně klouže i za sucha!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Admiral (hotel)
 
16.06.06 00:00
Zakynthos » Tsilivi
CK: Travel 2000
Větší hotelový komplex s poměrem turistů 90:10 ve prospěch angličanů - ti velmi hluční. Skvělá strava, skvělý úklid a personál. Vybavení pokojů sice často používané, ale funkční a nikdo nám nenadával, že hýbeme nábytkem - dovlili jsme si srazit tři postele dohromady - loni v Chorvatsku nám bylo hubováno, že manipulace s nábytkem je zakázána. Nejhorší byla koupelna - tekl nám záchod - takže tak 1-2 cm vody - nevěděla jsem jestli šlapu ve vodě nebo v čúránkách - naštěstí to nesmrdělo. Na to si stěžovali všichni. Já si to dovolila reklamovat na recepci a po třech dnech přišel údržbář (původem z Albánie - domlouvali jsme se čechoslovensky) a po hodinové práci jsme měli sucho narozdíl od ostatních méně "průbojných" turistů, nebo jim to nevadilo, nevím. Ale když si na to zvyknete není problém - oni tam totiž z kapajících kohoutků, zatékajících sprchových koutů nedělají problém, bože trochu vody, vy s tím naděláte my bylo původně řečeno. Naštěstí šéf hotelu velmi milý pán - umí trošku česky.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos