Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 25
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 636
 
 
Plaka 1 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping (Plaka v Plaka), a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Maria apartments (app./studio)
 
13.08.17 21:07
Kréta » Chania » Kalyves
CK: Ne
Příjemná dovolená v malém městečku Kalyves, 25 km od letiště Chania - taxi 40 eur. Hezké ubytování v "řeckém" stylu. Panuje zde rodinná atmosféra. Krásná travnatá zahrada, ze které vede 7 schůdků přímo na krásnou písečnou pláž-málo lidí. Majitelka Maria Katsanikaki je velmi hodná a příjemná paní. Úklid téměř denně. Hned naproti apartmánů je supermarket řetězce Ynka. Příznivé ceny. Již máme rezervováno na příští rok. Moc doporučuji. Letecky z Katowic s Ryanair.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Molos 2 (hotel)
 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
24.07.17 09:34
Santorini » Kamari
CK: Firotour
 
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella Maris 4 (hotel)
 
20.07.17 18:09
Kos » Marmari
CK: Blue Style
 
Dovolená v hotelu Stella Maris I nás velmi zklamala. Bylo to nejhorší ubytování, co jsme kdy zažil. Často se zaměňuje se Stella Maris II, které je úplně luxusní, s bazénem a výhledem na moře. Pobyt jsme si ale nenechali zkazit, vynahradilo nám to nádherné moře.V okolí 4 markety, největší je nejdál od hotelu, ale nejlevnější a dobře zásobený. Je tam několik taveren, dá se jet autobusem do hlavního města. Pokoje 214,217 a 221 byly při převzetí špatně uklizené, zatuchlé a cítit plísní. Nedostatek úložného prostotu ve všech pokojích, chladnička umístěna na nočním stolku v prvním pokoji, ve druhém na židličce a ve třetím pokoji ve skříni. TV a telefon chybí, klimatizace funguje bez poplatku, což je v letních měsících nezbytné. Sprchový kout je malý, špatně odtéká, ale bývá to všude stejné.V pokoji č.221 je terasa, která je v podstatě chodba pro všechny ostatní ubytované.Druhé okno má do ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 
Elena (app./studio)
 
18.07.17 22:13
Leros » Alinda
CK: Bez ck
 
dovolená v termínu: 17.06.17 - 20.06.17
Hotel Elena sa nachádza v mestečku Alinda, asi 200 metrov od pláže. Je to síce staršie ubytovanie, ale majitelia sa ho snažia neustále renovovať, takže vyzerá dobre. Apartmán bol trochu menší, hlavne kuchynka, kde sa dalo ledva hýbať.
Apartmán má kvalitné matrace, takže spánok bol OK. Nechýba dobrá klímatizácia a denné upratovanie. Jedinou nevýhodou je poloha hotela, ktorý je hneď vedľa rušnej hlavnej cesty.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Antonia Studios (app./studio)
 
18.07.17 22:04
Patmos » Skala
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 12.06.17 - 17.06.17
Antonia Studios sa nachádzajú na okraji mestečka Skala, ale blízko do centra mestečka. Je to veľmi kvalitné štúdio.
Bolo kompletne vybavené, veľmi čísté a veľmi piestranné. Sú to novšie apartmány, v celom dome je ich iba 6.
Výhľad z apartmánu bol rovno na Skalu a Chóru s kláštorom Sv. Jána. Samozrejmosťou bol odvoz z a do prístavu, zdarma.
Upratovanie prebiehalo denne. Keď by som znovu išiel na Patmos, tak určite si vyberiem znovu Antonia Studios.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Electra Apartments and Studios (app./studio)
 
18.07.17 21:45
Samos » Pythagorion
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 06.06.17 - 12.06.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bella Napa 2 (hotel)
 
17.07.17 09:40
Kypr » Ayia Napa
CK: NevDama - Fischer
 
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Lemnos Village 5 (hotel)
 
13.07.17 08:36
Lemnos » Plati
CK: Firo-tour a.s.
dovolená v termínu: 02.09.16 - 13.09.16
Naprostá spokojenost s ubytováním, krásný výhled na zátoku, kvalita a pestrost stravy, anglická klientela. Pláž písečná začátkem září téměř prázdná. Ostrov krásný, určitě se někdy vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros 6 (hotel)
 
09.07.17 22:49
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ubytování na skvělém místě - u klidné pláže Potali, 15 minut chůze od Lefkosu. Tři z celkových pěti studií mají výhled na moře, zbylá dvě studia mají výhled převážně na hory. Všichni mohou používat společnou terasu s výhledem na moře. V domečku vedle studií je apartmán taktéž s výhledem na moře. Pokoje jsou jednoduše, ale dostatečně vybaveny, chyběl jen prostředek na mytí nádobí a houbička. Úklid probíhá denně. Šumění moře je slyšet až do pokoje, krásně se při něm usíná i probouzí :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Mykali Bay 2 (hotel)
 
08.07.17 23:34
Samos » Pythagorion
CK: Blue Style
 
Menší rodinný hotel sestává z několika domečků, v každém z nich je cca 6 až 8 pokojů s malými balkony (žádné soukromí). Pokoje v přízemí jsou vybaveny velkou terasou. Všechny pokoje mají výhled na moře. Personál velmi příjemný, pokoje udržovány ve velké čistotě, probíhá denní úklid. Každý třetí den bylo měněno ložní prádlo. Snídaně opakující se, se stejnou nabídkou, ale dostačující. Večeře vždy jeden druh masa, více druhů příloh, různé druhy salátů a zeleniny, dezert, meloun, broskve, jablka. I větší jedlíci byli uspokojeni. Pití k večeři je potřeba si hradit sám. Ceny nabízených nápojů přehnaně drahé. Bazén u hotelu čistý, pěkný. K moři je to opravdu daleko, cca jeden kilometr. Nejbližší pláž je dole pod luxusním hotelem Proteas Blue Resort, pěšky po kamenité cestičce cca 10 minut z kopce. Místní bus - zastávka na znamení na hlavní cestě, doprava funguje. Poblíž půjčovna aut, skútrů a kol. Využili jsme půjčení kola, bohužel hrůza sama, ale nakonec vše dopadlo ok. Celkově se nám líbilo, Samos je krásně zelený, příroda úžasná. My našli plážičku, která byla jen naše.....a takových je tu nespočet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Santorini Houses dům Hara (app./studio)
 
07.07.17 20:40
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Po reklamaci původního pokoje, nám byl přidělen pokoj č.5 v domě Hara (viz.moje předešlá recenze).
Dům byl obklopen krásnou velkou bouganvillii. Pokoj byl velmi prostorný tj. kuchyňka s posezením v jedné místnosti, ložnice s balkónem v druhé. Kuchyň byla vybavena pár kousky nádobí, každý pes jiná ves a starším vařičem ale my si na pokoji chystali pouze snídaně, tak nám to nevadilo. Jediné co jsme postrádali byl nůž, byl zde pouze mazací. Jinak klasika džezva, talíře, hrnky, skleničky, hrnec...pro dva, vybavení bylo po skromnu, ale dalo se.... Ocenili jsme že byl v kuchyňce stolek a židle, protože ráno na balkón opravdu pražilo slunce. Utěrky, jar, houbičku jsme nenašli, ale měli své. Obytná místnost byla opravdu veliká, nábytek starší, ale vše funkční, byla zde skříň s trezorem, dvě postele s noč.stolky (matrace tvrdší), toaletka se zrcadlem, taburetky, odkládací lavice, věšák, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santorini Houses dům Ria (app./studio)
 
07.07.17 19:55
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Název studií pod sebou ukrývá 3 různé domky s názvem Hara, Ria a Popi a má společnou recepci s hotelem Alitana,kde je možno využívat bazén. Po našem příjezdu jsme byli ubytování v pokoji č.8 domu Ria. Jak jsme později zjistili, v tomto domě byl ubytován personál a jediný volný pokoj zezadu budovy byl přidělen nám, ostatní hosté, kteří přijeli s námi byli ubytováni v domě Popi. Bydlet s personálem by nám samozřejmě nevadilo, kdyby bylo vše ostatní v pořádku, ale....K pokoji se přicházelo přes dřevěnou desku, která zakrývala jakousi díru (dle nás odpad), takže hrozil úraz a výhled byl vskutku famózní. Když jsme otevřeli dveře pokoje, málem nás seklo....Takový smrad jsem v životě nezažila, pokoj smrděl zatuchlinou jako kdyby nebyl Xlet používán. Místnost byla malinká (nebylo kde odložit boty natož kufr...), kolem postelí se sotva dalo projít. Nábytek starý, oprýskaný (ale tak to by šlo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos