Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 17
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 680
 
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Georgina Inn 2 (pension)
 
02.10.17 16:00
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kabanari Bay 5 (hotel)
 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ellia (hotel)
 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bozikis Palace (hotel)
 
10.09.17 14:25
Zakynthos » Agios Sostis
CK: Aeolus
 
Velice příjemný čistý hotel na klidném místě na mírném kopci, personál ochotný. Pokoje standardní řecké, ale vše funkční.Ručníky mění každý třetí den a úklid je prováděn denně. V hotelu se podávají velice chutné snídaně - dva druhy pečiva (bílé a celozrnné), dva druhy salámu, plátkový sýr, tvrdé vejce, volská oka, opečená slanina a ohřáté minipárečky. Dále nakrájená rajčata a okurky, tři druhy marmelád, a tři druhy jogurtů, vločky a dva druhy lupínků. K pití je k dispozici automat s třemi druhy džusů (jablkový, grepový a pomerančový), z teplých nápojů si lze vybrat čaj, espresso a kapučíno. Také jsou k dispozici dva druhy kupovaných bábovek, sušenky a každý den byl k dispozici jeden druh čerstvého desertu vetšinou z listového těsta. Wi-fi pouze v okolí recepce. Při polopenzi se večeře podávají v hotelu Zante Sun, který je vzdálený asi 5 minut chůze a jídlo je opravdu vynikající a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market