Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 7
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 687
 
 
Alfa 8 (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Parathyro sto Aigaio 2 2 (app./studio)
 
23.10.17 22:06
Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou
CK: Vlastní osa
dovolená v termínu: 17.09.17 - 29.09.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací