Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 24
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s polohou GPS

Hotelů a apartmánů: 698
 
 
Castellano village (app./studio)
 
Včera 20:31
Astypalea » Analipsi
 
Moc hezký apartmánový hotel vystavěný ve stylu kykládské vesničky nacházející se na klidném místě s výhledem na zátoku Maltezana, kde je i pláž s tavernami. Do Chóry 15 minut autem. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, kuchyňským koutem. V areálu je bazén s barem. Bohaté snídaně - vajíčka, párky, slanina, řecký jogurt, domácí marmelády a med, čerstvé ovoce a zelenina, domaví koláče a palačinky, nealko nápoje, káva. V řecku jsme se s lepšíma snídaněma nestekali. Majitelé jsou moc milí, zařídí pronájem auta, lodní výlety a zdarma zajistí transfer z a na letiště nebo do přístavu k trajektu. Vhodné místo pro všechny, kdo hledá klid a nepotřebuje promenády s cetkama a podobně. Pobyt jsme si zde moc užili, naprostý klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kavros Beach 3 (hotel)
 
Včera 08:29
Kréta » Rethymno » Kavros
CK: Exim tours
 
Hotel u pláže. Čistý, Neurazí nenadchne. Záleží hodně kam vás ubytují. Pokoje u hlavní komunikace nad recepcí jsou pro spaní nepoužitelné, je tam strašný hluk a dávají je přednostně Čechům. Největší slabinou je zde stravování. Něco mezi závodkou a školní jídelnou.Malý výběr, jídla stejné uniformní chuti. Spousta lidí si ztěžovala na střevní problémy. Jediný důvod proč sem jet je blízkost hezké čisté pláže s pískem a mělkým mořem. Pokud ale nechcete zhubnout, nebo chodit i při all inclusive na jídlo do okolních taveren, tak asi vybírejte jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Limenaria Beach 3 (hotel)
 
09.07.18 09:20
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
Uplynulých 12 dní jsme strávili v tomto hotelu. Měli jsme objednanou polopenzi, čehož jsem se trochu bála, ale velmi neoprávněně. Snídaně formou bufetu. Někteří si ve starších recenzích stěžovali na stále se opakující složení. Nevím, co jsou v běžném životě všechno zvyklí snídat. Tady mi to připadalo naprosto dostačující. 2-3 druhy chleba, sladké jakoby buchty, párečky, slanina, vejce, marmelády, nutela, šunka, sýry (vč. fety), rajčata, okurky, ovoce, marmelády, med, něco slaného pečeného (nevím, jak se to jmenuje, ale bylo to dobré), corn flakes, müsli, jogurt,několik druhů kávy, čaj, čokoláda.... Večeře o třech chodech - salát, hlavní jídlo a zákusek. Salát o objemu hlavního jídla, většinou řecký. Hlavní jídlo na výběr ze 2 možností, vždy řecké. Takže pasticio, musaka, gyros, kalamary, gavros, plněné lilky, suvlaki, atd. Vše vynikající a v množství, že jsme se báli, že se domů vrátíme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Belvedere (hotel)
 
08.07.18 07:59
Skiathos » Achladias
CK: FIRO Tour
 
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marilena (hotel)
 
05.07.18 16:54
Kréta » Heraklion » Ammoudara
CK: Fischer
 
dovolená v termínu: 23.06.18 - 30.06.18
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cathrin 4 (hotel)
 
02.07.18 22:39
Rhodos » Ladiko
CK: Fischer
 
Hotel se nachází cca 5 minut od zátoky Ladiko a 8 minut od Anthony Quinn zátoky, další pláže Traganau 25 minut ( začátek pláže v Afandou hned u jeskyní) a 30-40 minut od pláží ve Faliraki.
Na obě nejbližší jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, tam i zpět ( 9.10 , 13.00 a 17.00). Skvělé potápění a rybiček je tam fakt dost.
Ubytování: pokoj standardně vybaven- koupelna s vanou, pokoj s velkým balkonem vybaven ledničkou a klimatizací zdarma. Uklizen každý den, denně čisté ručníky a plážové ručníky na recepci. Postele převlečeny kdykoliv člověk nechal kartičku na posteli.
Strava: snídaně klasické- vejce, volská oka, míchaná vejce, palačinky, zelenina, ovoce čerstvé, sušené i kompotované, jogurt, med, 3 druhy sladké buchty, 4 druhy salámů i sýrů,loukoumades, chalva, jedině co bylo nechutné byl džus z koncentrátu
Večeře: vždy 5 druhů masitých jídel a 5 druhů ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros (app./studio)
 
29.06.18 08:32
Ithaka » Vathy
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém :-) a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel :-( Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Faros C 4 (app./studio)
 
27.06.18 12:36
Paxos » Gaios
CK: Melissa travel
 
dovolená v termínu: 15.06.18 - 26.06.18
Penzion Faros je situován zhruba 300 m od městské oblázkové pláže. Nedaleko penzionu se nachází tři obchůdky, náměstíčko a několik taveren. Celkově je to menší rodinný penzionek.
Pokoje jsou větší, světlé a čisté. Každý pokoj má svou vlastní prostornou terasu s lehátky a posezením. Na terase byla též natažená šňůra na prádlo i s kolíčky. V oknech jsou nové sítě proti hmyzu a na prosklených dveřích, vedoucích na terasu, jsou automatické rolety. V červnu jsme s komáry na pokoji problém neměli, nicméně pokud přeci jen budete potřebovat, paní domácí má v každém pokoji připraven elektrický strojek proti komárům včetně náhradních náplní.
V pokoji je jedna velká manželská postel s pohodlnou matrací. Další postel je menší a vhodná spíše pro děti, nebo menšího dospělého. Ve velké skříni s ramínky je dostatek místa a v horní části jsou náhradní deky a polštář. Dále jsou na pokoji ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
3
0
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aldemar Amilia Mare (hotel)
 
06.06.18 08:20
Rhodos » Kalithea
CK: Blue Style
Pětihvězdičkový hotel, kde se snídalo na ulepeném plastovém prostírání. Byli jsme v červenci a hotel evidentně nestíhal. Špatný servis v jídelně, nedoplňovaná např. káva do kávovarů - obří hotel a v jídelně to bylo jako v závodce. Velké zklamání. Co se týká jídla - super zákusky, ovoce, ale malý výběr hlavních chodů, zapečené věci často nedopečené, grilované připálené - prostě jídlo nestálo za nic. Pokoje čisté, pláž také, bezproblémová výměna osušek, perfektní půjčovna aut přímo v hotelu. Bazény čisté, program pro děti nemohu posoudit, byli jsme bez, ale dětí bylo všude plno a bylo vidět, že dětský klub funguje. Taverna na pláži byla super. Bary z na pláži z větší části samoobslužné. Hotelový autobus do hlavního města několikrát denně za pár éček - super. Byli jsme už na mnoha místech, s jídlem i bez, ale tento hotel prostě nemohu doporučit. Možná někomu, kdo jede poprvé a nemá srovnání :-). Tady naprosto neodpovídala kvalita a cena.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Vasilis (vila)
 
29.05.18 13:20
Chalkidiki » Nea Vrasna
CK: Apollon
 
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Alfa 8 (hotel)
 
07.05.18 09:40
Rhodos » Kolymbia
CK: Alexandria
 
Od recenze Zuzany z roku 2012 se bohužel vůbec nic nezměnilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací