Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 14
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 582
 
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Agapios Acropolis (hotel)
 
12.10.17 07:52
Řecká pevnina » Makedonie-východní » Keramoti
 
 
 
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Olympia (hotel)
 
05.10.17 07:05
Řecká pevnina » Střední Makedonie » Vergina
 
 
 
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! :( Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Athina (hotel)
 
04.10.17 05:32
Řecká pevnina » Makedonie » Asprovalta
 
 
 
Při naší cestě po vlastní ose z Kavaly do Epirusu jsme hledali ubytování na jednu noc - vyšla nám co do vzdálennosti od letiště po podvečerním příletu nejlépe Asprovalta - hotel Athina byl na hlavní silnici, vypadal příjemně, a zkusili jsme - byli jsme spokojeni s cenou 40E se skvělou snídaní, s ubytováním v čistém pokoji v 1.patře s výhledem kamsi k moři, velikou terasou, WIFI a přívětivým personálem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Georgina Inn 2 (pension)
 
02.10.17 16:00
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleonas 2 (app./studio)
 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market