Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 22
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Recenze hotelů s WI-FI připojením

Hotelů a apartmánů: 611
 
 
Castellano village (app./studio)
 
Včera 20:31
Astypalea » Analipsi
 
Moc hezký apartmánový hotel vystavěný ve stylu kykládské vesničky nacházející se na klidném místě s výhledem na zátoku Maltezana, kde je i pláž s tavernami. Do Chóry 15 minut autem. Apartmány jsou vybaveny klimatizací, kuchyňským koutem. V areálu je bazén s barem. Bohaté snídaně - vajíčka, párky, slanina, řecký jogurt, domácí marmelády a med, čerstvé ovoce a zelenina, domaví koláče a palačinky, nealko nápoje, káva. V řecku jsme se s lepšíma snídaněma nestekali. Majitelé jsou moc milí, zařídí pronájem auta, lodní výlety a zdarma zajistí transfer z a na letiště nebo do přístavu k trajektu. Vhodné místo pro všechny, kdo hledá klid a nepotřebuje promenády s cetkama a podobně. Pobyt jsme si zde moc užili, naprostý klid.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kavros Beach 3 (hotel)
 
Včera 08:29
Kréta » Rethymno » Kavros
CK: Exim tours
 
Hotel u pláže. Čistý, Neurazí nenadchne. Záleží hodně kam vás ubytují. Pokoje u hlavní komunikace nad recepcí jsou pro spaní nepoužitelné, je tam strašný hluk a dávají je přednostně Čechům. Největší slabinou je zde stravování. Něco mezi závodkou a školní jídelnou.Malý výběr, jídla stejné uniformní chuti. Spousta lidí si ztěžovala na střevní problémy. Jediný důvod proč sem jet je blízkost hezké čisté pláže s pískem a mělkým mořem. Pokud ale nechcete zhubnout, nebo chodit i při all inclusive na jídlo do okolních taveren, tak asi vybírejte jinde.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Villa Andrews (hotel)
 
14.07.18 12:05
Kos » Tigaki
CK: Fischer
 
 
Nejhorší dovolená co jsem zažila. Špína, bordel, šváby, arogance, nevstřícnost. Tato dovolená byla s all inclusive, to jsem, ale netušila co v tomto hotelu znamená. Špína v jídelně, jídlo, které se nesní k snídani dostanete k obědu a tak dále. Jídlo nebylo dobré občas zkažené. Zapomeňte na ryby, dary moře, moučníky, ovoce. K pití jen špinavý post mix. Šváby všude i na pokojích. Hygiena a čistota žádná. Celý týden jsme měli studenou vodu. Tak nevstřícný a arogantní personál jsem taky ještě nikdy nikde nepotkala. Celou dovolenou jsem něco řešila, nedostatky, špínu, aroganci personálu, teplou vodu, nefunkční záchod. Z této dovolené jsem přijela neskutečně unavená a otrávená. Nikdy jsem nepsala žádnou recenzi teď mám potřebu jich napsat hodně, aby si lidi dali pozor kam jedou. Já jsem na tuto dovolenou letěla za 13 tisíc, ale byli tam lidé kteří letěli za 18 tisíc, ptám se jak může dobrá cestovka tam poslat svoje lidi, jak si to může vůbec dovolit??? Hláška paní delegátky "co bychom za ty peníze chtěli" mi přišla značně neprofesionální a když nic jiného tak jen čistou, ochotu, chutné jídlo, myslím, že toho zase není tolik.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Knossos (hotel)
 
13.07.18 07:10
Kréta » Okolí Heraklionu » Karteros
 
 
 
Poslední den naší dovolené na JV Krétě jsme strávili přesunem z JV na sever do blízkosti letiště v Heraklionu, neboť jsme nechtěli autobusem s CK a ani brzy ráno brzy vstávat k odbavení na letišti, navíc jsme vraceli zapůjčené auto! Zajistili jsme si tedy ubytování na 1 noc v bezprostřední blízkosti letiště, v obci Karteros, která navazuje již na východní část Heraklionu, cestou z jihu navštívili mínojské naleziště Gournia, krásné Agios Nikolaos, Málii, projeli divokou Stalidu a ostatní severní letoviska až na místo - do příjemného klidného letoviska Karteros.
Ubytování Knossos bylo skvělé - navíc nás přivítala osobně celá rodina majitelky Márie. Mohli jsme si vybrat ze dvou pěkných pokojů-vybrali jsme si větší, neb o dovolené v hotelu Coriva jsme se tísnili ve velice malém pokoji!
Pěkný prostorný pokoj měl balkon do L s výhledem na městečko i na louku směřující k moři, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Limenaria Beach 3 (hotel)
 
09.07.18 09:20
Thassos » Limenaria
CK: Brenna
 
Uplynulých 12 dní jsme strávili v tomto hotelu. Měli jsme objednanou polopenzi, čehož jsem se trochu bála, ale velmi neoprávněně. Snídaně formou bufetu. Někteří si ve starších recenzích stěžovali na stále se opakující složení. Nevím, co jsou v běžném životě všechno zvyklí snídat. Tady mi to připadalo naprosto dostačující. 2-3 druhy chleba, sladké jakoby buchty, párečky, slanina, vejce, marmelády, nutela, šunka, sýry (vč. fety), rajčata, okurky, ovoce, marmelády, med, něco slaného pečeného (nevím, jak se to jmenuje, ale bylo to dobré), corn flakes, müsli, jogurt,několik druhů kávy, čaj, čokoláda.... Večeře o třech chodech - salát, hlavní jídlo a zákusek. Salát o objemu hlavního jídla, většinou řecký. Hlavní jídlo na výběr ze 2 možností, vždy řecké. Takže pasticio, musaka, gyros, kalamary, gavros, plněné lilky, suvlaki, atd. Vše vynikající a v množství, že jsme se báli, že se domů vrátíme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Belvedere (hotel)
 
08.07.18 07:59
Skiathos » Achladias
CK: FIRO Tour
 
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marilena (hotel)
 
05.07.18 16:54
Kréta » Heraklion » Ammoudara
CK: Fischer
 
dovolená v termínu: 23.06.18 - 30.06.18
Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi až od 5 let, pro menší děti tu není dětské brouzdaliště. Podle sdělení dcery (já se synem jsme v bazénu nebyli ani jednou) není bazén se slanou vodou, jak je inzerováno, jen je méně chlorovaná. Bazén je hodně hluboký (prý až 3 m) v třetině směrem k trávníku a dětskému hřišti (jedna prolézačka se skluzavkou, jedna houpačka, 1 automat na plyšáky, 2 malé automaty na kuličky, 1 kulečník, šipky s ostrými hroty). Hotel je vhodný spíš pro mladé, co potřebují v rámci all inclusive stálý přísun alkoholu nebo pro ty, co preferují blízkost Heraklionu (autobus jezdí po 20 minutách, celodenní lístek 5 eur pro jednoho platí i pro cestu na Knossos, normální lístek je za 1,70 euro) nebo pro ty, co celý den leží u bazénu nebo u moře). Jídelna je poddimenzovaná, stojí se fronta na vpuštění do jídelny (čekáte, až se uvolní stůl). Hotel se skládá z recepce s velkou halou, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cathrin 4 (hotel)
 
02.07.18 22:39
Rhodos » Ladiko
CK: Fischer
 
Hotel se nachází cca 5 minut od zátoky Ladiko a 8 minut od Anthony Quinn zátoky, další pláže Traganau 25 minut ( začátek pláže v Afandou hned u jeskyní) a 30-40 minut od pláží ve Faliraki.
Na obě nejbližší jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, tam i zpět ( 9.10 , 13.00 a 17.00). Skvělé potápění a rybiček je tam fakt dost.
Ubytování: pokoj standardně vybaven- koupelna s vanou, pokoj s velkým balkonem vybaven ledničkou a klimatizací zdarma. Uklizen každý den, denně čisté ručníky a plážové ručníky na recepci. Postele převlečeny kdykoliv člověk nechal kartičku na posteli.
Strava: snídaně klasické- vejce, volská oka, míchaná vejce, palačinky, zelenina, ovoce čerstvé, sušené i kompotované, jogurt, med, 3 druhy sladké buchty, 4 druhy salámů i sýrů,loukoumades, chalva, jedině co bylo nechutné byl džus z koncentrátu
Večeře: vždy 5 druhů masitých jídel a 5 druhů ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Olive tree (app./studio)
 
02.07.18 15:21
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Takže, po dovolených v hotelech jsme zvolili apartmány bez stravy, areál je to pěkný, ale vzdálenost k moři 750 m, z kopce a pak do kopce, při 35 stupních vedra,je to šílené, jediná pozitivní věc je krásný bazen a příjemný personál. Jinak manželka, když uviděla koupelnu tak se rozbrečela a že chce okamžitě domů, takovou špínu a hnus jsem ještě nikde nezažil. Řecko je v podstatě takzvaná Potěmkinova vesnice, všechno je krásně bílé, květiny a tak, ale uvnitř nic nerekonstruované , zašlé, dvě špinavé deky, dvě utěrky na 12 dní, kuchyňská linka nevybavená a vnitřky skříněk natřené tou samou bílou jako stěny, všude cítit plíseň.Řecko již nikdy více nebo si hodně, hodně připlatit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Romantica hlavní budova (app./studio)
 
02.07.18 08:43
Kythira » Agia Pelagia
CK: Melissa Travel
 
 
Byli jsme ubytovaní v apartmánu v přízemí, směrem na ulici. Apartmány jsou krásně velké, ale nejsou určeny pro čtyři dospělé osoby. Lůžka v kuchyni jsou gauč a úzké rozkládací křeslo. Na požádání nám bylo okamžitě vyměněno za rozkládací postel, takže spokojenost. Klimatizace zdarma. Wifi je k dispozici, u bazénu je signál silný, ale v apartmánu je velmi slabý . Kromě neděle probíhá úklid a výměna ručníků denně, výměna povlečení 1x týdně, k dispozici jsou malá balení šampónků a sprchového gelu, které byly průběžně doplňovány. Vybavení kuchyňky je dostačující - nádobí a příbory pro čtyři osoby, velká lžíce a obracečka, velký nůž na chleba, 4 skleničky, malé a větší hrnečky na kávu, džezva, lis na citrony, hrnce, pánev. Varná konvice, toastovač, struhadlo, fén. Není žádná větší miska. V červnu velké množství komárů, jeden protikomárovač byl k dispozici, ale nestačil, používali jsme nakonec tři. Snídaně formou bufetu jsou naprosto úžasné, velký výběr sladkého i slaného, nejsou každý den stejné. Na pláž je to procházkou 5 minut, pláž písečná, v okolí taverny, obchody.
Celkový dojem : Krásné ubytování, vstřícný personál, blízkost moře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tsamis Zante (hotel)
 
29.06.18 13:47
Zakynthos » Tsilivi » Kipseli
CK: Fischer
 
 
Hotel leží v osamocené poloze, přímo u moře a nabízí nádherné výhledy. Skládá se z hlavní budovy, kde si můžete připlatit za pokoj s výhledem na moře (měli jsme, vřele doporučuji) a vedlejších budov bez výhledů. Jedná se o malý komplex, celkem cca 70 pokojů, panuje tu příjemná atmosféra, celkově ale odpovídá spíše 3* (uvádí se jako 4*). Hotel už má nejlepší léta za sebou (rekonstrukce v roce 2008) a je to na něm znát. Pokoje celkem pěkné, dostatek úložného prostoru, pohodlné postele, koupelna ale hodně zastaralá. Také venkovní prostory žádají více údržby - hlavně lehátka a polstry na nich mají již doslouženo. Pobyt je zde all inclusive, ale protože se zde všichni znají, nemáte ani žádné náramky. Stravování dobré, hodně regionálních jídel, žádné fronty, průběžné doplňování jídla. Jen nepočítejte s takovým výběrem jako ve velkých komplexech. Nabídka pití dobrá, 10 druhů koktejlů, jen víno nám nechutnalo. Na stravování nám ale vadil způsob stolování, umělohmotná prostírání byla opravdu hrozná. Hotel je vystavěn terasovitě, kdy na dvou terasách jsou bazény s lehátky, ze 4 terasy vcházíte po schůdcích do moře. Jsou zde kameny, boty do vody nutností, nevhodné pro děti. Je zde ale dlouho mělko. Nádherné výhledy, milý personál, pěkné pokoje, dobré jídlo zastíní drobné nedostatky a na dovolené se nám moc líbilo. Doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Albatros (app./studio)
 
29.06.18 08:32
Ithaka » Vathy
CK: Melissa Travel
 
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém :-) a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel :-( Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Coriva (hotel)
 
29.06.18 07:23
Kréta » Jihovýchod » Kousounari
CK: Melissa Travel
 
 
Hotel Coriva v Koutsounari je uveden 3,5*, je umístěn u hlavní silnice na Ierapetru a opačným směrem na Makrisgialos. Má několik pokojů v hlavní budově, kde je recepce, posezení, wifi, TV, prostorná jídelna, kde se podávají snídaně a večeře formou skvělého bufetu, jídelna má i terasu.
Většina ubytování je v bungalovech, které vedou ve dvou řadách po mírném svahu cca 150m ke krásné místní pláží Long Beach. Bungalovy mají různou polohu, mají předzahrádky, malá náměstíčka, terásky, ve většině jsou v zeleni, výzdoba a výsadba je překrásná. Ty, co jsou v řadě na východní straně, jsou více zastíněné již vzrostlými stromy a keři, před nimi jsou bungalovy se slunnými terasami, západní jsou některé zastíněné, některé méně, a více otevřené slunci. Uprostřed je shluk bungalovů na malém plató, kde je pár patrových s balkónky, dále pokračují krásné bungalovy s terasami dolů k moři, kde je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
 
22.06.18 18:18
Rhodos » Faliraki
CK: Solvex
 
 
Hotel v kľudnej uličke. Hotelová izba v bloku B krásna, veľká, čistá, nový nábytok. Kúpeľňa - grécka klasika. Malilinká sprchovacia vanička so závesom, ktorý je krátky - teda voda v celej kúpeľničke. Strava - vždy sa dalo vybrať, ale naozaj veľmi jednoduchá. More vzdialené cca 7-10 minút. Cena za 2 lehátka a slnečník 10 eur. Pláž vybavená sprchami, toaletami, tavernamy. Bazén primeraný veľkosťou, v júni dostatok lehátok. Najväčšou chybou hotela je spoplatnenie klímy - jeden deň 7 euri !!!! čo je fakt nehorázna cena. Wifi za poplatok, resp. za konzumáciu v hotelovom bare. Ale takmer vo všetkých tavernách free wifi. Koho omrzí tráviť každý deň na pláži vo Faliraki, môže sa hodinovou prechádzkou dostať na pláž Ladiko a Anthony Quinn. Miestnou autobusovou dopravou je možnosť dostať sa aj na okolité pláže v iných letoviskách. Do hlavného mesta je spojenie busom každých cca 20 minút.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
1
 
Blue Waves (app./studio)
 
22.06.18 17:39
Karpathos » Kyra Panagia
CK: Fischer
dovolená v termínu: 15.06.18 - 22.06.18
Krásné ubytování v lokalitě Kyra Panagia. Klidné místo, hotel a pokoje jsou velmi čisté, prostorné a útulně zařízené. Vybavení a úklid na jedničku! Nic nám nechybělo.
Pobyt jsme měli bez jídla, ale je možnost snídaně.
Majitel je velmi příjemný a je s Vámi denně v kontaktu, je vidět, že mu na Vašem pohodlí záleží. 
Z ubytování je to tradiční uličkou pár kroků ke všem tavernám v okolí a i k supermarketu. 
Celkově v nás tohle místo zanechalo výtečný dojem a jestli se nám někdy poštěstí na Karpathos vrátit, tak budeme chtít rozhodně právě sem. Vyjížděli jsme odtud zapůjčeným autem na výlety po celém ostrově a byl to pro nás dobrý výchozí bod, ale rovněž i skvělé útočiště na večer, kdy si mohl člověk po dobré večeři v nedaleké taverně nerušeně posedět na prostorném balkoně nad láhví vína. 
Ještě bych rád zmínil pláž, která je hned kousek pod ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací