Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 5 | 37
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2691
 
 
Kormoranos (hotel)
 
19.07.16 16:53
Korfu » Sever Korfu » Acharavi
 
Menší hotel Kormoranos leží v klidné části Acharavi. Mini market je hned vedle hotelu.Restaurace, bary a místní taverny naleznete v těsné blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 40 km. My jsme se na hotel dostali za 2 hod.
Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a barovým servisem je vzdálena cca 10 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek 4 EUR/set.
Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, restauraci a bar. Na recepci jsou k dispozici bezpečnostní schránky.
Standardně zařízené klimatizované pokoje , mají koupelnu ,TV, miniledničku (zdarma) a balkon. Úklid každý den.
Polopenze (snídaně formou bufetu, servírovaná večeře). S jídlem jsme byli spokojeni a bylo ho dost. Snídaně jednoduchá jako všude v Řecku. Večeře - předkrm - hlavní jídlo - dezert .
Personál hotelu průměr. Moc se nesnažili , asi jim nezáleží na klietech.
Nakonec celková spokojenost , dovolenou jsme si krásně užili .
Auto jsme si půjčili přes delegáta za 130 eur na 3 dny .Byli jsme na Korfu poprvé a nechtěli jsme riskovat , kdyby byl nějaký problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Memphis Beach 7 (hotel)
 
19.07.16 14:20
Rhodos » Kolymbia
CK: Kartago/Exim
 
Do hotela sme sa vrátili po 12 rokoch. Na jeho úrovni sa nič nezmenilo, všetko klaplo na 1*. Bývali sme v budove č. 3, v izbe 36, ktorá bola priestranná 1x dvojpostel a 2 válandy. Pri kúpe zájazdu som platila za SUPERIOR izbu, ale kedže bola posledná voľná izba od cestovky a kupovala som zájazd 3 dni pred odletom, vôbec som to neriešila, skôr som to privítala. V izbách bolo čisto, denne - okrem nedele - upratovanie a výmena uterákov, posteľné prádlo cca každý druhý deň. Strava chutná, dostatočný výber jedál či na raňajky, obed alebo večeru. 1x za týžden (sobota) Grécky večer. Vodu sme si kupovali, i keňd voda z vodovodu je deklarovaná ako pytná. Za poplatok 1,50€ bolo aj Frappe a espresso v bare. Obyčajnáú hotelová káva k dispozícii celý deň.
Pláž od hotela cca 250 m (5min pešo) po asfaltovej ceste je pieskovo kamienková, do mora sa dalo ísť celkom dobre, ale pre deti isto je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Chrystalla 3 (hotel)
 
19.07.16 10:07
Kypr » Protaras
CK: Cedok
 
Po 11 letech kdy jezdíme pravidelně na Kypr, jsme změnili hotel i letovisko na Kypru, vybrali jsme hotel Chrystalla u pláže Fig Tree Bay. První dojem, kdy jsme 2 + 1 obdrželi "klíče" od pokoje byl šok, pokoj pro 2 + 1 byl velmi malý, taktéž balkon,nevěděli jsme jak se vůbec vejdeme, žádal jsem o výměnu pokoje i za doplatek, bohužel byl prý hotel plně obsazen, takže nám zůstal tento malinkatý pokoj s výhledem na moře, ale říkali jsme si, že je stejně na vyspání, tak co víc potřebovat a dovolenou jsme si i tak užili.
Celkově by hotel, i když prošel rekonstrukcí, potřeboval renovovat a modernizovat.
Stravování: menší výběr jídel, než je zvykem, ale jídlo chutné.
Pláž: Fig Tree Bay asi necelých 100m od hotelu, bohužel je pláž i celý zbytek pláží Protarasu maximálně přeplněný, takže jsme raději jezdili busem se koupat do Napy, kde jsou pláže větší, delší, širší a lidi je tak méně.
Protaras má krásnou pobřežní promenádu.
Personál hotelu : super, ochotný a usměvavý, pracují zde i češky
Cena: pouze za last minute, katalogovou cenu bych za tento hotel nedal.
Moře krásné křišťálově čisté a prohřáté.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dionysia (app./studio)
 
18.07.16 22:02
Zakynthos » Alykes » Xehoriati-Amoudi
CK: Viamare
 
Samotné ubytování nemá chybu.Budova 3 apartmánů je v olivovém sadu, takže je tu příjemný chládek i bez klimatizace.Apartmán je prostorný, s velkým balkonem, vybavení v kuchyni přiměřené.Oproti zvyklostem je tu velká lednice s mrazákem, což jsme zvláště ocenili (vzhledem k větší vzdálenosti marketu jsme měli zamražené pečivo).Majitelka je příjemná mladá žena, která se vzorně stará o každodenní! úklid, výměna lůžkovin a ručníků každé 4 dny.V balk.dveřích jsou zasouvací sítě proti hmyzu.Na zahradě je k posezení příjemný altán.
Dostupné pláže v okolí jsou v Xehoriati - asi 500 m vzdálená ,ne moc velká písčitá pláž pod restaurací Shoestring, v Amoudi -asi 700 m, ale tady jsem prakticky žádnou pláž neviděli, lehátka jsou na zahradě u restaurací. Pár kroků pod apartmány je divoká pláž, kamenitá s nánosy suché mořské trávy (jako slamník :-) ), vstup do moře je kamenitý, ale dál je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Roses Beach (hotel)
 
18.07.16 14:30
Paros » Parikia
CK: Firo tour
Velmi příjemný hotel, milý personál. Denně úklid, během 9 dnů 2x výměna povlečení a ručníků. Hotel má přízemí plus dvě patra - celkem asi 15 pokojů. V přízemí je východ z pokoje přímo ven, pokoje nemají nijak oddělené terasy, což je možná dobré pro malé děti. Pokoje v patrech mají balkony s výhledem na zátoku. U hotelu je menší bazén s barem a úžasnou pohovkou, pro snídaně je posezení taky venku. Snídaně je ráno cca od 8 připravena v kuchyňce. K dispozici je káva, čaj, vynikající čerstvá pomerančová šťáva, jogurt, med, marmelády, cereálie, máslo, pečivo, vajíčka a ovoce. Pokoje jsou malé, ale dostačující. Minikoupelničky tradičně bez sprchových závěsů. Balkony podle typu pokoje. Na pláž je to cca 5 minut. K nejbližším tavernám necelých 10 minut. Dále je to k obchodům. Do přístavu (autobus.zastávka) 20-25 minut. Hotel je na okraji města, večer je kolem klid. Je k dispozici Wi-Fi, klimatizace, není TV,trezor a fén.
Příjemné místo pro dovolenou
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sirens Beach 2 (hotel)
 
18.07.16 08:59
Kréta » Hersonissos » Malia
CK: EXIM tours
Dovolená na začátku sezony (konec května) se velmi vydařila. Hotel opravdu na úrovni, jeho hosté převážně německá klientela. Wi-fi zdarma v celém areálu i na pokojích, jídla a pití až moc, na baru možnost sledovat fotbal (LM) na velkoplošném plátně. Fitko, masáž, dva bazény lehátka na pláži vše v ceně. Písečná pláž a moře kromě prvního dne (vítr) v pohodě. Kousek do městečka (bary a obchůdky) a pěknou vycházkou k archeologickému nalezišti. Na výlet na Knossos, plošinu Lasithi a ostrov Spinalonga se vyplatí zapůjčit auto.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Daisy (hotel)
 
16.07.16 21:17
Zakynthos » Tsilivi
CK: Fischer
 
 
Hotel Daisy, Tsilivi na Zakyntosu, je umístěn na okraji střediska Tsilivi, je tu klid, ubytování jsme byli ve studiu, CK má stálé předem určené studia, celkem letos 5, všechny podobná, s malým kuchyňským koutem s ledničkou a vařičem, většinou bez horních skříněk v kuchyni( nedávat si potraviny dolů do kuch.linky - dostali se nám tam myši dírou v zemi, přestože jsme bydleli v 1.patře!!!), nádobí tak akorát, úklid studia dostačující, bazén na hotelu pěkný, jen z části méně hluboký, většinou hloubka, pro děti menší část na boku- hluboký přibližně 50cm, lehátek dost, polopenze - snídaně pořád stejné kontinentální s obsluhou zaměstnanců ( 2 plátky veky, 1 plátek toustu, 1x plátek sýru a salámu, 1 vejce na tvrdo, máslíčko mini, malý džem, čaj nebo káva, džus práškový), večeře výběr s jídelního lístku omezený, dala se jíst tak 4 jídla, porce větší, někdy nedovařené, rychlovky, 1 nápoj k jídlu zdarma, lépe jíst v centru v restauraci ( 15 minut chůze) od hotelu. Vedle dražší supermarket, v centru nejlevnější Expres, je tu živo, mnoho restaurací, obchodů. Moře za rohem 200m, ráno klidné, odpol.většinou vítr, pozvolný vstup, písek, někde kameny, není třeba boty do vody, chodili jsme tam do taverny Relax- vše za 5 Euro(2 lehátka, deštník), nebo za konzumaci víc jak 5 Euro. V hotelu - Wifi v recepci a u bazénu, u moře v taverně Relax.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Helios (app./studio)
 
12.07.16 10:45
Milos » Adamas
CK: Bez ck
 
 
dovolená v termínu: 23.06.16 - 28.06.16
Studia Helios sa nachadzaju v mestecku Adamas, prijemnou prechadzkou kusok od centra, asi 50 metrov.
Byvali sme v studiu pre 4-roch na prvom poschodi. Zariadenie apartmanu je krasne, je vyzdobene malbami, obrazmi a peknymi doplnkami, boli sme ocareny.
Studio malo jednu izbu, kde boli jedna manzelska postel s velmi kvalitnymi matracami a druha postel bola rozkladacia urcena pre dve deti.
V izbe je mala kuchynka, kvalitna klimatizacia a TV. Samozrejme nechyba kupelna s WC.
Vyhlad s apartmanu je na pristav, takze mozete pozorovat lodky.
Upratovanie prebieha kazdy den, studia su velmi ciste.
Majitelia studii su velmi prijemny a pohostinny ludia. Boli sme prijemne prekvapeny, ked pri prvom prichode do studia na nas cakala v ladnicke vychladena Coca-Cola,
mineralka a potom kazdy den sme mali k dispozicii chlebiky, maslo, dzem, med,
kava, caj alebo dzus, a uplne zadarmo - no proste super. S takym dobrym pristupom sme sa zatial v Grecku nestretli.
V pripade navratu na Milos, by sme si urcite znovu vybrali studia Helios, bola to krasna dovolenka.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ostria Village (bungalov)
 
12.07.16 10:32
Ios » Mylopotas
CK: Bez ck
 
 
dovolená v termínu: 16.06.16 - 23.06.16
Apartmany Ostria village sa nachadzaju v mestecku Mylopotas. Vzdialenost od plaze a mestecka je asi 900 metrov, prijemnou prechadzkou, asi 10 minut.
Nachadzaju sa v tichom prostredi, mimo akehokolvek hluku (party).
Kazdy apartman je samostatny domcek v kykladskom style. Zariadenie apartmanu je velmi vkusne, na vysokej urovni.
Byvali sme v apartmane pre 4-roch, z dvomi izbami.
Jedna izba bola spalna s manzelskou postelou a druha izba bola z dvomi postelami,
a kuchynkou, samozrejme nechyba kupelna s vanou a WC. Kazda izba ma kvalitnu klimatizaciu, v jednej izbe je televizia.
Postel v spalni pre dvoch bola trochu mala, ale kvalitna.
Upratovanie vykonavali kazdy den, takze apartmany su velmi ciste.
V Ostria je aj prekrasny velky bazen s posedenim, lehatkami a barom.
Majitelia apartmanov su velmi mily a pohostiny.
Samozrejmostou je aj odvoz z pristavu a spat.
Ubytovanie rozhodne odporucam - bolo to najlepsie co sme doteraz v Grecku mali.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Villa Clio 2 (app./studio)
 
12.07.16 10:23
Santorini » Perissa
CK: Bez CK
 
 
dovolená v termínu: 15.06.16 - 16.06.16
Vo Ville Clio sme boli ubytovaní len na jeden deň v štúdiu pre štyroch. Štúdio malo jednu manželskú postel (nie moc kvalitne matrace) a dve ďalšie postele. Bola tam aj mala kuchynka,
kúpelňa s WC, TV a klíma. Výhľad z balkóna bol do záhrada a na Perissu. Villa Clio má aj pekný bazén s lehátkami a barom. Clio sa nachádza v tichom prostredí asi 250 metrov od pláže. Na jednu noc to bolo v pohode ubytovanie.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Limenaria Beach 2 (hotel)
 
10.07.16 20:04
Thassos » Limenaria
CK: CK Brenna
 
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dessole olympos beach resort (hotel)
 
10.07.16 14:08
Rhodos » Faliraki
CK: Exim Tours
 
 
Příjemný hotel, sice starší vybavení, nábytek, ale úžasně čistý, úklid pravidelný, rychlý a bezchybný, velmi milý personál, jídlo rozmanité, hodně ovoce (banány, jablka, hrušky, meloun...), wifi v celém hotelu, lehátka (dostatečné množství) i na pláži v ceně. Vstup do moře přímo před hotelem s platy, vhodná obuv nebo kousíček popojít.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Panagiotis 4 (app./studio)
 
06.07.16 12:19
Zakynthos » Tsilivi
CK: Aeolus
 
 
Velmi příjemný a ochotný majitel. Bazén skvělý a udržovaný. K moři 5 minut klidnou chůzí. Pláž v Tsilivi nás moc nezaujala. Písčitá s pozvolným vstupem a hodně zalidněná. Ale je to věc vkusu. Vybavení pokoje v pohodě, kuchyňka vybavená k normálnímu vaření(1 pánev, jeden hrnec, dvouplotýnkový vařič s troubou). Apartmány kousek od centra. Negativem hluk z ulice, jelikož budovy jsou kousek od hlavní komunikace. Internet jsme měli přes kabel na pokoji, WIFI u bazénu....
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Olive Tree (hotel)
 
04.07.16 19:19
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Hotel je velmi příjemný a má výbornou přístupnost - buď od hlavní silnice, odkud se dá také vyjít na Pefkoulii a nebo uličkami z centra Agios Nikitas (vyjdete u taverny To Stéki). Personál je rodinný a velmi milý, povedl se nám výhled do vesničky v kombinaci s mořem, wifi na pokoji je s plným signálem (ačkoliv proto do Řecka nelétáme). Snídaně nejsou příliš nápadité, vajíčka natvrdo, zelenina, olivy, šunka, sýr, marmelády a pečivo, cca 1x za týden byly i párečky a nebo nám donesli i jogurt s medem, nicméně snídat venku bylo moc příjemné. Klimatizace (tichá) je v ceně ubytování. Koupelna byla v klasickém řeckém stylu, lepící se závěs a těžko regulovatelná teplá voda, na to jsme ale už zvyklí. Do Olive Tree bychom zamířili určitě znova především díky skvělé poloze a rodinné atmosféře.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Paqnagiotis (app./studio)
 
29.06.16 13:03
Zakynthos » Tsilivi
CK: Aeolus
 
 
Ubytování asi 200m od moře, nedaleko hlavní ulice. Trochu ruch z ulice, ráno kokrhali 3 kohouti. Úklid 2x za pobyt (kvalitní). Pláž široká s lehátky i bez nich, písečná, voda mělká= vhodné i pro malé děti. Ubytování na řecké poměry kvalitní, sprcha se skleněnými dveřmi, klimatizace, trezor, rychlovarná konvice a trouba se dvěma plotýnkami. V areálu je bazén s lehátky, venkovní gril. Hlavní ulice je asi 50 m, je tam vše potřebné vč. lékaře ,carrefouru, pekárny, bankomatů...Na pláži už v červnu poměrně hodně lidí. WIFI vypadávala. Byli jsme spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos