Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 26
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2732
 
 
Grecotel Meli palace (hotel)
 
22.09.16 12:12
Kréta » Malia - Sissi » Agia Varvara
CK: Exim tours
 
Úžasný hotel. Pro ty, kteří vyhledávají klid, pohodu a skvělý servis nemůže být lepší hotel. Leží o samotě, 2 km od obce Sissi, 5 km od Malie. Leží osamocen, přímo u pláže (bez přecházení komunikace). Hotel je zajímavou netradiční stavbou, je postaven ve stylu paláce Knossos. Všechny pokoje mají krásný výhled - na moře, hory nebo do zahrady. Pokoje mají základní ale dostačující vybavení, úklid každodenní, vzorný. All incusive - jídlo dobré, výběr dostatečný, celodenní nabídka. Nápoje až do 01 hodiny v noci a to úplně všechno, včetně drahých zahraničních značek, všech druhů káv, koktejlů. Zde se neplatí vůbec nic. Skvělé večerní animační programy, animátoři působili jako profesionální tanečníci a herci, kromě jejich vystoupení tam byly 4 profi - balet, operní pěvci, taneční skupina,akvabely. Možnost sportovního vyžití po celý den. Hotel je umístěný v nádherné zahradě na kterou navazuje písečná pláž, vstup do vody je ale kamenitý. Na pláži jsou 3 řady lehátek se slunečníky, vy ale máte možnost kdykoliv během dne si vzít své lehátko z hromady a umístit ho kdekoliv v zahradě. Žádné ranní vstávání a rezervování si lehátek není potřeba!!! U moře i u bazénu jsou plavčíci. U moře si můžete zapůjčit šlapadlo, kajak ..., vše zdarm. V celém hotelu pracovitý, laskavý a kamarádský personál.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sarantis (hotel)
 
21.09.16 19:11
Chalkidiki » Kasandra » Chanioti
CK: Blue Style
 
Hotel Sarantis, Chanioti jsem navštívili koncem srpna až začátkem září. Cestovní kancelář nás hned po příjezdu ubytovala do pokoje bez kuchyňského koutu, přestože jsem ve smlouvě měli ubytování ve studiu se snídaní. Až po 4 dnech jsem se dočkali a přestěhovali se ze standarního pokoje do studia. V hotelu jsou jak standartní hotelové pokoje se snídaní, nebo studia bez snídaně (tak to majitelé mají předem rozdělené). Ubytování je pěkně, novější zařízení, pěkná i když menší koupelna, balkon. Na pokoji přelepená silikonem uvnitř lednička, aby méně mrazila. Hotel je umístěn vedle hlavní silnice, takže několik studií je hlučných, ale většina je na dvoreček s bazénem a tam je větší klid. Majitelé hotelu jsou velmi nepříjemní,neochotní, stále mají nad vším nutný dohled, z toho důvodu jsem se v hotelu zdržovali co nejméně. Bazén s lehátky zdarma je menší ( je zde zakázano vlastní pití), Wifi je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Golden Nests (hotel)
 
19.09.16 09:20
Korfu » Agios Gordios
CK: Bez cestovky
Hotel som objednávala v predstihu (6 mesiacov), nakoľko som už vedela v ktorom letovisku chcem bývať na ostrove Korfu, za skvelú cenu. Bývali sme v hoteli 14 nocí.
Hotel je malý rodinný hotelík, s 18 izbami, každá jedna izba má výhľad na more. Izby čisté, udržiavané. Každý deň, okrem nedele upratovanie (ale ten, kto chodi do Grecka, to vie). Na požiadanie výmena uterákov a posteľného prádla aj každý deň. Po príchode do hotela nás prekvapil 20€ deposit na izbu, avšak plne chápem jednanie. Táto suma pred odchodom, po kontrole izby nám bola vrátená.
Hotel nemá vlastný bazén, ale je hosťom dovolené používať bazén vedľajšieho hotela ALOHA za konzumné v bare.
K moru od hotela je cca 10 min. chôdze.
Hotel poskytuje aj raňajky v sume 6€/osoba. Táto suma je viac-menej prehnaná, nakoľko sa jedná o servírované raňajky, ktoré denne sa opakujú. Ich hodnota je pri dobrej vôli cca 3€ na osobu.
S personálom hotela som spokojná,boli ústretoví, milí. Hotel môžem iba odporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Akrogiali Beach (hotel)
 
17.09.16 21:33
Kréta » Heraklion » Malia
CK: Bez CK
Apartmanovy hotel "Akrogiali beach" je lokalizovany priamo na nadhernej piesocnej plazi v tichej a okrajovej casti letoviska Malia. Majitelkou je velmi prijemna a zhovorciva pani Lola, ktora ochotne poradi a pomoze. Hotel patri k svetovo ocenenym hotelovym komplexom, tiez za nadhernu plaz a ciste more a navstevuje ho prevazne holandska, nemecka, norska a svedska klientela. Tvori ho komplex troch nadhernych budov, ktorych izby sa postupne rekonstruuju do talianskeho bielo-cierneho designu. Apartmany poskytuju vyhlad do zahrady, alebo su s priamym vyhladom na more alebo aj k bazenu. Hotel poskytuje dve sukromne parkoviska.
My sme byvali v "starsej budove a apartmane" :-), ktore sa budu rekonstruovat na buduci rok, resp. za dva roky. Mali sme moznost volby prave medzi novozrekonstruovanym dvojizbovym apartmanom s vyhladom do zahrady s jednym balkonom alebo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kanakis (app./studio)
 
17.09.16 19:32
Kréta » Rethymno » Petres
CK: Bez CK
 
Apartmanovy dom Kanakis sa nachadza v malej "dedinke" Petres nedaleko Rethymna. Nazov dostala tato osada podla obrovskych ciernych kamenov, ktore lemuju celu cast pobrezia smerom k Rethymnu. Osadu tvoria vlastne len dva apartmanove domy a dve taverny.
Apartmanovy dom Kanakis, v ktorom sme stravili krasne styri dni, sa nachadza hned pri hlavnom tahu Rethymno - Chania, asi 15 minut autom od Rethymna, vyzaduje sa preto mat auto. Ruch z hlavnej cesty, pokial mate ubytovanie oorientovane na more, vobec nepocut.
Apartmany lokalizovane na nadhernom mieste, s uzasnym vyhladom na more a cely zaliv, vlastni velmi mila grecka rodina Kanakisovych (mama, nevesta a zatko tu aj pracuju a o klientov sa vzorne staraju). Dom ma vlastne parkovisko a nedavno bol rekonstruovany aj s prislusenstvom. Ma vlastnu recepciu (ozdobenu fotografiami celej rodiny), na ktorej si mozete zakupit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Iolkos 2 (hotel)
 
17.09.16 15:52
Karpathos » Pigadia
CK: Fischer
 
Hotel stojí na kopci, ale cesta do centra a na pláž trvá do deseti minut běžné chůze. Pokoje čisté, každý den úklid. Wi-fi pouze u recepce a na terase. K snídani káva, čaj, pomerančový džus z koncentrátu, vejce natvrdo, dva druhy marmelády, tvrdý sýr, salám, jogurt si můžete dát s medem nebo čokoládovými cereáliemi. U bazénu svítí slunce pouze ráno a odpoledne pouze v jedné části kde jsou lehátka, voda je ve stínu, ale to jsem neřešila, přijela jsem k moři a ne k bazénu. V hotelu se může platit pouze v hotovosti. Celkově hodnotím hotel jako příjemný, odpovídající ceně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Golden Sands (hotel)
 
13.09.16 23:01
Korfu » Argirades » Agios Georgios - sever
CK: Firo-tour
V hotelu Golden Sands jsme strávili 14 dní a naší dovolenou nám bohužel ničím nezpříjemnil.
Pokoj byl celkem vybydlený,rozvrzané postele a celkem dost proležené matrace. Nestandartně malá koupelna s nedostatečným osvětlením.Výměna stářím unavených ručníků většinou s různě velkými dírkami probíhala každý den..
Ůklid byl velmi špatný !!!
Jídlo. Nic moc.Všeho dostatek ,ale nic na čem bych si pochutnal.Jen musaka chutnala jak má.Vrcholem byly grilované obědy (za 14 dní třikrát), které se pokaždé skládaly z klobásy,spálených kuřecích kusů a hlavně kostí téměř bez masa. Nemít zaplacené all inclusive v hotelu bych se nestravoval a radši si zaplatil za kvalitnější jídlo i pití u konkurence.
My jsme chodili na pláž taverny Malibu.2 lehátka +slunečník 6 €/den + 2 frappe zdarma.Čistá pláž,křištálové moře.U lehátek je v moři pás kamenů,ale kus dál se dá najít i písečný vstup.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Samaina Inn 4 (hotel)
 
11.09.16 13:06
Samos » Karlovassi
CK: Čedok
Naše nejkrásnější dovolená. Klidnější místo, do centra tak 15 minut pěšky. Potami Beach a vodopády cca 25 minut chůze od hotelu. Téměř vedle hotelu vinařství, kde je možné degustovat místní vína. Ostrůvek je malý, zelený, krásný - doporučuji půjčit auto nebo skútr a projet si ho na vlastní pěst - je tam nepřeberné množství nepřelidněných nádherných pláží.

Ubytování
Krásný prostorný pokoj, čistý. Každý den úklid, výměna ručníků, ustláno - skládali nám i pyžama a nové ručníky do různých tvarů :) Po příjezdu jsme na pokoji měli ovoce a láhev místního vína - velké + v pokoji v prvním patře jsme chytali wifi :)

Strava
Super super super - obrovský výběr (ovoce, saláty, masa, přílohy, každý den nějaká specialita). Tématické večeře, milý personál.

Služby hotelu
Naprosto příjemná a rodinná atmosféra. Tenisové kurty a posilovna v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Susie 2 (app./studio)
 
10.09.16 18:07
Thassos » Skala Potamia
CK: Aeolus
 
 
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Summer Sun 5 (app./studio)
 
07.09.16 11:05
Kefalonia » Skala
CK: Melissa Travel
 
Nemohu než potvrdit zde dříve uvedené recenze. Byli jsme velmi spokojeni, 5 hvězd nedávám jen proto, že vždy je co zlepšovat. Pro informaci doplňuji, že v blízkosti studií začala výstavba obchodního centra a letos již byl otevřen jeden z řady zdejších AB Food Marketů (něco jako u nás Billa). Fakt velmi dobré ubytování a ideální umístění,za což se pak ale "platí" tím zmiňovaným výšlapem do kopce.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Asteria (app./studio)
 
06.09.16 16:27
Chalkidiki » Sithonia » Sarti
CK: Aeolus
Jednoduše, ale účelně zařízená studia se základně vybavenou kuchyňkou a klasickou řeckou malou koupelnou (plně odpovídá 2* kategorii). Během pobytu (10 dní) proběhla jedna výměna ložního prádla a ručníků. Teplá voda bez problémů po celý den. Studio číslo 8 dokonce s balkónem (V) a terasou(Z), takže se dalo krásně větrat a klimatizace nebyla potřeba. WIFI zdarma, klimatizace za poplatek.
Parkování při troše štěstí přímo pod objektem, nebo v přilehlých uličkách. Velké prašné parkoviště za objektem.
Centrum městečka Sarti 100m a pláž 200m takže co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Pláže organizované střídající se s volnými. U organizovaných slunečník a lehátka za konzumaci nápoje se sprchami, WC v přilehlých objektech.
Možností stravování bylo v okolí ubytování nepočítaně, obchůdky se vším možným zbožím. V místě jedna půjčovna vozidel, ale díky tomu i vyšší ceny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Garden House 3 (app./studio)
 
05.09.16 21:22
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Zatiaľ najhořsie ubytovanie aké sme videli. Domáca nás zaviedla do poslednej izby na konci domu na prízemí. Na prvý pohľad sme zostali zhrozené. Na fotkách izba vyzerala svetlá a priestranná, ale naozaj bola dosť stiesnená a bez svetla. Balkón bol otočený do vyprahnutých kríkov a stromov, ktoré na izbu vrhali tieň. V izbe svietilo len malé svetlo. Nevideli sme si pod nohy. Na balkóne bol hrdzavý sušiak na prádlo, kde by sa nedali veci ani vešať. Na záchode sa nedali zavrieť posuvné dvere, vždy sa pootvorili na 15cm. Záchod keď sme spláchli, tak začal pretekať a bola na zemi kaluž vody. Chladnička v apartmáne pre 4 osoby mala rozmer 1m x 50cm. Trúba na pecěnie bola špinavá, celá zamastená. Samozrejme Garden robia aj iné CK tie mali izby na poschodí s ratanovým sedením a niektoré mali výhľad na bazén. Keď sme šli za domácou, že nie sme spokojné, tak nám povedala, že to je najluxusnejšie ubytovanie v Parge !!!!! Boli sme na Parge 8krát, tak nás neoklame. Wifi nefungovala. Nakoniec sme sa presťahovali do štúdií Dimas a strávili opäť krásnu dovolenku na Parge. Garden NEODPORÚČAME!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dimas 4 (app./studio)
 
05.09.16 21:01
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Tento rok sme boli ubytované v štúdiach Dimas cez ck Aeolus a boli sme veľmi spokojné. Krásne, nové ubytovanie s pekným nábytkom. Vnútri stôl a stoličky a ďalší stôl so stoličkamk a terase. Priestranná izba a pekná kúpeľna. Zlati domáci, majú dve malé deti. Každý druhý deň domáca upratovala a vyhadzovala smeti, dopĺňala mydlo a toaleťák. Domáci nám pomohol na poschodie s kuframi. Wi-fi išla na 100%. Od pláže Valtos takou rezkou prechádzkou 10 minút. Potraviny vzdialené 2 minúty. Odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Xidas Garden (hotel)
 
03.09.16 09:26
Kréta » Rethymno » Bali
CK: FIRO Tour
 
 
Hotel pro středně náročnou klientelu, hodně Rusů a Němců. Umístěn na klidném místě letoviska Bali, všechny pokoje mají výhled do úžasné zahrady, plné zeleně ( mimo jiné jsou zde i obrovské banánovníky). Personál opravdu kmitá, vše funguje. Hotel čistý, úklid nravidelný. Bazén moc pěkný, udržovaný. Allinclusive spíše jednodušší ale velmi chutné, vybere si každý. Jídla opravdu řecká, na to se těšíme vždycky nejvíce. Vzdálenost k moři je cca 200 m, ale jsou to pláže plné slunečníků a ty my nevyhledáváme. V dostupném okolí se bohužel nenacházejí žádné zátočiny se soukromím, jak informují cestovky. Nejlepší pláž Evita vzdálená cca 1,5 km, cestou z kopce do kopce. Ta je také organizovaná, ale bokem všech rušných barů. Možnost vycházek do okolí velmi momezená. Celkově dobrý dojem i z ubytování, personálu a také okolní přírody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunny Beach (app./studio)
 
31.08.16 15:15
Naxos » Agios Georgios
CK: Firotour
 
 
Studia Sunny Beach jsou v klidné části, v podstatě na okraji hlavního města. Tam lze dojít za cca 15 minut po pláži (prkenné desky, občas zaváté pískem) nebo po silnici. Na rozlehlou písčitou pláž to trvá asi 8 minut, k nejbližšímu státnímu supermarketu taktéž asi 8 minut. Studia jsou poměrně nová, pěkně zařízená - na pokoji je zdarma klimatizace, fén, v kuchyňce základní nádobí, toastovač, rychlovarná konvice, kávovar. Výhled je buď na přístupovou cestu (slepá) a bazén, nebo směrem do hor. V tom směru roste před budovou rákos - v některé době zde mohou být komáři (v srpnu nebyli). Úklid je každodenní, výměna ručníků taktéž, výměna ložního prádla asi 3x za pobyt. Wifi chodí, občas padá. Výborné ubytování, protože poskytuje jak klid, tak snadnou dostupnost města, poblíž krásné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos