Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 6 | 47
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2700
 
 
Aloni (hotel)
 
27.07.16 17:23
Paros » Piso Livadi
CK: Bez CK
 
Velmi pěkný hotel s bazénem v typicky kykladském stylu. Byli jsme 2+2 větší děti. Hotel nabízí bufetové snídaně. Výběr menší, ale byli jsme spokojeni. Velkou devizou byla opravdu luxusní veliká terasa s krásným výhledem na okolí a moře. Krásný bazén. Vše čisté, úklid denně, výměna povlečení a ručníků asi třikrát za pobyt. piso Livadi je příjemné menší letovisko s malebným přístavem, je zde opravdu klid. Byli jsme velmi spokojeni, doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zafiri (app./studio)
 
24.07.16 16:15
Kréta » Paleochora
CK: CK Viamare
 
Zafiri je prijemny pension se zahradkou, se sezenim pod stromy, kde jde chytit wifi.Uklid byl na jednicku.Denne vynesene kose,2x osusky,1 x povlceni,doplnovan toal.papir a asi i zameteno.Majitel i pokojske byli velmi prijemni.Na pláz je to asi 4 minuty a do stredu mesta asi 7 minut,proste vsude kousek a pritom absolutni nocni klid.V patre byla nutna klimatizace(5.-Euro).Pokoj byl zarizen jako vsude v Recku kde je ubytovani bez jidla.Ale pozor, byla tam i mycka nadobi,takze kdo si vari.....Jinak v Paleochore neni nutno varit protoze je tam spousta uzasnych taveren,z nichž Taggelakia ma ceskou spolumajitelku Radku.Byli jsme v Zafiri moc spokojeni ,diky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Babis 2 (hotel)
 
23.07.16 14:02
Zakynthos » Zakyntos » Kalamaki
CK: Exim tours
 
dovolená v termínu: 08.07.16 - 22.07.16
Plánovali jsme cestovat a poznávat ostrov, z tohoto důvodu ubytování ve studiích. Vila Babis nabízí klasické, starší studia a apartmán. Ten má sice dvě koupelny, ale nemá klasické dveře mezi pokoji, pouze drhnoucí, plastové "shrnovačky" . Ve studiích vše tak trochu v původním stavu,ale funkční. Každý pokoj dvě klasické, vcelku pohodlné postele (tedy ne řecké dvoulůžko 1,4 m široké),toaletní stolek, noční stolek, vestavěné skříně - hodně věšáků.Kuchyňka jednoplotýnkový vařič s malou plotýnkou na džezvu, varná konvice.Jeden větší hrnec, jeden menší, hrnečky na kávu/čaj, skleničky, talíře. Počet nádobí ale neodpovídá počtu ubytovaných - v apartmánu jedna kávová lžička, jen tři hluboké talíře.Ale poradili jsme si.Dva ostré nože, prkénko, naběračka.Na malé vaření dostačující. Jar a houbičku ale sebou. Prostorná terasa se sušákem, nábytkem, výhled do udržované zahrady. Klidné místo, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zafira (bungalov)
 
23.07.16 11:36
Kos » Kefalos
CK: Viamare
 
 
Jedno z nejlepsich ubytovani v recku. Pokoje velke, kuchyn vybavena, apartmany na plazi. Celkovy dojem na jednicku.bylo to opravdu moc pekne. Plaz pisecna, dlouha.vrele doporucuji
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Philippos (app./studio)
 
22.07.16 22:24
Korfu » Kassiopi
CK: KM Travel
 
dovolená v termínu: 11.07.16 - 21.07.16
Výhodou ubytovania je priestrannosť štúdia. Štúdio bolo vybavené štandardne, priestranná kuchynka s dvojplatničkou a malou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, riady a ostané vybavenie postačujúce pre 2 osoby, jedálenský pult s barovými stoličkami, v roku ešte aj sedenie so stolíkom. Nábytok bol starší ale funkčný. Kúpeľňa- grécka klasika, sprchový kút s krátkym závesom a odtokmi :D V štúdiu pre 2 osoby boli dve oddelené postele a stolíky, v štúdiu pre 2 a viac osôb bola poschodová posteľ. Priestranný balkón s plastovým nábytkom, šnúrami na sušenie prádla a výhľadom na protiľahlý apartmán. Nevýhodou boli chýbajúce siete proti hmyzu, komárov tam bolo naozaj neúrekom a nedali sa vyhlušiť ani odpudzovačom. Štúdio je súčasťou aparthotelového komplexu s krásnym bazénom, barom a minimarketom. Poloha štúdia nie až taká skvelá, na tie krajšie pláže ako Bataria je to cca 1,5 km (dole kopcom- hore kopcom). K nákupným uličkám- centru je to cca 200 m. Výmena uterákov, vyprázdnenie košov a upratanie cca každý druhý deň, posteľné prádlo vymenené v polovici pobytu. Slečna upratovačka celkom milá, barman tiež, majiteľa neviem posúdiť. WiFi fungovalo náhodne, občas aj na balkóne občas pri bazéne. Celkovo hodnotím ubytovanie pozitívne, avšak pre ďalší pobyt by som si vybrala iné letovisko.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunday (app./studio)
 
22.07.16 12:37
Naxos » Agia Anna
CK: Bez CK
 
Ubytování jsme našli přes Booking.com a vybrali si podle velmi kladných recenzí. S ubytováním jsme byli spokojeni. Měli jsme 2 velké ložnice, tj. manželskou postel a 2 samostatné lůžka. Vybavení: kuchyňka s vařičem, rychlovarná konev, nádobí, lednička, malá koupelna s WC, klimatizace. 1 balkon s posezením a výhledem na Choru a jedna velká terasa s posezením a výhledem na moře. Nábytek starší, ale všude čisto a postele pohodlné. Apartmány mají ideální polohu - asi 100 m od moře, přesto v klidné ulici, zastávka autobusu asi 80 m od domu, přímo před obchodem s potravinami. Majitelka velmi příjemná, ochotná. Okolí: klasické řecké, mírný "binec" :-) Jediné, co nám vadilo, byli komáři, kterých tam bylo opravdu hodně. I přes elektrický odpuzovač komárů jsme byli dost pokousaní, za to ovšem majitelé nemohou, proto dávám nejvyšší počet bodů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Faros C 3 (app./studio)
 
20.07.16 23:10
Paxos » Gaios
CK: Melissa travel s.r.o.
 
 
Hotel/Penzion či studia FAROS-jak chcete- na mě působil velmi příjemným prostorným dojmem.Ubytování je ve svahu,musíte počítat,že budete denně překonávat několik "řeckých" schodů (každý jinak velký),po náročnějších výletech jsme sotva lezly,ale vylezly :-D. Pro méně pohyblivé to moc není. Za příplatek jsme měli v nejvyšším patře pokoj typu C,studio č.1 s nádherným prostorným balkónem.Dřevěnými lehátky,sušákem,stolečkem,2 plastovými židlemi a 2 dřevěnými židlemi.Posezení bylo pod stříškou,plus elektrické "žaluzie".Ze všech studí je výhled na přístav a městečko.O víkendu vyhrávala hudba,nic hrozného a jinak byl klid.
Koupelna byla malinká,avšak čistá a příjemná.Ve sprchovém koutě závěs,polička a spousta věšáků a odkládacích prostor.Okno bylo předěleno síťkou,či-li nehrozily žádné hmyzí létající návštěvy.Dokonce v koupelně bylo tekuté mýdlo.Funkční ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Zante Maris (hotel)
 
20.07.16 21:24
Zakynthos » Tsilivi - Planos
 
Hotel nás mile překvapil. Neočekávali jsme nic vyjímečného, přesto jsme byli nadmíru spokojeni. Pestrý výběr jídel na snídani, oběd i večeři. Asi 10 jídel na dopolední a odpolední svačiny (hranolky, omeleta, saláty, toasty, hamburgery, rybí prsty, ..).
V restauraci u pláže skoro každý den tématické večeře (řecká jídla, italská, středozemní, barbecue apod.).
Pokoje pěkné a čisté, s terasou. každodenní úklid a výměna ručníků. Na pokoji balení vody (cca 1 láhev na den), varná konvice s čaji a kávou. Na hotelu wifi zdarma. Personál milý a ochotný.

Hned u hotelu je parádní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodným i pro malé děti. Voda byla teplá a krásně průzračná.

Rádi se tam zase vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Baywatch 3 (app./studio)
 
20.07.16 08:35
Karpathos » Pigadia
CK: Alex
 
 
Předcházející recenze jsou pravdivé.
Není co dodat. Snad jen , že pokoj č.15
se nachází nad vchodem a východem
pro personál do kuchyně. A tak se dozvíte
vše potřebné k jídlu a stolničení.
Jinak vše v poho. Okolí , výlety atd...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Kormoranos (hotel)
 
19.07.16 16:53
Korfu » Sever Korfu » Acharavi
 
Menší hotel Kormoranos leží v klidné části Acharavi. Mini market je hned vedle hotelu.Restaurace, bary a místní taverny naleznete v těsné blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 40 km. My jsme se na hotel dostali za 2 hod.
Oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a barovým servisem je vzdálena cca 10 m od hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek 4 EUR/set.
Hotel nabízí svým hostům vstupní halu s recepcí, restauraci a bar. Na recepci jsou k dispozici bezpečnostní schránky.
Standardně zařízené klimatizované pokoje , mají koupelnu ,TV, miniledničku (zdarma) a balkon. Úklid každý den.
Polopenze (snídaně formou bufetu, servírovaná večeře). S jídlem jsme byli spokojeni a bylo ho dost. Snídaně jednoduchá jako všude v Řecku. Večeře - předkrm - hlavní jídlo - dezert .
Personál hotelu průměr. Moc se nesnažili , asi jim nezáleží na klietech.
Nakonec celková spokojenost , dovolenou jsme si krásně užili .
Auto jsme si půjčili přes delegáta za 130 eur na 3 dny .Byli jsme na Korfu poprvé a nechtěli jsme riskovat , kdyby byl nějaký problém.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Memphis Beach 7 (hotel)
 
19.07.16 14:20
Rhodos » Kolymbia
CK: Kartago/Exim
 
Do hotela sme sa vrátili po 12 rokoch. Na jeho úrovni sa nič nezmenilo, všetko klaplo na 1*. Bývali sme v budove č. 3, v izbe 36, ktorá bola priestranná 1x dvojpostel a 2 válandy. Pri kúpe zájazdu som platila za SUPERIOR izbu, ale kedže bola posledná voľná izba od cestovky a kupovala som zájazd 3 dni pred odletom, vôbec som to neriešila, skôr som to privítala. V izbách bolo čisto, denne - okrem nedele - upratovanie a výmena uterákov, posteľné prádlo cca každý druhý deň. Strava chutná, dostatočný výber jedál či na raňajky, obed alebo večeru. 1x za týžden (sobota) Grécky večer. Vodu sme si kupovali, i keňd voda z vodovodu je deklarovaná ako pytná. Za poplatok 1,50€ bolo aj Frappe a espresso v bare. Obyčajnáú hotelová káva k dispozícii celý deň.
Pláž od hotela cca 250 m (5min pešo) po asfaltovej ceste je pieskovo kamienková, do mora sa dalo ísť celkom dobre, ale pre deti isto je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Chrystalla 3 (hotel)
 
19.07.16 10:07
Kypr » Protaras
CK: Cedok
 
Po 11 letech kdy jezdíme pravidelně na Kypr, jsme změnili hotel i letovisko na Kypru, vybrali jsme hotel Chrystalla u pláže Fig Tree Bay. První dojem, kdy jsme 2 + 1 obdrželi "klíče" od pokoje byl šok, pokoj pro 2 + 1 byl velmi malý, taktéž balkon,nevěděli jsme jak se vůbec vejdeme, žádal jsem o výměnu pokoje i za doplatek, bohužel byl prý hotel plně obsazen, takže nám zůstal tento malinkatý pokoj s výhledem na moře, ale říkali jsme si, že je stejně na vyspání, tak co víc potřebovat a dovolenou jsme si i tak užili.
Celkově by hotel, i když prošel rekonstrukcí, potřeboval renovovat a modernizovat.
Stravování: menší výběr jídel, než je zvykem, ale jídlo chutné.
Pláž: Fig Tree Bay asi necelých 100m od hotelu, bohužel je pláž i celý zbytek pláží Protarasu maximálně přeplněný, takže jsme raději jezdili busem se koupat do Napy, kde jsou pláže větší, delší, širší a lidi je tak méně.
Protaras má krásnou pobřežní promenádu.
Personál hotelu : super, ochotný a usměvavý, pracují zde i češky
Cena: pouze za last minute, katalogovou cenu bych za tento hotel nedal.
Moře krásné křišťálově čisté a prohřáté.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Dionysia (app./studio)
 
18.07.16 22:02
Zakynthos » Alykes » Xehoriati-Amoudi
CK: Viamare
 
Samotné ubytování nemá chybu.Budova 3 apartmánů je v olivovém sadu, takže je tu příjemný chládek i bez klimatizace.Apartmán je prostorný, s velkým balkonem, vybavení v kuchyni přiměřené.Oproti zvyklostem je tu velká lednice s mrazákem, což jsme zvláště ocenili (vzhledem k větší vzdálenosti marketu jsme měli zamražené pečivo).Majitelka je příjemná mladá žena, která se vzorně stará o každodenní! úklid, výměna lůžkovin a ručníků každé 4 dny.V balk.dveřích jsou zasouvací sítě proti hmyzu.Na zahradě je k posezení příjemný altán.
Dostupné pláže v okolí jsou v Xehoriati - asi 500 m vzdálená ,ne moc velká písčitá pláž pod restaurací Shoestring, v Amoudi -asi 700 m, ale tady jsem prakticky žádnou pláž neviděli, lehátka jsou na zahradě u restaurací. Pár kroků pod apartmány je divoká pláž, kamenitá s nánosy suché mořské trávy (jako slamník :-) ), vstup do moře je kamenitý, ale dál je ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Roses Beach (hotel)
 
18.07.16 14:30
Paros » Parikia
CK: Firo tour
Velmi příjemný hotel, milý personál. Denně úklid, během 9 dnů 2x výměna povlečení a ručníků. Hotel má přízemí plus dvě patra - celkem asi 15 pokojů. V přízemí je východ z pokoje přímo ven, pokoje nemají nijak oddělené terasy, což je možná dobré pro malé děti. Pokoje v patrech mají balkony s výhledem na zátoku. U hotelu je menší bazén s barem a úžasnou pohovkou, pro snídaně je posezení taky venku. Snídaně je ráno cca od 8 připravena v kuchyňce. K dispozici je káva, čaj, vynikající čerstvá pomerančová šťáva, jogurt, med, marmelády, cereálie, máslo, pečivo, vajíčka a ovoce. Pokoje jsou malé, ale dostačující. Minikoupelničky tradičně bez sprchových závěsů. Balkony podle typu pokoje. Na pláž je to cca 5 minut. K nejbližším tavernám necelých 10 minut. Dále je to k obchodům. Do přístavu (autobus.zastávka) 20-25 minut. Hotel je na okraji města, večer je kolem klid. Je k dispozici Wi-Fi, klimatizace, není TV,trezor a fén.
Příjemné místo pro dovolenou
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sirens Beach 2 (hotel)
 
18.07.16 08:59
Kréta » Hersonissos » Malia
CK: EXIM tours
Dovolená na začátku sezony (konec května) se velmi vydařila. Hotel opravdu na úrovni, jeho hosté převážně německá klientela. Wi-fi zdarma v celém areálu i na pokojích, jídla a pití až moc, na baru možnost sledovat fotbal (LM) na velkoplošném plátně. Fitko, masáž, dva bazény lehátka na pláži vše v ceně. Písečná pláž a moře kromě prvního dne (vítr) v pohodě. Kousek do městečka (bary a obchůdky) a pěknou vycházkou k archeologickému nalezišti. Na výlet na Knossos, plošinu Lasithi a ostrov Spinalonga se vyplatí zapůjčit auto.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos