Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 32
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2810
 
 
Privat (soukromí)
 
25.08.17 19:47
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Pocas nasich ciest do Grecka sme vyskusali rozne ubytovania, medzi ktore patri aj ubytovanie na sukromi. V sezone 07/ 2012 sme cestovali na Lefkadu individualne autom, bez zaisteneho ubytovania. Ubytko sme zohnali na druhe opytanie, kusok od obecnej plaze v AN. Ubytovanie na private je skromne, avsak s bajecnou polohou, ktora je na nezaplatenie. Studiovy apartman: 5 lozok, kuchynka, ladnicka, toaleta, sprcha...Za nas v kumulative spokojnost. Nebol to sice ziadny prepych, avsak clovek mal na dosah vsetko co potrebuje.
..cestou ku obecnej plazi v AN sa ubytovanie na sukromi neda obist

https://www.youtube.com/watch?v=MwQSthnx2Lg
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Villa Avra (vila)
 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Pavlos 6 (app./studio)
 
21.08.17 13:03
Epirus » Preveza » Parga
CK: Melissa Travel
Prostorny rodinny apartman, ktery sousedil s druhym a mel spolecnou prostornou terasu - pro dve rodiny v pribuzenskem vztahu to nemelo absolutne zadnou chybu. Na pomery velice prostorna koupelna, kuchynka vybavena zakladni vybavou, prostorna satni skrin se zabudovanym trezorem, TV,...
Tyto dva apartmany jsou jedine bez klimatizace, ale jsou situovany tak, ze i kdyz venkovni teplota dosahovala temer 40C tak bylo uvnitr velice prijemne.
Uklid probihal k nasemu milemu prekvapeni kazdy den, jednou za pobyt bylo kompletne vymeneno povleceni a rucniky.
Moznosti je i vyuziti bazenu, ktery je k dispozici za konzumaci u protejsiho ubytovaciho zarizeni - par kroku pres silnici.
Na nadhernou plaz s kristalovou vodou a uzasnymi sceneriemi prijemnou prochazkou ulickou mezi obchudkem a tavernami do 5min. Pekarna a obchod s potravinami pobliz, centrum mestecka cca 10min poklidnou chuzi.
Jedine minus je snad ta relativne frekventovana silnice za ubytovanim, pres kterou se musi na bazen a absence vyhledu na more, ale to je drobnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
17.08.17 16:52
Naxos » Plaka
CK: Melissa
 
Hotel Plaka 1 v Plaka je trochu odlišný od normálních hotelů či apartmánových domů. Patří totiž pod camping Plaka, a přístup k němu vede středem campu mezi stany a vařiči. Nemusí to každému vyhovovat, zejména cesta autem v noci je trochu adrenalinová. Kvůli této cestě je vzdálenost k recepci asi 250 m a k moři asi 400 m, byť vzdušnou čarou je to k moři asi 250 m.
Melissa má 5 nebo 6 studií, dvě v patře a ostatní v přízemí. Každé studio je jiné, liší se zejména okny a balkony, velikosti mi připadaly stejné. Jednoznačně nejlepší je studio č. 6 v patře - má veliký balkon směrem na JZ a okna nebo dveře na všechny 4 strany. Moře je v dálce vidět. Proč nedávám plný počet hvězd je velikost - být tam dva, je to skvělé, pro tři je to OK. Ale pro čtyři je to nepříjemně malé. I když jsme nějaký nábytek vytahali na balkon, tak jsme se tam prostě nevešli. A to jsme tam jen přespávali, neumím ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irida 5 (app./studio)
 
16.08.17 17:38
Skopelos » Sporady » Stafilos
CK: Melissa travel
 
 
Byli jsme ubytováni v samostatném domečku vzdáleném cca 50 metrů od hlavního penzionu Irida. Naprosto dostačující pro dvě osoby. Vybavení kuchyňky skromné, ale po našem upozornění velice sympatický pan majitel kuchyňku doplnil o cedník, krájecí prkénko a vařečku. Teráska byla fajn měli jsme soukromý, ale šlo sedět až večer, protože se přemnožily vosy, které ulehaly až po osmé večer. Chodili nás navštěvovat pejsci sousedů. Byli přítulný a vděčný za trochu vody do misky! Po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr. Je všude daleko. Supermarket 2,6 km, pekárna 800 metrů a do hlavního města Skopelos jsou to 4 km. Pláž Stafilos byla 500 metrů a Velánio 1 km. My jsme chodily na Nuda pláž, což byla druhá část Velánia oddělující skálou a tam to bylo ještě asi o 100 metrů dál. Byli jsme v srpnu 2017 a pláž byla poloprázdná! Celkový dojem z dovolené byl krásný! Jen si to člověk nesmí nechat zkazit různými drobnostmi! (např.vosy, v noci štěkající pes).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Vasil 2 (vila)
 
15.08.17 18:07
Zakynthos » Tsilivi
CK: Melissa
 
 
Bylo to opravdu jedno z lepších ubytování, pokoj až na lednici (ale to jsem viděla, že postupně majitel obměňuje) v pohodě, Velice milý personál, hlavně Jorgas u bazénového baru byl opravdový pohodář. Moře na dosah, spousta taveren také, jen by tam člověk musel být celé prázniny, aby všechno stihnul :-) Dovolenou v této vile i na ostrově jsem si parádně užila já, moje vnučka i sestra s manželem, všichni jsme byli spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Maria apartments (app./studio)
 
13.08.17 21:07
Kréta » Chania » Kalyves
CK: Ne
Příjemná dovolená v malém městečku Kalyves, 25 km od letiště Chania - taxi 40 eur. Hezké ubytování v "řeckém" stylu. Panuje zde rodinná atmosféra. Krásná travnatá zahrada, ze které vede 7 schůdků přímo na krásnou písečnou pláž-málo lidí. Majitelka Maria Katsanikaki je velmi hodná a příjemná paní. Úklid téměř denně. Hned naproti apartmánů je supermarket řetězce Ynka. Příznivé ceny. Již máme rezervováno na příští rok. Moc doporučuji. Letecky z Katowic s Ryanair.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
 
12.08.17 08:57
Kefalonia » Xi,Lixouri
CK: Firo
 
Příjemný hotel pro klidnou rodinnou dovolenou. Blízko pláže Xi s červeným pískem,pozvolný vstup do moře,vhodné pro malé děti. Vodní sporty,lyže,parasailing,slapadla atd.Stravování pestré,hodně ovoce,zeleniny,řecká kuchyně ,chutnalo nám. Klientela převážně polská. V okolí je jeden minimarket, dvě taverny. Doporučuji půjčit si auto.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lakki Beach 2 (app./studio)
 
09.08.17 11:46
Karpathos » Amoopi
CK: Melissa Travel
 
Nedokážu slovy vyjádřit, jak moc se nám líbilo. Nemáme co vytknout. Domácí v Lakki Beach nejhodnější domácí, které jsme kdy viděli. Každý den si na každého hosta našli chvilku, aby se zeptali, co bude dělat, případně jaký měl den. Snídaně naprosto dokonalé. Když jsme nesnědli ranní moučník (každý den jiný), protože se to prostě nedalo, přinesli sáček, ať si ho vezmeme na odpoledne. Když jsme řekli, že jedeme na pláž na Agios Nikolaos a dost foukalo, přinesli našemu synovi destičku, aby se cítil bezpečněji. Loučili jsme se s nimi těžce, jako velcí přátelé a já jim s pláčem slíbila, že se za rok vrátíme. Máte-li rádi klid, malé plážičky, nečekáte promenády aj., je Amoopi dobrá volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pyli Bay 10 (hotel)
 
28.07.17 20:19
Kos » Marmari
CK: VTT
 
 
Hotel se skládá ze čtyř budov, kdy dvě jsou nově postavené a dvě starší. Cesta mezi nimi vede pěknou zahradou s oleandry, tenisovým kurtem. Na trávě se pasou zvířata, vloni kráva, letos kozel, kozy. Na některých obrázcích byl vidět i osel. Jeden velký bazén s dětským je u nové části s recepcí a druhý velký bazén s dětským je u starší části, kde se nachází i jídelna a bar, kde se konají i řecké večery a jiné akce. U nové části je taktéž bar. Bydleli jsme v nové budově hned nad recepcí, kdy pokoj byl prostorný s klimatizací v ceně individuálně ovládanou. Balkon byl zajištěn dveřmi se sítí proti hmyzu i pevnými prosklenými dveřmi. K dispozici byl fén a televize asi se čtyřmi programy. Nábytek byl nový, koupelna prostorná s okénkem zajištěným sítí proti hmyzu, je zde vana. Úklid byl prováděn každý den, kromě neděle (to byly vyneseny pouze koše). K úklidu jsme neměli nikdy připomínky. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Molos 2 (hotel)
 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
28.07.17 16:27
Skopelos » Glifoneri
CK: Melissa Travel s.r.o.
 
 
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Zacharula 3 (app./studio)
 
26.07.17 21:39
Kefalonia » Argostoli » Lassi
CK: Melissa travel
 
 
Studio pro dva dospělé a dítě je dostačující. Terasa veliká, zastíněná, orientovaná směrem k moři. Kuchyňka dostatečně vybavená, možná by byla dobrá varná konvice. Hrnců dost na případné vaření. Lednice vyhovující. Koupelna prostorná, každý druhý den výměna ručníků, povlečení, denně vynášeny koše z koupelny a kuchyňky. Byli jsme velmi spokojeni s velkým bazénem, který byl k použití prakticky nepřetržitě, byl pravidelně ráno čištěn a prováděn úklid v jeho okolí na chodníčcích. Ve druhé polovině června byla lehátka a slunečníky pouze na 300 m vzdálené pláži pod hotelem Mediterranee (za 8 Euro) a na pláži Makris Gialos (za 6 Euro). Ještě pro místní nebyla sezóna. Písčité pláže byly udržované, čisté, moře krásné. V Lassi je dostatek supermarketů, obchůdku a taveren s chutnými jídly. Výhodou je autobusové spojení s hlavním městem Argostoli - cca 2,5 km, takže i pěkná procházka spojená s krmením želv. Lassi je dobrý výchozí bod pro výlety po ostrově. Bydleli jsme ve žlutém domečku, takže tam nebyl slyšet hluk z taveren kolem hlavní silnice. S výběrem našeho ubytování i se zajištěním zájezdu CK Melissa jsme byli velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Flora 2 (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
24.07.17 09:34
Santorini » Kamari
CK: Firotour
 
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací