Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 14
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2771
 
 
Albatros 6 (hotel)
 
09.07.17 22:49
Karpathos » Lefkos
CK: Aeolus
 
Ubytování na skvělém místě - u klidné pláže Potali, 15 minut chůze od Lefkosu. Tři z celkových pěti studií mají výhled na moře, zbylá dvě studia mají výhled převážně na hory. Všichni mohou používat společnou terasu s výhledem na moře. V domečku vedle studií je apartmán taktéž s výhledem na moře. Pokoje jsou jednoduše, ale dostatečně vybaveny, chyběl jen prostředek na mytí nádobí a houbička. Úklid probíhá denně. Šumění moře je slyšet až do pokoje, krásně se při něm usíná i probouzí :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Mykali Bay 2 (hotel)
 
08.07.17 23:34
Samos » Pythagorion
CK: Blue Style
 
Menší rodinný hotel sestává z několika domečků, v každém z nich je cca 6 až 8 pokojů s malými balkony (žádné soukromí). Pokoje v přízemí jsou vybaveny velkou terasou. Všechny pokoje mají výhled na moře. Personál velmi příjemný, pokoje udržovány ve velké čistotě, probíhá denní úklid. Každý třetí den bylo měněno ložní prádlo. Snídaně opakující se, se stejnou nabídkou, ale dostačující. Večeře vždy jeden druh masa, více druhů příloh, různé druhy salátů a zeleniny, dezert, meloun, broskve, jablka. I větší jedlíci byli uspokojeni. Pití k večeři je potřeba si hradit sám. Ceny nabízených nápojů přehnaně drahé. Bazén u hotelu čistý, pěkný. K moři je to opravdu daleko, cca jeden kilometr. Nejbližší pláž je dole pod luxusním hotelem Proteas Blue Resort, pěšky po kamenité cestičce cca 10 minut z kopce. Místní bus - zastávka na znamení na hlavní cestě, doprava funguje. Poblíž půjčovna aut, skútrů a kol. Využili jsme půjčení kola, bohužel hrůza sama, ale nakonec vše dopadlo ok. Celkově se nám líbilo, Samos je krásně zelený, příroda úžasná. My našli plážičku, která byla jen naše.....a takových je tu nespočet.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Santorini Houses dům Hara (app./studio)
 
07.07.17 20:40
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Po reklamaci původního pokoje, nám byl přidělen pokoj č.5 v domě Hara (viz.moje předešlá recenze).
Dům byl obklopen krásnou velkou bouganvillii. Pokoj byl velmi prostorný tj. kuchyňka s posezením v jedné místnosti, ložnice s balkónem v druhé. Kuchyň byla vybavena pár kousky nádobí, každý pes jiná ves a starším vařičem ale my si na pokoji chystali pouze snídaně, tak nám to nevadilo. Jediné co jsme postrádali byl nůž, byl zde pouze mazací. Jinak klasika džezva, talíře, hrnky, skleničky, hrnec...pro dva, vybavení bylo po skromnu, ale dalo se.... Ocenili jsme že byl v kuchyňce stolek a židle, protože ráno na balkón opravdu pražilo slunce. Utěrky, jar, houbičku jsme nenašli, ale měli své. Obytná místnost byla opravdu veliká, nábytek starší, ale vše funkční, byla zde skříň s trezorem, dvě postele s noč.stolky (matrace tvrdší), toaletka se zrcadlem, taburetky, odkládací lavice, věšák, ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Santorini Houses dům Ria (app./studio)
 
07.07.17 19:55
Santorini » Kamari
CK: Brenna
 
dovolená v termínu: 23.06.17 - 04.07.17
Název studií pod sebou ukrývá 3 různé domky s názvem Hara, Ria a Popi a má společnou recepci s hotelem Alitana,kde je možno využívat bazén. Po našem příjezdu jsme byli ubytování v pokoji č.8 domu Ria. Jak jsme později zjistili, v tomto domě byl ubytován personál a jediný volný pokoj zezadu budovy byl přidělen nám, ostatní hosté, kteří přijeli s námi byli ubytováni v domě Popi. Bydlet s personálem by nám samozřejmě nevadilo, kdyby bylo vše ostatní v pořádku, ale....K pokoji se přicházelo přes dřevěnou desku, která zakrývala jakousi díru (dle nás odpad), takže hrozil úraz a výhled byl vskutku famózní. Když jsme otevřeli dveře pokoje, málem nás seklo....Takový smrad jsem v životě nezažila, pokoj smrděl zatuchlinou jako kdyby nebyl Xlet používán. Místnost byla malinká (nebylo kde odložit boty natož kufr...), kolem postelí se sotva dalo projít. Nábytek starý, oprýskaný (ale tak to by šlo ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ilyssion 3 (hotel)
 
05.07.17 22:30
Rhodos » Pefki » Pefki - Lardos
CK: Vtt
 
Dovča v termínu 10. - 21. 7. 2016.
Měly jsme nádherný výhled na moře, který vyvážil drobné nedostatky (kapající klimatizace...). Areál hotelu je moc hezký, zeleninové záhony jsou příjemným zpestřením a poloha u moře úžasná, jen do městečka je to dál a po dost rušné silnici, tedy spíše pro ty, co mají rádi klid. V hotelu i malý obchod se základními potravinami, suvenýry... Jídlo - docela dobré, ale u večeře šílené fronty, chtělo by to vyřešit přístup, rozdělit saláty/zeleninu a teplá jídla. Pláž u hotelu - jen pár lehátek a přístup po žebříku, ale kousíček u vedlejšího hotelu je pěkná pláž s dobrým vstupem do moře, k placenému setu voda zdarma. Příjemný pobyt bohužel narušovali velmi hluční Rusové (zažily jsme jejich invazi, když měli zakázané Turecko).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
05.07.17 08:46
Santorini » Kamari
 
Jedná se o rodinný hotel,
na mne působící se silným řeckým
způsobem žití a stylem úpravy interieru .Pro nás středoevropany 90% jakoby zkrášlujících věci sem nepatří. Ale jsme v ŘECKU. A styl je veden podle velmi decentí dámy, majitelky hotýlku.
Koupelna - WC, dlaždě čisté ,sprch.kout.také. Voda teplá byla i po 19,30hod., kdy jsme se vraceli z pláže.
Prádlo výměna 3x za pobyt.
Klimožka funkčí celý pobyt. Bez poplatku.
Bezpečnostní zařiz. proti zlodějům stále
zapnuto. Wi-Fi funkční na pokoji i na terase.To za pokoj č.21
Snídaně obyč klasika jak už tady bylo psáno. Schází ovoce. Nahrazeno kompotovaným ananasem, broskvemi.
Chodili jsme na snídani 8,40 - 9h. a pokud něco došlo a nebylo doplnëno? Řekl jsem si o to a v dostatečné mé spokojenosti
byl talíř plný.
Bylo i vyhověno v poslední den odjezdu
obývat pokoj až do ùplného odchodu na bus a letiště.
Jen nás trochu zarazil nový trik ceny za
používání slunečníku.
Ležte si pod nim zadarmo jak dlouho chcete, ale pozor....... uděláte konzumaci
v taverně
Tak to je boom letošní sezóny
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Marcos Beach 2 (hotel)
 
04.07.17 17:54
Ios » Mylopotas
CK: Melissa
Příjemný hotel s 35 pokoji. Klientela v hotelu je vesměs západoevropská. Pro Čechy zatím k dispozici 6 pokojů. Blízko do centra (2km) a od místní pláže Mylopotas zkratkou vyschlým korytem (v noci bez světla nedoporučuji) jen asi 250 m. V hotelu i jeho okolí je klid. Poblíž je i pekárna a pár minimarketů.
Hotel je vystavěný v kykládském stylu. Ze všech pokojů je výhled na moře, jen jej trochu kazí natažené dráty el. vedení. Do krytých teras sluníčko moc nezasahuje, takže se tam dá sedět i přes den. Pokud vám ovšem neukazuje teploměr 39 st. ve stínu. :-) K dispozici je menší bazén (9-21 hod.) s lehátky, pool barem (do 24 hod.) se slušnými cenami a dobrým stáčeným vínem. Bazén ovšem nemá dětské brouzdaliště. K dispozici je wifi na pokojích s kolísavou sílou signálu. Na recepci jsou i dva malé počítače s možností vložení SD karet z foťáku. Personál hotelu je velmi příjemný a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Paradiso 2 (app./studio)
 
03.07.17 22:28
Naxos » Maragkas » Agia Anna
CK: Melissa Travel
Byli jsme se vším maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
 
02.07.17 17:25
Kréta » Rethymno » Platanias
CK: CK Fischer
Hotel je umístěn na rozhraní letovisk Platanias a Adelianos,od pláže jen pár kroků.
Ubytování odpovídá popisu cestovní kanceláře,úklid denně kromě neděle.Jídlo bylo dobré a stále se doplňovalo.Během dne zmrzlina,svačinka,pivo,nealko .......Za mě spokojenost....jen mi docela vadil zápach z kanalizace vždy v ranních a večerních hodinách....naštěstí nám to nešlo do pokoje,ale bylo to teda cítit dost.Jinak vše OK
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
LUX (hotel)
 
29.06.17 21:34
Athény » Piraeus
 
 
Individualnou turistikou sme Hotel LUX navstivili na blind. Cestou domov z ostrova Paros, sme jednu noc a den stravili v Athenach. Hotel na prespatie bohato dostacuje. Je blizko odchodovych bran trajektov na Kyklady, Taktiez blizko plaze v Piraeus a zastavky autobusu linky X96 smerujuceho z letiska a na letisko. Slusny hotel....Spokojnost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Lola (soukromí)
 
29.06.17 15:01
Korfu » Agios Georgios - sever
 
 
Boli sme veľmi spokojní. Naše štúdio bol vlastne apartmán na prízemí domu (spálňa, kuchynský kút s jedálňou, kúpeľňa s WC a veľká terasa). Upratovali každý tretí deň, menili uteráky, prezliekali postele. Mali sme možnosť využívať služby hotela Alkyon. Chodievali sme tam do bazéna, mohli sme využívať wi-fi pripojenie, reštauráciu, pool bar, ak by sme chceli, dala sa priplatiť polpenzia alebo all inclusive. Z prednej strany domu bol super market a suveníry. Bankomat priamo pred domov a tiež 2 reštaurácie.
Na pláž to bolo pár metrov, pláž bola piesková, voda trošku chladnejšia (06/2017, vo vedľajších strediskách citeľne teplejšie more), ale kúpať sa dalo. Na pláži slnečníky a aj veľa miesta, kam sa človek mohol zložiť, keď nechcel platiť za slnečník. Požičovňa lodiek, vodných bicyklov, sprcha na pláži hneď pod ubytovaním.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Irene Village 4 (app./studio)
 
25.06.17 23:15
Kréta » Hersonissos
CK: Pantour
 
 
Ubytování,úklid,personál slušný ale stravování hrozné: jídlo se dováží pozdě, je studené a co dva dny se jídelníček opakuje.Maso bývá nechutné, nedopečené a nedovařené,polévky žádné. Al incl. výběr pouze ze dvou jídel je jak zlý sen, ovoce vůbec žádné ,když jsme včas přišli mohli jsme mít maximálně meloun.Na snídani světlá nebo tmavá bageta z předešlého dne a o sladkém pečivu jsme mohli pouze snít,Jídelna jen venkovní, z části zakrytá slunečníky a při dešti jíst pod deštníkem(vlastním).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Echmea (app./studio)
 
22.06.17 21:00
Peloponés » Západní Mani » Stoupa
CK: Melissa Travel
 
 
Studio Echmea ve Stoupě jsme vybrali z důvodu jeho blízké vzdálennosti od pláže. Leží cca 50 m od zdejší krásné písečné pláže, promenády s tavernami, bary, kafeniony, 2 markety a dalšími obchůdky-centra života v příjemném manijském městečku. Měli jsme pokoj č.1 v přízemí. Byl prostorný, světlý, slušně vybavený, zvláště manželská postel byla na řecké poměry velmi kvalitní. Kuchyňka vybavena pro 4 osoby běžným nádobím, varná konvice, kávovar, toustovač, lis na citrusy, ostrý nůž-jen pilka. Vyhovující osvětlení i lampičky, dostatek zástrček, dveře i záchodové okénko opatřené sítí. Skvělý úklid-obden výměna ručníků, utěrek i povlečení. Koše vynášeny rovněž obden. Balkon normální prostorný, stoleček a tři židle, stolek a židle i uvnitř pokoje.
Jediné, co se nám vadilo, byla rušná úzká ulička, která vedla kolem studií a kde byl značný provoz často až do noci. O víkendu tu parkovala ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina (app./studio)
 
22.06.17 14:03
Kalymnos » Massouri
CK: CK Aeolus
 
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aegean View (app./studio)
 
19.06.17 14:24
Karpathos » Lefkos
 
 
 
Prostorná studia přímo u pláže Frankolimnionas, stačí přejít velmi málo frekventovanou místní komunikaci. Slunečníky a lehátka za 6 EUR/set. Pláž je dlouhá, s dostatkem místa pro ležení bez slunečníku.
Klimatizace a trezor za poplatek, kuchyňský kout vybavený lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro tři osoby (hrnky, sklenice na vodu, na víno, talíře, příbory). Nechybí velký nůž - pilka, otevírák, vývrtka, obracečka, pánev, velký kastrol. Na řecké poměry opravdu velká koupelna. Úklid denně, výměna ručníků 4 x za pobyt, povlečení 3 x.
V dosahu bezpočet taveren s milou obsluhou a velmi chutnými řeckými specialitami, včetně ryb.
Letovisko je velmi klidné, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market