Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 38
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2700
 
 
Kamari Star 3 (vila)
 
28.08.16 11:12
Santorini » Kamari
CK: CK Firo tour
 
 
Moc pěkné ubytování ,kousek od pláže.Úklid každý den,pokoje čisté s balkonem:) Snídaně sice stejné každý den ale myslím že bylo dost na výběr takže to bohatě stačilo:)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Troulis apartment (app./studio)
 
26.08.16 22:33
Kréta » Heraklion » Amoudara
CK: Ne
Přijemné ubytování na pláži v tiché části Amoudary-večer klídek. Hlavní ulice cca 200m. Apartmány čisté, vybavené - klima, sejf, kuchyňka, soc., balkon, wifi. Úklid co 2 dny výměna ručníků, co 3 dny výměna povlečení. Spokojenost. Byli jsme na 3 týdny - cena 35 eur /noc/apart. 4 lidi. V ceně i lehátka a slunečníky na pláži.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tsampika (hotel)
 
24.08.16 12:11
Rhodos » Faliraki
CK: FIscher
 
 
Hotel 2 hvězdy, ale naprosto dostačující pro nenáročnou klientelu. Jelikož na hotelu trávíme čas minimálně, zcela nám vyhovoval. Hotel má hlavní část a hned vedle jsou nově postavené dvě budovy, proto hodnotím pobyt v budově novější - pokoj dostatečné velikosti, balkon velký. My jsme dostali rodinný pokoj, který prý má být větší, no to ale asi tak o půl metru - v těchto pokojích má být navíc kuchyňský kout - to ale znamenalo dřez, lednička, jedna malá skříňka, ta nebyla dvakrát moc vybavená, např. hrnky a skleničky jsme si museli odnést od snídaně a kdo by chtěl nějak více vařit, tak po této stránce je vybavení nedostačující. Většina hostů ale měla AI, takže to zde asi moc neřeší. My jsme měli polopenzi, jídlo výborné, každý den změna, všeho dostatek, pokud něco došlo, během minuty to personál doplnil. Strava řecká, v neděli grilování. Každý si mohl nabrat množství, jaké chtěl. Úklid ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
23.08.16 18:03
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa travel
 
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Matala bay (hotel)
 
16.08.16 12:47
Kréta » Jižní Kréta » Matala
CK: Blue style
 
Pokoj - čistý voňavý,
Poloha - pro mě ;) v tom vedru daleko od pláže, cca 5 minut chůze,
Okolí - zajímavá hornatá příroda, malebná městečka, líbila se nám návštěva vesničky Agia Galini a okolních pláží,
Strava - vynikající, denně zelenina, ovoce, výběr menší než ve velkých hotelích, ale vybral si jak masožravec tak vegetarián,
Personál - přátelský, ochotný
Celkový dojem - maličko bych ubrala body za moře s vlnami, které já nemusím ale ostatní byli nadšeni. S malým dítětem aby si hrálo na kraji moře asi spíše ne, ačkoliv i to tam bylo k vidění. A protože jsem ve vedru líná na krok, tak bych ubrala i bodíky za to, že není hotel přímo u pláže. Jinak opravdu velká spokojenost. Musím s radostí napsat, že obavy, které jsem měla z místa a cestovky, když jsem přečetla negativní recenze na trip, se naštěstí nenaplnili. Hotel je nově opraven, nenašla jsem jedinou chybku a hvězdičky by zasloužil přidat. S cestovkou a delegátkou jsem byli taky spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Summertime 2 (hotel)
 
16.08.16 09:54
Korfu » Sidari
CK: Blue style
 
Hotel má dobrou polohu,pláže jsou sice dál ,než uvádí CK,ale dá se . Co se týká personálu,je dobré,že se domluvíte česky a slovensky. Ovšem propagované All exclusive,je hodně ubohé,je lepší jet bez stravy.Jídlo se stále opakuje,není žádný výběr. Nejsme nároční,ale kuře na dva způsoby na 12 dní ,je opravdu moc. Občerstvení u bazénu také nic světoborného,odpolední snack ...toust.chléb,plát.sýr,a jakýsi salám.
Oklolí a pláže jsou skvělé, lehátka od 5-8 E za set . Dovolená je sice taková ,jakou si ji uděláte ,ale strava k tomu patří též.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Kamari Star 3 (vila)
 
12.08.16 08:20
Santorini » Kamari
CK: Firo Tour
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Amphitrite (app./studio)
 
06.08.16 18:10
Kalymnos » Myrties » Melitsachas
CK: Attika reisen
 
 
Tato studia se nacházejí v dosti prudkém kopci nad pláží, mají ale pěkný výhled jak na moře, tak i na ostrov Telendos.
Pokoje velmi prostorné s vybaveným kuchyňským koutem a 2 balkóny. Byli jsme 2, takže pokud by hrozila ponorková nemoc, mohli jsme si každý trucovat na svém :D.
Je vidět, že majitelkou studií je žena, její cit pro krásu a barevný soulad byl znát na každém kroku.
Nejbližší obchody a restaurace jsou asi 5 - 10 minut chůze.
Pláž má trochu prudší vstup do vody, takže pozor děti a neplavci.
Snídaně jsou kontinentální (bageta, máslo, džem, jogurt a káva) a sama majitelka je přináší přímo do studií. Bylo rovněž přijemné, že jsme při příjezdu dostali od majitelky láhev pitné vody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cavo d'Oro (app./studio)
 
06.08.16 17:38
Kos » Marmari
CK: Attika reisen
 
 
Jde spíše o apartmány a studia s hotelovými službami.
Příjemný hotel, nacházející se v letovisku Marmari. My jsme bydleli ve studiu, slušně vybavené, jen džezva v poněkud rozviklaném stavu. Hotel nemá bazén, ale pláž, která je kousíček, je vhodná i pro malé děti.
Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdáleny cca 5 minut chůze.
Pokoje dobře vybavené, jejich součástí jsou i třeba pantofle nebo moskytiéra, Komáři nás však stejně dost otravovali.
Hotel nabízí pobyty jak bez stravy, tak i snídaně nebo polopenze.
Snídaně se opakují, jen si lze vybrat mezi omeletou, smaženými vajíčky a vajíčky natvrdo, jinak tradiční (chléb, šunka, sýr, marmeláda, káva, džus), člověku to stačilo. Večeře se podávají v taverně a můžete zajít i pokud večeři nemáte v ceně. Jídla výborná, za nás velká spokojenost.
Wi-Fi v hotelu bylo, ale myslím, že to bylo nejnespolehlivější Wi-Fi na naší cestě.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Evi 8 (hotel)
 
04.08.16 18:15
Rhodos » Faliraki
CK: Pantour
 
 
Bydleli jsem v nejvzdálenější budově od recepce cca 350 metrů v pokoji číslo 1, tudíž v přízemí s velkou terasou s výhledem na bazén. Ubytování jsme měli s přistýlkou pro našeho 3,5 letého synka, kterou jsme nevyužívali ke spaní, ale spíše k odkládání věcí místo skříně. Ta tam byla jen jedna a jen pro věšáky,chyběl tam prádelník. V kuchyni byla lednice a malá kuchyňská linka, ale bez vybavení. V koupelně malý sprchový kout, WC a umyvadlo se zrcadlovou skříňkou. Vybavení koupelny by určitě chtělo obměnu, ale pro nenáročné jistě vystačí. Postele s matracemi, které nenesly známky opotřebení byly velice dostačující a hlavně vše bylo čisté. V celém pokoji jsme nenašli žádnou pavučinu ani prach, natož plíseň, jak někteří pisatelé uvádějí. Každý den byl v dopoledních hodinách prováděn úklid koupelny, všude vytřené podlahy a urovnání přikrývek do tvarů mašlí, lodí apod..
K moři jsme ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Belle Helene Beach (hotel)
 
31.07.16 18:06
Korfu » Agios Georgios Pagi » Agios Georgios - sever
CK: Travel2002
U tohoto hotelu bych nejvíce vyzdvihl stravu- polopenze bufet- velký výběr na večeři (2-3 masová jídla,2-3 zeleninová,saláty,polévka,hranolky,během pobytu 3x ryba,1x jehněčí- vše velmi chutné,nápoje u večeře se hradí zvlášť,stačí si dát 1l vody za 2,-E. Snídaně standardní- salám,sýr,jogurt,máslo,rajčata,musli,cornflakes,nutella,med,marmelády,kompot,2 teplá jídla-vždy něco z vajec(omelety,nákyp,oka...) a pity s náplní,co se mi nelíbilo- že první půl hodinu se dojídal včerejší chleba a až pak dali čerstvý.No jo hold Němci kterých byla většina vstávají později....Personál úsměvavý,ochotný splnit potřeby hostů.Nevím zda je to věc hotelu nebo CK ,ale mi k narozeninám recepční pouze popřála když mi vracela pasy zatímco Němci měli u večeře 2x dort s fanfárou a zpěvem (možná si to objednali sami,nevím...)Hotel je přímo u pláže(pouze přes né moc frekventovanou silnici,škoda že nemá své vlastní ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flisvos 3 (hotel)
 
30.07.16 11:53
Peloponés » Argolida » Tolo
CK: VTT
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elios holidays (hotel)
 
29.07.16 21:47
Skopelos » Elios
CK: Aeolus
 
Do tohoto hotelu bych jela pouze za částku 13 tis. Kč za osobu na 12 dní. Čeští turisté jsou ubytování v přízemí, bez balkonu, pokoj je tmavý málo zařízený. Strava velice bídná. Pouze snídaně byly výborné. Jídlo bez chuti a stále stejné. Úklid nic moc, čistota nádobí nic moc. Ostrov je ale velmi krásný, pláže čisté, voda křišťálová, zásobování v obchodech výborné. Málo turistů, málo památek, ale ta příroda je úžasná. Koupání je vynikající. Nabídka služeb v tavernách výborná. Možnost zapůjčení auta velice omezená, benzinek je na ostrově dostatek. Malá městečka, velice kouzelná. vhodné pro rodiny s dětmi a zájemce o klidnou dovolenou. Nečekejte žádné diskotéky a vodní sporty. Na Skopelos bych se klidně vrátila, ale nikdy ne do tohoto hotelu. A to jsme už procestovali hodně řeckých ostrovů. Nejsme vůbec nároční, ale tohle bylo fakt nejhorší. Ale jinak areál je velmi příjemný a krásný. Jen pro české turisty jsou určeny ty nejhorší pokoje.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Georgina Inn (pension)
 
29.07.16 19:59
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 28.06.16
Georgina Inn je rodinný penzion a k němu patří i taverna Adelfia, kde jsme se chodili stravovat. Byli jsme 2 + 2 a měli jsme studio, malinkaté, ale čisté a na to přespání úlně stačilo. Co nás ale hned zaskočilo při otevření dveří, byl výhled z balkonu a to na střechu restaurace pod námi, byl to pokoj č. 205. Chtěla jsem ho vyměnit, ale nakonec jsme si to rozmysleli a byli vlastně rádi, protože nám tam aspoň nepralo slunko. Jinak klima byla v ceně. Ve studiu byla malá kuchyňská linka s jednoplotynkovým vařičem, mikrovlnkou, varnou konvicí, lednicí a s jakžtakž nádobím. To jsme neřešili, protože jsme měli polopenzi. Snídaně byla bufetová a všeho dostatek, chybějící doplňovali...kávu, čaj servírovali, ostatní samostatně - džus pomerančový a jabličkový, okurky, rajčata, "šunka", plátkový sýr, vajíčka na tvrdo, vaječná omeleta, mini párečky, tousty, topinkovač, jogurt, 2 druhy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Thomas 5 (app./studio)
 
28.07.16 10:09
Lefkada » Vassiliki
 
Dobrý den všem, ve studiu Thomas jsme strávili týden v 7/2016... Poloha studií dobrá, v klidné části Vasiliki, výhled na zátoku perfektní (pokoj č.7) ale tím to končí. Vybavení, úklid...katastrofa. Odpadkový koš jsme vynášeli sami, personál 1x týdně, výměna ručníků 1x týdně, zametení v apartmánu personálem 1x týdně. Plesnivá a především strašně hlučná lednice...jedině snad balkon byl v pohodě. Nám to na týden a ještě za cenu na last min. celkem stačilo, měli jsme svůj program a na ubytování jsme byli pouze přes noc, vyloženě na přespání...ale jinak za léta co jezdíme po Řeckých ostrovech největší hrůza...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos