Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 32
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2810
 
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida 10 (app./studio)
 
07.10.17 13:56
Rhodos » Faliraki
CK: Brenna
Byli jsme ubytovaní v budově vedle studií Mosha. Pokoj jsme měli ve 2 poschodí s bočním výhledem na moře. Na našem poschodí to bylo jediné studio a schody z prvního do druhého patra byly jen pro nás. Studio poměrně velké, dvě samostatné postele, 2 noční stolky, toaletní stolek, šatní skříň, kuchyňská linka, stůl a 2 stoličky, lednice, dvouplotýnkový vařič, varná konvice, nádobí (2 hrnce, pánvička, naběračka, talíře, sklenice, hrnky, příbory-nic nám nechybělo). Úklid probíhal denně kromě neděle, výměna ložního prádla a ručníků 5x za 14 denní pobyt, toaletní papír doplňován). Na balkoně byly 2 plastové židle, stolek a šňůra na prádlo. Klimatizace na pokoji je,ale my ji vzhledem k červnovému pobytu nevyužívali. Jediné co chybělo jsou sítě proti hmyzu, takže odpuzovače hmyzu a repelenty byly nutné. V červnu bylo komárů opravdu dost. Koupelna klasická řecká a sprchový kout dostačující (jen sprchový závěs krátký a tak voda stejně tekla kam neměla). Večer i v noci absolutní klid, prostě na spaní s otevřenými dveřmi velmi klidná lokalita.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Claire (app./studio)
 
06.10.17 13:52
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Datour
 
 
dovolená v termínu: 23.09.17 - 03.10.17
Studia Claire se nacházejí asi 70 m od oblázkovo - písčité pláže. Pokoje jsou prostorné a účelně vybavené. Každé studio má vlastní balkón směrovaný k moři. Z prvního patra byl na moře poměrně hezký výhled.

V kuchyňském koutě byla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, elektrický vařič, lednice, hrnce, talíře, malé talířky, příbory, prkénko na krájení, hrníčky, skleničky, atd.

V koupelně byl sprchový kout. Na posteli ručník a osuška. Ve skříni dvě deky. Na balkóně kbelík, mop, lopatka a smeták. Klimatizace za poplatek nebyla v našem termínu třeba. Večer a v noci bylo už chladno, tak jsme rády využily i teplé deky.

Po příjezdu bylo nutné si uklidit - vytřít podlahu a vyčistit umyvadlo. Úklid a vynášení odpadků provádějí klienti sami. Bylo také třeba nakoupit toaletní papír a sáčky do odpadkových košů (nebo používat sáčky od nákupů). Přípravek ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Theodoros 2 (app./studio)
 
05.10.17 17:54
Lefkada » Východní pobřeží » Nidri
CK: Aeolus
 
dovolená v termínu: 11.09.17 - 22.09.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Olympia (hotel)
 
05.10.17 07:05
Řecká pevnina » Střední Makedonie » Vergina
 
 
 
Při návštěvě královských hrobů makedonských králů ve Vergině-starověkých Aigai - jsme se opět ubytovávali na blint-ze zkušenosti již víme, že je to v Řecku snadné. Nejprve jsme po příjezdu do malého a příjemného městečka Vergina obhlédli archeologické naleziště - kde se nacházejí hrobky, palác a divadlo aj., a hned pak projeli uličkami a hledali příhodné ubytování - v současnosti je lokalita dosti navštěvována kvůli slavné expozici královských tomb - neměli jsme tedy strach, že bychom se neubytovali.
Hned při průjezdu jsme si vytipovali 3 hotýlky, které by pro nás přicházely v úvahu - cenově i jinak vyhovovala Olympia - příjemný menší hotel s výhledem do zahrady s úslužnou rodinou majitelů - cena jako většina 3* hotelů se snídaní - 40,-E. Z venku nevypadal nějak exkluzivně, ale pokoj nás mile překvapil - prostorný, skvělé postele, vybavení. Jediné, proč dávám pouze 4* bylo to, že jsme marně hledali alespoň jedinou zástrčku-nakonec museli ze skříně vytáhnout lednici, za kterou byla jedna jediná zásuvka na ni a TV - bez konvice, a tudíž mé kávy a čaje, nemůžu existovat! :( Později jsme objevili zástrčku na balkoně, ale pouze jednu jedinou pro všechny pokoje na patře ... neuvěřitelné!
Dobrá snídaně - rozšířená kontinentální s obsluhou, rovněž spokojeni. Jinak jedno z nejlepších ubytování na naší letošní cestě ...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ilias (app./studio)
 
04.10.17 22:26
Kréta » Chania » Agioi Apostoli
CK: Brenna
 
Moc hezká a prostorná studia. V celém objektu je jenom 10 apartmánů a leží v klidném prostředí naproti parku a od pláže jsou vzdálená asi 150 metrů. Velmi mile nás překvapily velké a pohodlné postele. Kuchyňský kout malý, ale nechyběla lednička, vařič,varná konvice, talířů, skleniček i hrníčku na kávu a čaj taky dostatek. Viděla jsem tam asi dva větší hrnce a pánev, ale vzhledem k tomu že na dovolené nevaříme, tak víc jsem to nezkoumala.
V koupelně je uzavíratelný sprchový kout, takže v koupelně je krásně sucho.
Úklid probíhal každý den kromě neděle a převlečení ložního prádla proběhlo 2x za pobyt.
Ve skříni je několik ramínek, ale pár si vždycky vozíme s sebou, takže ok.
Na balkoně je sušák na prádlo. Klimatizace je za příplatek 6€.
Na střeše je menší bazén.
Za nás velká spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ignatia (hotel)
 
04.10.17 05:42
Epirus » Metsovo
 
 
 
Neplánovaně jsme byli nuceni přespat v horách Epirusu - zvolili jsme Metsovo, které známe a nikdy nezklamalo! Tentokrát nás přímo nadchl hotel na hlavní třídě - Egnatia - jako snad všechny hotýlky v tomto úžasném městečku - staromilský, načinčaný, s přívětivým úslužným personálem - balzám na duši! Člověk zapomene na chvilku dokonce na to, že je v Řecku ... :)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athina (hotel)
 
04.10.17 05:32
Řecká pevnina » Makedonie » Asprovalta
 
 
 
Při naší cestě po vlastní ose z Kavaly do Epirusu jsme hledali ubytování na jednu noc - vyšla nám co do vzdálennosti od letiště po podvečerním příletu nejlépe Asprovalta - hotel Athina byl na hlavní silnici, vypadal příjemně, a zkusili jsme - byli jsme spokojeni s cenou 40E se skvělou snídaní, s ubytováním v čistém pokoji v 1.patře s výhledem kamsi k moři, velikou terasou, WIFI a přívětivým personálem.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Georgina Inn 2 (pension)
 
02.10.17 16:00
Zakynthos » Laganský záliv » Agios Sostis
CK: Fischer (Nev-Dama)
 
Ubytování řecké, přiměřeně čisté, vynášení košů denně, výměna povlečení a ručníků jednou za pobyt (7 dnů). Byli jsme na last minute, kapacity pro CK Fischer už nebyly, takže jsme dostali pokoj ve čtvrtém podlaží a na rozdíl od ostatních jsme měli výhled na moře. Pláž přímo u hotelu (2 minuty) je uzoučká, o něco větší je přímo v Agios Sostis (5 minut), ještě větší v přístavu (15 minut). My jsme chodili až do Laganas (25 minut), respektive až mezi Laganas a Kalamaki (40 minut). Pláš od Laganas po Kalamaki je velká a široká, ovšem kvůli hnízdům s vejci karet je mimo městečka ochránci kontrolováno ležení co nejblíže u břehu.
Stravování (polopenze) bylo, možná oproti dřívějšku, dost špatné, snídaně šly (sýr, šunka, párečky, vaječná omeleta, marmelády, jogurt, vločky/müsli, toastový chléb, bábovka, sladké loukoumades, zelenina, ovoce, čaj, káva, pomerančový jakodžus), ale byly pořád ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleonas 2 (app./studio)
 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pelagia (app./studio)
 
30.09.17 17:24
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Travel2002
 
 
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evabelle Napa (app./studio)
 
29.09.17 10:44
Kypr » Ayia Napa
CK: 1,2 Fly ( TUI )
 
 
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kabanari Bay 5 (hotel)
 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací