Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 17
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2771
 
 
Pyli Bay 10 (hotel)
 
28.07.17 20:19
Kos » Marmari
CK: VTT
 
 
Hotel se skládá ze čtyř budov, kdy dvě jsou nově postavené a dvě starší. Cesta mezi nimi vede pěknou zahradou s oleandry, tenisovým kurtem. Na trávě se pasou zvířata, vloni kráva, letos kozel, kozy. Na některých obrázcích byl vidět i osel. Jeden velký bazén s dětským je u nové části s recepcí a druhý velký bazén s dětským je u starší části, kde se nachází i jídelna a bar, kde se konají i řecké večery a jiné akce. U nové části je taktéž bar. Bydleli jsme v nové budově hned nad recepcí, kdy pokoj byl prostorný s klimatizací v ceně individuálně ovládanou. Balkon byl zajištěn dveřmi se sítí proti hmyzu i pevnými prosklenými dveřmi. K dispozici byl fén a televize asi se čtyřmi programy. Nábytek byl nový, koupelna prostorná s okénkem zajištěným sítí proti hmyzu, je zde vana. Úklid byl prováděn každý den, kromě neděle (to byly vyneseny pouze koše). K úklidu jsme neměli nikdy připomínky. ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Molos 2 (hotel)
 
28.07.17 19:10
Thassos » Limenaria
CK: Alexandria
 
dovolená v termínu: 07.07.17 - 18.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kavouris 5 (app./studio)
 
28.07.17 16:27
Skopelos » Glifoneri
CK: Melissa Travel s.r.o.
 
 
Penzion Kavouris je situovaný ve svahu s krásným výhledem, rodinného typu. Skládá se ze 3 dvoupatrových "domečků". Bydleli jsme v pokoji č. 8 - 1. patro. Všechny pokoje v prvním patře bych určitě upřednostnila před pokoji v přízemí u bazénu (tam bydleli Italové a Srbové za našeho pobytu). Pokoje jsou malinké, koupelnička taktéž - je to taková místnůstka v místnosti. Jsou zde velmi vysoké stropy - evokovalo to ve mě dojem "kapličky". Malé, ale útulné. Koupelna byla opravdu pidi, ale ok - taková řecká klasika. Sprchový závěs potěšil (na fotkách nebyl) ovšem byl krátký, bylo nacamráno, ale s trochou šikovnosti minimálně. Voda teplá, studená, zrcadlo, věšáky, polička...prostě klasika...jediné co bylo trochu "nepříjemné", že sousedi z horního domečku nebo "kolemjdoucí" měli do naší koupelny výhled jako na dlani...museli jsme vždy při návštěvě koupelny ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Zacharula 3 (app./studio)
 
26.07.17 21:39
Kefalonia » Argostoli » Lassi
CK: Melissa travel
 
 
Studio pro dva dospělé a dítě je dostačující. Terasa veliká, zastíněná, orientovaná směrem k moři. Kuchyňka dostatečně vybavená, možná by byla dobrá varná konvice. Hrnců dost na případné vaření. Lednice vyhovující. Koupelna prostorná, každý druhý den výměna ručníků, povlečení, denně vynášeny koše z koupelny a kuchyňky. Byli jsme velmi spokojeni s velkým bazénem, který byl k použití prakticky nepřetržitě, byl pravidelně ráno čištěn a prováděn úklid v jeho okolí na chodníčcích. Ve druhé polovině června byla lehátka a slunečníky pouze na 300 m vzdálené pláži pod hotelem Mediterranee (za 8 Euro) a na pláži Makris Gialos (za 6 Euro). Ještě pro místní nebyla sezóna. Písčité pláže byly udržované, čisté, moře krásné. V Lassi je dostatek supermarketů, obchůdku a taveren s chutnými jídly. Výhodou je autobusové spojení s hlavním městem Argostoli - cca 2,5 km, takže i pěkná procházka spojená s krmením želv. Lassi je dobrý výchozí bod pro výlety po ostrově. Bydleli jsme ve žlutém domečku, takže tam nebyl slyšet hluk z taveren kolem hlavní silnice. S výběrem našeho ubytování i se zajištěním zájezdu CK Melissa jsme byli velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora 2 (pension)
 
24.07.17 19:24
Naxos » Agia Anna
CK: Melissa travel
dovolená v termínu: 30.06.17 - 11.07.17
Penzion Flora se nachází uprostřed letoviska Ag. Anna, 70m od hlavní silnice, a však hluk z automobilů a motorek nebyl slyšet. Bydleli jsme v přízemí v apartmánu.
Apartmán se skládal ze dvou pokojů - ložnice a kuchyňské části s rozkládací postelí (pro dvě děti naprosto dostačující). Oba pokoje byly docela prostorné, kuchyň byla vybavená vším potřebným, ale využívali jsme ji minimálně. Součástí pokoje je klimatizace, Wi-Fi zdarma, fén a malá terasa s možností sušení prádla a dvou rolet na zastínění proti slunci.
Koupelna je vyhovující, my jsme byli spokojeni.
Paní domácí uklízela každý den a byla tak moc milá, že jsme občas dostali i snídani.
K nejbližší pláži to bylo 2 minuty, ale my jsme stejně chodili pod kostelík, 15 min. velmi pomalou chůzí. Cestou na vzdálenější pláž se prochází malebnou uličkou, kde je pořád co obdivovat. Pláže jsou písčité, občas s drobnými kamínky, jsou čisté, s pozvolným vstupem.
U penzionu není žádná zahrada.
My jsme byli velmi spokojeni, můžeme doporučit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Koralli 4 (hotel)
 
24.07.17 09:34
Santorini » Kamari
CK: Firotour
 
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella Maris 4 (hotel)
 
20.07.17 18:09
Kos » Marmari
CK: Blue Style
 
Dovolená v hotelu Stella Maris I nás velmi zklamala. Bylo to nejhorší ubytování, co jsme kdy zažil. Často se zaměňuje se Stella Maris II, které je úplně luxusní, s bazénem a výhledem na moře. Pobyt jsme si ale nenechali zkazit, vynahradilo nám to nádherné moře.V okolí 4 markety, největší je nejdál od hotelu, ale nejlevnější a dobře zásobený. Je tam několik taveren, dá se jet autobusem do hlavního města. Pokoje 214,217 a 221 byly při převzetí špatně uklizené, zatuchlé a cítit plísní. Nedostatek úložného prostotu ve všech pokojích, chladnička umístěna na nočním stolku v prvním pokoji, ve druhém na židličce a ve třetím pokoji ve skříni. TV a telefon chybí, klimatizace funguje bez poplatku, což je v letních měsících nezbytné. Sprchový kout je malý, špatně odtéká, ale bývá to všude stejné.V pokoji č.221 je terasa, která je v podstatě chodba pro všechny ostatní ubytované.Druhé okno má do ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
1
 
Elena (app./studio)
 
18.07.17 22:13
Leros » Alinda
CK: Bez ck
 
dovolená v termínu: 17.06.17 - 20.06.17
Hotel Elena sa nachádza v mestečku Alinda, asi 200 metrov od pláže. Je to síce staršie ubytovanie, ale majitelia sa ho snažia neustále renovovať, takže vyzerá dobre. Apartmán bol trochu menší, hlavne kuchynka, kde sa dalo ledva hýbať.
Apartmán má kvalitné matrace, takže spánok bol OK. Nechýba dobrá klímatizácia a denné upratovanie. Jedinou nevýhodou je poloha hotela, ktorý je hneď vedľa rušnej hlavnej cesty.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Antonia Studios (app./studio)
 
18.07.17 22:04
Patmos » Skala
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 12.06.17 - 17.06.17
Antonia Studios sa nachádzajú na okraji mestečka Skala, ale blízko do centra mestečka. Je to veľmi kvalitné štúdio.
Bolo kompletne vybavené, veľmi čísté a veľmi piestranné. Sú to novšie apartmány, v celom dome je ich iba 6.
Výhľad z apartmánu bol rovno na Skalu a Chóru s kláštorom Sv. Jána. Samozrejmosťou bol odvoz z a do prístavu, zdarma.
Upratovanie prebiehalo denne. Keď by som znovu išiel na Patmos, tak určite si vyberiem znovu Antonia Studios.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Electra Apartments and Studios (app./studio)
 
18.07.17 21:45
Samos » Pythagorion
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 06.06.17 - 12.06.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunwaves (app./studio)
 
18.07.17 12:24
Samos » Kerveli
CK: L´Tur
 
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bella Napa 2 (hotel)
 
17.07.17 09:40
Kypr » Ayia Napa
CK: NevDama - Fischer
 
Hotel se nachází na kopci, konci letoviska A.N směrem na Protaras. z hotelu je krásný vyhled na moře, přistav a město Ayia Napa. U hotelu je několik supermarketů, suvenýr shopů, autobusová zastávka cca 200m, park se sochami a pláž cca 200m od hotelu. Do centra k přístavu cca 15-20min pěšky, nebo MHD za 1,5€
Hotel a pokoje by potřebovali modernizovat ( nábytek, podlaha, koupelna ) , ale na přespání bohatě stačí !!!!
v pokoji standardně klima, velká LCD TV s několika sat.programy, lednice za poplatek, velikost pokoje a balkonu pro 3 bohatě dostačující.
Nápoje na večeři za poplatek - rozumné ceny.
Strava - polopenze, bohatá, jen malý výběr čerstvého ovoce - ovoce spíše z kompotů.
Málo řeckého - kyperského jídla.

Internet u recepce zdarma, v pokojích placené.
Klientela z 80% ruská, zbytek Němci - Rakušané, Italové, Češi, Poláci....
hotel určitě doporučuji pro méně náročné, nedoporučuji pro starší a pohybově nemocné, jelikož se musí vyjít kopec, nebo po schodech do hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
14.07.17 22:21
Kréta » Malia
CK: Exim tours
 
Moc hezký hotelový komplex, skládající se z několika bloků, v krásné udržované zahradě. Měli jsme pokoj pro 2 dospělé a 2 děti, je to jeden větší pokoj, kde je pro děti patrová postel. Na pokoji klimatizace zdarma, telefon, TV, lednička, trezor, balkon a koupelna s vanou a fénem. Trochu nešikovná mi přišla skříň, kde nebyly žádné police, jen tyč na pověšení oblečení, přitom asi jen 10 ramínek, což pro tolik lidí není rozhodně dostačující. Oblečení dětí jsem měla poskládané na židlích a stolku. Pokoj jsme měli v zadní části u bazénu a baru, kde se podávají denní svačiny a ovoce. Bylo odtud jen kousek po chodníčku blízko jak na pláž, tak do restaurace. Chodníky jsou do mírného kopečku a na obou stranách bez jakýchkoliv schodů, proto se dá bez problému jezdit i s kočárem, rodin s kočárkem zde bylo dost. V areálu jsou 3 bazény, vepředu u pláže moc hezký velký bazén se slanou vodou a vířivkou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Lemnos Village 5 (hotel)
 
13.07.17 08:36
Lemnos » Plati
CK: Firo-tour a.s.
dovolená v termínu: 02.09.16 - 13.09.16
Naprostá spokojenost s ubytováním, krásný výhled na zátoku, kvalita a pestrost stravy, anglická klientela. Pláž písečná začátkem září téměř prázdná. Ostrov krásný, určitě se někdy vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Gregory's 4 (hotel)
 
12.07.17 07:36
Lefkada » Východ » Nidri
CK: EXIMtours
 
 
Z deníčku mých rodičů. Ubytování: Areál hotelu se nachází v těsné blízkosti pláže. V budově přilehlé k místní komunikaci probíhá momentálně čilá rekonstrukce, tudiž se nevyhnete stavebnímu ruchu. Následuje malé upozornění...Zřejmě test určený Čechům, jak moc bazírují na kvalitě ubytování, protože vás nejprve ubytují v "pokoji s větrákem", který v katalogu rozhodně nenajdete. Když se ozvete, tak vás v lepším případě ubytují ve "vile" a nebo hezkém pokoji...bez švábů. V horším případě s nežádoucími "spolubydlícími", které si můžete domů odvézt jako suvenýr. Jde o zbytečné znepříjemnění začátku dovolené. Samotné pokoje nemají moc místa k vyskládání obsahu kufru a v některých koupelnách si při sezení na záchodové míse můžete opřít čelo o umyvadlo. Jen si s sebou prosím neberte vodovodní baterii domů, protože hrozí, že vytopíte nejen svůj pokoj, ale i celou ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market