Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 4 | 25
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2732
 
 
Joanna (app./studio)
 
18.03.17 23:03
Patmos » Grikos
CK: Attika reisen
 
 
Sympatické ubytování ve vesničce Grikos, do Skaly cca 3 km. Klidná lokalita, několik taveren, bohužel chybí obchod. Majitel byl ochotný obstarat menší nákupy. Pokoje prostorné, klimatizace v ceně. Pláž pozvolná, docela dost rybiček, které nás rády okusovaly, zřejmě jsme jim chutnali.
Patmos na mě působil hodně mysticky, bohužel návštěvu jeskyně sv. Jana jsme nestihli, budeme muset napravit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aspres (app./studio)
 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Strofades (hotel)
 
04.02.17 14:46
Zakynthos » Tsilivi
CK: CK Alexandria
 
Hotel přímo na pláži v klidné části Tsilivi.Strava dobrá,úklid denně.Personál v pohodě.Bazén denně čištěný.Klientela převážně Poláci,Češi a Slováci.Poláci trochu víc hluční,hlavně v nočních hodinách,ale žádná velká hrůza.V rámci All inclusive na baru káva,nealko,koktejly,pivo .....atd.Nám se v hotelu líbilo,doporučila bych a ráda se tam vrátím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
White House (app./studio)
 
15.01.17 13:03
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
CK: Travel 2002
 
dovolená v termínu: 08.08.16 - 18.08.16
Ubytování White House je domek skládající se ze 7 dvoulůžkových studií. Studia jsou v jedné řadě vedle sebe, oddělená od sebe jsou jen nízkou zídkou. Výhodou je poloha skoro na konci Agios Georgios a přímo u krásné písečné pláže. My jsme měli dvě studia č. 4 a 5 propojená vnitřními dveřmi, ve studiu č. 4 je klimatizace (za poplatek 5 Eur za noc) ve studiu č. 5 klimatizace není. Nám to tak vyhovovalo, alespoň na děti netáhlo a obě studia se v pohodě vychladila. Studia jsou velmi skromně zařízená, 2 oddělené postele nebo 1 dost úzká manželská postel, jeden noční stolek a 1 skříň. Kuchyňka velmi malá s malou lednicí, s dvouplotýnkovým plynovým vařičem (na plynu jsme v Řecku zatím nikdy nevařili), takže zápalky či zapalovač s sebou! V kuchyňce teče jen studená voda! Nádobí dostačující, nic nám nechybělo, ale je fakt, že jsme si ho poskládali ze dvou studií. Pochopitelně ostrý nůž musíte mít ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Michalis 3 (app./studio)
 
15.01.17 12:48
Kréta » Jihozápadní Kréta » Paleochora
CK: Viamare
 
Paleochora je malebné, živé městečko pod horami, kde najdete dostatek obchodů, taveren, půjčoven a pokud máte rádi rušnější místa, jistě tu budete spokojeni.
My upřednostňujeme spíše klid a proto jsme si vybrali studia Michalis, která jsou postavena na západním konci Paleochory v klidné části. Do centra městečka to bylo procházkou 10-15 min, na pláž asi 5-7 min. Ke studiím se sice jde do mírného kopce, ale není to nijak náročné.
Bydleli jsme v 1. patře a měli jsme hezký výhled na moře. Studia jsou jednoduše zařízena, v kuchyňském koutě jsme našli vše, co jsme potřebovali, koupelna+WC = řecká klasika = po osprchování potopa :-). S úklidem jsme byli spokojeni.
Jediné, co nám vadilo, byly tenké stěny mezi studii, takže od sousedů bylo slyšet i hučení rychlovarné konvice, každé zakašlání, hovor ....atd :-)
Ale jinak jsme byli v tomto ubytování celkem spokojeni.
V Paleochoře je jedna dlouhá, písečná pláž a jedna oblázková.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Admiral 10 (hotel)
 
15.01.17 08:50
Zakynthos » Tsilivi » Tsilivi - Planos
CK: Brenna
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Hotelový komplex se skládá z více budov, má 2 bazény, poměrně velkou jídelnu. Vzhledem k tomu, že jsme byli 4 dospělí a 2 děti, měli jsme 2 pokoje (dvoulůžkové studio a rodinný apartmán s oddělenou částí pro děti). Napsala jsem e-mail přímo do hotelu a požádala jsem ubytování v zadní části komplexu, pokoje ve 2 poschodí a bylo nám vyhověno. V zadní části komplexu byl menší bazén a hlavně větší klid. Měli jsme i částečný výhled na moře, pěkný prostorný balkon, v pokoji pohodlné postele, kuchyňská linka s vařičem, varnou konvicí a lednicí, koupelnu jsme měli s vanou (v rodinném pokoji byla sprcha). Na pokoji byl k dispozici fén. Úklid probíhal denně, výměna ručníků denně kromě neděle, 3x za pobyt výměna ložního povlečení. Strava nám moc chutnala, složení stravy bylo dostačující a tak jsme byli opravdu spokojeni. Na pláž jsme to měli cca 70 m (vzhledem k ubytování v zadní části blíže k moři). Jako klienti CK Brenna jsme měli klimatizaci na pokoji zdarma a měli jsme zdarma i neomezený vstup do blízkého aquaparku (cca 200m od hotelu), což jsme využívali ve dnech, kdy bylo větrno a byly velké vlny. Pro nás naprostá spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Saraya resort (hotel)
 
13.01.17 21:33
Leros » Alinda
CK: Attika reisen
 
 
Hotel se nachází v letovisku Alinda na ostrově Leros.
Vybavená prostorná studia s kuchyňkou, ve které je vše potřebné.
Snídaně dle našeho názoru velmi dobré, dá se různě kombinovat. V nabídce jsou rovněž místní produkty (hlavně sýr a džemy), které je možné také zakoupit v hotelovém obchůdku.
Hotel má bazén, bohužel jsme nevyzkoušeli. U bazénu je rovněž bar s příjemným posezením.
Pláž je úzká, je kousek od hotelu.
Personál ochotný, po návratu domů jsme dostali poděkování za návštěvu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Ampelos resort 3 (app./studio)
 
05.01.17 17:15
Folegandros » Kyklady » Chora
CK: Bez CK
Pro krátký pobyt na Folegandru jsme zvolili toto ubytování, naladěni předchozími pochvalnými recenzemi. V přístavu na nás čekal příjemný majitel Ampelosu Theo, takže jsme nemuseli řešit dopravu do 4 km vzdálené Chory.
Celý resort působí velice malebně a výhledy odtud na Choru a kostelík Agia Panagia jsou nezapomenutelné. Toto místo má prostě atmosféru.
ALE … od posledních pochvalných recenzí uběhl již nějaký rok a toto ubytování zřejmě získalo na oblibě, takže i na začátku června bylo plně obsazeno. A jelikož je celý komplex na malém prostoru, můžete se, při ranní kávě nebo večerní sklence vína, držet za ruku se sousedem. Lehátka u bazénu byla vzdálena asi 3 m od našich dveří, takže, pokud jsme nechtěli VŠE, co jsme uvnitř dělali, sdílet s ostatními, museli jsme si zavřít dveře i okna a v tu chvíli jsme se ocitli v tmavé kobce, kde jsme museli svítit. Tato ztráta ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Fereniki 3 (hotel)
 
03.01.17 23:15
Kréta » Chania » Georgioupolis
CK: Solvex
 
 
V hoteli Fereniky sme boli v termíne 14.-21.6.2016. Zájazd bol za vynikajúcu LM cenu, takže sme moc recenzie neriešili. Boli sme skupina 8 ľudí. Prvý dojem z recepcie - hrúza. Po dlhnom čakaní 6-tich ubytovali v prvom hoteli pri pláži - na prvý pohľad asi najstarší z hotelov čo patrí FERENIKY. Znovu nie najlepší dojem. Dvoch ubytovali v najvzdialenejšom hoteli, ktorý bol novší, ružeová spálňa + veľká obývacia časť s kuchynkou + veľká kúpeľňa (vaňa bez závesu....) + balkón. Keďže sme chceli bývať bližšie k sebe, poprosili sme o výmenu, ktorú sme aj na druhý deň dostali. Napriek tomu, že ten hotel pri pláži naozaj už mal lepšie časy za sebou, boli sme spokojní. Vyhovovala nám poloha hneď pri pláži ohľadom na dve dvojročné deti. More bolo studenšie - keďže sa v tých miestach vlieva do mora viacero studených potokov a aj ľadová rieka. Chodili sme aj na pláž ku stredisku Kavros. Stravovanie AI bolo celkom v poriadku, až na malú kapacitu jedálne. Už sme zažili aj lepšie AI služby, ale vzhľadom na super LM cenu sme nič neriešili. Upratovanie - ušlo. Nepotrpím si na časté vymieňanie posteľnej bielizne, uteráky boli menené vždy. Klientela ruská a polská. Všade ruské názvy, rusky hovoriace "dohadzovačky" na výlety v okolí. Celkovo sme zhodnotili dovolenku ako dobrú, ale za plnú cenu by som volila iný hotel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aggelos (app./studio)
 
03.01.17 19:53
Milos » Kyklady » Adamas
CK: Bez CK
Adamas je výborným výchozím bodem pro výlety po ostrově, je zde spousta taveren, obchodů, půjčoven, ale místní pláž je "o ničem".
Ubytování Aggelos se nachází na kraji Adamas, asi 2 km od letiště. Klidné, udržované místo plné zeleně a květin, milí vstřícní majitelé. Úklid prováděn denně, výměna ložního prádla 1x/3 dny. Pokoje jsou velmi vkusně zařízeny novým nábytkem. Prostorná koupelna s vyzděným sprchovým koutem. Malá teráska s výhledem na moře (i když přes několik pozemků). Toto ubytování se nám velmi líbilo a rádi se do něj vrátíme.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Grecian Fantasia (hotel)
 
14.12.16 21:53
Rhodos » Faliraki
CK: Alex
 
POLOHA
Vzdálenost od pláže asi 1 km, tedy 1/4 hodiny s přecházením rušné hlavní ulice. Vzdálenost od "dálnice" 100 metrů, ale nebylo to na ruchu poznat. Výhled z pokoje byl do neupraveného oraniska lemovaného křovím. Velká vzdálenost od centra a pláže byla ale vyvážena klidem na spaní, noční ruch turistického střediska k nám nedoléhal

VYBAVENOST HOTELU A POKOJE
V hotelu je bazén, ten jsme nevyužili (proč se namáčet v chloru, když je všude dostatek mořské vody. V podstatě za všechno "navíc" se tady platí. Za varnou konvici 2 éčka na den, za telku, za klimu, za trezor (25 éček + 5 éček záloha na klíč, zálohu nám samozřejmě nevrátili - asi bakšiš pro recepci...), za wifi 25 éček na 10 dnů (to ale není na Rhodosu žádná vyjímka, všichni bez rozdílu na celém ostrově wifi zpoplatňují, naopak různé taverny na plážích poskytují wifi free aby ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Castelia bay 2 (hotel)
 
12.12.16 09:34
Karpathos » Amoopi
CK: Alex
Nejlepší hotýlek, v kterém jsme kdy bydleli. Úžasný výhled na moře, pláž přímo před hotelem, výborné jídlo. Trošku jsem se bála výběrem z menu - spíš upřednostňujeme bufet - ale hned první večer se potvrdilo, že jsem se neměla čeho vůbec bát. Výběr byl ze 3-5 jídel, vždy salát a předkrm a dezert. Jídlo bylo úžasné. Opravdu nejlepší ze všech hotelů kde jsme byli. Konečně jsme jedli samá řecká jídla. Musaka, tzaziki, řecký salát, gysos. skoro denně ryby, taramosalata, dolmades, feta, plněná rajčata, papriky, stifado, souvlaki, pasticio, krevety, chobotnice, fishmix souvlaki.... No na co si vzpomenete a my si debužírovali :-) Jen jsme si koupili v hlavním městě v pekárně zásobu baklavy a bylo vystaráno :-) Poloha má 4*, protože je hotýlek opravdu daleko od všeho, od obchodu, od centra, od další pláže. Ale ten klid vám vše vynahradí. Měli jsme půjčené skoro na celý pobyt auto, takže nás ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Acropolis Select (hotel)
 
21.11.16 21:41
Athény » Plaka » Athény
CK: Venere.com
 
Tuto recenzi píšu přímo z hotelu..
Hotel pod Akropolí zhruba 150 m od stanice metra Sygrou - Fix.
Okolí tj Akropole,Syntagma,Monastiraki se dá v pohodě zvládnout pěšky.....v okolí hotelu mnoho nákupních i stravovacích možností.

Pokoje čisté,elektronické zamykání,středně velké s klimatizací,TV,minibarem,trezorem a setem na přípravu kávy a čaje.
Dostatečně velká koupelna s vanou a fénem,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma a šlape velmi dobře.

Snídaně na řecké poměry nadstandartní - bufet,studený a teplý velký výběr nechybí ovoce a zelenina!

Hotel oficiálně trojhvězda ale jelikož můžu v Athénách porovnávat tak bych ho řadil o třídu výše !!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Flisvos (hotel)
 
21.11.16 21:05
Ostatní ostrovy » Agistri » Agistri - Megalochori
CK: Venere.com
 
Hotel cca 100 m od úzké pláže (pláž nehodnotím jelikož jsem tam byl koncem listopadu),od přístavu Myli zhruba 300 m (přímé spojení s Aeginou a Pireusem).
Minimarket a pekárna asi 200 m.

Pokoje čisté,střední velikosti s balkónem (měli jsme výhled na moře),klimatizací,TV a velkou chladničkou.
Koupelna klasická se sprchovým koutem a fénem - toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma pracovalo slušně.
Na pokoji koncem listopadu velká zima nejsou nijak vytápěné!
Hotel nabízí snídani toho jsme nevyužili.

Personál tvořil pán s cigárem v ůstech.....bylo znát že je po sezóně,při odjezdu pusto prázdno,takže jsme peníze nechali ležet na pokoji ..
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 2 (hotel)
 
20.11.16 21:33
Athény » Metaxourgio » Athény
CK: Venere.com
 
Hotel několik metrů od stanice metra Metaxourgio.....v okolí nic moc není v těsné blízkosti pár stánků s nápoji a pekárna.

Pokoje středně velké s klimatizací,TV,trezorem a ledničkou....čistota taková průměrná ..
Wifi zdarma ale celkem slabý signál - 4. patro,večer časté výpadky.
Koupelna alá Řecko - malá se sprchovým koutem k dispozici fén a toaletní potřeby.

Snídaně bufetem,kontinentální doplněné o sladkou buchtu, šunku,sýr,vařené vejce a jeden druh ovoce a zeleniny.

Personál možná dobrý,ale nesmí dojít k problému....v metru ukradena peněženka a s ní klíč od hotelového trezoru....na recepci nahlášeno v šest večer a náhradní klíč po x-urgencích u různých pracovníků hotelu,byl k dispozici až druhý den v pravé poledne tj to trvalo 18 hodin ..
Tím pádem nám ujela z Pirea již zaplacená loď.

Tento hotell jsme rezervovali pouze vzhledem k dobrému spojení k Olympijskému centru....oficiálně trojhvězda v evropském měřítku tak lepší dvojka !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos