Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 6 | 37
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2691
 
 
Garden House 3 (app./studio)
 
05.09.16 21:22
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Zatiaľ najhořsie ubytovanie aké sme videli. Domáca nás zaviedla do poslednej izby na konci domu na prízemí. Na prvý pohľad sme zostali zhrozené. Na fotkách izba vyzerala svetlá a priestranná, ale naozaj bola dosť stiesnená a bez svetla. Balkón bol otočený do vyprahnutých kríkov a stromov, ktoré na izbu vrhali tieň. V izbe svietilo len malé svetlo. Nevideli sme si pod nohy. Na balkóne bol hrdzavý sušiak na prádlo, kde by sa nedali veci ani vešať. Na záchode sa nedali zavrieť posuvné dvere, vždy sa pootvorili na 15cm. Záchod keď sme spláchli, tak začal pretekať a bola na zemi kaluž vody. Chladnička v apartmáne pre 4 osoby mala rozmer 1m x 50cm. Trúba na pecěnie bola špinavá, celá zamastená. Samozrejme Garden robia aj iné CK tie mali izby na poschodí s ratanovým sedením a niektoré mali výhľad na bazén. Keď sme šli za domácou, že nie sme spokojné, tak nám povedala, že to je najluxusnejšie ubytovanie v Parge !!!!! Boli sme na Parge 8krát, tak nás neoklame. Wifi nefungovala. Nakoniec sme sa presťahovali do štúdií Dimas a strávili opäť krásnu dovolenku na Parge. Garden NEODPORÚČAME!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Dimas 4 (app./studio)
 
05.09.16 21:01
Epirus » Parga
CK: Aeolus
 
 
Tento rok sme boli ubytované v štúdiach Dimas cez ck Aeolus a boli sme veľmi spokojné. Krásne, nové ubytovanie s pekným nábytkom. Vnútri stôl a stoličky a ďalší stôl so stoličkamk a terase. Priestranná izba a pekná kúpeľna. Zlati domáci, majú dve malé deti. Každý druhý deň domáca upratovala a vyhadzovala smeti, dopĺňala mydlo a toaleťák. Domáci nám pomohol na poschodie s kuframi. Wi-fi išla na 100%. Od pláže Valtos takou rezkou prechádzkou 10 minút. Potraviny vzdialené 2 minúty. Odporúčam!!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Xidas Garden (hotel)
 
03.09.16 09:26
Kréta » Rethymno » Bali
CK: FIRO Tour
 
 
Hotel pro středně náročnou klientelu, hodně Rusů a Němců. Umístěn na klidném místě letoviska Bali, všechny pokoje mají výhled do úžasné zahrady, plné zeleně ( mimo jiné jsou zde i obrovské banánovníky). Personál opravdu kmitá, vše funguje. Hotel čistý, úklid nravidelný. Bazén moc pěkný, udržovaný. Allinclusive spíše jednodušší ale velmi chutné, vybere si každý. Jídla opravdu řecká, na to se těšíme vždycky nejvíce. Vzdálenost k moři je cca 200 m, ale jsou to pláže plné slunečníků a ty my nevyhledáváme. V dostupném okolí se bohužel nenacházejí žádné zátočiny se soukromím, jak informují cestovky. Nejlepší pláž Evita vzdálená cca 1,5 km, cestou z kopce do kopce. Ta je také organizovaná, ale bokem všech rušných barů. Možnost vycházek do okolí velmi momezená. Celkově dobrý dojem i z ubytování, personálu a také okolní přírody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunny Beach (app./studio)
 
31.08.16 15:15
Naxos » Agios Georgios
CK: Firotour
 
 
Studia Sunny Beach jsou v klidné části, v podstatě na okraji hlavního města. Tam lze dojít za cca 15 minut po pláži (prkenné desky, občas zaváté pískem) nebo po silnici. Na rozlehlou písčitou pláž to trvá asi 8 minut, k nejbližšímu státnímu supermarketu taktéž asi 8 minut. Studia jsou poměrně nová, pěkně zařízená - na pokoji je zdarma klimatizace, fén, v kuchyňce základní nádobí, toastovač, rychlovarná konvice, kávovar. Výhled je buď na přístupovou cestu (slepá) a bazén, nebo směrem do hor. V tom směru roste před budovou rákos - v některé době zde mohou být komáři (v srpnu nebyli). Úklid je každodenní, výměna ručníků taktéž, výměna ložního prádla asi 3x za pobyt. Wifi chodí, občas padá. Výborné ubytování, protože poskytuje jak klid, tak snadnou dostupnost města, poblíž krásné pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apollo 10 (hotel)
 
30.08.16 09:12
Lefkada » Vassiliki
CK: EXIM Tours
 
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Galini 2 (app./studio)
 
30.08.16 08:25
Karpathos » Lefkos
CK: Viamare
 
 
S ubytováním jsme byli moc spokojeni. Klasický malý pokojík s kuchyňským koutem, kde bylo dostačující vybavení, s balkónem, ze kterého byl překrásný výhled na moře a koupelna se sprchovým koutem bez závěsu (což jsem uvítala, protože není nic horšího než olezlý igelitový hadr). Poloha ubytování nám naprosto vyhovovala, neboť to bylo mimo centrum Lefkosu a byl zde naprostý klid. Pár metrů od ubytování je kohoutek s pitnou vodou a méně navštěvovaná pláž Potali. Úklid pokojů probíhal každý den a paní opravdu nic neošidila. Za nás opravdu spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kamari Star 3 (vila)
 
28.08.16 11:12
Santorini » Kamari
CK: CK Firo tour
 
 
Moc pěkné ubytování ,kousek od pláže.Úklid každý den,pokoje čisté s balkonem:) Snídaně sice stejné každý den ale myslím že bylo dost na výběr takže to bohatě stačilo:)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Troulis apartment (app./studio)
 
26.08.16 22:33
Kréta » Heraklion » Amoudara
CK: Ne
Přijemné ubytování na pláži v tiché části Amoudary-večer klídek. Hlavní ulice cca 200m. Apartmány čisté, vybavené - klima, sejf, kuchyňka, soc., balkon, wifi. Úklid co 2 dny výměna ručníků, co 3 dny výměna povlečení. Spokojenost. Byli jsme na 3 týdny - cena 35 eur /noc/apart. 4 lidi. V ceně i lehátka a slunečníky na pláži.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Tsampika (hotel)
 
24.08.16 12:11
Rhodos » Faliraki
CK: FIscher
 
 
Hotel 2 hvězdy, ale naprosto dostačující pro nenáročnou klientelu. Jelikož na hotelu trávíme čas minimálně, zcela nám vyhovoval. Hotel má hlavní část a hned vedle jsou nově postavené dvě budovy, proto hodnotím pobyt v budově novější - pokoj dostatečné velikosti, balkon velký. My jsme dostali rodinný pokoj, který prý má být větší, no to ale asi tak o půl metru - v těchto pokojích má být navíc kuchyňský kout - to ale znamenalo dřez, lednička, jedna malá skříňka, ta nebyla dvakrát moc vybavená, např. hrnky a skleničky jsme si museli odnést od snídaně a kdo by chtěl nějak více vařit, tak po této stránce je vybavení nedostačující. Většina hostů ale měla AI, takže to zde asi moc neřeší. My jsme měli polopenzi, jídlo výborné, každý den změna, všeho dostatek, pokud něco došlo, během minuty to personál doplnil. Strava řecká, v neděli grilování. Každý si mohl nabrat množství, jaké chtěl. Úklid ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Nirvana 3 (app./studio)
 
23.08.16 18:03
Lemnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia
CK: Melissa travel
 
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Matala bay (hotel)
 
16.08.16 12:47
Kréta » Jižní Kréta » Matala
CK: Blue style
 
Pokoj - čistý voňavý,
Poloha - pro mě ;) v tom vedru daleko od pláže, cca 5 minut chůze,
Okolí - zajímavá hornatá příroda, malebná městečka, líbila se nám návštěva vesničky Agia Galini a okolních pláží,
Strava - vynikající, denně zelenina, ovoce, výběr menší než ve velkých hotelích, ale vybral si jak masožravec tak vegetarián,
Personál - přátelský, ochotný
Celkový dojem - maličko bych ubrala body za moře s vlnami, které já nemusím ale ostatní byli nadšeni. S malým dítětem aby si hrálo na kraji moře asi spíše ne, ačkoliv i to tam bylo k vidění. A protože jsem ve vedru líná na krok, tak bych ubrala i bodíky za to, že není hotel přímo u pláže. Jinak opravdu velká spokojenost. Musím s radostí napsat, že obavy, které jsem měla z místa a cestovky, když jsem přečetla negativní recenze na trip, se naštěstí nenaplnili. Hotel je nově opraven, nenašla jsem jedinou chybku a hvězdičky by zasloužil přidat. S cestovkou a delegátkou jsem byli taky spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Summertime 2 (hotel)
 
16.08.16 09:54
Korfu » Sidari
CK: Blue style
 
Hotel má dobrou polohu,pláže jsou sice dál ,než uvádí CK,ale dá se . Co se týká personálu,je dobré,že se domluvíte česky a slovensky. Ovšem propagované All exclusive,je hodně ubohé,je lepší jet bez stravy.Jídlo se stále opakuje,není žádný výběr. Nejsme nároční,ale kuře na dva způsoby na 12 dní ,je opravdu moc. Občerstvení u bazénu také nic světoborného,odpolední snack ...toust.chléb,plát.sýr,a jakýsi salám.
Oklolí a pláže jsou skvělé, lehátka od 5-8 E za set . Dovolená je sice taková ,jakou si ji uděláte ,ale strava k tomu patří též.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
1
 
Kamari Star 3 (vila)
 
12.08.16 08:20
Santorini » Kamari
CK: Firo Tour
dovolená v termínu: 12.07.16 - 22.07.16
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Amphitrite (app./studio)
 
06.08.16 18:10
Kalymnos » Myrties » Melitsachas
CK: Attika reisen
 
 
Tato studia se nacházejí v dosti prudkém kopci nad pláží, mají ale pěkný výhled jak na moře, tak i na ostrov Telendos.
Pokoje velmi prostorné s vybaveným kuchyňským koutem a 2 balkóny. Byli jsme 2, takže pokud by hrozila ponorková nemoc, mohli jsme si každý trucovat na svém :D.
Je vidět, že majitelkou studií je žena, její cit pro krásu a barevný soulad byl znát na každém kroku.
Nejbližší obchody a restaurace jsou asi 5 - 10 minut chůze.
Pláž má trochu prudší vstup do vody, takže pozor děti a neplavci.
Snídaně jsou kontinentální (bageta, máslo, džem, jogurt a káva) a sama majitelka je přináší přímo do studií. Bylo rovněž přijemné, že jsme při příjezdu dostali od majitelky láhev pitné vody.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Cavo d'Oro (app./studio)
 
06.08.16 17:38
Kos » Marmari
CK: Attika reisen
 
 
Jde spíše o apartmány a studia s hotelovými službami.
Příjemný hotel, nacházející se v letovisku Marmari. My jsme bydleli ve studiu, slušně vybavené, jen džezva v poněkud rozviklaném stavu. Hotel nemá bazén, ale pláž, která je kousíček, je vhodná i pro malé děti.
Nejbližší obchody a restaurace jsou vzdáleny cca 5 minut chůze.
Pokoje dobře vybavené, jejich součástí jsou i třeba pantofle nebo moskytiéra, Komáři nás však stejně dost otravovali.
Hotel nabízí pobyty jak bez stravy, tak i snídaně nebo polopenze.
Snídaně se opakují, jen si lze vybrat mezi omeletou, smaženými vajíčky a vajíčky natvrdo, jinak tradiční (chléb, šunka, sýr, marmeláda, káva, džus), člověku to stačilo. Večeře se podávají v taverně a můžete zajít i pokud večeři nemáte v ceně. Jídla výborná, za nás velká spokojenost.
Wi-Fi v hotelu bylo, ale myslím, že to bylo nejnespolehlivější Wi-Fi na naší cestě.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos