Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 13
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2771
 
 
Narges (hotel)
 
02.10.17 10:44
Paros » Alyki
CK: Firo
dovolená v termínu: 19.09.17 - 26.09.17
Úžasně klidný, rodinný hotýlek, velmi příjemný personál, čisté pokojíčky, kousek od pláže, skvělá strava, není co vytknout.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleonas 2 (app./studio)
 
02.10.17 09:01
Epirus » Sivota
CK: Melissa Travel
 
 
Jen doplním předchozí hodnocení - tentokrát jsme byli ubytování v apartmánu s oddělenou prostornou kuchyní, 2 ložnicemi a velmi prostorným balkonem. Čtvrtý den proběhl úklid s výměnou povlečení a ručníků, veškeré vybavení dostačující. Byli jsme velmi spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Pelagia (app./studio)
 
30.09.17 17:24
Korfu » Sever » Acharavi
CK: Travel2002
 
 
Jsme nenároční, takže průměrné ubytování, byli jsme v přízemí, vadilo mi jen, že byl vysoký strop a okna až nahoře u něj. Jinak malá vana se sedátkem, takže jsme neměli vodu po celé koupelně, ale uzší, závěs se na nás lepil. Nádobí asi dostatečné, ale nevařili jsme, tak neposoudím, trouba už hodně pamatuje. Konvice malá, funkční. Vše čisté, bylo cítit desinfekcí. Koše vynášeny co 2 dny, povlečení a ručníky při 10 denním pobytu jednou, stačilo. Klima funkční, nevyužili jsme a opravdu bezva wi-fi signál, delegátka milá a ochotná. Jen předražená lehátka 7€, i když jsme si v baru pití koupili, tak kousek vedle byly za 5€, nebo dostatečně místa na písku na deku. Výhodou blízkost pláže, můžete jít rovnou boso a v plavkách. Ale když srovnáme s jinými studii, jsou dražší a přitom nic navíc nenabízí. Matrace pevné, neproleželé, ale skříň i kuch.linka měli dveře křivé, prostě průměr, příště už zvolíme jiné ubytování. S cestovní kanceláří velká spokojenost!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Stella apartmens (app./studio)
 
29.09.17 17:11
Naxos » Agia Anna
CK: Bez cestovky
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 08.09.17
Apartmánový dom s cca 20 apartmánmi od mora vzdialený len cez piesočnatú cestu, t.j. prakticky pri mori. Bazén v rámci areálu, čistý, udržiavaný. Ubytovanie sme mali pre štvorčlennú rodinu v prízemnom apartmáne s troma izbami (oddelená spálňa, izba s manželskou posteľou a kuchynským kútom, plus "obývačka" s gaučom. Výhľad na more bol síce taký skôr prízemný, no na druhej strane sme mali v izbách normálnu teplotu aj bez použitia klimatizácie. Raňajky formou švédskych stolov dosť pestré, všetci sme si vybrali podľa vlastnej chute. Upratovanie každý deň. Vybavenie kuchynského kúta tradičné grécke, skôr pomenej, no na to sme už zvyknutí a pripravení :-)
Wifi u nás v apartmáne v slabšej kvalite, deti chodili pod palmy alebo k bazénu. Domáci personál bol v pohode, ústretový, vybavili čo sme potrebovali (hlavne teda odvoz/dovoz z prístavu).
Celkový dojem z ubytovania je fajn, 4 hviezdičky.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Evabelle Napa (app./studio)
 
29.09.17 10:44
Kypr » Ayia Napa
CK: 1,2 Fly ( TUI )
 
 
Hotel-apartmán se nachází na hlavni silnici nissi avenue, pokud budete mit pokoj na hlavní silnici a nebudete mit zaplacenou klimatizaci a budete chtít večer větrat, tak se díky hluku od aut, motorek nevyspíte.
Apartmán je kousek od cirkusu, kousek i od centra kam se dá dojít pěšky, nebo busem, na pláže se da pohodlně dopravit busem za 1,5€/cesta nebo za 20€/týdenní jízdenka , nebo pěšky. Apartmán neleží u pláže.
Apartmány jsou rekonstruovány v hlavní budově, pokoje jsou veliké, kuchyňka, lednice zadarmo, toustovač, trouba na vaření.
Apartmán se skládá ze 2 velkých místností s velkým balkonem. Koupelna krásná se sprchovým koutem.
Denně uklizeno a čisto. V pokojích je i LCD TV s několika programy.
Velké mínus: - klimatizace pouze za poplatek 6 €/den - v této destinaci, kde je vedro půl roku - nevídané .
Velké mínus:- strava.
snídaně ok - švédské stoly
večeře jedna velká katastrofa,, výběr pouze ze 2 jídel z karty každý den kuře na jiný způsob, dělali pouze rychlá jidla, vždy stejná obloha, bez změny, za jídlo opravdu dávám velké mínus !
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kabanari Bay 5 (hotel)
 
28.09.17 18:32
Rhodos » Kiotari
 
 
Tento hotel není pro náročné.Vybavení průměr.Strava nic moc ale někteří i chválili. Denně meloun,cukrový meloun,pomeranč občas hroznové víno,K snídaní krom nechutných salámů výborný jogurt,med,ovocné pomazánky káva,mléko,čaj.Obědy a večeře sice pestré ale nic moc,vždy saláty.Dalo se vybrat popřípadě vše jistila veka.K jídlu podprůměrné pivo,víno,limo.V baru totéž.Otevřen od 9h do 21h.Mezi 16 a 17 h káva a jakási buchta. Úklid dostačující.Bazén čistý prostory hotelu dobré.WI-FI jen v recepci.Okolí nic moc.Hotel nemá lehátka na pláži.Pláž kamínky různé velikosti v době naší dov.19-26 září poloprázdná.Žádné atrakce pro děti.Doporučuji pouze pro ty kdo hledají levnou a klidnou dovolenou případně si půjčují auto. Nejlépe kupovanou na poslední chvíli.Jestli vyhledáváte zábavu nebrat.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Zafira 2 (bungalov)
 
26.09.17 14:12
Kos » Kefalos
CK: Viamare
 
 
Neměla jsem zvláštní požadavky, jen hezké ubytování a pláž a obchod v dosahu. Ubytování a na tom jsme se se sousedy shodli, neodpovídá předchozím kladným recenzím. Obyčejný pokoj s problémy s tekouci vodou, úklid jednou za pobyt pouze vynesení košů. Za nejhorší považuji terasu, na kterou svítí celý den až do západu slunce, nedá se zde posedět a bez klimatizace (pouze za příplatek) si nedovedu pobyt v sezoně představit. Řecká klasika, za 20 let se nic nezměnilo k lepšímu. Pláž hrubý písek a šutry, vybírají 5 euro za lehátka, koš na odpadky nikde, baba vybere eura, ale odpadky překročí, typický řecký bordel.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Lti Louis Grand 2 (hotel)
 
23.09.17 18:51
Korfu » Glyfada » Pelekas
CK: Exim Tours
 
 
Hotel leží v krásném prostředí, na nádherné písečné pláži, obklopen skalami a zelení. Je zde jedná starší recenze, za ty roky se nic nezměnilo. Pouze plážové osušky jsou bez zálohy, pouze se platí 10 euro při ztrátě. V letošním roce se dle recenzí na jiných stránkách i dle naší osobní zkušenosti rozmohl nešvar přebudování, tak jste při příjezdu ubytování v pokoji nižší kategorie, než máte objednáno. My jsme svůj pokoj dostali až 3. noc, což nebylo příjemné. Pokud máte zaplacen výhled na moře, trvejte na pokoji v přední budově, pokud bude ubytování v zadní, chtějte 6. nebo 7. patro. Z nižších pater vidíte jen střechy a proužek moře. Jinak vše bylo bezva.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Lambroula 2 (app./studio)
 
22.09.17 19:03
Korfu » SV » Kassiopi
CK: Marted
 
 
Lambroula je vila o dvou podlažích. V době našeho pobytu (přelom srpen/září) zde byly obsazeny jen 1 apartmán a studio které jsme obývali my. Oba v patře. V přízemí bylo prázné. Dům je umístěn v poměrně prudkém svahu. Po nočním příletu,kdy jsme se ve tmě táhli se dvěma kufry, se zdál být ten kopec nekonečný. Ale to vše bylo vyváženo překrásným výhledem na dvě malebné zátoky a celou vesnici Kassiopi s bary,tavernami, troskami benátského hradu i na přístav.
Studio má oddělenou prostornou kuchyni. Vybavení dostačující na skromné vaření (my nevařili). Velká lednice,dvouplotýnkový vařič, mini trouba, varná konvice. Scházely jen příborové nože,jar a houbička.Koupelna docela prostorná,ale staré umyvadlo,obtékající záchod a sprchový kout bez závěsu. My jsme z řecka zvyklí, tak nás to nerozladilo.
Ložnice velká,prostorná s vestavěnou dvojskříní s nádstavcem kde se daly uložit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ellia (hotel)
 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kozanos 9 (app./studio)
 
10.09.17 23:23
Zakynthos » Amoudi
CK: Firo tour
 
 
Amoudi je velmi klidné menší letovisko. Studia Kozanos, do písmene L (modrý dům už k tomu nepatří), tvoří dvě budovy, jedna je otočena směr bazén/moře, ta druhá do ulice. U bazénu lehátka zdarma. Z pěkné terasy je úchvatný výhled na moře.Musí se šlapat trošku více schodů, ale ten pohled je opravdu nádherný. Místní pláž je písčitá, mělký přístup do vody, idelání pro děti. V okolí jsou taverny, jiné hezké pláže a pár obchodů, kde najdete úplně vše. Na Zakynthosu se musí kupovat balená voda. Pokoj - studio s manželskou postelí, a dvoupatrovou postelí. Postele v příšerném stavu - samé péro. Trochu pomohly deky. Hezká prostorná terasa. Šňůra na prádlo s kolíčky. Klimatizace v ceně (funguje pouze tehdy, pokud máte klíč v zásuvce a správně zavřené a zamčené balkonové dveře na doraz). TV. Koupelna zcela nová, moderní. I s mýdlem a toaleťákem. Ručníky a osušky k dispozici. Kuchyňský kout - lednička, malá trouba s dvoukolovým vařičem dohromady, 3 hrnky, pár skleniček, příbory, talíře, miska střední na salát, střední hrnec, velká pánev, otvírač na konzervy, šufánek, naběračka s dírkami, mísa-síto na těstoviny. Chybí varná konvice, vařečka, nůž na krájení. Bodl by i škrabka, stěrka. S sebou i jar, houbičku a hlavně taky komárovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bozikis Palace (hotel)
 
10.09.17 14:25
Zakynthos » Agios Sostis
CK: Aeolus
 
Velice příjemný čistý hotel na klidném místě na mírném kopci, personál ochotný. Pokoje standardní řecké, ale vše funkční.Ručníky mění každý třetí den a úklid je prováděn denně. V hotelu se podávají velice chutné snídaně - dva druhy pečiva (bílé a celozrnné), dva druhy salámu, plátkový sýr, tvrdé vejce, volská oka, opečená slanina a ohřáté minipárečky. Dále nakrájená rajčata a okurky, tři druhy marmelád, a tři druhy jogurtů, vločky a dva druhy lupínků. K pití je k dispozici automat s třemi druhy džusů (jablkový, grepový a pomerančový), z teplých nápojů si lze vybrat čaj, espresso a kapučíno. Také jsou k dispozici dva druhy kupovaných bábovek, sušenky a každý den byl k dispozici jeden druh čerstvého desertu vetšinou z listového těsta. Wi-fi pouze v okolí recepce. Při polopenzi se večeře podávají v hotelu Zante Sun, který je vzdálený asi 5 minut chůze a jídlo je opravdu vynikající a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleni (hotel)
 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora 2 (pension)
 
06.09.17 21:29
Naxos » Agia Anna
CK: MELISSA
 
 
Penzion Flora můžeme jen doporučit. Výborná poloha,všude kousek a jinak klid. Kolem dokola je několik penzionů, ale v době naší dovolené téměř neobydlené. Jen Flora byla plná. Paní domácí se stará vzorně, úklid OK. Kuchyňka slabě vybavená, ale nevařili jsme tak pro nás dva hrníčky na kávu stačily.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Saint George Garden (hotel)
 
06.09.17 17:47
Korfu » Agios Georgios -sever » Agios Georgios - sever
 
 
 
Nebyl to hotel spíše studia typu 2 a ne 4. Na to, že byl letos otevřeny tak slabota
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED Greek Market