Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 4 | 34
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2822
 
 
Tsilivi (app./studio)
 
02.08.05 00:00
Zakynthos » Tsilivi
CK: Galathea
 
 
Studia na křižovatce, za územím nikoho. Vybavení kuchyňky téměř žádné, vařič strašný- vodu na kávu ohříval cca 20minut.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Mitzialis (app./studio)
 
02.08.05 00:00
Korfu » Acharavi
CK: Travel 2002
 
 
Pěkná studia na pěkném místě- pláž pícčitooblázková- užší.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Poseidon 2 (hotel)
 
01.08.05 00:00
Kréta » Amoudara
CK: Sunny Days
 
 
Do hotelu ***+ má hodně daleko. Leží na příšerném místě, na "samotě" ,kousíček od elektrárny s 8 čoudícími komíny. Pokoje ujdou.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Apol (hotel)
 
31.07.05 00:00
Ostatní ostrovy » Egina » Agia Marina
CK: VTT
 
 
Krásný hotel na útesu, super moře, hned velká hloubka, neuvěřitelně čisté moře plné ryb a jiných mořských živočichů. Na potápění super. Pokoje menší ale útulné, klima, strava vynikající. Je to dražší ale stojí to za to. Perfektní výlet na člunu. Ostatní se kvůli vedru nedali absolvovat.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
30.07.05 00:00
Thassos » Makryammos
CK: Firo
 
Hotel po rekonstrukci, pokoje velké a nové, chybí plenta ve sprchovém koutu, jídlo skvělé, pláž nádherná, Češi většinou jsou ale v poslední řadě bungalovů, výborné pro rodiny s dětmi
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Virginia 6 (hotel)
 
28.07.05 00:00
Rhodos » Kalithea
CK: Alex
 
 
Hotel je umístěn cca 150 m od pobřeží, na pláž se však musí jít poměrně nevábnou cestou evokující bývalé smetiště (250 m).Písčitooblázková pláž není příliš vhodná pro malé děti, protože v moři jsou ostré kameny nebo skleněné střepy.Strava v hotelu (AI) bohatá,ale stereotypní bez výrazných obměn,jídlo s výjimkou slakdostí skoro bez chuti.Úklid pokojů spíše poprůměr,z pokoje se nám ztratila lahev vody.Personál byl na Řecko poměrně nerudný.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Santa Marina 15 (hotel)
 
27.07.05 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Alex
Skvely hotel, nadherna poloha nad mesteckem, super posezeni na terase restaurace pri zapadu slunce. Vyborne varili. Minusem byla zase opet ta poloha, protoze je to opravdu hodne velky kopec a pri 38C docela smrtak, takze nedoporucuju starsim lidem s horsi kondici. Skvely bazen.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Niki 3 (app./studio)
 
26.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Mile
 
 
Super výhled na moře, vila s bazénem přímo na pláži, vedle vilky super bar!!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Marina Sands 4 (bungalov)
 
25.07.05 00:00
Kréta » Agia Marina
CK: Firo tour
 
 
Hotel má výbornou polohu a je v krásné kvetoucí zahradě, blízko obchodů a centra.ale ne hlučný.Leží na pláži, je u něj i čistý bazén s barem.My jsme jeli last minute a pokoje pro nás byly jednoduše zařízené s možností zakoupení klimatizace, ale pro potřeby dovolené dostačující (nikoliv však luxusní). Perfektní je poloha jen pár kroků k moři.Snídaně jednotvárné dva druhy opakovaně celou dovolenou.Přikoupené večeře v hotelu Hariss byly super.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Haris 13 (hotel)
 
25.07.05 00:00
Kréta » Agia Marina
CK: Alex
 
 
Hotel leží přímo u písčité pláže,z druhé strany je rušná,frekventovaná silnice,v noci je ovšm klid.Pokoje čisté,s TV,lednicí,fénem,klimatizace zdarma.Příjemný personál.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Achaios 2 (app./studio)
 
23.07.05 00:00
Peloponés » Niforeika
CK: Alex
 
 
Bungalovy jsou asi jako všude jinde,trochu víc mravenců a komárů, moře u nosu.Hotelový personál je ale špičkový,stálo to za to.Ubytování v hotelu je o něco luxusnější,ale dál k moři.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nina Beach 6 (hotel)
 
21.07.05 00:00
Kos » Marmari
CK: Fischer
 
Více v Diskuzním fóru - Kos - hotel Nina
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Sofokles 2 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kréta » Stalida
CK: VTT
 
 
Hotel Sofokles je hotova katastrofa. K hotelu patri bungalovy, ktere jsou priserne. Koupelna ma asi 2m, tak jsem se radeji sprchovala na plazi, nebo u jinych hotelu. V hotelu jsou pouze snidane, kazdy den totez a mleko kysele. Bez klimatizace se beda spat a na noc stala 7 eur, coz je silene. Jedina vyhoda - more kousek od hotelu. Doporucuji navstivit centrum mestecka Malia (hodne diskotek).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nissiana 5 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: VTT
 
 
Hotel je moc hezký, postaven v roce 2003. Jidlo bylo super, doporucuji priplatit si all inclusive, protoze na Kypru je celkem draho. Plaz je krasne, more ciste a primo na NISSI BEACH je diskoteka (idealni pro mlade). K kotelu patri jeste bungalovy, ktere jsou hned v tesne blizkosti. Jsou tez moc chytre vybaveny. Jedina nevyhoda - centrum je 3 km od hotelu. Personal prevazuji slovaci, coz je bezva pri komunikaci. Doporucuji!!! Tereza
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Ionia Maris 2 (hotel)
 
19.07.05 00:00
Samos » Samos
CK: Fischer
 
 
Velmi pěkné místo, pěkný hotel, do města cca 5 minut chůze, před hotelem krásná pláž a perfektní taverna.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Booking.com
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací