Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 2 | 8
Melissa travel
Ochrana osobních údajů
© 2002 Řecko a řecké ostrovy

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2799
 
 
Marina Sands 4 (bungalov)
 
25.07.05 00:00
Kréta » Agia Marina
CK: Firo tour
 
 
Hotel má výbornou polohu a je v krásné kvetoucí zahradě, blízko obchodů a centra.ale ne hlučný.Leží na pláži, je u něj i čistý bazén s barem.My jsme jeli last minute a pokoje pro nás byly jednoduše zařízené s možností zakoupení klimatizace, ale pro potřeby dovolené dostačující (nikoliv však luxusní). Perfektní je poloha jen pár kroků k moři.Snídaně jednotvárné dva druhy opakovaně celou dovolenou.Přikoupené večeře v hotelu Hariss byly super.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Haris 13 (hotel)
 
25.07.05 00:00
Kréta » Agia Marina
CK: Alex
 
 
Hotel leží přímo u písčité pláže,z druhé strany je rušná,frekventovaná silnice,v noci je ovšm klid.Pokoje čisté,s TV,lednicí,fénem,klimatizace zdarma.Příjemný personál.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Achaios 2 (app./studio)
 
23.07.05 00:00
Peloponés » Niforeika
CK: Alex
 
 
Bungalovy jsou asi jako všude jinde,trochu víc mravenců a komárů, moře u nosu.Hotelový personál je ale špičkový,stálo to za to.Ubytování v hotelu je o něco luxusnější,ale dál k moři.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nina Beach 6 (hotel)
 
21.07.05 00:00
Kos » Marmari
CK: Fischer
 
Více v Diskuzním fóru - Kos - hotel Nina
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Sofokles 2 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kréta » Stalida
CK: VTT
 
 
Hotel Sofokles je hotova katastrofa. K hotelu patri bungalovy, ktere jsou priserne. Koupelna ma asi 2m, tak jsem se radeji sprchovala na plazi, nebo u jinych hotelu. V hotelu jsou pouze snidane, kazdy den totez a mleko kysele. Bez klimatizace se beda spat a na noc stala 7 eur, coz je silene. Jedina vyhoda - more kousek od hotelu. Doporucuji navstivit centrum mestecka Malia (hodne diskotek).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nissiana 5 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: VTT
 
 
Hotel je moc hezký, postaven v roce 2003. Jidlo bylo super, doporucuji priplatit si all inclusive, protoze na Kypru je celkem draho. Plaz je krasne, more ciste a primo na NISSI BEACH je diskoteka (idealni pro mlade). K kotelu patri jeste bungalovy, ktere jsou hned v tesne blizkosti. Jsou tez moc chytre vybaveny. Jedina nevyhoda - centrum je 3 km od hotelu. Personal prevazuji slovaci, coz je bezva pri komunikaci. Doporucuji!!! Tereza
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Ionia Maris 2 (hotel)
 
19.07.05 00:00
Samos » Samos
CK: Fischer
 
 
Velmi pěkné místo, pěkný hotel, do města cca 5 minut chůze, před hotelem krásná pláž a perfektní taverna.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Janno Beach 6 (app./studio)
 
15.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Blue style
 
 
POHODAAAAAA
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
 
14.07.05 00:00
Kréta » Plakias
CK: Alex
 
 
Velice hezký, útulný hotel a příjemnými a čistými pokoji. Na pokoji klimatizace, lednice. Úklid každý den. Personál velice příjemný a vstřícný. Hotel je s bazénem. Pro děti je brouzdaliště, skluzavka, houpačky. Pláž s jemným a hrubým pískem. V letovisku několik dobře zásobených obchodů...seženete úplně všechno :o). Plakias je úžasné, klidné a pohodové místo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Theo 3 (vila)
 
14.07.05 00:00
Thassos » Skala Sotiros
CK: Bulgariatour
 
Ideální pro klidnou dovolenou. Mimo silnici, 10 m od moře. Krásná zahrada. Kousek do obchodů, taveren, na pláže, autobus.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Pavlina (hotel)
 
14.07.05 00:00
Peloponés » Niforeika
CK: Alex
 
 
Moc příjemný hotel s velkou zahradou, čistým bazénem a nádherným výhledem na moře. Na pláž je přístup po schdech nebo cestě. Pěkná nepřelidněná písčitooblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a křišťálově čistou vodou. Výborné stravování formou bufetu. Milý personál. Hotel se nachází na naprosto klidném místě, za nákupy je to cca. 3 km po pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Caldera Bay (hotel)
 
14.07.05 00:00
Kréta » Platanias
CK: IASON
 
 
Moc pěkný hotel, dobře umístěný hned u pláže, ale dál od cesty, takže klid. Pláž moc pěkná, písčitokamenitá, moře čísté. Hotel má 2 bazény. Pokoje účelně zařízené s terasou a vybavenou kuch.linkou. Úklid denně kromě neděle. Jídlo velmi dobré, jen večeře byla servírovaná a ne bufet jak uváděla CK.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Angelos 2 (app./studio)
 
13.07.05 00:00
Korfu » Moraitika
CK: MTM tour
 
 
Jednoduše vybavené apartmány 60m metrů od moře mimo centrum Moraitiky. Nádherný bazén. V sousedství bar Golden Beach.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Astron 2 (hotel)
 
11.07.05 00:00
Karpathos » Pigadia
CK: Firo
 
 
Moc příjemný hotel a apartmány, čistý, naprosto klidný, asi 5 minut pěšky od pláže a cca. 10 do centra města.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Chronis 2 (app./studio)
 
11.07.05 00:00
Kos » Kefalos
CK: Travel 2002
 
 
Celkem kvalitní studia,pláž 50m písek s oblázkovým vstupem do moře,moře nádherné- chladnější voda. Mezi studii a mořem dost rušná komunikace,prochází celým letoviskem. Pláže poloprázdné. Moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek s tímto souhlasíte. Více informací