Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 6 | 40
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2721
 
 
Nina Beach 6 (hotel)
 
21.07.05 00:00
Kos » Marmari
CK: Fischer
 
Více v Diskuzním fóru - Kos - hotel Nina
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Sofokles 2 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kréta » Stalida
CK: VTT
 
 
Hotel Sofokles je hotova katastrofa. K hotelu patri bungalovy, ktere jsou priserne. Koupelna ma asi 2m, tak jsem se radeji sprchovala na plazi, nebo u jinych hotelu. V hotelu jsou pouze snidane, kazdy den totez a mleko kysele. Bez klimatizace se beda spat a na noc stala 7 eur, coz je silene. Jedina vyhoda - more kousek od hotelu. Doporucuji navstivit centrum mestecka Malia (hodne diskotek).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nissiana 5 (hotel)
 
20.07.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: VTT
 
 
Hotel je moc hezký, postaven v roce 2003. Jidlo bylo super, doporucuji priplatit si all inclusive, protoze na Kypru je celkem draho. Plaz je krasne, more ciste a primo na NISSI BEACH je diskoteka (idealni pro mlade). K kotelu patri jeste bungalovy, ktere jsou hned v tesne blizkosti. Jsou tez moc chytre vybaveny. Jedina nevyhoda - centrum je 3 km od hotelu. Personal prevazuji slovaci, coz je bezva pri komunikaci. Doporucuji!!! Tereza
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Ionia Maris 2 (hotel)
 
19.07.05 00:00
Samos » Samos
CK: Fischer
 
 
Velmi pěkné místo, pěkný hotel, do města cca 5 minut chůze, před hotelem krásná pláž a perfektní taverna.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Janno Beach 6 (app./studio)
 
15.07.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Blue style
 
 
POHODAAAAAA
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
 
14.07.05 00:00
Kréta » Plakias
CK: Alex
 
 
Velice hezký, útulný hotel a příjemnými a čistými pokoji. Na pokoji klimatizace, lednice. Úklid každý den. Personál velice příjemný a vstřícný. Hotel je s bazénem. Pro děti je brouzdaliště, skluzavka, houpačky. Pláž s jemným a hrubým pískem. V letovisku několik dobře zásobených obchodů...seženete úplně všechno :o). Plakias je úžasné, klidné a pohodové místo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Theo 3 (vila)
 
14.07.05 00:00
Thassos » Skala Sotiros
CK: Bulgariatour
 
Ideální pro klidnou dovolenou. Mimo silnici, 10 m od moře. Krásná zahrada. Kousek do obchodů, taveren, na pláže, autobus.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Pavlina (hotel)
 
14.07.05 00:00
Peloponés » Niforeika
CK: Alex
 
 
Moc příjemný hotel s velkou zahradou, čistým bazénem a nádherným výhledem na moře. Na pláž je přístup po schdech nebo cestě. Pěkná nepřelidněná písčitooblázková pláž s pozvolným vstupem do moře a křišťálově čistou vodou. Výborné stravování formou bufetu. Milý personál. Hotel se nachází na naprosto klidném místě, za nákupy je to cca. 3 km po pláži.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Caldera Bay (hotel)
 
14.07.05 00:00
Kréta » Platanias
CK: IASON
 
 
Moc pěkný hotel, dobře umístěný hned u pláže, ale dál od cesty, takže klid. Pláž moc pěkná, písčitokamenitá, moře čísté. Hotel má 2 bazény. Pokoje účelně zařízené s terasou a vybavenou kuch.linkou. Úklid denně kromě neděle. Jídlo velmi dobré, jen večeře byla servírovaná a ne bufet jak uváděla CK.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Angelos 2 (app./studio)
 
13.07.05 00:00
Korfu » Moraitika
CK: MTM tour
 
 
Jednoduše vybavené apartmány 60m metrů od moře mimo centrum Moraitiky. Nádherný bazén. V sousedství bar Golden Beach.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Astron 2 (hotel)
 
11.07.05 00:00
Karpathos » Pigadia
CK: Firo
 
 
Moc příjemný hotel a apartmány, čistý, naprosto klidný, asi 5 minut pěšky od pláže a cca. 10 do centra města.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Chronis 2 (app./studio)
 
11.07.05 00:00
Kos » Kefalos
CK: Travel 2002
 
 
Celkem kvalitní studia,pláž 50m písek s oblázkovým vstupem do moře,moře nádherné- chladnější voda. Mezi studii a mořem dost rušná komunikace,prochází celým letoviskem. Pláže poloprázdné. Moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Heraklion » Amoudara
 
 
 
V pokoji je lednička,prostorná koupelna,klima za příplatek.Snídaně slušné,večeře saláty bufet,jídlo servírované,nic moc,občas nejedlé.Moučníky zcela nejedlé divný rosol,nebo krupičná kaše tuhá,studená,žádné ovoce,nebo zmrzlina.Personál vcelku Ok-je to rodinný podnik.Moznost nakupu minimalni,jen 1 maly obchod u plaze-asi 300 m daleko pres tu příšernou silnici.Znovu bych tam nejela.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alkion 4 (hotel)
 
08.07.05 00:00
Kréta » Amoudara
CK: Čedok
 
 
Hotel se nachází mimo rušné letovisko,na úpatí hor v kopci.Hotel je kaskádovitý,pokoje s terasami,krásný výhled, udržovaná zeleň.menší bazén na terase se slunečníky, dopoledne a přes poledne úplně volný-hosté chodí k moři. Pláž přes rušnou silnici,která se velmi špatně přechází,pláž městská, velmi úzká,při přílivu téměř žádná.Pláž je písčitá,jsou zde sprchy,občerstvení.Moře mělké,čisté. Malinká oblázková pláž blíže k hotelu je nepoužitelná.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Athena 4 (app./studio)
 
08.07.05 00:00
Korfu » Agios Georgios - sever
CK: Aqvila travel
 
 
Superklidné místo, nádherný výhled na moře a zelené kopce je zaplacen vzdáleností cca 800 m od moře do mírného kopce.Nádherná písečná pláž někdy s vlnami je ideální i pro děti.V městečku z 90% starší angličani
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
2
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos