Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 3 | 23
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2749
 
 
Sun Flower (hotel)
 
12.08.05 00:00
Rhodos » Kremasti
CK: Firo
 
 
Hotel je na podle obrázku i podle reality z venku nádhera,interiéry velmi pěkné,pokoje hruza a zapach ztuchliny(nekteré)klimoška v sezone v cene volne regulovatelná,snídaně super,večere hruza(bez ovoce,bez ladu a skladu),personál dost laxní a arogantní,zahrada a bazén moc pekny,pláz primo pred hotelem verejna bez i s lehátky,oblázková,ne moc vhodna pro male deti,okolí jak v zapadákove,letadla primo nad hlavou:o)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Johanes (app./studio)
 
12.08.05 00:00
Epirus » Parga
CK: Čedok
 
 
Studia Johanes leží na okraji Pargy asi 350m od krásné malé pláže Piso Kryoneri.Jsou orientována ve svahu,vzhlídku mají na vzrostlý a nepříliš udržovaný olivový háj.Ten taky studia krásně stíní.Čedok ubytovává jen v přízemí budovy,takže i toto přispívá k tomu,že ve studiích není takové horko.Studia jsou poměrně jednoduchá, s omšelejší koupelnou.Ale všechno bylo absolutně čisté,taky bylo čestvě vymalováno.Studia zcela odpovídají 2*.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Gloria Maris 2 (hotel)
 
12.08.05 00:00
Zakynthos » Porto Koukla
CK: Blue Style
 
 
Celkem pěkný hotel, přímo u moře, nádherný výhled. Pláž téměř žádná, ale dá se ležet u bazénu a k moři chodit. Bazén pěkný. Pokoje průměr. pokud nejste ubytování v těch nejhorších, jako se to stalo nám s CK Blue Style (buď plesnivé, nebo ve sklepních prostorech spolu s personálem). Jídlo velice podprůměrné. Snídaně: malý výběr a stále stejná. Večeře: uváděn rozšířený kontinentální bufet - ale rozšířený rozhodně nebyl.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Trypiti 11 (bungalov)
 
12.08.05 00:00
Thassos » Limenaria
CK: OSŽ
 
 
Všechno je tam super. Vrátili jsme se 1.8.2005 a hned bychom letěli znovu. Apatrmány jsou poměrně v dost prudkém kopci, ale kdyby tam nebyl, tak bychom přibrali ne 2, ale podstatně víc kilo. Vynikající kuchyně, švédské stoly, nádherná čistá pláž, kde jsou dokonce i sprchy. Ostrov sám je překrásný. Oáza klidu, řecké pohody a pohostinnosti.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Nina Beach 6 (hotel)
 
12.08.05 00:00
Kos » Marmari
CK: Fischer
 
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Meandros 3 (hotel)
 
10.08.05 00:00
Zakynthos » Kalamaki
CK: Firo tour
 
 
Vše je super kromě stravy, která odpovídá tak 2** a ne 4***
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
1
 
Lindos Bay 3 (hotel)
 
09.08.05 00:00
Rhodos » Lindos
CK: Sunny Days
 
 
Hotel je v malém uzavřeném zálivu 30m od moře. Má 2 bazény (1 velký, 1 pro děti). V hotelu jsou poskytovány pouze služby all inclusive - mohu vřele doporučit. Kuchyně je skvělá (řecká tradiční jídla, něco málo kontinentálních jídel a italská kuchyně - ani vegetarián se nemusí bát, že by si nevybral).Všichni z personálu jsou velmi příjemní. Hotel má po celou hlavní sezónu zaměstnánu skupinu "animátorů" (pro nás je srozumitelnější výraz baviči).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Antonia (app./studio)
 
09.08.05 00:00
Zakynthos » Laganas
CK: Electra Tours
 
 
Apartmány jsou účelně vybaveny. Malá kuchyňka a pokoj s lůžky. Na pokoji je TV a za příplatek klimatizace. Na pláž je to 50m. Malý bazén je hned u vedlejšího hotelu. Od rušného centra je to vzdáleno po pláži asi 400m, takže zde není žádný hluk.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Odyssia Beach (hotel)
 
06.08.05 00:00
Kréta » Rethymno
CK: Fischer
 
 
Hotel má asi 100 pokojů, ale je vystavěn na velmi malém pozemku, takže celý areál působí jaksi stísněně. Je zde mnoho zeleně a o pořádek a čistotu areálu se starají vzorně. Jídelna je neklimatizovaná a velmi malá. Jídlo nic moc, velice skromný výběr,dost často se opakující.Pokoje docela pěkné,je zde klimatizace,fén,lednička,TV.Pl áž 50 m, písečno kamenitá.V moři obrovské vlny a špína. Za 10 dní jsme se koupali 1x.Taverna a bar otevřené celý den.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Sofia 6 (app./studio)
 
05.08.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Daniela Travel
 
 
Jsou opravdu dost daleko od centra, pláž v okolí je opravdu hrozná, studia jsou vhodná jen pro ty co si půjčí buď auto nebo motorku.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
1
0
 
Sandy Bay (hotel)
 
04.08.05 00:00
Peloponés » Tolo
CK: VTT
 
 
Znuděný personál, občas velmi hlučný,např.nebylo příjemné poslouchat jejich velmi hlučné dohadování na celý hotel v době siesty.S hygienou to tam taky nebylo uplně ok.Špatně splachoání(podotýkám že velmi uzkostlivě dodržujeme jejich zvyky a wc papír neházíme do mísy),špatně tekla voda ,.Zaplacenou klimatizaci jme měli pravidelně vypnutou po návratu zvenku.Takže jsme vstupovali pravidelně do výhně. Usoplené nádobí u snídaně
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
1
 
Elena (app./studio)
 
04.08.05 00:00
Korfu » Agios Georgios
CK: Daniela-travel
 
 
Výborná poloha, blízko obchody, moře cca 100 m. Dům je nový, v klidné lokalitě.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Odyssey 7 (hotel)
 
04.08.05 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Worldtravel
 
 
Pěkný hotel v centru Ag. Nikitas, vedle stezky na pláž Milos. Pokoje starší, ale útulné, každodenní úklid, klimatizace. Snídaně - bohatý bufet, neustále doplňovaný. Vynikající personál, pěkný bazén.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Poros House (hotel)
 
03.08.05 00:00
Kefalonia » Poros
CK: Exim tour
 
 
Starsi hotel ve meste. Snidane striktne kontinentalni. Babicky majitelkay skvele. Pokoje male.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Akti (app./studio)
 
03.08.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tour
 
 
Pekna nova studia. Mimo silnici, blizko k mori. Vhodne pro deti. Klid.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED