Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 6 | 22
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2779
 
 
Nissiana 5 (hotel)
 
11.09.05 00:00
Kypr » Ayia Napa
CK: Exim Tours
 
 
Hotel mě velmi příjemně překvapil, je to opravdu velmi čistý a udržovaný hotel kousek od pláže Nissi beach a skoro na začátku Nissi Avenue, která je plná obchodů, restaurací a barů.Před hotelem je autobusová zastávka takže celkem strategická poloha
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
11.09.05 00:00
Thassos » Chrisi Amoudia
CK: Marted
 
 
Hotel umístěn v krásné, udržované zahradě, asi cca 150 - 200 m od moře. Součástí hotelu je perfektní bazén s barem -klidná rodinná atmosféra. Pokoje čisté a udržované-lednice,TV,WC+sprcha ,možnost klima. V hotelu možnost snídaně - bufet. V baru u bazénu nebo v blízkých tavernách možnost dalších jídel. Pláž pěkná, moře čisťounké, hezké procházky v okolí. Klidnější místo (i přes to, že v okolí se staví další vily).
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Mary 2 (vila)
 
08.09.05 00:00
Thassos » Skala Sotiros
CK: Eximtours
 
 
Cena zájezdu na konci června byla v nabídce last minute 4990 Kč/ os, takže za ty peníze to bylo super. Místní pláž je příšerná a vůbec v celém " letovisku " chcípnul pes. Vila se nachází v poměrně divoce vypadající zahradě jen pět minut chůze od moře. V 50m vzdálené Ville Mary I je k dispozici bazén. Za katalogovou cenu bych do Skala Sotiros ani do této vily nikdy nejela, na ostrově jsou mnohem lepší lokality. Jinak Thassos disponuje nejluxusnějším koupáním, jaké jsem kdy zažila- pláží Golden Beach ve vesnici Skala Potamias- doporučuji!!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Apollonia 2 (hotel)
 
08.09.05 00:00
Kos » Marmari
CK: Fischer
 
 
Velice pěkné bungalovy s krásnou zahradou a bazénem,snídaně-kontin. bufetové-neustále doplňované.Denně úklid, obden výměna ručníků.K pláži asi 300m.Podotýkám,že jsme zakupovaly zájezd jako "no name".
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Lomeniz Beach 2 (hotel)
 
07.09.05 00:00
Rhodos » Rhodos město
CK: Alexandria
 
 
Hotel odpovídá úrovní služeb svému zařazení, na pokoji malá lednička, televize, centrální klimatizace.Denně výměna ručníků,stlaní postelí,1x výměna povlečení.Úklid žádný. Pláž Zefiros přes silnici-podélně rozdělena 2m betonovou stěnou-stavba silnice,zbořené taverny-jako na stavbě.Okolí hotelu směrem k přístavu podobné.CK uvedených 10min. do centra není - půl hod.Strava dobrá.Špatná komunikace s delegátkou.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Kostas 6 (app./studio)
 
06.09.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Alex
 
 
Studia s kouzelným výhledem na moře a přístav,kousek do centra,klidné místo.Příjemní majitelé,pečlivý úklid.Kousek-100m na oblázkové malé pláže s krásným koupáním. AKTUALIZUJI a doplňuji po třetím pobytu ve studiích-od letoška klimatizace,připraveny přípojky na TV.Kuchyňka se zákl.nádobím se dá od pokoje oddělit zasunovacími dveřmi.Pokoj prostorný,čistý,několik el.zásuvek,dostatek ramínek,pohodlné posezení na balkoně,společný balkon v zadní části domu jsme využívali na sušení prádla.Úklid a výměna ručníků 3x za pobyt,výměna povlečení 2x.Pan domácí je milý,ochotný,s hosty se vítá i loučí,pomůže s kufry,pečlivě uklízí,umyje i nádobí v kuchyňce.Klidné,v noci zcela tiché místo s krásným výhledem na moře a západ slunce za hory.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Spathis (app./studio)
 
06.09.05 00:00
Zakynthos » Alikes
CK: Alex
 
 
Studia přímo na pláži,byla jsem tam 2x,vždy bezva personál,dokonalý úklid.U studií plážový bar,půjčovna sportovních potřeb,vstup do vody mírný,super pro děti.Výhled na moře,klid,kousek do centra.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Olympia Oasis (hotel)
 
05.09.05 00:00
Peloponés » Peloponěs » Loutra Killini
CK: Alex
 
 
Užasný super hotel se službami all inclusive, opravdu nádhera.Nádherná písečná pláž skvělá pro děti, skvělý personál , krásné ubytování, pouze trochu o samotě.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Marina (hotel)
 
04.09.05 00:00
Kréta » Gouves
CK: VTT
 
 
Velmi pěkný hotel s výhodnou polohou u krásné pláže. Nádherná rozsáhlá zahrada,výborné jídlo,obzvláště vhodné pro rodiny s dětmi.Všude čisto a pohoda.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Letsos 5 (hotel)
 
04.09.05 00:00
Zakynthos » Zakytnhos » Alikanas
CK: Electra Tours
 
 
Za apartmá tam považovali pokoj spojený s vestavěným patrem pod střechou, to aptro bezo okna, vybaveno pouze postelelmi a 1 skříní. Bet klimatizace neobyvatelné. A za to chtěli plnou cenu, pro všechny, zádná sleva, klimatizaci si musíte koupit. N apokoji má být různé vybavení, ale nikde nic, koupelna spojená se záchodem, sprchový kout bez závěsu, takže po prchování potopa málem až do pokoje,,nic k dispozici na setření nebo stažení do odpadu. K
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Stone Bridge 5 (app./studio)
 
03.09.05 00:00
Zakynthos » Alikanas
CK: Exim tours
 
 
Pokoje jsou zařízeny velmi jednoduše, ale účelně. Jedinou chybičkou je maličkatá koupelnička a sprchový kout bez závěsu či zástěny, takže po koupeli je všude povodeň. Jinak Alikanas je menší a klidnější středisko na západě ostrova. Od letiště vzdáleno asi 17km. Jezdí sem pouze Češi a Angláni. Pláž je zde celkem úzká ( jako skoro všude na Žante), ale dlouhá, s pozvolným vstupem do moře.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Mary (app./studio)
 
03.09.05 00:00
Kréta » Stalida
CK: Exim tour
 
 
Apartmány jsou asi tak 700 metrů od moře, katalog uvádí 500 metrů, je ale krásný výhled na celou Stalidu, k moři je to sice trošku dále, ale zase je večer klid a pohoda, žádný hluk z diskoték a ani hluk z aut. Moře nádherně čisté, perfektní vlny, Stalida je rušé letovisko, takže ubytování raději trohu dále od moře. Kuchyň je opravdu velmi stroze zařízená, pouze 2 hrnce, nic moc. Kdo není moc náročný, tak to stačí. U apartmánu je bazén.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Argo 4 (app./studio)
 
03.09.05 00:00
Lefkada » Agios Nikitas
CK: Lefkada tour
 
 
Průměrné ubytování, jednou za deset dní výměna ručníků a povlečení, úklid ob dva dny. Jeden pokoj, hned za dveřmi dřez s malým dvouvařičem a ledničkou, za šoupačkami koupelna - sprchový kout. Dostačující. Posezení na balkóně výborné. V centru Agios, přesto mimo hlučné noční dění. Pláž v Agios jen pro Řeky, nejlepší je obětovat dvacet minut chůze na Milos beach.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
Lia 3 (app./studio)
 
02.09.05 00:00
Thassos » Limenaria
CK: Čeodk
 
 
Ubytování hrozné,plíseň v koupelně,kuchyňka nepoužitelná.V centru letovista.Pláž písčitá pěkná,my chodili pře kopec na pláž Metalia,ta moc hezka,kaminkova,voda pruzračna.Tuto pláž doporučuji.JInak Limenarie je moc hezká,Thassos naprosto úžasný.Klidná dovolená.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Spokojenost
0
0
 
George & Dawn 3 (app./studio)
 
01.09.05 00:00
Zakynthos » Agios Sostis
CK: Alex
 
 
Klidné místo, nová studia - dobře vybavená, výborní majitelé, pláž nic moc - lepší vyrazit jinam
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos