Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 0 | 8
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2699
 
 
Commodore 2 (hotel)
 
28.06.05 00:00
Zakynthos » Argassi
CK: Travel 2002
 
 
Hotel velmi pěkný, personál ochotný, jídlo ve vedlejším hotelu vynikající. vV tomto hotelu se podávají pouze snídaně. Pokoje velmi jednoduše zařízené, k dispozici lednička, úklid pravidelný. Mínusem je pouze hluk z okolí, brzo ráno popeláři, dlouho do noci motorkáři. Chůze na pláž pěkně z kopečka, zpět je to horší:-)
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Perigiali Beach 6 (hotel)
 
28.06.05 00:00
Lefkada » Nidri » Perigiali
CK: Lefkada Tours
 
 
Jedny z nejlépe umístěných apartmánů v Nidri, díky poloze u krásné zahrady se starými olivami, která je vhodná pro pobyt s dětmi. Bohužel i zde je slyšet rušná silnice, procházející Nidri. Pěkná malá pláž, písečná, bez vln, trochu připomíná Mácháč. Vzdálenost do centra cca 20 minut chůze po silnici, celou cestu po pláži dojít nelze.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Aspasia (app./studio)
 
28.06.05 00:00
Lefkada » Nidri
CK: Čedok
 
 
Pěkný penzion s velice milými majiteli. Poloha je horší - leží přímo u hlavní silnice, která je VELICE rušná. V Nidri už několik let staví obchvat, který bohužel ještě není v provozu. Pláž u hotelu je úzká, oblázková, pezion nemá vlastní zahradu, pouze přístup k moři. Do Nidri se nedá dojít po pláži, protože na půli cesty je říčka, která nelze přebrodit. Pokoje jsou pěkné, řecká klasika. Předzahrádka je orientovaná do silnice.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Castelia bay 2 (hotel)
 
25.06.05 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Fischer
 
 
Příjemný hotýlek v klidném prostředí na konci Amoopi,s vlastní plážičkou, vtup do vody je ale betonové molo.Úklid na pokojích denně s výměnou ručníků kromě neděle, výměna ložního ob 2 dny.Snídaně rozšířené kontinentální,denně malá změna-vejce,jogurt s medem,broskv.kompot...Chyběla lednice, možnost pouze za přípl.2 eura na den.Příjemný personál, rodinný hotel.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Kolymbia Star 6 (hotel)
 
22.06.05 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: MILE
 
 
Hotel je moc pěkný. Pokoje příjemně zařízení. Velké postele (i přistýlky). U každého pokoje balkon se stolečkem a křesly. Dva velké bazény a dva malé. Krásná zahrada. Dětský klub. Animační program. Strava perfektní,velký výběr,neustále doplňováno,velmi chutné. Pláž nic moc. Tmavší hrubý písek s kameny. Na pláži nejsou bary ani restaurace.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Vardes 2 (app./studio)
 
21.06.05 00:00
Karpathos » Amoopi
CK: Čedok
 
 
Velmi pěkná studia s recepcí. 500m od moře. Situovaná ve velmi klidné části letoviska uprostřed zahrady. Pokoje velmi dobře vybaveny. Možnost klimatizace za připlatek. Kvalitní úklid denně. Výměna ručníků obden. Ložní prádlo každý 4. den. Majitel bydlí v přízemí a o studia se velmi pečlivě stará. link http://www.hotelvardes.gr/
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Kalypso 2 (hotel)
 
18.06.05 00:00
Kefalonia » Poros
CK: Marted
dovolená v termínu: 07.06.05 - 17.06.05
Malý hotel rodinného typu. Asi něco kolem 20 pokojů. Je postaven asi 30m od moře. Před hotelem vede silnice ale provoz je velmi malý. Pokoje jsou čisté, uklízečka uklízí každý den i v neděli. Strava, pouze jednoduchá snídaně bufetovým způsobem ale zato pořád doplňovaná.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Apollo 10 (hotel)
 
08.06.05 00:00
Lefkada » Vassiliki
CK: Exim tours
 
 
Lefkada je nezapomenutelny ostrov, vsem doporucuji...hotel Apollo taktez. Myx spokojenost. Jidlo vyborne!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
1
0
 
Krini Beach 2 (hotel)
 
08.06.05 00:00
Kréta » Oblast Rethymno » Sfakaki
CK: Firo
 
 
Pěkné pokoje a studia, čisté, hezký bazén, pláž téměř u bazénu, písčitá, čistá, větší kameny ve vodě,stravování - ne příliš bohatý bufet. Ale také omezná možnost pěších procházek. Pouze jeden obchod. Nejlbližší živé středisko s obchody a tavernami asi 4 km autobusem. 10 km
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Elena 2 (vila)
 
07.06.05 00:00
Thassos » Skala Potamia
CK: Amazonia
 
 
Vila v krásné zahradě, možnost využívání venkovní kuchyně - grilování, k pláži 5min, dobré výchozí místo k cestování po ostrově
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Kalia Maria (app./studio)
 
07.06.05 00:00
Kréta » Malia
CK: Exim Tours
 
 
Velmi milá a ochotná paní domácí, klidné ubytování, vzdálenost k písečné pláži asi 400m, možnost stravování a využívání bazénu u hotelu Phaedra Beach.
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Paligremnos (app./studio)
 
07.06.05 00:00
Kréta » Plakias
CK: Amazonia
 
 
Menší hotýlek, s tavernou v přízemí, pokoje příjemné, balkon, soc. zařízení, kuch. linka s nádobím, lednička. Nám se zde velmi líbilo, úklid každý 2.den, nejde o luxus, ale praktické a klidné ubytování, 10min od centra Plakias, 20m od pláže přes klidnou příjezdovou cestu. Pláž písečná,pozvolný vstup
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Spokojenost
0
0
 
Paradise Village (hotel)
 
06.06.05 00:00
Rhodos » Rodos » Koskinou
CK: Hydrotour
 
 
Hotel na vynikajúcej úrovni,príjemné ubytovanie v bungalovoch pri bazénoch priamo pri pláži, výborná a bohatá strava, animácie, zábava priamo v komplexe, výborné aj pre malé deti
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Alfa Beach 5 (hotel)
 
04.06.05 00:00
Rhodos » Kolymbia
CK: Firo-tour
 
 
Krásný hotel kousek od pláže, bazén + 2 dětské,vnitřní bazén,tenis kurt,tělocvična,spol. místnost,velká recepční místnost,výtah,několik barů a hlavně výborná kuchyně. Hotel je vhodný i pro malé děti, denně se uklízí. Nedoporučuji všem co se bojí přibrat nějaká kila navíc !!
Pokoj
Poloha
Pláž
Strava
Personál
Spokojenost
0
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos