Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Uživatel nepřihlášen.
OnLine: 2 | 30
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2699
 
 
Echmea (app./studio)
 
22.06.17 21:00
Peloponés » Západní Mani » Stoupa
CK: Melissa Travel
 
 
Studio Echmea ve Stoupě jsme vybrali z důvodu jeho blízké vzdálennosti od pláže. Leží cca 50 m od zdejší krásné písečné pláže, promenády s tavernami, bary, kafeniony, 2 markety a dalšími obchůdky-centra života v příjemném manijském městečku. Měli jsme pokoj č.1 v přízemí. Byl prostorný, světlý, slušně vybavený, zvláště manželská postel byla na řecké poměry velmi kvalitní. Kuchyňka vybavena pro 4 osoby běžným nádobím, varná konvice, kávovar, toustovač, lis na citrusy, ostrý nůž-jen pilka. Vyhovující osvětlení i lampičky, dostatek zástrček, dveře i záchodové okénko opatřené sítí. Skvělý úklid-obden výměna ručníků, utěrek i povlečení. Koše vynášeny rovněž obden. Balkon normální prostorný, stoleček a tři židle, stolek a židle i uvnitř pokoje.
Jediné, co se nám vadilo, byla rušná úzká ulička, která vedla kolem studií a kde byl značný provoz často až do noci. O víkendu tu parkovala ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Tina (app./studio)
 
22.06.17 14:03
Kalymnos » Massouri
CK: CK Aeolus
 
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aegean View (app./studio)
 
19.06.17 14:24
Karpathos » Lefkos
 
 
 
Prostorná studia přímo u pláže Frankolimnionas, stačí přejít velmi málo frekventovanou místní komunikaci. Slunečníky a lehátka za 6 EUR/set. Pláž je dlouhá, s dostatkem místa pro ležení bez slunečníku.
Klimatizace a trezor za poplatek, kuchyňský kout vybavený lednicí, varnou deskou, rychlovarnou konvicí a základním nádobím pro tři osoby (hrnky, sklenice na vodu, na víno, talíře, příbory). Nechybí velký nůž - pilka, otevírák, vývrtka, obracečka, pánev, velký kastrol. Na řecké poměry opravdu velká koupelna. Úklid denně, výměna ručníků 4 x za pobyt, povlečení 3 x.
V dosahu bezpočet taveren s milou obsluhou a velmi chutnými řeckými specialitami, včetně ryb.
Letovisko je velmi klidné, byli jsme maximálně spokojeni.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Kato Yialos (hotel)
 
17.06.17 16:22
Paros » Paros - Parikia » Parikia
 
Na Paros sme cestovali zaciatkom juna 2017 individualne. na blind... Cestou z pristavu v Parikii, sa nam pri plazi pozdaval hotelik Kato Yialos, tak sme zavitali. Pre nenarocneho cestovatela ako stvorene. Prijemna domaca pani sa s nami po prehliadke izieb, hned dohodla na cene a spokojnost na oboch stranach. Kazdy den upratane a cisto. Stravovali sme sa individualne. Tiche prostredie, aj ked taverny, plaz aj pozicovna auto-moto su blizko. Celkovo velka spokojnost s ubytovanim...
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Dessole Malia Beach (hotel)
 
17.06.17 11:21
Kréta » Prefektura Iraklio » Malia
CK: EXIM TOURS
Hotel je umístěný přímo na pláži, ovšem nikde v popisu cestovek nenajdete, že je do kopce a pro rodinu s kočárkem nebo méně pohyblivé osoby není až tak vhodný. Pláž je malá, špinavá, plná chaluh, které někdo uklidí jen velmi zřídka, plážový servis zdarma. Nicméně kousek dál od hotelu je pláž krásná, jen si za lehátka a slunečník musíte zaplatit. Bazénů několik, voda čistá, lehátka u bazénů zdarma. Přes den cvičení ve vodě, nějaké organizované hry. Pokoje čisté, úklid vzorný. Přiletěli jsme v noci, v ledničce byla připravená večeře. Každý den lahev vody. Jídlo dobré, rozmanité, chutné, servis dokonalý. Přes den je možné si dát něco malého u baru. K dispozici je káva a voda - samoobslužná. U baru drinky a koktejly - alkohol domácí produkce. Hotel je v celkem rušném letovisku, ale je na okraji, takže hluk tam nedoléhá. Večer nějaké animace, spíše pro děti. V okolí hotelu různé obchůdky, bary, taverny, půjčovny aut. Wifi připojení funkční jen u recepce. Dovolenou hodnotím jako lepší průměr, jediné mínus - a to velké - je pláž u hotelu.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Stella Maris 3 (hotel)
 
14.06.17 19:44
Kos » Marmari
CK: Pantour
 
Měli jsme pokoj č.153 ve žluté budově, 2.patro s krásným výhledem na bazén a moře. Kdo má polopenzi, má pokoj bez kuchyňky, naštěstí je aspoň minilednička. Pokoj čistý, dvě sražené postele u sebe, noční stolky, lampičky, rádio, televize, pohovka, dostatek úložného prostoru. Úklid každý den, výměna ložního prádla 1x týdně. Koupelna dost velká s vanou krytou závěsem, ovšem bez špuntu, fén - u nás nefunkční. Občas byl problém se splachováním. Klima funkční, sítě v balkonových dveřích. Balkon úzký dlouhý , dvě křesílka a stoleček. Večer se moc sedět nedá, komáři hodujou. Wifi v celém areálu, dokonce i na pláži. Bazén super, čistý, asi 20 lehátek, kolem se občas pohybujou želvičky. Pláž hezká, dlouhá, lehátka všude za poplatek cca 7E, ale volných úseků je dost. V okolí je pár taveren a obchůdků, jinak nic moc.
Hezká procházka po pláží ke slanému jezeru, viděli jsme i plameňáky, v okolí je několik koňských rančů. Strava chutná, snídaně každý den stejné, večeře bufetové, polévka, výběr z několika teplých jídel, salátů i příloh. Ovoce, zmrzlina. Absence řeckých desertů, pouze sušenky, ale i tak nám moc chutnalo. Ranní odlety dostaly snídaňový balíček včetně vody a džusíku.
Celkově nás nic nezklamalo, Kos má spoustu krásných míst a moc se nám tam líbilo.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Elpida Village (hotel)
 
12.06.17 08:54
Kréta » Východ » Istro
CK: Čedok
 
dovolená v termínu: 28.05.17 - 04.06.17
Hotelový areál Elpida Village se nachází v obci Istro, na hlavním silničním tahu na východ, 12 kilometrů za Agios Nikolaos.
Celý areál stoupá od hlavní silnice do kopce, kde hned dole je jedno parkoviště pro auta a během stoupání postupně potkáváte jednotlivé budovy s pokoji, následně recepci, nad kterou je hlavní hotelová restaurace a přímo na recepci se nachází bar. V místech za recepcí je potom bazén, bar u bazénu, na terase pod tím je kafenio. Pod kafeniem je další parkoviště a další pokoje. Budovy s pokoji jsou i nad bazénem.
Z teras hotelu a z některých pokojů se nabízí dechberoucí výhledy na záliv Mirabello, hory a vedlejší vesnici Kalo Chorio.
Elpidu jsme navštívili koncem května a byli jsme zde jako jedni z prvních hostů, k čemuž se vázal jednak příjemný klid (v sezóně, kdy je areál zaplněn hosty tu může být dost rušno) a jednak příjemný zážitek, kdy ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Gregory House (app./studio)
 
10.06.17 22:17
Samos » Kokkari
CK: Viamare
 
Dávám plný počet u všeho z jednoho prostého důvodu-bylo to prostě super. Ubytování je mimo centrum Kokkari, tudíž se musí počítat s tím, že do centra se musí dojít a proto nehodnotím polohu jako nevýhodnou, protože jsme to věděli a chtěli to tak. Na kraj promenády v Kokkari trvá cesta běžnou chůzí cca 10-15 minut. Po večeři se člověk aspoň projde. :-) V celém tom domečku jsou tři pokoje, ale my tam v prvním týdnu v červnu byli sami. Pokoj je dostatečně prostorný, v porovnání s ostatními spíš nadstandard. Je tam malá kuchyňka vybavená ledničkou, dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a překapávačem. Je tam také základní nádobí, ale my jsme si nevařili, takže jsme využili jen hrnky na kafe a lžičky. V pokoji je v celku pohodlná postel, velká šatní skříň, dva noční stolky, a toaletní stolek. Malý kuchyňský stolek a židle. Koupelna je plně dostačující. Vše čisté a uklizené. Každý den ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aleca (app./studio)
 
23.04.17 19:32
Řecká pevnina » Parga
CK: CK Viamare
 
 
NEMĚLO TO CHYBU
UBYTOVÁNÍ DOPORUČUJI
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Apolafsi 4 (app./studio)
 
23.04.17 18:48
Kefalonia » Logos » Lixouri
CK: CK Viamare
 
I dnes, stále vzpomínáme jaké různé rybí speciality nám připravoval k večeři,
samotný šéf a majitel v jedné osobě.
Mimo jiné mluvil a rozuměl špatně česky,
ale jídelní listek byl ČJ bez chyb.
Ostatní pravdivé informace už tady byli
zveřejněny.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Blo 2 (app./studio)
 
07.04.17 13:29
Skopelos » Panormos
 
 
dovolená v termínu: 21.06.16 - 01.07.16
Náš "babinec" byl ubytovaný v apartmánu v horním patře. Pokoje byly prostorné a světlé, koupelna čistá a kuchyňka celkem vybavená. Na dovolené si prakticky děláme jen snídaně, jinak navštěvujeme spíše taverny. :-) Vybavení kuchyňky nám na snídaně bohatě stačilo - pár hrnečků, skleniček, talířů, příbory, nějaký ten kastrol. Jen jsme postrádaly ostrý nůž, ale ten naštěstí měla kamarádka přibalený v kufru.Klimatizace byla zdarma a fungovala bez problémů. Terasa byla prostorná se stolem a věšákem na prádlo. I s úklidem jsem byla spokojená - s paní uklízečkou se dalo domluvit a když byla potřeba, vždy nám dala vše, co jsme zrovna potřebovaly. Zbytek personálu už tak ochotný nebyl. Pokoje dole byly o něco horší, alespoň co jsem slyšela od party, která byla dole ubytovaná. Wifi připojení bez problému. V Panormosu jsem byla již podruhé a vždy jsem byla spokojená. Je to spíše klidné místo s pár tavernami, jedním obchůdkem a dlouhou oblázkovou pláží. Obchod není moc vybavený a je dražší, proto doporučuji si nakoupit ve městě. Do vody jsem boty nepotřebovala, ale komu vadí oblázky, tak boty doporučuji. Lehátka máte k dispozici, když si zakoupíte nějaký nápoj nebo pokrm. Kdo není moc náročný, tak mu toto ubytování bude vyhovovat. Přeci jen tam člověk většinou tráví minimum času. :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Sunrise (app./studio)
 
18.03.17 23:30
Samos » Limnionas
CK: Attika reisen
 
 
Klidné letovisko, jde vlastně o mezonety umístěné nad pláží v hodně prudkém kopci, takže auta měla co dělat, aby se kopec vyjel. Raději jsme nechávali auto dole u pláže. Pobyt byl bez stravy. Mezonety vybavené dost skromně, poměrně málo místa na uložení zavazadel. Venku je kohoutek s pitnou vodou, což se hodí. Klíče nám předávala dcera majitele, strašně spěchala a skoro nic jsme se nedozvěděli. Majitel (patří mu autopůjčovna) to myslím trochu fláká, mohli by se myslím o studia starat trochu více, mají nádhernou polohu.
Mezonet má jedno lůžko dole, další 2 pak jsou nahoře po vystoupání točitého schodiště. Zaplatili jsme si i klimatizaci, ale moc v našem tehdejším vedru nefungovala.
V Limnionas je několik taveren a 1 příjemný bar, ve kterém se večer pořádaly různé akce (živá hudba apod.). Bohužel avizovaný obchod byl v našem termínu (červen 2016) zavřený, takže jsme potraviny a pití sháněli při výletech.
Samos ale za pobyt rozhodně stojí, je tam co obdivovat. A samoské víno také chutná.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Joanna (app./studio)
 
18.03.17 23:03
Patmos » Grikos
CK: Attika reisen
 
 
Sympatické ubytování ve vesničce Grikos, do Skaly cca 3 km. Klidná lokalita, několik taveren, bohužel chybí obchod. Majitel byl ochotný obstarat menší nákupy. Pokoje prostorné, klimatizace v ceně. Pláž pozvolná, docela dost rybiček, které nás rády okusovaly, zřejmě jsme jim chutnali.
Patmos na mě působil hodně mysticky, bohužel návštěvu jeskyně sv. Jana jsme nestihli, budeme muset napravit.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Aspres (app./studio)
 
06.03.17 10:21
Samos » Votsalakia
CK: Fischer
 
6/2015...Studia jsou na konci městečka, hned u cesty, přesto klidné místo. Na pláž kousek, přístup po prudších schodech, pláž čistá, bez lidí, bez služeb, postupně směrem do města pár lehátek s občerstvením.
Studia čistá, prostorná, v kuchyňce vše potřebné, úklid proběhl 2x za pobyt s výměnou ručníků a ložního prádla. V přízemí velká terasa, výhled na moře a hory...nádhera.
U studií je bazén s lehátky a slunečníky, možnost občerstvení, bazén čistý, udržovaný, voda dost studená.
Do města asi 10min.
Delegátka skvělá, mladá slečna, která se opravdu starala o klienty a ne o sebe, opravdu profesionálka, se znalostmi o destinaci.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Strofades (hotel)
 
04.02.17 14:46
Zakynthos » Tsilivi
CK: CK Alexandria
 
Hotel přímo na pláži v klidné části Tsilivi.Strava dobrá,úklid denně.Personál v pohodě.Bazén denně čištěný.Klientela převážně Poláci,Češi a Slováci.Poláci trochu víc hluční,hlavně v nočních hodinách,ale žádná velká hrůza.V rámci All inclusive na baru káva,nealko,koktejly,pivo .....atd.Nám se v hotelu líbilo,doporučila bych a ráda se tam vrátím.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos